Hvorfor bruke WordPress? 9 grunner til at det er den beste nettstedbyggeren

Hvorfor du bør bruke WordPress


Du vet at WordPress er populært, men det kan umulig leve opp til hypen, ikke sant? Hva i all verden kan WordPress tilby at andre nettstedbyggere mangler? Er det virkelig DET stort? Faktisk: det er det!

I denne artikkelen vil vi dele 9 fantastiske grunner til at du bør bruke WordPress til å opprette nettstedet ditt. Du blir glad du gjorde.

Hva er WordPress og hvordan fungerer det?

WordPress er det beste innholdsstyringssystemet (CMS) og nettstedbygger på internett. Det brukes av over 32% av alle nettsteder, noe som betyr at hvert tredje nettsted som for øyeblikket er på internett, ble bygget på WordPress. Mange av de største merkevarene i verden bruker WordPress aktivt for sine nettsteder.

Ta en titt på denne artikkelen om populære CMS markedsandeler.

Du finner to typer WordPress-nettsteder: WordPress.com og WordPress.org, som kan skape forvirring blant WordPress nybegynnere. Den primære forskjellen er at WordPress.com er den beste løsningen for blogghosting, mens WordPress.org er en plattform som er selv vert. Bare sjekk vår sammenligning mellom WordPress.com vs WordPress.org for alle detaljene. I denne artikkelen snakker vi utelukkende om WordPress.org-versjonen av WordPress.

WordPress er enkelt å installere og det er nybegynnervennlig. Den kan brukes til å lage et nettsted, starte en blogg eller opprette en nettbutikk. For å oppsummere det: du kan bruke WordPress til å opprette NOEN slags nettsted. Vi vil diskutere det mer i artikkelen nedenfor.

Nå som du har en grunnleggende ide om hva WordPress er, la oss dykke ned i detaljene og se hvorfor du bør bruke WordPress til å bygge nettstedet ditt.

1. WordPress er gratis og populært

WordPress er en åpen kildekode-programvare. Det er gratis for alle, og du kan enkelt laste det ned fra WordPress.org nettside. For mer spesifikke detaljer, bør du lese artikkelen vår om hvorfor WordPress er gratis og hva er fangsten.

Når du er lastet ned, kan du bruke WordPress til å opprette nettstedet ditt. Du må imidlertid kjøpe et domenenavn og webhotell.

Hva er et domenenavn?

Vel, et domenenavn fungerer som identiteten til WordPress-nettstedet ditt. Det vil være noe som isitwp.com eller google.com. Brukerne dine kan bruke domenenavnet (URL) for å bla gjennom nettstedet ditt. Hvis du vil vite mer, kan du lese artikkelen vår om hva som er et domenenavn og hvordan fungerer det.

Vi har også laget en ekspertvalgt liste over anbefalte domenenavnsregistratorer. Du kan bruke hvilken som helst av dem til å kjøpe domenenavnet til ditt WordPress-nettsted.

Hva er webhotell?

Uten webhotell kan du ikke drive et nettsted. Hvis et domenenavn (URL) er adressen din, er webhotell huset ditt. Det er den plassen du har tildelt på internett der nettstedinformasjonen din er lagret. Det er her du vil laste opp WordPress-filene og medieinnholdet ditt (bilder og videoer).

Det er mange WordPress-vertsselskaper å velge mellom. Personlig anbefaler vi Bluehost, fordi det er den mest populære hostingleverandøren og også er en offisiell WordPress-vertspartner.

For IsItWP-brukere tilbyr de et gratis domenenavn og en enorm rabatt på webhotell. Dette tilbudet vil redusere startkostnadene til så lave som $ 2,75 / måned.

Når det gjelder popularitet, er WordPress den mest brukte nettstedbyggeren i verden og vokser kontinuerlig med hver dag som går. For å komme videre, snakker vi mer om hvor enkelt du kan bygge et nettsted med WordPress.

2. WordPress er enkelt og enkelt å bruke

Leserne spør oss alltid: ‘Hvor vanskelig er det å bruke WordPress?’ Svar: Ikke vanskelig i det hele tatt. Faktisk er det superenkelt! Ja. Selv for absolutte nybegynnere.

Fra installasjon til bruk er WordPress ekstremt enkelt å lære. Det kan styres uten koding eller programmeringskunnskap. Hvis du nettopp begynner, er dette den viktigste grunnen til at du bør bruke WordPress for din online tilstedeværelse. Du kan sjekke guiden vår om hvordan du installerer WordPress for å komme i gang med en gang.

Når den er installert, kan du legge til sidene og innleggene på WordPress-nettstedet ditt. Det lar deg også legge til og administrere bilder med innholdet ditt. Alt dette er tilgjengelig via et enkelt admin-dashbord.

WordPress har regelmessige oppdateringer for kjerneprogramvaren, og den slipper den nye versjonen med noen måneder. Ved hjelp av WordPress-oppdateringsdelen på oversikten, kan du enkelt administrere disse oppdateringene med bare noen få klikk.

For å unngå tap av data, anbefaler vi at du bruker en WordPress-sikkerhetskopi-plugin og lagrer vanlige sikkerhetskopier av nettstedet ditt på datamaskinen din eller på internett.

3. WordPress har uendelige ressurser (temaer og plugins)

Det som gjør WordPress enda enklere og enklere å bygge med, er det fantastiske antallet innebygde temaer og plugins.

La oss starte med temaer!

WordPress-temaer

WordPress maler, eller temaer, er designskins for nettstedet ditt. De forhåndsbygde temaene gjør arbeidet ditt enkelt å sette opp et nettsted. Du kan installere temaet på WordPress og gjøre de nødvendige endringene for å gjøre nettstedet ditt klart. Du trenger ikke kodingskunnskap eller designferdigheter for å bruke WordPress-temaer.

Det er temaer tilgjengelig for alle typer nettsteder. WordPress-depotet har hundrevis av gratis maler for hver kategori og nisje. For å gjøre søket ditt enda enklere har vi listet opp noen forslag nedenfor:

 1. Beste gratis bloggtemaer for WordPress.
 2. Beste WordPress-temaer for medlemsnettsteder.
 3. Beste WordPress-temaer med flere formål.
 4. Beste responsive WordPress-temaer for å lage et mobilklart nettsted.
 5. Beste fotograferingstemaer for WordPress.
 6. Beste WordPress eiendommer.
 7. Beste utdanningstemaer for WordPress.
 8. Beste WordPress-reisebloggetemaer.

Du kan tilpasse farger, bakgrunn, topptekst, bunntekst, sidefelt og andre komponenter i temaet ditt. Alle WordPress-temaer har forskjellige alternativer for å legge til en logo, bildegallerier og andre funksjoner.

WordPress-plugins

WordPress-plugins er tusenvis i antall og tilbyr gode tilleggsfunksjoner for nettsteder. Hvis du vil legge til funksjonalitet du kan forestille deg på nettstedet ditt, kan du enkelt finne et WordPress-plugin for å få det til.

Enten du vil opprette et kontaktskjema, lage et bildegalleri eller en glidebryter, bruke Google Analytics eller legge til en hvilken som helst annen funksjon i WordPress, kan du installere en plugin for å få jobben gjort.

Du kan også bruke WordPress-plugins for å endre konteksten på nettstedet ditt. Du kan for eksempel bruke et medlemskapsplugin for å opprette et nettsted for medlemskap eller bruke en eCommerce-plugin for å opprette en nettbutikk med WordPress.

Sjekk også artikkelen vår om de beste WordPress-bøkene for mer ressurser.

4. WordPress er søkemotorvennlig

WordPress er SEO-vennlig

Det er viktig for hvert nettsted å være søkemotorvennlig; Ellers vil du aldri få oppmerksomhet fra det ideelle publikummet ditt. WordPress er designet og bygget med de beste kodingsteknikkene, noe som gjør det svært optimalisert for SEO.

Hvis du har et nettsted med WordPress, vil det bli prioritert i søkeresultatene. Google og andre populære søkemotorer elsker WordPress-baserte nettsteder. For å optimalisere nettstedet og innholdet ditt ytterligere, kan du bruke de beste SEO-verktøyene.

Du vil kanskje også lese artikkelen vår om hvordan du kan gjøre WordPress-nettstedet ditt SEO-vennlig og øke trafikken.

5. WordPress er sikkert

WordPress sikkerhet

WordPress er kjent for å være trygt og sikkert. Det er mange banker i verden som bruker WordPress for å drive nettstedene sine. Selv om internett aldri kan være helt sikkert, er det viktig å ta så mange tiltak som mulig beskytte nettstedet ditt mot hackere eller ondsinnede angrep. Heldigvis gjør WordPress dette enkelt.

Du finner mange WordPress-sikkerhetsplugins på markedet. Les også den ultimate WordPress-sikkerhetsguiden for mer informasjon.

Vi anbefaler å bruke Sucuri til dine behov på nettstedet. Det beskytter nettstedet ditt mot trusler og angrep mot skadelig programvare. Bare installer Sucuri og glem sikkerhets frykten. Du kan også sikre at du kjører en sikkerhetstest for nettstedet ved å bruke vår sårbarhetsskanner.

6. WordPress støtter alle typer medier

Du kan laste opp bilder, videoer, gif-er og andre mediefiler på ditt WordPress-nettsted. I motsetning til andre beste nettstedbyggere, fungerer WordPress-tekstredigereren som en lek.

Den lar deg dra og slippe bilder, videoer osv. På tekstredigeringsskjermen. Når det er publisert, vil medieinnholdet vises vakkert på sidene og innleggene dine.

WordPress lar deg også vise og laste ned dokumenter, PDF-filer og andre filer. Hvis filstørrelsen din er stor, kan du øke den maksimale filopplastningsstørrelsen i WordPress.

7. WordPress har app-integrasjoner

WordPress-plugins er utrolige for å legge til flere funksjoner på nettstedet ditt. Du kan imidlertid også integrere apper for å maksimere funksjonaliteten til WordPress.

Hvis du driver en nettbutikk med WordPress, kan du integrere betalingsapper, handlekurv-apper og produktapper for å øke inntektene. På samme måte kan du bruke apper for sosiale medier til å popularisere nettstedet eller bloggen din.

Det er mange apper på markedet som kan integreres med WordPress for å oppfylle behovene til nettstedet ditt.

8. WordPress har det største fellesskapet

WordPress community

På grunn av sin popularitet har WordPress-samfunnet vokst over hele verden. WordPress-samfunnet har utvidet til forum, sosiale kanaler, diskusjonsforum og mer. Folk som jobber med WordPress arrangerer også møter over hele kloden for å snakke om plattformen.

Hvis du har et problem med WordPress, vil du sannsynligvis finne løsningen på WordPress.org-forumet eller en hvilken som helst WordPress-gruppe på sosiale medier. WordPress-samfunn er tilgjengelige på Facebook, Twitter, Reddit og nesten alle andre sosiale nettverk.

9. WordPress er for alle

Når vi sier WordPress er for alle, mener vi det. WordPress kan brukes til å lage noen slags nettsted. Du kan også starte en blogg av noe slag. Du kan også bruke WordPress til å opprette en nettbutikk og selge produktene dine. Mulighetene er endeløse.

WordPress ble utviklet for nybegynnere til avanserte brukere. Mens nybegynnere kan bruke dra og slipp-byggere og live customizer for å publisere et nettsted, kan avanserte brukere fullstendig tilpasse koden og gjøre de ønskede endringene innen programvare..

Sjekk ut de beste programvarene for webdesign som nevner WordPress. Du kan også gå over til vår ekspertanalyserte anmeldelse av WordPress for å være mer overbevisende.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvorfor du bør bruke WordPress. Fortsatt ikke overbevist? Da kan du like guiden vår om populære WordPress-alternativer og konkurrenter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map