Hvordan starte en webhotellvirksomhet i 2020 (trinn for trinn)


Er du en webutvikler som ønsker å utvide virksomheten din ved å tilby hosting-tjenester til kundene dine?

Å tilby webhotelltjenester til kunder er en vinn-vinn-situasjon for både deg og din klient.

Som utvikler kan du tjene tilbakevendende inntekter ved å selge webhotellplass til kundene dine. Kundene dine trenger ikke å sette opp en webhotellkonto på egen hånd. Dette er spesielt nyttig for ikke-tekniske kunder.

Det beste er at for å selge webhotell til kundene dine, trenger du ikke å starte et million dollar selskap som Bluehost eller Hostgator.

Snarere kan du registrere deg for en forhandlervertjeneste, som vanligvis er en VPS eller dedikert server og begynne å leie vertsplass til kundene dine..

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du starter din egen webhotellvirksomhet med forhandlervert. Vi vil også sammenligne noen av de beste webhotellfirmaene som tilbyr forhandlervertjenester og hjelpe deg med å bestemme hvilken som er best for dine behov.

Men før vi begynner, la oss ta en rask titt på hva nettopp forhandlerhotell er.

Hva er Reseller Hosting?

Forhandlerhotell lar deg selge hvitmerkede hostingtjenester til kundene dine under ditt merkenavn. Det er det beste alternativet for de som ønsker å komme inn i hostingbransjen uten å investere i dyre ressurser for å administrere servere og hostinginfrastrukturer.

Med forhandlervert kan du fremleie vertsområdet til kundene dine. Forhandlere kjøper en hostingtjeneste, vanligvis en VPS (Virtual Private Server) fra en vertsleverandør for en grossistpris og fremleier til andre ved å konfigurere og dele vertsområdet per individuell kundebehov.

Ting du må vurdere før du starter hostingvirksomheten

Det er flere ting du må vurdere når du starter hostingvirksomheten.

 1. Ikke hver forhandlervertjeneste er opprettet like. Forsikre deg om at du velger riktig forhandlervertleverandør som passer best for dine behov
 2. Velg en leverandør som tillater hvitmerkede forhandlerplaner, noe som betyr at kundene dine aldri ville innse at de er på en forhandlervertjeneste.
 3. Forsikre deg om at webhotellfirmaet tilbyr kontinuerlig teknisk support for kundene dine. Dette er ekstremt viktig hvis du ikke vil ha ditt eget supportteam og kundeservice.
 4. Bestem deg for hvor mye du vil belaste for planene dine.

La oss se på noen få leverandører av forhandlervert og se hvilken som er best for dine behov.

1. HostGator

HostGator-forhandlervert

HostGator er en kraftig webhotellleverandør som tilbyr gode planer for forhandlervert. Prisene er kategorisert under 3 forskjellige planer.

 • Aluminium
 • Kobber
 • Sølv

Avhengig av prisene tilbyr de opptil 140 GB diskplass, ubegrenset domenenavn, gratis SSL og opptil 1400 GB båndbredde. Den tilbyr også 99% oppetidsgaranti, privat navneserver basert på domenene dine, gratis WHMCS-klientadministrasjons- / faktureringsprogramvare med hver plan, WHM-kontrollpanel, cPanel, premium support og mye mer.

2. Sitegrunn

siteground-forhandlervert

SiteGround tilbyr GoGeek-planen som er deres eneste plan for forhandlervert. Det tilbyr 30 GB nettplass, ubegrenset trafikk, et ubegrenset antall nettsteder og 24/7 forhandlerstøtte.

I motsetning til HostGator, belaster SiteGround deg basert på antall hostingkreditter du vil kjøpe i stedet for hostingressurser som er tildelt kontoen din. Jo flere bulkbestillinger du gjør, jo billigere blir forhandlerens vertsplan.

Du kan starte med å kjøpe så lite som 5 forhandlerkreditter for $ 49 / kreditt per år. Hvis du kjøper 11+ kreditter, må du bare betale $ 42 / kreditt per år.

Siden forhandlerkreditter aldri utløper, kan du bruke dem når som helst til å starte eller fornye kontoen.

3. InMotion Hosting

InMotion Reseller Hosting

Forhandlervertjenesten av InMotion Hosting har flere planer. Og avhengig av planen din, kan du ha opptil 8 GB Ram, 5 cPanel-kontoer, opptil 6 TB båndbredde og opptil 5 forskjellige IP-adresser. Bortsett fra det kan du også ha gratis SSD-stasjoner, faktureringsprogramvare, cPanel & WHM, DDoS og Malware-beskyttelse og mye mer.

Hvis du oppgraderer planen din til Reseller VPS-planen, kan du glede deg over flere fantastiske funksjoner og ta ytelsen til neste nivå.

4. A2 Hosting

A2 Hosting Reseller Hosting

A2 Hosting er en annen populær leverandør av forhandlerhotell som tilbyr 4 forskjellige prisplaner. Du vil elske den fantastiske hastigheten og den vennlige støtten. Den tilbyr opptil 200 GB lagring, gratis SSL og SSD, WHM-kontrollpanel, gratis WHMCS og mye mer.

For mer informasjon om forhandlere hosting leverandører, kan du sjekke ut vår komplette guide for best forhandler hosting leverandører.

Hvilken som er det beste forhandlervertfirmaet

Vi tror at HostGator er den beste forhandlervertjenesten av noen få grunner.

 • Det tilbyr rimelige forhandlerhotellplaner, så det er enkelt å tjene penger på forhandlerhotellvirksomheten.
 • Du kan kontrollere ressursfordelingen basert på kundens behov.
 • Det tilbyr gratis WHM- og faktureringsprogramvare og mye mer.

Starte en forhandler webhotellvirksomhet (trinn for trinn)

Følg de nøyaktige trinnene nedenfor for å etablere en forhandlervertvirksomhet.

I denne opplæringen bruker vi HostGator-forhandlerhotellplan.

Trinn 1: Få deg et nettsted for din webhotellvirksomhet

Hvis du ikke har et nettsted ennå, må du skaffe et til webhotellvirksomheten din. Du kan gå til HostGator og registrere deg for en webhotellkonto.

For en detaljert trinn-for-trinn-guide, sjekk ut hvordan du starter et nettsted fra bunnen av.

Trinn 2: Velg en Reseller Hosting Plan på HostGator

Hvis du allerede har et nettsted, er neste trinn å velge en forhandlerhotellplan fra HostGator.

Gå til HostGator og velg en hostingsplan for forhandler. Når du kommer i gang, kan du registrere deg for den grunnleggende planen deres som heter Aluminium. Når du vokser virksomheten din, kan du alltid oppgradere til en bedre plan.

Når du velger en forhandlervertplan fra Hostgator, blir du bedt om å oppgi et domenenavn. Hvis du allerede har et domene, kan du bruke det ellers bare velg et domenenavn ved å skrive inn søkefeltet. Du kan også velge utvidelsene ved siden av domenefeltet. Du kan bruke vår domenenavnegenerator for å finne et domene som passer for din virksomhet.

Trinn 3: Endre DNS

Hvis du har registrert domenenavnet ditt hos Hostgator mens du registrerer deg for forhandlerhotellet, kan du hoppe over dette trinnet.

For de som har registrert domenenavnet hos en annen domenenavnsregistrator, vil neste trinn være endre DNS.

Denne prosessen vil ta fra 24 til 48 timer før nettstedet ditt begynner å løse seg til Hostgator-serveren.

Trinn 4: Lag webhotelpakker

Deretter kan du opprette pakker, også kjent som prisplaner. Den anbefalte praksisen er å lage minst 3 forskjellige prispakker. Forsikre deg om at du tildeler spesifikke ressurser, for eksempel diskkvote, månedlig båndbredde, maksimal e-postkontoer osv. Til hver pakke.

Du kan opprette pakken din ved å logge deg på Hostgator WHM (Web Host Manager). Når det er gjort, er du klar til å opprette en ny konto. Du kan gjøre det under kontofunksjonene i Hostgator WHM. Fyll ut detaljene her, så er du god til å gå.

Trinn 5: Last opp et nettsted

Bruk en FTP-klient eller cPanel for å laste opp kundens nettsted til forhandlerkontoen.

Husk at det kan være lurt å tilpasse grensesnittet for webhotell før du overleverer kontoopplysningene til kundene dine. Du kan erstatte HostGator-logoen med logoen din og gjøre de nødvendige endringene på white label webhotellfirmaet ditt.

Det er det! Vi håper denne guiden hjalp deg med å opprette et webhotell med letthet. Hvis du likte denne artikkelen, kan du lese anmeldelsen vår på Hostgator.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map