Hvordan lage en oppgradering med høyt konvertering (Enkel måte)

hvordan lage innholdsoppgradering


Vil du lage en innholdsoppgradering for WordPress-nettstedet ditt? Det er en fantastisk idé! Innholdsoppgraderinger er den perfekte måten å forvandle et vanlig innlegg eller side til en kraftig blymagnet. Få flere abonnenter, øk nedlastningene dine, eller til og med gjør lesere til kunder!

I dette innlegget viser vi deg hvordan du oppretter en innholdsoppgradering trinn for trinn med bilder.

Hva er en innholdsoppgradering?

En innholdsoppgradering er en blymagnet, også kjent som optin bestikkelse, som du tilbyr i artikkelen din for å oppmuntre de besøkende til å abonnere på listen din. Tilbudet om oppgradering av innhold blir vanligvis fremhevet tekst i innholdsområdet på bloggen din.

Slik ser en innholdsoppgradering ut … Se skjermdumpen.

innholdsoppgradering

Når en bruker klikker på lenken, utløses en popup som ber brukeren om å abonnere på e-postlisten.

Visste du at sammenlignet med en typisk kampanje for generasjon av generasjoner, kan innholdsoppgradering øke konverteringene med 865%?

Det er tre grunner til at en innholdsoppgradering overgår andre blygenerasjonsformer.

Årsak nr. 1: Målrettet ressurs

I motsetning til typisk blymagnet du markedsfører på blogg-sidefeltet, blir et tilbud om oppgradering av innhold ivaretatt spesielt for leserne av det aktuelle innlegget eller siden. Siden det tilbyr en målrettet ressurs, er det mer sannsynlig at brukere abonnerer på tilbudet.

Hvis du for eksempel driver en blogg om hunder, kan din “generiske” freebie du tilbyr på sidefeltet være en e-bok på de 10 beste hundematene for alle raser. Imidlertid, hvis du skriver et innlegg spesifikt om potteopplæring av en valp, kan du inkludere en innholdsoppgradering freebie / optin for en sjekkliste over 5 trinn for å temme Tinkelen. Gir mening? Ikke alle lesere kommer til å være interessert i å trene valp; men folk som leser det spesielle blogginnlegget vil absolutt ønske at den spesiallagde innholdsoppgraderingen.

Årsak nr. 2: Griper oppmerksomhet enkelt

Besøkende har en tendens til å ignorere opt-ins som vises på blogginnleggene dine på grunn av bannerblindhet. Siden tilbud om oppgradering av innhold vanligvis plasseres i en artikkel, er det mer sannsynlig at de vekker oppmerksomheten til besøkende.

Årsak nr. 3: Zeigarnik-effekt

I følge et psykologisk prinsipp, Zeigarnik-effekt, er det mer sannsynlig at folk som setter i gang en prosess, fullfører den.

I dette tilfellet kommer innholdsoppgraderingen din i form av en lenke. Når leseren klikker på den lenken, kommer det opp en optin-popup for nyhetsbrevet / gratis e-boken / annet tilbud. Siden leseren allerede har satt i gang prosessen ved å klikke på lenken, er det mer sannsynlig at de overholder handlingsfremmelsen din og gjør det som optin-popup viser til.

Den gode nyheten er at det er veldig enkelt å lage en innholdsoppgradering for ditt WordPress-nettsted! La oss hoppe inn.

Trinn 1: Opprett en popup-kampanje

Siden innholdsoppgraderinger handler om fantastiske popups, trenger du riktig verktøy for å komme i gang. Vi anbefaler på det sterkeste å registrere deg på OptinMonster.

OptinMonster

OptinMonster er verdens beste leadgenerasjonsverktøy for WordPress nettsteder. Du vil kunne lage vakre, iøynefallende popup-kampanjer med uimotståelige oppfordring til handling-meldinger. Abonnentlisten din vil sikkert skyrocket!

Enda bedre er at IsItWP-lesere får 10% avslag når de bruker kupongkoden SAVE10 når du sjekker ut.

Når du har OptinMonster, følg vår enkle trinnvise tutorial for hvordan du oppretter et popup-skjema.

Nå er det på tide å gjøre den kampanjen til en innholdsoppgradering. La oss gå videre til trinn 2 for å lære nøyaktig hvordan du gjør det.

Trinn 2: Få en MonsterLink

Start med å klikke på Visningsregler -fanen øverst på skjermen.

Visningsregler

Derfra klikker du på rullegardinmenyen og velger Besøkende klikket MonsterLink.

Klikk MonsterLink

Lagre kampanjen din ved å klikke på det grønne Lagre knappen øverst til høyre hjørne.

Lagre kampanje

Gå nå til publisere fane. Når du er der, kan du bytte kampanjen til Bo posisjon.

publisere

Klikk Lagre. Hold denne siden åpen i nettleseren din (for å fullføre trinn 3) og åpne en ny fane for å gå over til WordPress-nettstedet ditt i et øyeblikk.

Rull ned til WordPress-oversikten OptinMonster fanen og klikk på den. Kampanjen din vises. Hvis du ikke gjør det, treffer du Forfriske -knappen til den dukker opp.

Oppdater kampanjer

Når det vises, klikker du på Gå live for å aktivere kampanjen din på nettstedet ditt.

Gå live

Du er nesten ferdig! Det du nettopp gjorde, vil aktivere popup-funksjonen til innholdsoppgraderingen. Nå må du plassere lenken på nettstedet ditt for å fullføre 2-trinns prosessen for leserne dine.

Trinn 3: Legg MonsterLink til nettstedet ditt

Gå tilbake til publisere side på OptinMonster som du holdt åpen i nettleseren din.

Bla ned til plattformer og velg Delbart MonsterLink.

få delbar monsterlink

Derfra kan du kopiere URLen eller HTML for å lime inn på innlegget eller siden din.

Personlig liker vi å bruke HTML-koblingen, da vi synes det er lettere å tilpasse seg etter behov. Bare husk å lime den inn ved hjelp av Tekstredigereren, i stedet for Visual Editoren.

For eksempel kan du enkelt endre standard “Abonner nå!” tekst til dine egne ord.

Når du har sett alt slik du ønsker det, publiser eller oppdater innlegget eller siden din.

Det er det! Du har nå en innholdsoppgradering på nettstedet ditt.

Vi håper denne opplæringen hjalp deg å lære å enkelt lage en innholdsoppgradering for ditt WordPress-nettsted.

Hvis du synes dette innlegget var nyttig, kan du også glede oss over listen over de beste e-postmarkedsføringstjenestene. Tross alt kan du ikke ha en liste over abonnenter hvis de ikke har noe å abonnere på!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map