Hvordan opprette en gratis forretnings-e-post på mindre enn 5 minutter

sette opp gratis forretningsadresse


Leter du etter å opprette en gratis forretningsadresse?

En forretnings-e-postadresse gir bedriften din en følelse av troverdighet og får kundene til å føle at du er her for å være og være seriøs om bedriften din.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter en gratis forretnings-e-post på mindre enn 5 minutter.

Contents

Hva er en virksomhets e-postadresse?

En bedrifts e-postadresse bruker domenenavnet ditt (eksempel.com) for e-posten din, i stedet for e-posttjenesteleverandørens domene, for eksempel gmail.com eller yahoo.com.

For eksempel er [email protected] en god forretnings-e-post mens [email protected] er en generisk, uprofesjonell en.

Enten du driver en bedriftsnettsted eller bare en hobbyblogg, må du sette opp en bedrifts-e-postadresse.

Akkurat som et nettsted gir en unik identitet til virksomheten din, kan en tilpasset e-postadresse til virksomheten presentere merkevaren din i folks postkasse på en unik måte.

Dessuten gir en forretnings-e-postadresse sammen med en forretningstelefon en mer profesjonell stemning og hjelper deg med å bygge tillit i forhold til en personlig e-post.

Det er mange måter å sette opp en pen e-postadresse for virksomheten til. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du oppretter en gratis forretnings-e-post med hostingleverandøren din, og hvorfor vi anbefaler Bluehost.

Gratis forretningsadresse: GSuite vs. gratis Bluehost e-postkontoer

Det er to populære måter å sette opp en bedrifts-e-postkonto for nettstedet ditt, via

  1. Profesjonell e-posttjeneste, for eksempel GSuite eller Office 365 Mailbox
  2. E-postoppsett via hostingleverandøren din, som Bluehost.

GSuite er en premium e-posttjeneste fra Gmail som lar deg sette opp en profesjonell e-postkonto for virksomheten. GSuite kommer med alle de grunnleggende Gmail-funksjonene, og lar deg også få tilgang til andre Google-apper, for eksempel Google Drive, Kalender, etc. for bedriften din.

Office 365 Mailbox er en lignende tjeneste fra Microsoft.

La oss se på noen få forskjeller mellom GSuite og e-postoppsett via hostingleverandøren din, som Bluehost.

Koste: GSuite er et premiumprodukt, fra $ 6 / måned / bruker som gir deg mange forretningsfunksjoner, for eksempel tilgang til Google Apps for virksomheten. Med Bluehost kan du imidlertid sette opp GRATIS forretnings-e-postkontoer.

bruk: Med GSuite kan du administrere forretningsadressen din ved å logge deg på Gmail. Motsatt, hvis du konfigurerer gratis forretnings-e-post fra hostingleverandøren, må du administrere e-postene dine via hostingkontoen din.

I slekt: Beste SMTP-transaksjonelle e-posttjenester.

Tilbyr Bluehost virkelig gratis e-postkontoer for virksomheten?

Det korte svaret er JA.

Men … Bluehost nevner ikke gratis e-postkontoer i prisplanene sine. Årsaken kan være at de ønsket å selge sine dyre planer som Plus eller høyere plan der de tilbyr 1 Office 365-postkassekonto gratis i 30 dager.

Akkurat som GSuite er Office 365 Mailbox ikke helt gratis. Etter gratis prøveperiode, må du betale en månedlig avgift for å fortsette å bruke Office 365 Mailbox.

Men hvis du leter etter en gratis profesjonell e-postkonto og ikke trenger de fulle GSuite-funksjonene eller Office 356 Mailbox-funksjoner (f.eks. OnDrive, Word, Excel), kan du vurdere å sette opp en gratis e-postkonto med Bluehost.

Hvorfor bruke Bluehost til gratis forretningsadresse

Mange webhotellleverandører lar deg sette opp og administrere gratis e-postkontoer for virksomheten. Vi tror imidlertid Bluehost skiller seg ut fra resten av noen få grunner:

  • Gratis e-postdomen: Et gratis domenenavn tilbys med hver webhotellplan, for eksempel www.eksempel.no
  • Gratis forretningsadresse: Med hvilken som helst webhotellplan kan du opprette 5 forretnings-e-postadresser, som [email protected], [email protected], etc.
  • Gratis e-post hosting: Selvfølgelig trenger du ikke betale ekstra for å være vert for eller administrere e-postkontoer.
  • Pålitelig hosting: Bluehost er en av de offisielt anbefalte webhotellleverandørene av WordPress.org.

Bluehost-get-gang-nå

Bluehost er et av de beste WordPress-vertsfirmaene for å bygge nettsteder i WordPress. Det tilbyr pålitelige og sikre WordPress-hostingplaner til en overkommelig pris. Blant fordelene ved å bruke Bluehost, gratis forretningsemails er en av mange bemerkelsesverdige funksjoner.

Bluehost-prising-basic-plan

Gratis forretningsemails: Hvilken Bluehost-plan er riktig?

De Grunnleggende plan priset $ 2,75 per måned tilbyr 1 gratis domene og 5 gratis e-postkontoer mens alle andre planer lar deg lage ubegrensede gratis e-postkontoer for virksomheten. Lagringskapasiteten for e-post er 100 MB for “grunnleggende” planbrukere, mens den er ubegrenset for andre planer.

Bluehosts e-posttjeneste kommer med avansert spambeskyttelse med Spam Hammer og Spam Assassin. Videre har den en førsteklasses spamfiltreringstjeneste kalt ‘postini’ for avansert spambeskyttelse.

I tillegg tilbyr Bluehost enkelt oppsett og konfigurering av e-post. Du kan opprette profesjonelle e-postkontoer, administrere, konfigurere videresending av e-post og mer med letthet.

Opprett gratis e-postkontoer med Bluehost »

1. Opprette en gratis e-postkonto for virksomheten ved hjelp av Bluehost

For å opprette en bedrifts-e-postkonto, må du først åpne Bluehost-dashbordet.

Merk: Hvis du ikke har et nettsted, kan du gå til Bluehost, velge en passende plan og registrere deg først.

Gå deretter til “E-post” -menyen til venstre.

Nå ser du siden “E-postkontoer” på skjermen. Du kan legge til og administrere alle e-postkontoer for alle domenene dine fra dette grensesnittet.

add-business-email-konto

Hvis du vil opprette en ny e-postkonto, skriver du inn et kontonavn og passord. Lag et sterkt passord ved å bruke store og små bokstaver, tall og symboler, eller klikk “Generer” for et maskingenerert komplekst passord.

Deretter spesifiser postkassekvoter og klikk på ‘Opprett konto’. Merk av i ruten “Send velkomst-e-post med instruksjoner for konfigurering av e-postklienten” før du klikker på “Opprett konto” hvis du vil ha en automatisk e-post med instruksjoner for e-postkonfigurasjon..

Forsikre deg også om at riktig domene er valgt hvis du administrerer flere domener.

Det er alt som trengs for å opprette en ny e-postkonto! Ja, det tar mindre enn 5 minutter!

Nå kan du legge til e-postkontoer for teammedlemmene dine én for én gjennom samme prosess.

2. Vise alle e-postkontoer

Hvis du vil se alle e-postkontoer, klikker du på fanen ‘E-postkontoer’ ved siden av ‘Legg til e-postkontofanen’ som vist på skjermdumpen nedenfor.

alle-e-postkontoer

Du kan se eller administrere alle e-postkontoer i denne fanen.

3. Behandle alle e-postkontoer

Fra kategorien ‘E-postkontoer’ kan du konfigurere seks typer handlinger for hver e-postkonto.

e-konto-handlinger

Jeg. Få tilgang til Webmail – Sjekk e-posten din

For å se e-postboksen din, klikk på ‘Få tilgang til webmail’. Deretter vil den omdirigere deg til en webmail-side, som den som er vist nedenfor, hvor du kan velge en webmail-applikasjon for å åpne e-postadressen din. Du kan også angi et program som standard.

velge-webmail-applikasjon

Velg hvilket som helst program, så ser du e-postboksen din.

horde-e-innboksen

ii. Disk og data

Hvis du vil endre diskplass for e-postkontoer eller administrere diskbruken, kan du gå til “Disk and Data” -handlingen.

skive-og-data

iii. Administrer suspensjon

Dette alternativet har suspensjonsinnstillinger for e-postkontoer. Du kan tillate eller suspendere for tre handlinger: Logg inn, motta og sende.

Suspensjonen-handling

iv. Passord og autentisering

Du kan endre passord for e-postkontoer fra dette alternativet.

passord

v. Koble til enheter

Dette alternativet tillater to handlinger: 1) Konfigurer Mail Client 2) Konfigurer kalendere og kontakter.

Hvis du vil ha tilgang til e-postkontoen din via et e-postprogram som Microsoft Outlook 2010 på enheten din, må du kjøre konfigurasjonsskript levert av e-posten. Du kan få skriptene når du åpner alternativet ‘Set Up Mail Client’.

vi. Slett

Du kan enkelt slette e-postkontoer fra dette alternativet.

4. Videresending av e-post

Fra “E-post” -menyen i Bluehost-oversikten, kan du se en undermeny som heter “Speditører”. Denne undermenyen lar deg videresende e-post til en annen e-postkonto.

e-bærere

Klikk på for å videresende e-postmeldinger Legg til speditør. En ny side vises slik:

add-forwarder

Skriv inn e-postadressen du vil videresende e-post fra. Velg deretter domenet ditt. Deretter skriver du inn e-postadressen som e-postene skal videresendes til, og klikker på ‘Legg til videresending’. Nå blir e-postene dine videresendt i henhold til innstillingene dine.

Dette er nyttig når du må dele en melding mottatt av en konto med mange i teamet. Det er også nyttig når du har mer enn én e-post å håndtere.

Deretter er det et ‘Domain Forwarder’ alternativ som lar deg videresende alle e-postmeldinger fra ett domene til et annet.

domene-e-frowarder

Velg først et domene du vil videresende e-post fra, og skriv deretter inn domenet du vil videresende e-post til. Klikk deretter på “Legg til domenevideresending”.

5. Flere Bluehost Mail Manager-alternativer

I tillegg til å opprette og administrere e-postkontoer, er det andre nyttige funksjoner og alternativer i Bluehost mail manager.

Auto responder: Autosvar lar deg konfigurere autosvarmeldinger som blir sendt automatisk når noen sender en e-post til adressen din. Dette er nyttig når du ikke er tilgjengelig eller er på lang ferie og ikke kan svare på e-postmeldinger.

E-postfiltre: Du kan filtrere e-postmeldinger for hver konto i domenet ditt og holde innboksen ren og trygg.

For å lage filtre, må du legge til flere regler for å matche e-postemner, adresser og andre deler av en e-postmelding. Deretter må du spesifisere filterhandlinger for reglene som er lagt til.

e-filtrering

6. Hvordan koble Bluehost e-post med Gmail

Gmail er utvilsomt ledende blant leverandørene av e-posttjenester i dag. Hvis du bruker Gmail mesteparten av tiden, kan du koble Bluehost-e-posten din til Gmail og få tilgang til innboksen din i Gmail.

For å koble Bluehost-e-posten din med Gmail, logger du først på Gmail-kontoen din.

Gå deretter til ‘Innstillinger’ og klikk på ‘Kontoer og importmeny’. Bla nedover ‘Sjekk e-post fra andre kontoer: Legg til en e-postkonto’ og klikk på ‘Legg til en e-postkonto’.

gmail-kontoer-importinnstillinger

Deretter skriver du inn din Bluehost-e-postadresse du vil motta e-post fra Gmail fra.

add-post-konto

Deretter krever det at du oppgir Bluehost-e-posten og passordet ditt. Til slutt blir en bekreftelseskode sendt til Bluehost e-post for bekreftelse. Og når du har skrevet koden i Gmail-vinduet ‘Legg til konto’, blir Bluehost-e-posten din koblet til. Deretter kan du få tilgang til Bluehost-e-posten din i Gmail.

Det er det! Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å sette opp gratis profesjonelle e-postkontoer.

Vanlige spørsmål om gratis forretningsadresse

Følgende er noen av de ofte stilte spørsmålene når det gjelder å opprette en gratis forretnings-e-post.

Hvordan kan jeg få en gratis e-postadresse til bedriften?

Du kan enkelt få en gratis e-postadresse til bedriften ved å bruke Bluehost. De tilbyr 5 e-postkontoer med sin grunnleggende plan og ubegrensede tilpassede e-postmeldinger med sine andre planer.

Kan jeg få en forretnings-e-post uten nettsted?

Ja, du kan få en bedrifts-e-post uten å opprette en hel webside. Men du vil bli pålagt å få et domenenavn for å opprette en bedrifts-e-post. Bluehost tilbyr et gratis domenenavn og en ganske solid e-posttjeneste gratis.

Kan jeg opprette en gratis e-postadresse for virksomheten uten et domene?

Nei, det er ikke mulig å generere en forretnings-e-post uten et domenenavn. Selv om du kan opprette en e-postkonto ved hjelp av en e-posttjeneste som Gmail, Protonmail, osv., Men du vil bli bedt om å få et domenenavn for å generere en forretnings-e-post.

Du kan starte på Bluehost med et gratis domenenavn og opptil 5 e-postkontoer med startpakken.

Hvordan finner jeg et tilgjengelig domenenavn?

Å få et domenenavn er det første og fremst trinnet for å få en bedrifts-e-post. Du kan søke etter et domenenavn hos alle populære registrarer eller få det gratis med Bluehost.

Noe som er bedre å bruke: Office 365 eller Gsuite?

Microsoft 365 og G Suite er begge populære for e-posttjenester med topp lyd. G Suite er moderne og passer for deg som foretrekker brukervennlige plattformer. Mens Office 365 gir solid integrasjon med MS Excel og passer for de som er mer tilbøyelige til å bruke Office-produkter som MS Word, MS Excel, etc..

Bruk mer profesjonelle forretningsemails med G Suite

Bluehost tilbyr en rekke forretnings e-postfunksjoner. Det mangler imidlertid avanserte og mer profesjonelle funksjoner. Hvis du vil administrere e-postene til bedriften din mer profesjonelt og effektivt, må du bruke en førsteklasses tjeneste som G Suite.

g-suite

G Suite er en betalt Gmail-tjeneste, også kjent som ‘Gmail for virksomhet’. I tillegg til å lage profesjonelle forretningsemails, tilbyr G Suite en rekke fildelings-, lagrings-, tilkoblings- og teambuilding-plattformer som vil hjelpe deg med å utvide virksomhetene dine eksponentielt.

Den har forskjellige prisplaner du kan velge mellom. Den grunnleggende planen koster $ 6 per bruker per måned og kommer med lagringskapasitet på 30 GB.

gsuite

Fremfor alt tilbyr G Suite full dedikert teknisk support døgnet rundt og holder e-postkontoer for bedriften din beskyttet hver gang. Hvis du har et budsjett for å merke e-postene dine, er G Suite det beste valget for deg.

For å konfigurere e-post med GSuite, kan du lese våre komplette opplæringsprogrammer om hvordan du konfigurerer en profesjonelt merkevare-e-post med G Suite og opprette en e-post som sprenger ikke-spam-måten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me