Hvordan lage en profesjonell forretnings-e-post med G Suite

sette opp forretningsadresse


Vil du opprette en profesjonell merkevaren e-post med G Suite?

Å sette opp en profesjonell e-postadresse for bedriften er noe av det første du trenger å gjøre etter å ha bygget et nettsted. En profesjonell e-postadresse gir bedriften din en følelse av troverdighet og får kundene dine til å føle at du er her for å være og være seriøs om bedriften din.

G Suite, også kjent som Gmail for business, er et produkt av Google for å lage profesjonelle forretningsemails. Tidligere kjent som ‘Google Apps for Work’, gir G Suite en rekke funksjoner og alternativer for å merke ditt nettsted ved å sette opp forretnings-e-poster.

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du oppretter profesjonelle e-postmeldinger med merkevarer med G Suite i tre enkle å følge trinn.

Hva er en profesjonell e-post for virksomheten?

En profesjonell bedrifts-e-postadresse viser domenenavnet til selskapet ditt etter ‘@’ i stedet for gmail.com, yahoo.com eller domenenavnet til andre e-posttjenesteleverandører. For eksempel er [email protected] en profesjonell e-postadresse mens [email protected] er en generisk, uprofesjonell en.

Nedenfor er noen grunner til at du trenger å sette opp en profesjonell e-post:

1. Det representerer merkevaren din:

En bedrifts-e-post representerer merkevaren din ved å vise domenenavnet ditt i e-postadressen.

2. Det bygger tillit blant kundene dine:

Folk har en tendens til å stole på profesjonelle e-postadresser når det kommer til forretningsemails. Profesjonelle e-poster kan tilby profesjonelle vibber mens personlige e-poster ikke er det.

Det gir en følelse av troverdighet og tillit til bedriften din.

3. Enkel administrering av e-post:

En annen fordel er at du enkelt kan konfigurere og administrere e-postadressene til teammedlemmene dine. Når et teammedlem melder seg, kan du trekke e-postadressen deres og videresende den til en annen e-postadresse.

Bruke forretnings-e-postmeldinger – Hosting Provider vs. G Suite

Hvis du allerede har satt opp et nettsted, kan ditt vertsfirma ha tilbudt deg ubegrenset profesjonell e-post. Ja, de fleste av vertsselskapene inkluderer e-postkontoer for virksomheten, men de er ikke pålitelige.

Du kan til og med sette opp gratis forretningsemails med webhotellkontoen din.

Imidlertid mangler webhotell e-postservere funksjonene som kreves i en dedikert e-posttjenesteleverandør som sikker og øyeblikkelig levering av meldinger, lagring, når som helst teknisk support, spamfiltre, annonsefri e-post osv. Derfor må du bruke G Suite for profesjonell virksomhet e-post.

G Suite er med andre ord en betalt e-posttjeneste fra Google eller premium Gmail, og det er dermed absolutt ingen tvil om påliteligheten. Den inkluderer alle de grunnleggende Gmail-funksjonene og flere ekstra Google-apper som er opprettet for forretningsformål.

Fordelene ved å bruke G Suite til e-post fra virksomheten

G Suite har en rekke fordeler som er angitt nedenfor i punkter:

 • Bygg profesjonelle merkevare-e-poster med ditt firma / domenenavn
 • Få tilgang til e-posten din når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst enhet uten internettforbindelse. Les og utkast meldinger uten å bruke internett.
 • Logg deg på en gang og bruk alle Google-appene på en enhet.
 • Bruk en rekke gratis og premium forretningsapper inkludert Drive, Delt kalender, Hangouts Chat og Meet, Docs osv. – koble til, opprett og del filer og informasjon enkelt i teamet
 • Administrer alle e-postkontoer som brukes av alle i selskapet – sikre bedriftens ressurser og privat informasjon selv etter at et teammedlem forlater selskapet.
 • Jobb med trygghet fordi Google administrerer sikkerheten – 99,9% garantert oppetid, automatiske sikkerhetskopieringer, spamfiltre osv.
 • Tilstrekkelig lagringskapasitet – 30 GB lagring med den minimale ‘Basic’ planen
 • Annonsefri e-posttjeneste
 • Fungerer godt med Outlook og andre e-posttjenester – G Suite Sync for Microsoft Outlook, og migreringsverktøy for import av e-post
 • Nyt teknisk support døgnet rundt via telefon, e-post eller online

Du vil også sjekke artikkelen vår om de beste forretningstelefontjenester og -systemer.

Med alle disse fordelene sikret, er G Suite en flott plattform for å lage profesjonelle forretningsemails. La oss se hvordan du konfigurerer en profesjonell e-postadresse for bedriften din.

Slik starter du en profesjonell e-post med G Suite i tre trinn

Først kan du gå til G Suite nettsted for å starte installasjonsprosessen.

g-suite

Deretter kan du bare klikke på “Komme i gang” -knappen for å starte prosessen, men la oss diskutere litt om priser først.

Du kan klikke på ‘Priser’ -menyen for å lære om G Suite-prisplanene. Den har tre utgaver kalt ‘Basic’, ‘Business’ og ‘Enterprise’ med forskjellige nivå av funksjoner rettet mot forskjellige typer brukere.

gsuite

Den billigste og mest grunnleggende planen ‘Basic’ koster $ 6 per bruker per måned. Det gir 30 GB lagring per bruker, som er det dobbelte av det for en gratis Gmail-konto. Videre tillater det video- og stemmekonferanser, sikker teammelding, delte kalendere og alternativer for å lage dokumenter, regneark og presentasjoner. Det mest bemerkelsesverdige er at du har teknisk support, sikkerhet og administrasjonskontroll døgnet rundt.

For mer informasjon om prisplaner, besøk G Suite hjemmeside.

Etter at du har gjennomgått prisalternativene, kan du klikke på “Kom i gang” -knappen, og det første trinnet starter.

Installasjonsprosessen til G Suite har tre hovedtrinn. La oss se på dem en etter en nedenfor.

Trinn 1: Sett opp en profesjonell e-postkonto

Først må du sette opp en bedriftskonto. Denne kontoen lar deg opprette og administrere profesjonelle e-postkontoer for hele teamet ditt.

G Suite tilbyr 14-dagers gratis prøveversjon for å prøvekjøre tjenesten. Du får 14 dager på å bli kjent med plattformen og teste funksjonene før du bruker dine hardt opptjente dollar.

Kom i gang

Etter at du har klikket på “Kom i gang” -knappen, er dette den første siden som vises. Se skjermdumpen nedenfor.

signering-up-g-suite

Fyll ut bedriftsnavnet, velg antall ansatte og velg landet du befinner deg i. Klikk deretter på ‘Neste’.

Nå blir du bedt om å fylle ut kontaktinformasjonen din i dette neste trinnet. Fyll ut fornavn, etternavn og gjeldende e-postadresse, og klikk på ‘Neste’.

Nå vil den vise en side som den som er vist nedenfor.

old-domain-or-buy-nytt

Her må du velge ‘Ja, jeg har en jeg kan bruke’ hvis du allerede eier et domenenavn. Hvis du ikke har en, kan du velge ‘Nei, jeg trenger en’, og dette tar deg til et grensesnitt for kjøp av domener. Vi har valgt det første alternativet for denne opplæringen.

Skriv inn virksomhetsdomenenavnet

Nå vil du se en side der du må oppgi virksomhetens domenenavn.

skriv-business-domenenavn

Fyll ut dette skjemaet nøye med domenenavnet ditt fordi dette vil bli brukt i bedrifts-e-posten din. Av hensyn til dette eksemplet har vi brukt domenenavnet vårt som “dittitename.com”. Nå vil e-postene se ut som ‘[email protected]’. Etter at du har oppgitt domenenavnet ditt, klikker du på neste.

Deretter blir du bedt om å bekrefte domenenavnet ditt. Sjekk det og klikk ‘Neste’.

Du vil også bli spurt om du ønsker sporadiske e-postmeldinger med tips, tilbud osv. Fra Google. Du kan velge enten ‘Ok’ eller ‘Nei, takk’.

Konfigurer påloggingsdetaljer for G Suite

Deretter kan du se den endelige påloggingssiden i vinduet som vist nedenfor.

how-you-pålogging

Du kan se hvordan du logger deg på. Det tilpassede domenenavnet ditt er nå forberedt for e-postdomenet. Skriv inn brukernavnet ditt, opprett et passord, sjekk reCAPTCHA, og klikk på ‘Godta og opprett konto’.

Nå vil du se en melding “Din G Suite-konto er opprettet” på skjermen. Klikk på Gå til Oppsett for neste trinn.

Trinn 2: Legge til e-postkontoer for teammedlemmene dine

I dette trinnet legger du til e-postkontoer for teammedlemmene dine. Klikk på Start.

add-folk-til-g-suite

Deretter kan du se en side der du kan opprette e-postkontoer for teamet ditt.

create-brukerkontoer-for-your-teamet

Skriv inn fornavn, etternavn og brukernavn for hvert av teammedlemmene dine, og legg dem til. Etter at du har lagt til e-postmeldinger for alle på teamet, merk av i boksen for bekreftelse og klikk på ‘Neste’.

Og du er ferdig med det andre trinnet.

Trinn 3: Bekreft domenet ditt

Nå må du bekrefte domenet ditt for å bevise at du eier det. Dette er viktig fordi dette sikrer at bare den faktiske domeneeieren kan opprette en profesjonell bedrifts-e-post med det domenenavnet.
Domeneverifisering tar 5 ekstra trinn, som forklart nedenfor.

1. Legg til metakode
Det første trinnet for domenekontroll er å legge til en metatagg til domenenavnet ditt. Du må legge til Googles metatag for bekreftelse i overskriftsdelen av hjemmesiden din.

add-meta-tag

For å legge til dette enkelt, kan du bruke Sett inn topp- og bunntekst plugg inn.

Logg deg på WordPress-oversikten og installer plugin-modulen. Etter å ha aktivert plugin-modulen, gå til Innstillinger »Sett inn topptekster og bunntekst alternativ.

Nå kan du kopiere metakoden og lime den inn i overskriftsdelen og lagre den.

insert-topptekster-bunntekst

Gå tilbake til konfigurasjonssiden for G Suite og merk av i boksen ‘Jeg la metataggen til hjemmesiden min’.

2. Åpne kontrollpanelet for domenet ditt
Deretter må du åpne kontrollpanelet for domenenavnet ditt.

open-kontroll-panel for-your-domain

Så logg deg på hostingkontoen din (cPanel-dashbordet) og merk av i boksen ‘Jeg har åpnet kontrollpanelet for domenet mitt.’

3. Slett eksisterende MX-poster

Deretter ser du en boks som den som er avbildet nedenfor.

delete-eksisterende-MX-poster

Gå til e-postdelen i cPanel og velg MX oppføringsikon. Velg deretter domenenavnet ditt. Deretter kan du se en liste over alternativer inkludert 5 MX-poster. Slett disse MX-postene én for én.

delete-MX-poster

Når du har slettet dem, går du tilbake til konfigurasjonssiden for G Suite og merker av i ruten Jeg har slettet eksisterende MX-poster.

4. Lag nye MX-poster

Nå vil du se en ny boks som på bildet nedenfor.

create-nye-MX-poster

For å opprette nye MX-poster, gå til ‘MX Entry’ -ikonet i e-postdelen på cPanel-dashbordet. Nå kan du legge til de nye MX-postene som Google har gitt deg en etter en.

add-new-mx-rekord

Etter at du har lagt dem til, går du tilbake til G Suite-siden og merker av i ruten Jeg opprettet de nye MX-postene.

5. Lagre MX-postene

Når du har lagt til MX-postene, må du sørge for at du lagrer dem. Så sjekk “jeg har lagret MX-postene”.

Dette er det siste trinnet for bekreftelse. Når du har sjekket alle 5 trinn, kan du klikke på Bekreft domene og konfigurer e-post.

bekrefte domene-set-up-e-post

Nå vil installasjonsveiviseren for G Suite begynne å bekrefte domenet ditt og konfigurere e-post. Det kan ta noen minutter.

verifisering-domainjpg

Etter at bekreftelsen er fullført, kan du se en melding om at domenekontrollen og e-postoppsettet er fullført.

Klikk på neste -knappen for å åpne den nye forretningsadressen din som er opprettet med G Suite. Du må kanskje bekrefte den nåværende e-postadressen din på nytt for å åpne denne nye forretningsadressen.

Da vises påloggingsside for G Suite-administrasjonskonsoll.

sign-in-admin-konsollen

Administrasjonskonsollen er der du vil administrere G Suite-kontoen, e-postadressene, G Suite-appene og mer.

Det er det!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å opprette en e-postadresse til bedriften med G Suite.

Du kan bruke den profesjonelle e-postadressen din fra G Suite på samme måte som du bruker en gratis personlig Gmail-konto. Gå til Gmail, logg på og begynn å bruke det.

Vel, du trenger et nettsted først før du oppretter en profesjonell forretnings-e-post. Hvis du ikke har bygget et nettsted for bedriften din ennå, er det slik du lager et bedriftsnettsted. Du bør også sjekke ut hvordan du oppretter en e-postblåsing på riktig måte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map