SendinBlue-gjennomgang: Epostmarkedsføringstjeneste på et budsjett

sendinblue-gjennomgang


Lurer du på om SendinBlue er den beste gratis markedsføringstjenesten for e-post? Hvis du nettopp begynner å bygge et nettsted eller en blogg, vil du ha en rimelig e-postmarkedsføringstjeneste. Så, du lurer kanskje på om SendinBlue er et godt valg for deg.

I denne SendinBlue-gjennomgangen skal vi gå gjennom funksjoner, priser og støtte for å avgjøre om SendinBlue tilbyr alt du trenger for å lage fantastiske e-postmarkedsføringskampanjer for dine kunder og abonnenter..

La oss komme i gang.

Om SendinBlue

om-sendinblue-gjennomgang
SendinBlue er en av de mest populære e-postmarkedsføringstjenestene som er tilgjengelige. Den er laget for små og mellomstore bedrifter, og alt om deres funksjoner, støtte og priser er designet med tanke på dem. Fordi SendinBlue er designet for enkelhet, kan til og med nybegynnere med e-postmarkedsføring bruke denne programvaren til å enkelt lage fantastiske e-postmarkedsføringskampanjer.

Som vi nevnte, er prisene til SendinBlue bra for små bedrifter og eiere av nettsteder som akkurat har startet, og det er det som virkelig skiller dem fra konkurransen. De tilbyr en helt gratis plan som er perfekt for nybegynnere som ønsker å utvide virksomheten og spare penger.

Bortsett fra markedsføring via e-post, tilbyr SendinBlue også SMS-markedsføring. SMS-kreditter kan kjøpes separat, uten utløpsdato.

Med SendinBlue kan du sende opprette og sende personlige e-postkampanjer, administrere kontaktene dine, sørge for at e-postene dine når innbokser med leverbarhetstesten, få sanntidsstatistikk og mer.

SendInBlue-anmeldelse: Beste funksjoner

SendinBlue tilbyr en rekke kule funksjoner som hjelper deg å bygge kraftige e-postmarkedsføringskampanjer. Vi vil gå over noen av de viktigste funksjonene du får når du registrerer deg med SendinBlue.

1. Dra og slipp e-postdesigner

SendinBlue drar og slipp e-postdesigner gjør det superenkelt for alle, også nybegynnere, å lage nydelige e-postmeldinger uten å måtte vite noe om kode.

Du kan velge å bygge e-posten din med dra og slipp-redigeringsprogrammet, rik tekstredigeringsprogrammet, eller ved å kopiere og lime inn din egen HTML-kode. Med dra-og-slipp-redigereren kan du lage noen flotte e-post på bare noen få enkle trinn.

SendinBlue e-postdesigner gir et forhåndsdesignet e-postoppsett som du kan starte med. Bare dra og slipp e-postelementene for å omorganisere dem, eller du kan slette elementer og legge til dine egne fra alternativene til venstre. Du kan matche e-postene dine til merkevaren din enkelt ved å legge til dine egne bilder, logo og tekst ved å klikke på en knapp.

sendinblue-e-designer

SendinBlue tilbyr også en rekke nydelige maler å velge mellom som vil hjelpe deg med å bygge en fantastisk e-post enda raskere.

sendinblue-review-post-maler

Du kan velge maler designet spesielt for nyhetsbrev på e-post, konkurranser, høytider, leveringsfrister, salg og mer.

2. Markedsføringsautomasjon

Med SendinBlue får du også tilgang til noen fantastiske markedsføringsautomatiseringsfunksjoner, selv med en gratis konto. Markedsautomatisering hjelper deg å sende smartere e-poster med liten innsats fra din side. Du kan ønske nye abonnenter velkommen med en serie meldinger, målrette om brukere som åpner eller klikker på bestemte e-poster og mer. Du kan til og med spore spesifikke handlinger på nettstedet ditt. Hvis en bruker for eksempel besøker en bestemt side på nettstedet ditt, kan en målrettet e-post automatisk sendes til dem.

Du kan enkelt konfigurere kraftig markedsføringsautomasjon med SendinBlue arbeidsflyter. Du kan velge en forhåndsautomatisering som jubileumsdato eller produktkjøp, eller du kan opprette din egen tilpassede arbeidsflyt avhengig av dine behov.

sendinblue-review-arbeidsflyt

Det er heller ikke vanskelig å lage en arbeidsflyt for markedsføring av automatisering. SendinBlue brukergrensesnitt gjør det superenkelt med trinnvis prosess.

sendinblue-arbeidsflyt-gjennomgang

Disse markedsføringsautomatiseringsfunksjonene fra SendinBlue kan spare deg for mye tid, hjelpe deg med å lage mer personlige meldinger som abonnentene dine vil glede seg over, og øke konverteringene dine.

3. Transaksjonelle e-postfunksjoner

En annen spennende funksjon som SendinBlue tilbyr er transaksjonelle e-postfunksjoner. Med SendinBlue kan du enkelt lage en rekke forskjellige typer transaksjonelle e-poster for nettstedet ditt. Når som helst noen kjøper et produkt, kan de for eksempel få en ordrebekreftelses-e-post med en gang. Og når bestillingen deres sendes, kan de få en e-post som informerer dem om det også.

sendinblue-transaksjons

Muligheten til automatisk å sende transaksjonelle e-poster vil tillate deg å gi kundene dine akkurat det de trenger til rett tid, noe som strekker seg langt for å bygge tillit med nettstedet ditt. I tillegg har transaksjonelle e-poster en mye høyere åpen hastighet enn noen annen type e-post, noe som gjør dem til viktige e-poster i din e-postmarkedsføringskampanje.

Dette er bare tre av toppfunksjonene du får fra SendinBlue. De har også gode kontaktadministrasjonsfunksjoner, kontaktsegmentering, A / B-testing, åpne og klikkende rapporter, og mye mer. Funksjonene du har tilgang til på en gratis plan, blir stablet sammenlignet med andre gratis markedsføringstjenester for e-post.

Priser for SendinBlue

SendinBlue tilbyr 5 forskjellige prisplaner. Du kan velge mellom følgende planer: Gratis, Lite, Essential, Premium og Enterprise. De varierer i pris fra $ 0 / måned – $ 66 / måned, pris for Enterprise-planen er tilpasset og ikke spesifisert.

sendinblue-review-prising

Som vi nevnte tidligere, er gratisversjonen av SendinBlue ganske stablet med funksjoner, og du kan lagre et ubegrenset antall kontakter. Du trenger ikke en gang å oppgi kredittkortinformasjonen din for å registrere deg for en gratis konto heller, i motsetning til mange andre e-postmarkedsføringstjenester. Det er definitivt en passende plan for bedrifter og eiere av nettsteder som akkurat begynner å bygge et nettsted.

Du er imidlertid begrenset til å sende bare 300 e-poster per dag. Men det er nok for brukere som er nye på e-postmarkedsføring. I tillegg, hvis du ikke ønsker noen daglig sendegrense, må du bare oppgradere til Lite-planen. Når dine e-postmarkedsføringsbehov vokser, kan du enkelt oppgradere kontoen din, avhengig av antall e-postmeldinger du vil kunne sende.

Med Free and Lite-planen vil e-postene dine også omfatte SendinBlue-merkevarebygging. Hvis du vil fjerne SendinBlue-merkevaren, må du oppgradere til bronseplanen.

Hvis du ønsker å få tilgang til de kraftigste SendinBlue-funksjonene som sendetidsoptimalisering, destinasjonssidebygger og ubegrensede automatiseringsarbeidsflyter, må du velge en av de dyrere planene som Premium eller Enterprise.

Støtte for SendinBlue

Når du registrerer deg med SendinBlue får du god støtte. For det første tilbyr de e-poststøtte med alle planer. Du får telefon- og chatstøtte med Free and Lite-planen de første 60 dagene, med de andre tre planene telefon- og chatstøtte er ubegrenset.

De tilbyr også en lastet ressursside med informasjon som hjelper deg om problemer som e-postkampanjer, SMS-kampanjer, transaksjonsmail og mer. Sammen med Ressurser-siden har de også en nyttig blogg og en tutorials-seksjon hvor du kan finne mange nyttige tips og triks.

sendinblue-støtte

SendinBlue har også en praktisk chatbot-funksjon som hjelper deg med å bygge dine første e-postkampanjer.

sendinblue-support-chat

I tillegg, hvis du ender med å registrere deg for den dyreste planen, Enterprise, får du en dedikert kontoadministrator som kan hjelpe deg med å lage kampanjer, analysere kampanjemetrikker og mer.

Utvid e-postlisten din med SendinBlue + OptinMonster

SendinBlue tilbyr også muligheten til å lage skjemaer for å utvide e-postlisten din og øke potensielle kunder.

SendinBlue har en grunnleggende popup-skjermbygger. Du kan tilpasse teksten, legge til ditt eget bilde, så vel som andre elementer.

sendinblue-former

Men hvis du virkelig ønsker å skyrocket dine konverteringer, anbefaler vi at du bruker SendinBlue med OptinMonster.

optinmonster-popups

OptinMonster er et kraftig og brukervennlig blygenerasjonsverktøy for nettstedet ditt som kommer med en rekke effektive popup-funksjoner som SendinBlue ikke tilbyr. For det første kan du med OptinMonster velge mellom en rekke forskjellige popup-maler avhengig av dine behov. De har maler som er spesielt designet for å forlate kassa, kuponger, casestudier, høytider og mer.

optinmonster-popup-maler

I tillegg har du med OptinMonster en rekke alternativer for hvordan popup-en skal vises på nettstedet ditt, inkludert exit-intention. Visste du at over 70% av besøkende som forlater nettstedet, aldri kommer tilbake? Pop-ups med eksistensfull intensjon kan stoppe disse brukerne i sporene deres og få dem til å konvertere før du mister dem for godt. Utgangs-hensikt popups sporer når en bruker er i ferd med å forlate nettstedet ditt og sende dem en målrettet popup på nøyaktig riktig tidspunkt.

optinmonster-display-regler

Du kan også velge mellom en rekke andre visningsregler, for eksempel hvor mye tid på en side eller et nettsted, avstandsrullert, besøkende inaktiv tid med mer. Bruker SendinBlue sammen med OptinMonster vil tillate deg å få mest mulig ut av blygenerasjonsinnsatsen.

Sjekk ut vårt andre innlegg for detaljerte instruksjoner om hvordan du oppretter et popup-skjema i WordPress.

Vår dom om bruk av SendInBlue for e-postmarkedsføring

SendinBlue er en flott e-postmarkedsføringstjeneste for nybegynnere. En gratis SendinBlue-plan lar deg komme i gang med e-postmarkedsføring og gir deg nok funksjoner til å holde deg i gang til virksomheten begynner å vokse. I tillegg, når du er klar, kan du enkelt oppgradere kontoen din for å få tilgang til mer avanserte funksjoner.

Du vil være en proff på e-postmarkedsføring på kort tid ved å bruke SendinBlue, og du trenger ikke å bryte banken for å gjøre det.

Vi håper denne artikkelen var nyttig, og at du nå vet om SendinBlue er det riktige alternativet for deg. Hvis du likte dette innlegget, eller fortsatt vil se på noen andre e-postmarkedsføringstjenester, kan du vurdere å sjekke artikkelen vår om MailChimp-konkurrenter – 7 populære Mailchimp-alternativer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map