Slik får du flere likes på Facebook

I går fikk jeg en venn spørre hvordan man kunne få flere likes på Facebook. Hun og forretningspartneren har jobbet med virksomheten deres i omtrent ett år, men Facebook-liker deres ikke beveger seg i riktig retning, og de bruker den som sin viktigste markedsføringskilde. Etter å ha delt noen ideer med henne tenkte jeg at det også ville være en flott artikkel.


I dette innlegget vil jeg dele med deg noe av det som fungerer akkurat nå hvordan få flere likes på Facebook.

Fyll ut About-delen

Skriv inn all detaljert informasjon om virksomheten din i Om-delen. Bruk nøkkelord folk bruker for å finne produktene eller tjenestene du tilbyr. Hvis du gjør denne delen riktig, kan Facebook-siden din rangere ganske høyt i lokale søkemotorresultater, og folk vil finne det de trenger med bedriften din.

Skriv flere engasjerende innlegg

Stopp alle salgsmeldingene.

Jeg så gjennom vennene mine på Facebook-siden, og alt de gjør er å dele det siste salget eller de siste varene som er kjøpt. Det er greit å markedsføre virksomheten din, men du må holde disse typer innlegg på et minimum.

Folk blir solgt til mer og mer i dag, så de bare ignorerer meldingene og blar rett forbi en salgsgjenstand. Og de vil ikke like, kommentere eller dele disse innleggene heller.

I stedet, engasjer deg med fansen din ved å stille et spørsmål. Innlegg med spørsmål får 100% flere kommentarer enn innlegg som ikke gjør det.

Legg til relevante bilder

En annen måte å øke engasjementet er å legge til et innlegg med et bilde. Avbildede innlegg får mye mer engasjement enn bare lenker eller bare en tekststatusoppdatering. Mange mennesker elsker det inspirerende sitatet på et bilde, så prøv det ut for publikum.

Det er ikke vanskelig å lage bilder med tekst på dem. Det er flere online bildedigeringsprogrammer som lar deg bruke gratis eller betalt for bilder eller laste opp dine egne, og de gir deg en enkel måte å legge til teksten eller forskjellige bakgrunner.

Et av de enkleste programmene for fotografering der ute akkurat nå er Lerret.

Programvaren gjør det enkelt for deg å lage et Facebook-innlegg-bilde raskt og smertefritt. De har til og med standard bildestørrelser for Facebook, slik at du kan lage på få minutter og dele det med Facebook-fansen.

Bruk en oppfordring til handling

Be fansen din like, dele eller kommentere. Det er mer sannsynlig at de gjør det du spurte, spesielt hvis de føler seg engasjert i innholdet ditt.

Vær aktiv på siden din. Når noen kommenterer eller liker et innlegg, kan du svare på dem med tankene dine eller bare takke dem for at du har delt. Facebook er et veldig sosialt nettsted, og interaktivt med fansen din strekker seg langt for å øke fanbasen din.

Være konsekvent

Konsistens er en stor faktor for å vokse dine Facebook-likes. Som sideeier har du flere innsikter for siden din. Hvis siden din har minst 50 likes, vil du se når fansen din har større sannsynlighet for å være på nettet, alder og kjønnsforhold, slik at du kan begynne å målrette innleggene dine mot deres behov.

fans online

For å hjelpe deg med konsistens kan du bulkplanlegge innleggene for den kommende uken. Samle flere sammen samtidig, i stedet for å huske å gjøre det hver dag, vil hjelpe deg med å holde deg konsekvent. Når du planlegger dem ut, må du sørge for at du er det innlegg 1-2 ganger om dagen og bare 1-4 ganger i uken, hvilken gir deg bedre engasjement enn å legge inn oftere.

Test alt

Test innleggsfrekvensen din, typen innlegg, lengden på innlegget ditt, etc. Bare fordi resultatene var bedre for andre Facebook-sider, vil du se hvordan fansen din samhandler med merkevaren din. Du må være villig til å prøve forskjellige ting og se hva slags resultater du får.

Bruk Facebook-annonser

Si at du er en ny salong og du setter opp butikk i et lokalsamfunn, kan du vurdere å bruke Facebooks nye Lokal bevissthetsannonse. Annonsen vil målrette mot personer som er i nærheten av virksomheten din.

Cross Promote

Du er ikke den eneste som prøver å utvide Facebook-siden din. Se etter andre Facebook-sider som kan utfylle din. Nå ut til administratoren og tilbud a rope ut for å rope ut avtale. Konseptet er at du vil sende en shout-post på siden din til den andre Facebook-siden, og de gjør det samme for deg.

Dette fungerer best hvis du målretter deg mot Facebook-sider som har omtrent samme liker som deg. Noen med 30 000 fans tror kanskje ikke et rop fra siden din med 1 000 likes vil være verdt det for dem.

Ikke glem å gjøre alle de “vanlige” tingene

  • Legg til Facebook-lenken din til alt trykt materiale.
  • Legg til en lenke til Facebook-siden din i e-postsignaturen.
  • Fra Facebook-profilen din legger du til Facebook-siden til om-delen
  • Inviter alle vennene dine og e-postkontaktene til å like siden din.
  • Gjør det enkelt å koble til deg ved å opprette en Facebook forfengelighet url

Gå gjennom denne listen og begynn å implementere oppgavene og se hvordan dine likes på Facebook vokser.

Hvis du likte denne artikkelen, kan du bli med på ThemeLab på Facebook

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me