Hvorfor du trenger å lage en e-postliste nå (og hvordan du gjør det)

hvorfor lage en e-postliste fra dag 1


Vil du opprette en e-postliste? De fleste nybegynnere som nettopp har startet nettstedene sine, anser ikke listebygging som viktig som den faktisk er. Om ikke lenge innser de verdien av en e-postliste, og hvordan det kan hjelpe dem å få mer ekte besøkende på nettstedet eller bloggen deres. Og selv om det aldri er “for sent” å begynne å lage en liste over menneskene som du synes er viktig for bedriften din, hvorfor ikke ta et forsprang?

I denne artikkelen skal vi vise deg hvorfor du trenger å lage en e-postliste (med en gang) og hvordan du kan lage din egen e-postliste.

Introduksjon til e-postlister

Når vi snakker om e-postlister, er det vi faktisk ønsker at du skal vite prosessen med å samle inn data om potensielle kunder eller besøkende. Disse dataene inkluderer navn, e-postadresse, telefonnummer osv.

Det er flere metoder du kan bruke for å samle inn disse dataene og lage dine egne e-postlister. Du finner også mange beste e-postmarkedsføringstjenester på internett som kan hjelpe deg med å lagre dataene til e-postlistene dine og sende personlige e-poster til alle abonnentene dine enkelt. Disse e-postmarkedsføringstjenestene ble bygget for å markedsføre virksomheten din og maksimere inntektene.

Du kan for eksempel få tillatelse fra brukerne dine ved å legge til et avmerkingsalternativ på abonnementsskjemaet for å sende regelmessige oppdateringer, salgsfremmende innhold og hilsener til dem.

Sjekk også ut vårt ekspertvalg av de beste e-postprogrammene for nyhetsbrev.

Hvorfor trenger du en e-postliste? (Med en gang)

Mange forskningsstudier har bevist at markedsføring via e-post er en vinn-vinn mulighet. Besøkende på nettstedet som villig meldte seg på e-postlisten din og lar deg sende e-post til dem, er fullt interessert i merkevaren eller tjenesten din. Disse abonnentene vil lese e-postene dine og besøke nettstedet ditt.

Du kan også konvertere abonnentene dine til kunder på grunn av tilliten du bygger hos dem. E-postmarkedsføring er mer personlig og gunstig enn noen andre markedsføringsmetoder, som markedsføring på sosiale medier.

Ta en titt på vår komplette guide for hvordan du oppretter en e-post som ikke er spam.

Nedenfor viser vi noen av de viktigste punktene om viktigheten av en e-postliste:

Tilpassede e-poster: Ved hjelp av en e-postmarkedsføringstjeneste kan du lage interaktive, tilpassede e-postmeldinger for abonnentene dine. Disse e-postene hjelper deg med å få mer attraksjon og trafikk til landingssidene. Du kan også dra nytte av tilpassede e-postmeldinger når du kjører en kampanjekampanje.

Ikke gå glipp av denne trinnvise guiden for hvordan du oppretter et nyhetsbrev på e-post.

Målrettede brukere: Det er enkelt. Selg til de som vil kjøpe fra deg. Besøkende på nettstedet som ble med på abonnentlisten din av egeninteresse er det mest ekte publikummet ditt, og du trenger dem for din virksomhet. Det er enkelt for deg å lage en attraktiv avtale og dele den med abonnentene dine. En vinn-vinn, igjen.

Tilpasset innhold: E-postmeldinger er personlige og direkte. Markedsføringsprogramvaren du velger, gjør magien for deg ved å sende e-post til abonnentene dine som nevner navnene deres i e-postens emne. Det skaper en kraftig innvirkning når de ser navnet sitt dukke opp i e-posten din. Disse abonnentene vil sannsynligvis lese den personlige e-posten din enn noe generisk salgsfremmende innhold på en sosial kanal.

E-post er mer effektiv: Når du markedsfører noe på sosiale medier-plattformer som Facebook, Twitter, Instagram osv., Kan det hende du får oppmerksomhet, men det er ikke det samme som resultatene du vil se med en e-post.
I følge DreamGrow er e-post faktisk en mer effektiv salgs- og kommunikasjonskanal enn nettsteder med sosiale nettverk.

sosiale-medier-vs-epost

Nå som du vet hvorfor det er viktig for deg å ha en e-postliste, er det neste du trenger å lære hvordan du bygger en.

Hvordan lage en e-postliste (trinn for trinn)

Før vi begynner, bør du vite at det kan ta tid å bygge en e-postliste. Det er en pågående prosess, og du må være tålmodig. Du trenger også noen få verktøy for å lage din egen e-postliste som et nettsted eller en personlig blogg, en e-postmarkedsføringsprogramvare, abonnementsformer, konvertible popup-vinduer osv..

Hvis du har et nettsted eller en blogg, kan du gå videre og begynne å lage et abonnementsskjema. Imidlertid, hvis du bare begynner, kan du sjekke guidene våre for hvordan du lager et nettsted eller hvordan du starter en blogg.

Trinn 1: Lag et abonnementsskjema

Et abonnementskjema er en enkel måte å utvide e-postlisten din via nettstedet eller bloggen din. Du har kanskje sett en abonnementsboks når du surfer på andre nettsteder på nettet.

Abonnementsskjema

De vanlige brukerne dine vil mest sannsynlig abonnere på e-postlisten din ved å bruke et abonnementsskjema. Dette skjemaet kan være enkelt, inkludert bare navn og e-postfelt.

For å opprette et abonnementsskjema på WordPress-nettstedet ditt, må du installere og aktivere WPForms plugg inn. Sjekk ut vår guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

WPForms er den beste plugin-modulen for WordPress-kontaktskjema og integreres enkelt med flere e-postmarkedsføringstjenester som MailChimp, Constant Contact, SendinBlue, AWeber og GetResponse. Du kan koble til hvilken som helst av disse tjenestene for å opprette e-postlisten din og sende bulkemails.

Trinn 2: Koble en e-postmarkedsføringstjeneste til abonnementsskjemaet

En e-postmarkedsføringstjeneste kan gjøre flere ting for deg.

Når en bruker fyller ut abonnementsskjemaet på nettstedet ditt, lagrer den dataene sine på riktig måte og administrerer brukerens informasjon basert på lister de abonnerte på. Det lar deg sende fullt tilpassede e-postmeldinger til alle brukere på listen.

Epost markedsføring

Du kan også spore hvor mange e-poster som blir åpnet og lage tilpassede rapporter for å sende mer effektive e-poster. Noen av de beste e-postmarkedsføringstjenestene lar deg gjøre A / B-testing for å finne ut hvilken type e-postmeldinger som mest sannsynlig blir åpnet av abonnentene dine..

Vi anbefaler å bruke Constant Contact, den mest populære e-postmarkedsføringsprogramvaren, da den fungerer greit med WPForms. De tilbyr også en 30-dagers gratis prøveperiode, noe som betyr at du kan teste tjenesten deres i en måned uten å betale dem. Hvis du blir komfortabel med Constant Contact, kan du begynne å betale dem etter den første måneden. Og hvis ikke, kan du alltid sjekke ut disse alternativene til Constant Contact. Og hvis ikke; Agile CRM gir også en bedre måte å administrere e-postlister og kundeforhold på.

Du bør sjekke ut denne guiden for å lage en registreringsskjema med konstant kontakt ved hjelp av WPForms.

Trinn 3: Legg til en Optin Popup for å få enda flere abonnenter

Mange nettstedseiere hevder at de opprettet et abonnementsskjema, men de er fremdeles ikke i stand til å vokse en e-postliste. Hvorfor?

Fordi brukerne besøkte nettstedet ditt en gang og ikke abonnerte på e-postlisten din, er borte. Det er ikke sikkert at du ser dem på nettstedet ditt igjen. Det betyr at du må ta grep før de forlater nettstedet ditt. Her kommer svært konvertible optin-popups til unnsetning!

Vi anbefaler å bruke OptinMonster, den beste blygenerasjons- og optinform-programvaren i verden. Det vil endre måten abonnementsskjemaet ditt vises på for brukere. OptinMonster har flere alternativer som inkluderer en lightbox-popup, flytende barer, skyv-i rulleboks, velkomstmatte på fullskjerm og mer.

OptinMonster-kampanjetyper

I tillegg kan du tilpasse utseendet til hvordan du viser abonnementsskjemaet ditt til brukerne fullt ut. OptinMonster hjelper deg med å identifisere menneskelig atferd og viser brukerne dine hva de leter etter.

Ikke gå glipp av denne artikkelen om de beste WordPress-popup-programtilleggene.

For ytterligere hjelp, bør du sjekke guidene våre om hvordan du oppretter et optin-skjema og hvordan du oppretter et popup-skjema i WordPress.

Hva du skal gjøre etter å ha bygget en e-postliste

Å bygge en e-postliste er en langvarig prosess, og det er livstid å opprettholde en e-postliste. Når du har en e-postmelding, ikke nøl med å sende dem regelmessige oppdateringer om de nye produktene og tjenestene dine. I e-postmarkedsføring må du opprettholde konsistensen for at bedriften skal blomstre.

Du vil definitivt sjekke ut denne artikkelen på 23 effektive tips for å få flere e-postabonnenter.

Vi håper denne guiden hjalp deg med å lære hvorfor du trenger å lage en e-postliste med en gang. Hvis du likte denne artikkelen, bør du også sjekke ut ekspertvalgene våre for de beste verktøyene for innholdsmarkedsføring og telefontjenester for forretninger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map