Konstant kontakt vs. Mailchimp – Hvilken er bedre? (Oppdatert)

konstant kontakt vs mailchimp


Constant Contact og Mailchimp er to av markedets beste e-postmarkedsføringstjenester. Men som virkelig er løsningen på e-postmarkedsføring: Constant Contact eller Mailchimp?

Den gode nyheten er at begge disse tjenesteleverandørene er to populære navn og at hver har sine egne fordeler.

Ved å bestemme deg for å velge mellom Mailchimp og Constant Contact har du allerede startet en god start. Med vår objektive sammenligning hjelper vi deg med å bestemme hvilken som er det beste valget for deg.

Constant Contact vs. Mailchimp – Innholdsfortegnelse

I denne sammenligningen av Mailchimp vs. Constant Contact vil vi hovedsakelig se på 6 aspekter.

 1. Oversikt
 2. Brukervennlighet
 3. Fleksibilitet og design
 4. Listeadministrasjon og segmentering
 5. leveringsdyktighet
 6. Brukerstøtte
 7. Priser

1. Oversikt

Mailchimp og Constant Contact er to utmerkede e-postmarkedsføringstjenester som lar deg bygge og utvide e-postlisten din.

Mens Mailchimp opprinnelig ble bygget som en leverandør av e-postmarkedsføringstjenester, gir den nå mange forskjellige markedsføringssuiter på en plattform. Bortsett fra markedsføring via e-post, lar den deg lage destinasjonssider, annonser og mye mer.

På den annen side er Constant Contact en brukervennlig e-postmarkedsføringstjeneste som har alle viktige funksjoner for å starte din e-postmarkedsføring. Den kommer med mange tilpassbare e-postmaler som hjelper deg med å få et forsprang.

2. Brukervennlighet

Konstant kontakt gjør det enkelt å bygge listebyggingskampanjer. Det kommer med en dra-og-slipp-redigerer som gjør det enkelt å tilpasse e-postmaler som en proff.

Med sin optin-formbygger kan du raskt og enkelt bygge en optin-form og legge den inn hvor som helst på nettstedet ditt.

Dra-og-slipp-redigereren er nyttig for å opprette et nyhetsbrev på e-post, men du trenger ikke nødvendigvis å starte det fra bunnen av. Velg bare fra malene deres, tilpass den og begynn å bygge kampanjen.

Konstant kontakt mot Mailchimp

Med Mailchimp kan du også opprette forskjellige e-postkampanjer for bedriften din. Du har muligheten til å lage kampanjer relatert til e-post, automatiserte e-poster, annonser, postkort, sosiale innlegg, påmeldingsskjemaer og destinasjonssider.

Sammenlignet med Constant Contact, har Mailchimp en bratt læringskurve å takle. Det er mer et alt-i-ett-markedsføringsverktøy enn en nybegynner-vennlig e-posttjenesteleverandør. Jo flere funksjoner som er tilgjengelige utenfor boksen, jo brattere læringskurve vil være. MailChimp er ikke annerledes.

Mailchimp vs Constant Contact

Vinner: Konstant kontakt

3. Fleksibilitet i design

Constant Contact tilbyr stor fleksibilitet når det gjelder styling og utforming av kampanjemaler. Du kan enten bygge kampanjene dine fra bunnen av eller bruke en forhåndsbygget mal med en gang. Du kan legge til bilder, knapper, tekster, actionblokker og mer med bare et museklikk.

Det gir også stor fleksibilitet for valg av font, endring av farger og til og med oppsett. Hvis du vil, kan du også endre fargen på lenkene. Før du publiserer designen din, kan du også ha en rask forhåndsvisning. For å unngå dumme feil, tilbyr det også et alternativ å sjekke for feil. Ved å klikke på dette alternativet, vil du se alle ordene eller elementene med manglende lenker.

Konstant kontakt mot MailChimp

Mailchimp har et anstendig antall forhåndsbygde maler, og hver av disse er fullt tilpassbare. Du vil også finne det enkelt å velge maler med Mailchimp fordi de er gruppert i kategorier. Så hvis du vil ha en markedsføringsrelatert mal, kan du direkte hoppe inn i den spesifikke kategorien og finne malen.

Mailchimp design fleksibilitet

Vinner: Mailchimp

4. Listeadministrasjon og segmenteringer

Konstant kontakt mot MailChimp

Segmentering lar deg sende personlig e-post til potensielle kunder. Det er prosessen med å legge potensielle kunder til en distinkt gruppe på grunnlag av felles interesser. Når du sender e-post til hver gruppe som er tilpasset den felles interessen, er det mer sannsynlig at de blir åpnet, lest og engasjert.

Både Constant Contact og Mailchimp lar deg segmentere og administrere e-postlisten din raskt og enkelt. Med konstant kontakt kan du legge til koder manuelt og laste opp kontaktlistene dine fra regneark.

Mailchimp gir deg flere måter å segmentere potensielle kunder. Du kan også sette opp mange automatiseringsutløsere basert på kundens aktiviteter, som å abonnere på en liste, kjøpe et produkt, laste ned eboken osv..

Vinner: Mailchimp

5. Leverbarhet

En e-post blir levert når den nås vellykket i mottakerens innboks. Constant Contact har en leveringsgrad på 97%. Dette er en av grunnene til at mange brukere har valgt Constant Contact.

Mailchimp har derimot en leveringsgrad på 96% – 99%.

Vinner: Det er uavgjort.

6. Støtte

Constant Contact tilbyr utmerket støtte og lar deg nå dem via chat og telefonsamtaler. Hvis du leter etter en utmerket kundesupport, vil vi ikke anbefale Mailchimp fordi deres støtte er vanskelig å få tak i.

Vinner: Mailchimp

7. Prising

Når det gjelder priser, slår Mailchimp buksene av alle konkurransene sine med deres gratis evige plan. For konstant kontakt starter prisingen på $ 5 / måned. Med den planen kan du sende 10.000 e-poster per måned. Alle andre planer lar deg sende ubegrenset e-post.

Vinner: Mailchimp

Constant Contact vs. Mailchimp: Vår dom

Hvis du er ny på e-postmarkedsføring og leter etter en brukervennlig e-postmarkedsføringsplattform, vil vi anbefale deg å velge Constant Contact. Ikke bare gir den deg alle viktige funksjoner du trenger for å utvide e-postlisten, men den tilbyr også utmerket kundesupport, som kommer godt med når du begynner. Dra-og-slipp-e-postbyggeren og et bredt utvalg av e-postmaler gjør det enkelt å kjøre en e-postmarkedsføringskampanje. Og det skyldes også at Constant Contact har laget listen vår over den beste CRM-programvaren for markedsføring via e-post.

På den annen side er Mailchimp det beste alternativet for brukere som trenger en alt-i-ett-markedsføringssuite. Med Mailchimp kan du komme i gang med markedsføring via e-post gratis. Imidlertid er det litt læringskurve å takle, og deres støtte er vanskelig å få tak i. Du har vanskelig for å finne ut hvordan du bygger en e-post nyhetsbrevkampanje med Mailchimp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map