Tilbyr Bluehost månedlig betaling? (Må-vite fakta!)

bluehost månedsplan


Lurer du på om Bluehost tilbyr månedlig betaling? Hvis du vil være vert for nettstedet ditt med Bluehost, har du tatt et godt valg. Bluehost er et av de mest populære webhotell-selskapene der ute, og driver med over 2 millioner nettsteder. Bluehost er også det anbefalte webhotellet nr. 1 av WordPress.org, de tilbyr problemfri WordPress-installasjon, 24/7 support og mer. Men hvis du er nybegynner og har et budsjett, virker en Bluehost-månedsplan som det beste alternativet for deg.

Men dessverre er det ingen Bluehost-månedsplan. Selv om Bluehost ikke tilbyr månedlig betaling, kan du fremdeles være vert for nettstedet ditt med et budsjett. I denne artikkelen viser vi deg hvordan du får den laveste prisen som er tilgjengelig hos Bluehost.

La oss komme i gang.

Webhotell Månedlig plan Showdown

Du kan vurdere å se på noen andre populære webhotellleverandører som tilbyr månedlige planer for å spare penger. Men selv om du kanskje betaler litt på forhånd, kan disse månedlige planene koste deg mer penger i det lange løp. Så la oss se nærmere på noen månedlige planer for webhotell.

HostGator

HostGator er en annen populær webhotellleverandør, og i motsetning til Bluehost tilbyr de månedlige betalingsplaner.

hostgator-monthly-plan

HostGators mest grunnleggende webhotellplan, som kalles Hatchling Plan, koster $ 10,95 per måned.

$ 10,95 multiplisert med 12 måneder, fungerer å være $ 131,40 per år. Hvis du betaler denne månedlige prisen i 36 måneder, eller 3 år, legger den opp til $ 394,20.

I slekt: Sjekk også ut HostGator-anmeldelsen vår.

Gå pappa

En annen populær webhotell som tilbyr månedlige betalinger er GoDaddy. Med deres mest grunnleggende webhotellplan, Economy, kan du ikke betale måned til måned. Men hvis du velger den administrerte WordPress hosting Basic-planen, har du muligheten til å betale månedlig.

GoDaddy-monthly-plan

Å betale måned til måned med GoDaddy vil koste deg $ 12,99 per måned. Å betale denne prisen i 12 måneder legger opp til $ 155,88. For å få et SSL-sertifikat for nettstedet ditt, som er en av forutsetningene for å lage et nettsted fordi det holder kundens data trygge, vil det koste deg ekstra $ 79.99 i 12 måneder. Dette bringer GoDaddy kostnadene for ett år til $ 235,87.

Hvis du betaler denne månedlige prisen i 36 måneder, inkludert det årlige kjøpet av et SSL-sertifikat, legger det opp til et enormt $ 707,61. Hvis det ser dyrt ut for deg, er det noen gode GoDaddy-vertsalternativer som kan være nyttige.

Bluehost

Den mest grunnleggende WordPress-hostingplanen med Bluehost koster $ 2,75 / måned i 36 måneder. Selv om du ikke kan betale 2,75 dollar hver måned og må betale alt sammen, fungerer dette til bare $ 99 i 36 måneder. Det er en besparelse på $ 188,64 (65% avslag), og det kommer med et gratis SSL-sertifikat og gratis domenenavn.

Bluehost-prisplaner

Når du sammenlignes med de andre webhotellleverandørene, betaler du med Bluehost $ 295.20 mindre enn kostnadene for HostGators månedlige utbetalinger i tre år. Det er enorme besparelser!

Når du sammenligner med GoDaddys pris per måned i 36 måneder, betaler du $ 608,61 mindre med Bluehost. Det er enda større besparelser for deg.

Som du ser, betyr ikke det at du betaler en tilsynelatende lav månedlig pris, ikke at du sparer penger. Derfor anbefaler vi å velge Bluehost.

Det er ikke behov for en Bluehost-månedlig plan når du vil spare mye mer penger med Bluehosts 36-månedersplan.

Så hvis du vil starte et nettsted og velge Bluehost som leverandør av webhotell, viser vi deg trinn for trinn for hvordan du får den laveste prisen med Bluehost.

Komme i gang med Bluehost

For å komme i gang med Bluehost, gå til hjemmesiden deres, www.Bluehost.com, eller klikk her. Klikk deretter på det grønne Kom i gang nå knapp.

Bluehost-get-gang-nå

Trinn 1: Velg planen din

Etter å ha klikket på “Komme i gang nå” -knappen, blir du bedt om å velge planen din. For å få den laveste Bluehost-prisen, velg Grunnleggende plan. Ikke bare er denne planen den laveste prisen, men den er også perfekt for nybegynnere. Du kan alltid oppgradere planen din når som helst hvis dine behov endres i fremtiden.

Klikk på det grønne Å velge for å velge grunnleggende plan.

Bluehost-prising-basic-plan

Trinn 2: Velg domenenavn

Etter at du har valgt planen din, blir du bedt om å velge et domenenavn. Du kan enten få et nytt gratis domenenavn eller registrere deg med ditt eksisterende domenenavn.

For å velge et nytt domenenavn, skriver du bare domenenavnet i boksen på venstre side.

Bluehost-velge-domene

Hvis du trenger hjelp til å velge et domenenavn, kan du sjekke innlegget vårt om hvordan du velger det beste domenenavnet. Når du har valgt domenenavnet ditt, klikker du på det blå neste knapp.

Alternativt, hvis du ikke vil velge et domenenavn nå, kan du klikke på Velg senere! knappen nederst på skjermen for å hoppe over dette trinnet foreløpig.

Trinn 3: Legg til kontoinfo

Deretter må du fylle ut kontoinformasjonen din. Dette inkluderer navn, e-postadresse, gateadresse, telefonnummer og så videre.

Bluehost-konto-opplysninger

Du har også muligheten til å bruke Google-enkeltpålogging for å gjøre det enda enklere å opprette kontoen din.

Trinn 4: Velg pakkevalg for webhotell

Når du er ferdig med å fylle ut kontoinformasjonen din, blar du ned til Pakkeinformasjon seksjon. Her velger du alternativene for webhotellpakken din.

Som vi nevnte tidligere, er 36 måneders plan med Bluehost det som vil gi deg mest mulig besparelse Kontoplan, Velg 36 måneders prisalternativ fra rullegardinlisten.

Bluehost-pakke-informasjon

I delen nedenfor kan du velge om du vil legge til pakkeutstyr sammen med 36 måneders webhotellplan eller ikke.

Bluehost-pakke-statister

For å holde prisen så lav som mulig å starte, anbefaler vi at du ikke velger noen av pakkeutstyrene. Hvis du bestemmer deg for å legge til pakkeutstyr senere, kan du alltid gå tilbake og gjøre det.

Til slutt, fyll ut betalingsinformasjonen din (enten et kredittkort eller PayPal), merk av i ruten for å godta vilkårene for bruk og avbestilling, og trykk på det grønne Sende inn knapp.

Det er det! Nå har du rimelig webhotell med Bluehost.

Andre Bluehost-planalternativer

Bortsett fra det billigste alternativet, som er den grunnleggende planen for $ 2,75 / måned, gir Bluehost en rekke andre delte webhotellplaner for voksende nettsteder og bedrifter i tillegg.

Den grunnleggende planen er flott for nybegynnere fordi den har alt du trenger for å starte et nettsted. Den grunnleggende planen er for 1 nettsted, 50 GB SSD-lagring, uovervåket båndbredde, gratis SSL-sertifikat, 1 gratis domene, 5 parkerte domener, 25 underdomener og standardytelse.

Bluehost-andre-prisplaner

Hvis du vil være vert for et ubegrenset antall nettsteder, ubegrenset SSD-lagring og ubegrensede domener, parkerte domener og underdomener, kan du oppgradere til Plus-planen for bare $ 4,95 per måned eller holde øye med bluehost-kupongkoder året rundt..

Choice Plus-planen for 5,45 dollar per måned vil gi deg alt som følger med Plus-planen, i tillegg til personvern og sikkerhetskopiering av domenet. Den høyeste delte hostingplanen, Pro, som koster $ 13,95 per måned, gir avanserte funksjoner som høy ytelse, 2 spam-eksperter, personvern for domenet, sikkerhetskopiering av nettstedet og en dedikert IP.

Bluehost tilbyr også VPS Hosting og dedikerte hosting-planer, som vist nedenfor:

VPS:

Bluehost-VPS-hosting

dedikerte:

Bluehost-dedikert-hosting

For mer informasjon om forskjellen mellom delt, VPS og dedikert hosting, sjekk ut artikkelen vår. Hva er webhotell? (Delt vs. VPS vs. dedikert)

Du kan også registrere deg for noen av disse Bluehost-planene uten risiko med pengene-tilbake-garantien. Dette gir deg muligheten til å prøve ut tjenesten deres, og hvis du oppdager at det ikke er riktig for deg innen 30 dager etter at du registrerte deg, får du refusjon.

Fordelene med å velge Bluehost

Vi har allerede vist deg at Bluehost er en super rimelig webhotellleverandør som er flott for nybegynnere – selv uten en Bluehost-månedlig plan, men du lurer kanskje på hvilke andre fordeler de tilbyr. Vi har nevnt noen få gjennom denne artikkelen, men la oss gå gjennom funksjonene og fordelene ved Bluehost igjen:

 • 30 dagers pengene tilbake-garanti
 • 24/7 ekspertstøtte
 • 1-klikk WordPress-installasjon, brukervennlig grensesnitt
 • Gratis domenenavn og SSL-sertifikat
 • Ubegrenset lagringsplass
 • Gratis dra og slipp nettstedsbygger
 • 3 forskjellige webmail-løsninger og POP3 / POP3 sikker e-poststøtte
 • cPanel Kontokontrollpanel for administrasjon av nettstedet ditt
 • Gratis nettstedskript (bloggstøtte, postlister, bildegallerier og mer)
 • e-handelsfunksjoner (handlekurver, gratis generert sertifikat, passordbeskyttede kataloger og mer)
 • Og mye mer

For mer informasjon, sjekk ut vår fulle gjennomgang av Bluehost.

Det er lett å se at selv uten en Bluehost-månedlig plan, har du lett råd til å være vert for nettstedet ditt med Bluehost. Ikke bare er de rimelige, men du får et stort smell for pengene dine med alle de utmerkede funksjonene de gir.

Kom i gang med Bluehost i dag »

Vi håper du likte denne artikkelen, og den ga deg all Bluehost-prisinformasjon du trenger å vite. Hvis du likte dette innlegget, kan du sjekke ut vårt andre innlegg på de 10 beste webhotellfirmaene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map