Shopify Review: Det beste alternativet for å lage en nettbutikk?

shopify anmeldelse


Lurer du på om Shopify er den beste e-handelsplattformen for deg? Hvis du er interessert i å opprette en nettbutikk, er det viktig å velge riktig e-handelsplattform. En flott e-handelsplattform lar deg enkelt utforme et profesjonelt e-handelsnettsted, administrere nettbutikken din og selge produkter på nettet.

I denne Shopify-gjennomgangen skal vi gå gjennom alle Shopify-fordeler og ulemper, slik at du kan bestemme om det er det beste alternativet å bruke for å opprette nettbutikken din.

La oss komme i gang!

Hva er Shopify?

Shopify-login-nettsted

Shopify er en e-handelsplattform for nettbutikker. I utgangspunktet, det Shopify gjør er å gi brukerne en enkel måte å lage en nettbutikk på.

Med deres brede utvalg av maler kan du gi din nettbutikk et profesjonelt blikk på et øyeblikk, legge til produktene dine og begynne å selge. Du trenger ikke å vite noe om webdesign, HTML eller koding; det er en perfekt måte for nybegynnere å komme i gang med online salg.

Med Shopify kan du opprette alle typer nettbutikker du ønsker. Så du kan selge alle typer produkter du ønsker, enten det er klær, kjøkkenutstyr, elektronikk, leker og så videre. Du kan også selge digitale produkter på et Shopify-nettsted som e-bøker, nedlastbare filer, programvare, WordPress-plugins og mer.

I tillegg er Shopify en hostet løsning, så det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe webhotell eller laste ned programvare. Du trenger heller ikke å administrere sikkerheten eller ytelsen til nettbutikken din, Shopify håndterer alt dette for deg. I utgangspunktet tilbyr Shopify stort sett alt du trenger for å opprette en nettbutikk rett utenfor boksen.

Hvordan fungerer Shopify?

Shopify er en skybasert, SaaS (software as a service) e-handelsløsning. Dette betyr at det ikke er noen komplisert programvare å installere. Alt du trenger å gjøre er å åpne nettleseren, gå til Shopify-påloggingssiden og logge på for å bygge og administrere nettbutikken din. Dette betyr også at du kan administrere og utvide Shopify-butikken din fra hvor som helst som har internettforbindelse.

Før du begynner på kurset, må du registrere deg hos Shopify. Som mange SaaS-løsninger betaler du en månedlig avgift for å bruke plattformen. Men vi får mer informasjon om Shopify-priser senere i denne artikkelen.

Som vi tidligere har nevnt, er Shopify en hostet løsning. Så du kan få et domenenavn fra Shopify og begynne å bygge din nettbutikk med en gang.

Har du allerede et WordPress-nettsted, men ønsker å begynne å selge produkter? Ikke bekymre deg, du kan enkelt integrere Shopify med WordPress slik at du kan gjøre ditt nåværende nettsted om til en nettbutikk.

Sjekk ut vår guide for våre trinnvise instruksjoner om hvordan du konfigurerer Shopify med WordPress.

Hvor populær er Shopify?

Shopify er en av de mest populære e-handelsplattformene på markedet. Ta en titt på disse Shopify-statistikkene som beviser den:

 • Det er over 999 000 live nettsteder som bruker Shopify for tiden
 • Shopify-virksomheter over hele verden har omsatt for over 100 milliarder dollar
 • Shopify er den fjerde mest populære innholdsstyringsplattformen med 2,8% av markedsandelen

Hvem bruker Shopify? Mange enormt suksessrike nettbutikker er blitt opprettet med Shopify, inkludert:

Herschel
Herschel-hvem-bruker-Shopify

KKW Beauty
KKW-beauty-hvem-bruker-Shopify

Penguin Books (Storbritannia)
penguin-bøker-hvem-bruker-Shopify

Pipcorn
pipcorn-hvem-bruker-Shopify

Så hvorfor betyr alt dette? Det er sikkerhet i antall. Hvis dette mange stoler på Shopify for å opprette og drive en nettbutikk, er det trygt å si at du også kan.

Nå som du vet hva Shopify er og hvor populært det er, la oss komme inn på fordeler og ulemper ved å bruke Shopify.

Fordeler med å bruke Shopify

Når du velger en e-handelsplattform, må du nøye veie fordeler og ulemper. Så først, ta en titt på fordelene ved å bruke Shopify til å opprette og administrere din egen nettbutikk.

1. Brukervennlighet

Shopify er designet med brukervennlighet i tankene. Denne eCommerce-plattformen gjør det enkelt for alle, til og med for nybegynnere, å opprette en nettbutikk. Faktisk hevder Shopify at den tilbyr alle funksjonene du trenger, uten problemer, noe som er ganske sant.

Fordi Shopify er en hostet løsning, administrerer den nesten alt for deg. Shopify sørger for at nettbutikken din er sikker, mobilvennlig og kompatibel med alle nettlesere. Shopify håndterer også nettstedets hastighet og ytelse, sikkerhetskopier og mer.

Alt dette bidrar til å utvide virksomheten din, gi en bedre handleopplevelse for kundene dine og holder dataene dine trygge. Dette lar deg fokusere på å gjøre salg.

I tillegg tilbyr Shopify en dra og slipp-byggherre som gjør det enkelt å tilpasse butikken din og det er enkelt å legge til produkter i butikken din.

legge biprodukter-Shopify

Du kan også oppfylle bestillinger med ett klikk, legge til automatiske avgifter basert på din beliggenhet og mer.

Shopify er designet for å gjøre prosessen med å starte og drive en nettbutikk superenkelig.

2. Enkel tilpasning med Shopify-temaer

Nettbutikken din må se bra ut hvis du vil at folk skal kjøpe fra deg. Heldigvis kan du gi nettbutikken din en øyeblikkelig makeover med Shopify-temaer.

Shopify tilbyr over 70 profesjonelle temaer, noen av dem skapt av verdenskjente designere. I tillegg er mange av dem gratis!

Shopify-temaer

I Shopify Theme Store kan du finne maler designet spesielt for dine behov. For eksempel tilbyr de temaer basert på bransjer som mat og drikke, mote, kunst og fotografering, møbler, elektronikk og mer. De har til og med temaer designet spesielt for store eller små varelager.

Alle temaene kan enkelt tilpasses, slik at du kan velge et tema og matche det nøyaktig ved å legge til din egen logo, farger, bilder, skrift og mer..

3. Lagt til strøm med Shopify-apper

En annen kjempeflott ting med Shopify er Shopify Apps. Shopify App Store ligner på Google Play for Android-telefoner. Du kan velge mellom en rekke gratis og betalte apper for å legge til ekstra kraft og funksjoner i nettbutikken din.

Det er hundretusener av apper å velge mellom, inkludert produktanmeldelser, markedsføring via e-post, live chat, salg av anbefalinger og mer.

Du kan også legge til apper som lar deg selge produktene dine på flere plattformer, inkludert Facebook, Messenger, Instagram og til og med en “Kjøp-knapp” som lar deg selge produkter på hvilken som helst webside eller blogg eller dele utsjekkingslenker..

Shopify-apps

Du kan også bruke API-nøkkelen til ethvert tillegg for å integrere den med Shopify. For eksempel, hvis du bruker et blygenereringsverktøy som OptinMonster For å utvide e-postlisten din og redusere avvik fra vogna, kan du også bruke OptinMonster på Shopify-nettstedet ditt.

Bortsett fra apper, har Shopify også innebygde markedsføringsverktøy som hjelper deg med å selge produktene dine, for eksempel en blogg, SEO-verktøy, rapportering om markedsføringspaneler og mer..

4. Skalerbarhet

Det er enkelt å dyrke nettbutikken din med Shopify. Siden det er så enkelt å starte en nettbutikk med Shopify og du ikke trenger å administrere nettstedet ditt selv, kan du fokusere på å øke virksomheten din og få mer salg.

Når tiden er inne for at virksomheten din vokser og du trenger flere funksjoner, kan du bare oppgradere din Shopify-plan.

Når trafikken din vokser, vil Shopify håndtere oppetid, hastighetsoptimalisering, ytelse og mer, tilsvarende. Så du trenger ikke å bekymre deg for å ansette et team av utviklere som administrerer nettstedet ditt for deg.

Ulemper ved å bruke Shopify

Som med alle gode e-handelsplattformer, er det alltid noen få ulemper du må ta i betraktning. La oss se på ulempene ved å bruke Shopify til å lage en nettbutikk.

1. Shopify Prising

Shopify tilbyr 3 hovedprisplaner å velge mellom. Basic Shopify som koster $ 29 / måned, Shopify-planen for $ 79 / måned, og Advanced Shopify som koster $ 299 / måned. Alle planer har et domenenavn, SSL-sertifikat og webhotell for eCommerce-nettstedet ditt.

Shopify-prising

De tilbyr også en Shopify Lite-plan for $ 9,99 / måned som lar deg selge på Facebook og chatte med kundene dine på Messenger, legge til en kjøpknapp på enhver webside eller blogg og godta betaling med kredittkort. Denne løsningen er imidlertid kun for selgere av kjøpsknapp, og ikke for brukere som ønsker å opprette et komplett e-handelssted.

Da du startet med Basic Shopify-planen, får du to brukerkontoer, muligheten til å legge til ubegrensede produkter, 24/7 support og mer. Du kan se alle detaljene om funksjonene som følger med hver plan på Shopifys nettsted.

Sammenlignet med andre populære e-handelsløsninger er Shopify litt dyrere. Spesielt hvis du ønsker å få tilgang til alle funksjonene deres og senke Shopify transaksjonsgebyrer. Hvis du for eksempel velger å bruke WooCommerce og WordPress, er WooCommerce-plugin i seg selv gratis, og alt du trenger å betale for er eCommerce-hosting som starter på bare $ 6,95 med Bluehost.

Heldigvis kan du begynne å sette opp nettbutikken din og bruke Shopify i 14 dager uten å oppgi kredittkortinformasjonen din. Dette gir deg en mulighet til å prøve ut Shopify og se om du liker det, før du betaler for det.

2. Transaksjonsgebyrer

Når du velger en e-handelsplattform, trenger du ikke bare tenke på den månedlige prisen for å bruke tjenesten. Du må også vurdere plattformstransaksjonskostnader og kredittkortavgift også.

Shopify har et standard betalingsalternativ som heter Shopify Payments, som drives av Stripe. Du kan bruke Shopify Payments for å akseptere betaling fra kundene dine, og det lar deg enkelt integrere andre betalingsløsninger.

Med Shopify Payments er det ingen transaksjonsgebyrer. Selv om du må betale et grunnleggende kredittkortgebyr på 2,9% + 30 cent for hver transaksjon. Dette gebyret kan senkes når du oppgraderer til en dyrere plan.

Shopify-betalinger-transaksjoner

Men hvis du ikke vil bruke Shopify Payments og i stedet ønsker å bruke en tredjeparts betalingsgateway som PayPay, vil Shopify belaste deg et ekstra 2,0% transaksjonsgebyr for hver transaksjon. Denne avgiften kommer i tillegg til kostnadene som allerede blir trukket av tredjeparttjenesten du bruker på nettstedet ditt.

Så hvis du ikke bruker Shopify Payments på Shopify-nettstedet ditt, kan det koste deg mye penger. Sørg for å sammenligne plattformstransaksjonskostnader og kredittkortgebyrer for alle e-handelsløsninger før du tar den endelige beslutningen.

3. Å flytte nettbutikken er vanskelig

Det er så viktig å velge riktig eCommerce-plattform. Fordi hvis du bygger nettbutikken din på en bestemt plattform og deretter bestemmer deg for å flytte, gjør ikke de fleste e-handelsplattformer, inkludert Shopify, det ikke.

Etter å ha brukt så mye tid på å lage ditt perfekte e-handelsnettsted, hvis du bestemmer deg for å forlate Shopify, kan du ikke ta det med deg – det har gått for alltid. Det beste du kan gjøre er å eksportere all produktinformasjonen din.

Som vi nevnte er dette tilfellet med de fleste e-handelsplattformer. Så ta deg tid til å undersøke og velge det beste alternativet for deg, slik at du ikke angrer på avgjørelsen din.

Shopify Review: Er det den beste e-handelsplattformen for deg?

Vi håper du er kjent med fordeler og ulemper ved å bruke Shopify. Men la oss raskt sammenfatte de viktigste punktene:

Fordeler med å bruke Shopify:

 1. Shopify er utrolig enkel å bruke. Du kan få din nettbutikk i gang på kort tid uten å ha tidligere erfaring.
 2. Med Shopify administreres nesten alle aspekter av nettbutikken din for deg, inkludert webhotell, SSL-sertifikat, sikkerhet, hastighet og ytelse, sikkerhetskopier og mer.
 3. Shopify tilbyr også endeløs tilpasning med et bredt utvalg av temaer, apper og integrasjoner.
 4. Skalering av nettbutikken din er enkel med Shopify også. Bare oppgrader planen din for å ta e-handelsnettstedet til neste nivå.

Ulemper ved å bruke Shopify:

 1. Shopify er litt dyrere enn noen andre populære e-handelsløsninger. I tillegg, når som helst du ønsker å få flere funksjoner, må du oppgradere planen din.
 2. Du må betale transaksjonsgebyrer når du bruker Shopify, noe som kan redusere fortjenesten din.
 3. Du har ikke full kontroll over nettbutikken din, og Shopify gjør det ikke enkelt for deg å flytte nettbutikken din til en ny plattform hvis du bestemmer deg for å bytte.

Shopify er et flott alternativ hvis du raskt vil opprette en skalerbar nettbutikk som ikke trenger ledelse på din ende.

Kom i gang med Shopify i dag!

Imidlertid, hvis du vil ha full kontroll over eCommerce-nettstedet og ønsker å starte det til en lavere pris, kan du oppleve at en annen eCommerce-løsning er bedre for deg.

Vi håper du likte denne Shopify-anmeldelsen! Hvis du lurer på hvordan Shopify stabler opp mot andre eCommerce-plattformer, kan du sjekke artikkelen vår om Shopify vs. WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map