Ninja Forms Alternativ: WPForms vs. Ninja Forms (Sammenlignet)

WPForms vs. Ninja Forms


Ser du etter den perfekte skjema-plugin-en for ditt WordPress-nettsted? Hvis du gjorde noen undersøkelser på nettet, har du sannsynligvis funnet WPForms og Ninja Forms som blir anbefalt av topp WordPress-blogger. Nå lurer du sannsynligvis på hvilken du skal velge!

I så fall er vi her for å hjelpe deg. I denne artikkelen sammenligner vi WPForms vs. Ninja Forms og viser deg de viktige forskjellene, slik at du kan bestemme hvilken plugin som er den perfekte løsningen på nettstedet ditt.

Vi sammenligner de to programtilleggene basert på følgende 5 punkter:

 1. Generell oversikt
 2. Brukervennlighet
 3. Funksjoner
 4. Priser
 5. Brukerstøtte

1. WPForms vs. Ninja Forms – Generell oversikt

Hva er WPForms?

wpforms-oversikt-kontakt-skjema-plugin

WPForms er det mest nybegynnervennlig WordPress-kontaktskjema-plugin på markedet. Det lar deg lage vakre kontaktskjemaer enkelt på ditt WordPress-nettsted. Det gir et veldig enkelt, intuitivt brukergrensesnitt, slik at du kan lage et bredt utvalg av WordPress-skjemaer alene på noen få minutter.

WPForms-pluginen kommer i en gratis Lite-versjon så vel som flere premiumversjoner. Den har over 1 million aktive installasjoner på WordPress.org. Plugin-en har 4,9 av 5 gjennomsnittlige brukervurderinger fra 3000+ stemmer som de mottok på WordPress.org. Brukere elsker det!

WPForms ble opprettet av de samme menneskene som driver det største uoffisielle WordPress-ressurssiden, WPBeginner. I tilfelle du ikke er kjent: WPBeginner er mest kjent for sine nybegynnervennlige tutorials om forskjellige WordPress-emner.

Sjekk ut den komplette WPForms-gjennomgangen

Hva er Ninja Forms?

ninja-skjemaer hjemmet

Ninja Forms er en av de mest populære WordPress-skjema-plugins som er tilgjengelig i dag. Det kommer med en brukervennlig dra-og-slipp-skjermbygger for å la deg lage kontaktskjemaer i WordPress. Du kan bruke det omfattende settet med skjemafelt som er inkludert for å lage ubegrensede skjemaer med denne pluginen.

I likhet med WPForms kommer også Ninja Forms i både gratis og premium versjoner. Den har også over 1 million aktive installasjoner på WordPress.org. Ninja Forms har 4,4 av 5 gjennomsnittlige brukervurderinger fra 900+ stemmer som de mottok på WordPress.org. Hvis du sammenligner de to pluginene på grunnlag av deres gjennomsnittlige brukeranmeldelser, står WPForms foran Ninja Forms.

Ninja Forms ble opprettet av et team av WordPress-fagfolk kalt WP Ninjas.

Sjekk ut den komplette Ninja Forms-anmeldelsen

2. Brukervennlighet

Opprette et skjema med WPForms

Det øverste målet med å skape WPForms var å gjøre WordPress-formforming så enkelt og enkelt som mulig. Derfor skiller WPForms seg ut fra mengden når det gjelder enkelhet og brukervennlighet.

Hvis du vil opprette en ny form med WPForms, går du til WPForms »Legg til nytt fra WordPress-oversikten. Der vil du se et antall ferdiglagde maler du kan velge mellom.

wpforms formmaler

Du kan velge en mal for å komme raskt i gang. Hvis du vil legge til flere felt i det ferdiglagde skjemaet, kan du dra dem fra feltfeltpanelet til venstre til høyre formskjermredigerer.

wpforms vs surveymonkey brukervennlighet

Du kan tilpasse hvert felt ved å klikke på Feltalternativer.

feltalternativer-wpforms

Du kan tilpasse skjemanavn, reCAPTCHA, anti-spam honeypot, varslinger og bekreftelsesemails fra innstillinger. Du kan koble skjemaet ditt til e-postmarkedsføringsplattformer som Constant Contact, som er et flott alternativ til MailChimp, etc. fra markedsføring alternativ. Og du kan sette opp PayPal og Stripe for å godta betalinger fra betalinger alternativ.

I slekt: Topp alternativer til MailChimp

wpforms innstillinger

Det er så enkelt. Når du er ferdig med å legge til felt i skjemaet og se gjennom alle innstillingene, kan du klikke på Lagre -knappen øverst på skjermen.

save-form wpforms

Ved siden av Lagre-knappen ser du et embed alternativ. Hvis du klikker på det, får du en kortkode for det nye skjemaet som du kan lime inn hvor som helst på nettstedet ditt for å legge til skjemaet.

Det er enkelt å legge til WPForms i WordPress-innleggene og -sidene med WPForms-widgeten som er tilgjengelig i postredigeringsmenyen. For å legge til et kontaktskjema til et innlegg eller side, må du åpne innlegget eller siden og klikke på WPForms-widget-ikonet.

add-skjema widget-post-redaktør-wpforms

Velg deretter skjemaet du vil legge til.

velge format-wpforms

Og det er det! Nå kan du publisere eller oppdatere den siden for å se hvordan skjemaet ditt ser levende ut på nettstedet ditt. Nedenfor er et skjermbilde av hvordan et enkelt kontaktskjema ser ut:

Kontakt-skjema-eksempel-wpform

Hvis du vil vise skjemaet ditt i sidefelt eller i noen widget-klare områder, kan du finne WPForms-widgeten i Utseende »Widegts.

wpforms-widget

Du kan dra widgeten til hvilket som helst widget-klart område du vil vise skjemaet.

Opprette et skjema med Ninja-skjemaer

Ninja Forms har oppdatert grensesnittet flere ganger for å gjøre det mer brukervennlig. Nå har den også en ganske lik formgrensesnitt som WPForms.

Hvis du vil opprette et nytt skjema med Ninja Forms, må du besøke Ninja Forms »Legg til nytt fra dashbordet ditt. Der vil du se et antall skjemamaler til å begynne med, inkludert et blankt skjema.

ninja-skjemamaler

Du kan velge en mal og komme raskt i gang; Det kan imidlertid hende at du ikke kan bruke alle funksjonene med mindre du har kjøpt den dyreste planen. Ninja Forms viser alle tilgjengelige skjemamaler, inkludert de du ikke har tilgang til, noe som gjør det litt forvirrende og uoversiktlig.

På den annen side viser WPForms bare malene du faktisk kan bruke i henhold til planen du har installert. Det holder WPForms fint og ryddig.

Etter at du har valgt en mal, ser du skjermbyggingsgrensesnittet som vises nedenfor. Hvis du vil legge til nye felt i skjemaet ditt, klikker du på Legge til ikon.

lag-form ninjaforms

Deretter ser du alle feltene vises på høyre side. Nå kan du dra dem til skjemaredigereren til venstre og bygge skjemaet.

redigeringsform ninjaforms

Du kan konfigurere varsler, bekreftelsesmeldinger og suksess-e-poster fra e-post & handlinger alternativ. Du kan konfigurere skjerminnstillinger, begrensninger og beregninger fra Avansert alternativ.

ninja-skjemainnstillingene

Når du oppretter og tilpasser skjemaet, kan du klikke publisere.

Hvis du vil bruke skjemaet i WordPress-innleggene og -sidene, kan du bruke Ninja Forms-widgeten på side / innlegg-redigereren. Den har et grensesnitt som ligner på WPForms.

Hvis du vil legge til et kontaktskjema til et innlegg eller side, må du åpne innlegget eller siden og klikke på Ninja Forms widget-ikonet.

add-skjema widget-post-redaktør-ninjaforms

Velg skjemaet du vil legge til, og oppdater den siden.

velge format-ninjaforms

Deretter kan du se hvordan skjemaet ditt ser ut. Slik vil basisformen din se ut.

kontakt-danner-exmple-ninjaforms

I likhet med WPForms har den også en widget som du kan bruke i sidefelt og andre widget-klare områder på nettstedet ditt. Du kan finne widgeten i Utseende »Widegts.

ninja-skjemaer-widget

Vinner: WPForms. For det rene grensesnittet som bare viser malene du har tilgang til. I tillegg er det embed alternativet med en kortkode slik at du enkelt kan legge til skjemaet hvor som helst på nettstedet ditt.

3. Funksjoner

Styrken til WPForms er dens evne til å lage enkle kontaktskjemaer så vel som avanserte skjemaer som betalingsformer, brukerregistreringsskjemaer, undersøkelser og meningsmålinger, abonnementskjemaer for nyhetsbrev osv. Det har alle funksjonene du trenger for å lage flerbruksformer i WordPress.

Her er bare noen av WPForms viktigste funksjoner:

 • Spambeskyttelse med anti-spam honeypot og reCAPTCHA
 • Smart betinget logikk
 • E-postmarkedsintegrering med AWeber, MailChimp, Drip og andre populære tjenester
 • Undersøkelse og avstemninger addon
 • Bedre oppføringsadministrasjon på dashbordet for å se alle oppføringer på ett sted
 • Godta betalinger og donasjoner med PayPal og Stripe

Alle disse funksjonene kombinerer gjør WPForms til det komplette verktøyet for WordPress-skjemaer.

Ninja Forms har derimot også kraftige funksjoner som er skreddersydd for deg. Imidlertid er de fleste av funksjonene bare tilgjengelige i form av utvidelser. Du må kjøpe hver utvidelse separat eller skaffe dem via en premiumplan.

Det er to viktigste ulemper med å velge Ninja Forms fremfor WPForms når det gjelder funksjoner:

1. Hvis du kjøper utvidelsene separat, må du investere mer penger. De fleste utvidelsene er priset til $ 49 hver, så det blir kostbart i en fei.

2. WPForms-tillegg er bare et klikk unna, mens Ninja Forms-tillegg krever at du følger hele installasjonsprosessen for WordPress-plugin for å installere hvert tillegg. Det betyr at du må laste ned filtypen, laste den opp til instrumentbordet, installere den og deretter aktivere den.

Bortsett fra de eksisterende funksjonene, er Ninja Forms svært fleksibel og utvidbar. Den er bygget med hundrevis av funksjoner, handlingskroker og filtre som utviklere kan bruke til å bygge tilpassede funksjoner.

Vinner: Det er uavgjort. Imidlertid gjør WPForms de fleste funksjoner enklere å bruke samlet og tillegg bare ett klikk unna.

4. Prising

Både WPForms og Ninja Forms tilbyr gratis og premium versjoner. Du kan installere lite-versjonene direkte på nettstedets instrumentbord fra WordPress.org-plugin-katalogen og bruke dem gratis. For avanserte funksjoner og tillegg, må du oppgradere til premiumplanene deres.

WPForms har 4 primære prisplaner. For bedrifter som starter, har den Grunnleggende plan som koster $ 39,50. Men for å bruke ALLE WPForms funksjoner og tillegg, må du kjøpe den dyreste planen, Elite, som koster 299 dollar.

wpforms-prising

Ninja Forms har tre hovedprisplaner for å la deg bruke funksjonene og utvidelsene, eller du kan også kjøpe individuelle utvidelser og bruke dem med gratisplanen..

ninja-skjemaer-prising

Den mest grunnleggende Ninja Forms-planen, Personlig, koster $ 99; og den dyreste planen, Byrå, koster 499 dollar. Deres prisklasse er langt høyere enn WPForms.

Det er mange funksjoner du får for mindre penger med WPForms. For eksempel kan du opprette form i flere kolonner med alle WPForms-plan, inkludert Lite-versjonen; men du må kjøpe Oppsett og stiler addon eller the Personlig planlegger å bruke den samme funksjonen med Ninja Forms.

På samme måte kan du få Konstant kontakt integrasjon gratis med alle versjoner av WPForms, men du må kjøpe en egen utvidelse eller kjøpe Personlig planlegger å låse opp den funksjonen for Ninja Forms.

Vinner: WPForms. Det tilbyr kraftige funksjoner til en veldig rimelig pris.

5. Støtte

WPForms har hundrevis av nybegynnervennlige opplæringsprogrammer for hvordan du bruker plugin-en enkelt. Du kan finne svaret på nesten alle spørsmålene dine i dokumentasjonen.

Lite-versjonens brukere kan legge ut spørsmålene sine på WordPress.org. Kundestøtteapparatet deres er veldig responsivt, som brukervurderingene viser. Brukere av Premium-versjonen kan åpne supportbilletter og få personlig support via e-post.

Ninja Forms har også detaljert dokumentasjon for å hjelpe deg med de vanligste problemene. Du kan få enkle opplæringsprogrammer for å bruke plugin-modulen. Hvis du trenger teknisk support, kan du kontakte dem via kontaktsiden deres ved å åpne en supportbillett.

Vinner: Det er uavgjort.

Konklusjon

WPForms er en flott form builder plugin for WordPress. Det gir et veldig enkelt, brukervennlig grensesnitt for å bygge former. Den har et komplett sett med funksjoner som du enkelt kan bruke. Plugin-en er også veldig rimelig for små bedrifter.

Ninja Forms er også et kraftig plugin for WordPress-formbyggere. Grensesnittet er brukervennlig; den kan imidlertid ikke sammenligne med WPForms rene grensesnitt. Ninja Forms-plugin gir avanserte funksjoner til bordet som du kan finne nyttige, men det er ganske kostbart å skaffe dem alle.

derav, WPForms er den tydelige vinneren fra brukernes synspunkt. Imidlertid kan avanserte utviklere finne Ninja Forms mer nyttige på grunn av dens utviklervennlige alternativer.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å bestemme mellom WPForms eller Ninja Forms for nettstedet ditt.

Det kan også være lurt å lese vår dyptgående sammenligning mellom,

 • WPForms vs TypeForm
 • WPForms vs FormStack
 • WPForms vs Gravity Forms
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map