Topp 200+ Black Friday & Cyber ​​Monday WordPress-tilbud 2019

svart fredag ​​og cyber mandag


Ser du etter de beste WordPress-tilbudene, kupongene og rabattene for Black Friday og Cyber ​​Monday i 2019? Da er du på rett sted!

Vi vet at det kan være tidkrevende å finne de beste WordPress-tilbudene, men ingen bekymringer! Vi søkte etter deg, slik at du kan gå foran den perfekte avtalen før den slutter.

Husk at disse tilbudene er gyldige i en BEGRENSET TID. Vi har angitt utløpsdatoen ved siden av hvert tilbud.

Her er ULTIMATE-listen over WordPress-avtaler du ikke vil gå glipp av. I denne artikkelen kan du finne dusinvis av tilbud på premium WordPress-temaer, plugins, verktøy, webhotell og andre WordPress-tjenester.

Black Friday Giveaway 2019: Vinn tre $ 50 gavekort på Amazon

På denne Black Friday gir vi bort tre Amazon-gavekort til en verdi av $ 50 til leserne våre. Alt du trenger å gjøre er å gå inn i kupongen og sende inn så mange påmeldinger for å få en sjanse til å vinne den.

Merk: Vi vil oppdatere denne artikkelen kontinuerlig de neste par ukene. Ikke glem å bokmerke dette innlegget for å sikre at du ikke går glipp av favorittavtalen din.

1. Utvalgte tilbud

Spar 35% på OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er det kraftigste blygenerasjons- og konverteringsoptimaliseringsverktøyet i verden. Du kan bruke den til å konvertere de som forlater besøkende til abonnenter og deretter kunder. Toppbedrifter bruker OptinMonster for å utvide e-postlistene sine og øke inntektene.

Takket være flere bygningsfunksjoner, kan du bruke OptinMonster til å lage vakre optinformer. Den har nesten uendelige integrasjoner med tredjepartsprogramvare for å vise de tilpassede optin-skjemaene til besøkende. Med atferdsautomatiseringsfunksjonen kan du tilpasse optin-skjemaene og vise menneskelige meldinger.

Sjekk ut OptinMonsters casestudier for å finne ut hvordan online bedrifter vokser antall raskt. Denne høytiden tilbyr de en betydelig rabatt på premium-programvaren inkludert OptinMonster University.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 25 nov – 6 des

Få 35% AVSLAG OptinMonster »

Spar 60% på WPForms

WPForms

WPForms er markedets beste WordPress-kontaktskjema-plugin. Det er enkelt å bruke med de mest nybegynnervennlige alternativene og førsteklasses funksjonene.

WPForms-slep-og-slipp-skjermbyggeren lar deg bare dra skjemaets felt og endre rekkefølgen. Du får tilpassede skjemamaler, betinget logikkstøtte, betalingsportaler og andre funksjoner. WPForms støtter også Constant Contact, MailChimp, AWeber og andre tredjeparts tjenester.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 60% AVSLAG på WPForms »

Spar 60% på MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights er den mest populære Google Analytics-pluginen for WordPress-nettsteder. Det integreres enkelt med WordPress-oversikten for å vise statistikk om de besøkende. Med MonsterInsights kan du få en tilpasset Google Analytics i WordPress.

Du kan også generere tilpassede rapporter basert på brukerdata for å bygge strategier og videreutvikle din online virksomhet.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 60% AVSLAG på MonsterInsights »

Spar 35% på SeedProd

SeedProd

SeedProd er den beste WordPress-plugin som snart kommer og vedlikeholdsmodus. Det lar deg lage en vakker, profesjonell kommende side med en nedtellingstimer for ditt WordPress-nettsted. Sanntidsbyggeren hjelper deg med rask tilpasning av tekst, skrifter, farger og layout.

Den kommer med mange innebygde maler, slik at du kan velge en forhåndsbygget mal og starte den kommende siden på nettstedet ditt umiddelbart. Du kan også integrere det med populære e-posttjenester som Constant Contact, ActiveCampaign, CovertKit og mer for å e-post til abonnentene dine om de siste nyhetene dine

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 35% AVSLAG SeedProd »

Spar 35% på RafflePress

RafflePress

RafflePress er den beste plugin-modulen for WordPress. Det hjelper å engasjere publikum med virale gaver og konkurranser. Du kan bruke denne plugin-en til å utvide e-postlisten, nettstedstrafikken og sosiale medier-følgere umiddelbart.

RafflePress-dra- og-slipp-byggherren lar deg sette opp giveaway-kampanjer på noen få minutter. Med dusinvis av forhåndsbygde maler, er det lettere å komme raskt i gang. Det tilbyr 1-klikk oppføring og svindelbeskyttelse for å eliminere flere svindeloppføringer.

RafflePress-pluginen kommer også med en givende destinasjonsside for å kjøre en distraksjonsfri konkurranse på WordPress-nettstedet ditt. Du kan bruke de avanserte sporings- og målrettingsfunksjonene for å øke konverteringene.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 35% AVSLAG på RafflePress »

Spar 30% på WP Mail SMTP Pro

WP Mail SMTP

WP Mail SMTP Pro er den beste WordPress SMTP og PHP Mailer-plugin av WPForms. Den tar vare på alle dine e-postproblemer, inkludert leverbarhet, spamfiltrering, osv. Når du bytter fra generelle e-postinnstillinger til WP Mail SMTP, vil alle kampanjemailene dine lande i kundenes innboks.

Den lar deg sende hundrevis av e-poster sikkert. WP Mail SMTP-plugin integreres også med populære SMTP-leverandører. Den støtter flersidet nettverk og lokalisering.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 35% AVSLAG WP Mail SMTP Pro »

Spar 63% på Bluehost

Bluehost

Bluehost er en offisielt anbefalt leverandør av WordPress hosting. De er for tiden vertskap for over en million WordPress-nettsteder. De tilbyr et gratis domene, gratis SSL-sertifikat, gratis nettstedbygger med maler, og en spesiell 63% rabatt for IsItWP-brukere.

Kupongkode: Påføres automatisk

Tilgjengelighet: 25. november – 2. desember

Få 63% AVSLAG Bluehost »

Spar 50% på konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact er markedets beste WordPress-markedsføringstjeneste. Det lar deg lage vakre e-poster og sende dem til abonnentene dine raskt. Du kan bruke dra-og-slipp-e-postbyggeren til å designe profesjonelle e-poster. Det kommer også med flere ferdige e-postmaler som er fullt responsive og ser bra ut på alle enheter.

Med deres e-post- og markedsføringsautomatiseringsfunksjon kan du hilse på nye abonnenter med en betimelig velkomst-e-post, utløse e-postmeldinger basert på brukeratferd, sende e-postmeldinger til ikke-åpnere og utvide rekkevidden med kraftige listebygningsverktøy.

Constant Contact-e-posttjenesten er perfekt for e-handelsnettsteder. Den tilbyr flere verktøy for å utvide nettbutikken din ved å finne nye kunder og engasjere dem til å fortsette å besøke nettstedet ditt med automatiserte e-poster.

Du kan spore markedsføringsresultatene dine via e-post i sanntid. Denne statistikken hjelper deg med å lage nye og effektive strategier for fremtidige kampanjer.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 25. november – 27. november

Få 50% AVSLAG konstant kontakt »

Spar 60% på MemberPress

MemberPress

MemberPress er det beste WordPress-medlemskapspluginet som er tilgjengelig for WordPress-brukere. Det hjelper deg med å starte medlemskapets nettsted raskt. Hvis du vil godta online betalinger, selge digitale nedlastinger og administrere hvem som ser nettstedet ditt, kan du bruke MemberPress.

Den integreres med nesten alle tredjeparts WordPress-plugins, slik at du kan sette opp et kraftig, funksjonsrikt medlemskapsside. Det fungerer også bra med populære tjenester som WooCommerce, Stripe, ActiveCampaign og mer.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 60% AVSLAG på medlemPress »

Spar 25% på Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder er en populær WordPress-sidebygger som du kan bruke på nettstedet ditt til å dra og slippe innholdsblokker. Det lar deg raskt konfigurere funksjoner og innhold på WordPress-nettstedet ditt. Du trenger ikke kodingskunnskap for å opprette sider når du bruker Beaver Builder.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 25% AVSLAG Beaver Builder »

2. WordPress Hosting Deals

Spar opptil 30% på WP Engine

WP-motor

WP Engine er verdens mest populære WordPress-vertsfirma. De tilbyr delte og dedikerte hostingplaner. Denne høytiden kan du spare med deres årlige forhåndsbetalingstilbud og få opptil 5 måneder gratis på oppstart-, vekst- og skaleringsplanene..

Kupongkode: cyberwknd30

Tilbudsgyldighet: 28. november – 2. desember

Få 30% Rabatt på WP-motor »

Spar opptil 70% på HostGator

HostGator

HostGator er en av de eldste og populære webhotellleverandørene i bransjen. Det tilbyr VPS og dedikerte hostingplaner. Annet enn det kommer det også med WordPress-hostingplaner og 1-klikksinstallasjoner.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 28. november – 3. desember

Få opptil 70% Rabatt på HostGator »

Spar 15% på InMotion Hosting

InMotion Hosting

InMotion Hosting er et populært WordPress-vertsfirma. De tilbyr flere rabatter til IsItWP-brukere på deres WordPress-hostingplaner.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 15% Rabatt på InMotion Hosting »

Spar 40% på DreamHost

Dreamhost

DreamHost er et populært WordPress-vertsfirma. Denne høytiden kan du få STOR rabatt på planene deres med et gratis domenenavn og et gratis SSL-sertifikat.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 40% AVSLAG DreamHost »

Spar 30% på Domain.com

Domain.com

Domain.com er et domenenavn og webhotell. Det foreslår også bedriftsnavnideer til nybegynnere som vil komme raskt i gang.

Kupongkode: NAMEBOYBF

Tilbudsgyldighet: 29. nov

Få 30% Rabatt på Domain.com »

Spar opptil 40% på svinghjulet

Få svinghjul

Svinghjul er et populært vertsfirma. De tilbyr administrerte hostingtjenester for WordPress-brukere med topp kundesupport og avanserte servere.

Kupongkode: FLYDAY19

Tilbudsgyldighet: 25. november – 4. desember

Få opptil 40% Rabatt på svinghjul »

Spar 40% på Cloudways

Cloudways

Cloudways er et populært skyvertfirma. De tilbyr flere planer for dedikert WordPress- og WooCommerce-hosting. Webhotellpanelet deres er enkelt og nybegynnervennlig. Denne høytiden kan du få 40% rabatt i 3 måneder på alle hostingplaner fra Cloudways.

Kupongkode: BFCM40

Tilgjengelighet: 14. november – 4. desember

Få 40% AVSLAG på Cloudways »

Spar opptil 67% på A2 Hosting

A2 Hosting

A2 Hosting er en av de beste leverandørene av WordPress hosting. Det som skiller A2 Hosting fra hverandre er dens utviklervennlige funksjoner. I motsetning til andre hostingleverandører, tilbyr A2 Hosting en uovertruffen pengene-tilbake-garanti, slik at du kan være vert for nettstedet ditt risikofritt. Etter de første 30 dagene vil du være berettiget til en forholdsmessig refusjon for ubrukte tjenester.

Kupongkoder:

 • MEGA67: 67% avslag på Shared Hosting
 • HALFDEDI: 50% avslag på administrert dedikert server (fra $ 96,50 / mo)
 • WP60: 60% avslag på administrert WordPress (fra $ 9.78 / mo)
 • RSLR51: 51% rabatt på forhandlervert (fra $ 9.80 / mo)
 • MVPS-50: 50% avslag på administrert VPS og Core VPS (fra $ 25 / mo)

Avtalens gyldighet: 26. november – 2. desember

Få opp 67% AV A2 Hosting »

Spar opptil 75% på GreenGeeks

GreenGeeks

GreenGeeks er et populært miljøvennlig webhotellfirma. Det er raskt, sikkert og tilbyr flere vertsalternativer, inkludert forhandlerplaner, WordPress-hosting osv.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få opptil 75% Rabatt på GreenGeeks »

Spar 20% på WordPress.com

WordPresscom

WordPress.com tilbyr løsninger for blogghosting. Denne høytiden kan du få en utrolig rabatt på e-handelsplanene deres.

Kupongkode: BLACKCYBER2019

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 20% AVSLAG på WordPress.com »

Spar 50% på flytende nett

Flytende nett

Liquid Web er et administrert WordPress- og WooCommerce-vertsfirma. Denne høytiden kan du få STORE rabatter på deres ordinære, levetid og andre lisenser.

Kupongkode: JINGLE50

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 50% Rabatt på flytende nett »

Spar opptil 75% på FastComet

FastComet

FastComet er en administrert nettskyvertsleverandør i markedet. Denne høytiden kan du benytte deg av rabatter på delte planer, sky VPS og oppgraderinger.

Kupongkoder:

 • Delte planer: BFSALE75 (75% Rabatt)
 • Cloud VPS: BFCLOUD30 (30% Rabatt)
 • Oppgrader til en høyere plan: BOOST25 (25% Rabatt)

Tilbudsgyldighet: 29. nov

Få opptil 75% Rabatt på FastComet »

Spar 70% på Crioshavyn

Crioshavyn

Crioshavyn er en administrert WordPress-hostingløsning. Det gir sikret webhotell med daglige sikkerhetskopier, cybersikkerhet, premium SSL og mer.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 5. desember

Få 70% AVSLAG Crioshavyn »

Spar 30% på Nestify

Nestify

Nestify er et WordPress- og WooCommerce-vertsfirma. Det tilbyr også tilpassede løsninger for utviklere, byråer og bedrifter.

Kupongkode: WPB30OFF

Tilbudsgyldighet: 28. november – 4. desember

Få 30% AVSLAG Nestify »

Spar 20% på WP-hjelpen

WP-hjelpen

WP-hjelpen er en administrert WordPress-hostingløsning. De tilbyr også WordPress vedlikeholdstjenester.

Kupongkode: BFCM19

Tilbudsgyldighet: 12. nov – 10. des

Få 20% AVslag på WP-hjelpen »

3. WordPress Plugin-tilbud

Spar 30% på formidable skjemaer

formidable former

Formidable Forms er den mest avanserte plugin-modulen for WordPress-eksistensen. Hvis du leter etter en skjemabygger-plugin som lar deg lage online applikasjoner, datastyringssystemer, datavisualiseringer i sanntid og betalingssamlinger, er Formidable Forms riktig passform for dine behov.

Denne høytiden tilbyr Formidable Forms 30% rabatt på alle premiumplaner for nye kjøp og et valg av gratis premie.

Kupongkode: BF2019

Deal validity: 25. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG på formidable skjemaer »

Spar 35% på TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse er den beste sosiale bevis plugin for WordPress å utvide virksomheten din. Den viser live bekreftede kunders aktivitet for besøkende på nettstedet. Du kan velge en forhåndsbygget layout og tilpasse den sosiale bevisboksen for å endre farge, skrifter osv.

Med smart målretting kan du vise sosialt bevis for de rette menneskene til rett tid. Det er enkelt å sette opp og viser umiddelbare resultater i vekststatistikken din.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 25 nov – 6 des

Få 35% AVSLAG TrustPulse »

Spar 30% på ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates er en WordPress-plugin som brukes til å kappe tilknyttede lenker og administrere dem på nettstedet ditt. Du kan kappe de lange, stygge tilknyttede URL-adressene og gjøre dem om til enkle, ryddige lenker. Denne høytiden vil du få 30% rabatt på NOEN lisens.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 20. nov – 2. desember

Få 30% AVSLAG TørstigeAffiliater »

Spar 60% på Pretty Links Pro

Pretty Links Pro

Pretty Links Pro er en populær URL for forkortelse og tilknyttet koblingsprogram for WordPress. Det gir flere muligheter til å tjene penger på innholdet ditt. Plugin-en legger automatisk tilknyttede lenker på sidene, innleggene og widgetene dine automatisk.

Med URL-forkortelsesfunksjonen konverterer den lange og stygge tilknyttede URL-adresser til enkle lenker. Du kan markedsføre disse forkortede tilknytningslenkene fra videoene og podcastene dine. Det lar deg også legge til tilknyttede lenker i e-postkampanjene dine.

Kupongkode: BF2019

Kode gyldighet: 25. november – 2. desember

Få 60% AVSLAG på Pretty Links Pro

Spar 50% på LearnDash

LearnDash

LearnDash er et WordPress-program for program for læringsstyringssystemer. Det lar deg lage dine online-kurs og selge dem enkelt.

Kupongkode: BLACKFRIDAY50

Tilbudsgyldighet: 29. november (19:00 til 16:00 EST)

Få 50% Rabatt på LearnDash »

Spar opptil 50% på StartBooking

StartBooking

StartBooking er en populær programvare for online planlegging. Det integreres med WordPress slik at kundene dine kan planlegge tid med deg.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilgjengelighet: 29. nov – 6. des

Få opptil 50% RABATT Startbokføring »

Spar 15% på Sucuri

Sucuri

Sucuri er den mest populære WordPress-sikkerhetsplugin. Den har flere verktøy for å sikre at nettstedet ditt forblir beskyttet mot skadelig programvare og hackere.

Kupongkode: cyber15suc

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 15% AVSLAG Sucuri »

Spar 40% på Really Simple SSL

Virkelig enkel SSL

Really Simple SSL er den mest populære WordPress SSL-plugin. Det lar deg legge til SSL-sertifikat på nettstedet ditt med 1-klikk.

Kupongkode: NVMBR19

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 40% AVSLAG på virkelig enkel SSL »

Spar 50% på Envira Gallery

Envira Gallery

Envira Gallerys er den beste WordPress-bildegalleri-plugin. Den integreres med tredjeparts plugins for å importere bilder fra Instagram, Flickr og andre bildekilder. Du kan vise vakre bildegallerier med enkle alternativer og fantastiske funksjoner.

Kupongkode: WPBEGINNER50

Tilbudsgyldighet: 25 nov – 6 des

Få 50% Rabatt på Envira Gallery »

Spar 30% på Soliloquy

monolog

Soliloquy er den beste plugin-modulen for WordPress image glidebryter. Det er nybegynnervennlig og tilbyr flere tillegg som hjelper deg å legge til funksjoner til bildeskytene. Du kan lage glidebrytere for utvalgt innhold, glidebrytere med mer med Soliloquy.

Kupongkode: BF30

Tilbudsgyldighet: 25 nov – 6 des

Få 30% Rabatt på Soliloquy »

Spar opptil 30% på Elementor Pro

Elementor Pro

Elementor Pro er en populær plugin for WordPress-sidebygger. Det kommer med en visuell designopplevelse for å sette opp nettstedet ditt og enkelt lage destinasjonssider.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 3. desember

Få opptil 30% Rabatt på Elementor Pro »

Spar 40% på Visual Composer

Visuell komponist

Visual Composer er en populær byggherre av WordPress. Du kan bruke den til å lage vakre nettdesign og sider enkelt.

Kupongkode: 40blackfriday

Tilbudsgyldighet: 25. november – 4. desember

Få 40% RABATT Visual Composer »

Spar 15% på LifterLMS

LifterLMS

LifterLMS er et populært programtillegg for læringsstyringssystem for WordPress-nettsteder. Det er nybegynnervennlig og gjør det enkelt å sette opp kurs for brukerne dine.

Kupongkode: BLACKFRIDAY19

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 15% Rabatt på LifterLMS »

Spar 40% på PublishPress

PublishPress

PublishPress tilbyr kraftige WordPress-plugins for utgivere, magasiner og mer online.

Kupongkode: BLACKFRIDAY40

Tilbudsgyldighet: 12. november – 5. desember

Få 40% AVSLAG Publisering »

Spar 30% på Flycart

Flycart

Flycart tilbyr WordPress og WooCommerce plugins av topp kvalitet for å sette opp din online virksomhet. Pluginsene hjelper også i prosessene for å kjøre eCommerce-butikken din jevnt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 19. nov – 4. desember

Få 30% Rabatt på Flycart »

Spar 40% på WP Security Audit Log

WP Security Audit Log

WP Security Audit Log er en WordPress aktivitetslogg-plugin. Det hjelper deg å overvåke, revidere og spore brukeratferd i sanntid på nettstedet ditt. Du kan bruke denne pluginen til å lett oppdage mistenkelige aktiviteter og malware hacks i WordPress.

Kupongkode: BF201940

Tilbudsgyldighet: 27. november – 3. desember

Få 40% AVSLAG for WP-sikkerhetsrevisjonslogg »

Spar 40% på Complianz GDPR

Complianz GDPR

Complianz GDPR er en WordPress-pakke for personvernsuite. De skanner hele tiden nettstedet ditt og sender varsler hvis det er nødvendig med endringer.

Kupongkode: NVMBR19

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 40% AVSLAG Complianz GDPR »

Spar 25% på ProfilePress

ProfilePress

ProfilePress er et populært avansert plugin for WordPress-profiladministrasjon. Den integreres enkelt med alle tredjeparts WordPress-plugins (som WooCommerce) for å lage brukerregistreringsskjemaer, tilpassede påloggingsskjemaer og mer.

Kupongkode: BFCM2019

Tilbudsgyldighet: 29. november – 3. desember

Få 25% AVSLAG på ProfilPress »

Spar 50% på Google-skrifter for WordPress

Google Font for WordPress

Google Font for WordPress hjelper deg med å legge til vakre skrifter på nettstedet ditt, og du kan velge mellom 100-tallet av skrifter for tekst, overskrifter og lenker..

Kupongkode: BF50

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 50% AVSLAG på Google-skrifter for WordPress »

Spar 35% på WP sink

WP sink

WP sink har en samling premium WordPress-plugins som WordPress til Buffer Pro, Page Generator Pro, Hootsuite Pro og Comment Rating Field Pro. Du kan dra nytte av en søt rabatt på alle pluginene deres for å øke brukerengasjementet på nettstedet ditt.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 35% Rabatt på WP-sink »

Spar 50% på Barn2 Media

Barn2 Media

Barn2 Media tilbyr en liten samling premium WordPress-plugins. De fleste av pluginene deres er bygget for å støtte WooCommerce nettsteder. De tilbyr også andre WordPress-plugins som passordbeskyttede kategorier og bedre nyere kommentarer.

Kupongkode: BARN2CYBER2019

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 50% RABATT Barn2 Media »

Spar 250% kreditt på ShortPixel

ShortPixel

ShortPixel er en optimalisering og komprimeringsplugin for WordPress-nettsteder. Det reduserer bildestørrelsen uten å påvirke bildekvaliteten. Disse komprimerte bildene er med på å forbedre hastigheten og ytelsen til nettstedet ditt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 1. des

Få 250% kreditt på ShortPixel »

Spar 50% på WooNinjas

WooNinjas

WooNinjas tilbyr utvikling og tilpasningstjenester for WordPress-plugins. De jobber med populære plugins for å hjelpe deg med å sette opp nettstedet ditt problemfritt.

Kupongkode: BLKFDY50

Tilbudsgyldighet: Nå – 6. desember

Få 50% Rabatt på WooNinjas »

Spar 30% på avanserte innholdsmaler

Avanserte innholdsmaler

Avanserte innholdsmaler tilbyr tilpassede WordPress-innholdsmaler for innlegg, sider og tilpassede innleggstyper.

Kupongkode: SVART FREDAG

Tilbudsgyldighet: 27. november – 4. desember

Få 30% AVSLAG på avanserte innholdsmaler »

Spar 40% på Adsanity

Adsanity

Adsanity er et annonseadministrasjonsprogramtillegg for WordPress-nettsteder. Det lar deg vise attraktive annonser på sider, innlegg og widget-områder. Med det kan du spore resultatene til annonsene dine, og også planlegge annonser for fremtiden.

Kupongkode: HOHOOHYEAH

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 40% AVSLAG på Adsanity »

Spar 75% på WPMRR

WPMRR

WPMRR er et nettsted for videoopplæring av WPBuffs. Den har en komplett kursplan for deg å lære hvordan du administrerer WordPress nettsteder og øke inntektene dine.

Kupongkode: BFCM2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 3. desember

Få 75% AVSLAG på WPMRR »

Spar 50% på iThemes

Ithemes

iThemes er morselskapet for mange populære WordPress-plugins BackupBuddy, iThemes Security, osv. Denne høytiden kan du få 50% AVSLAG på alle produktene deres..

Kupongkode: BOOM50

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 50% Rabatt på iThemes »

Spar 35% på WP Rocket

WP-rakett

WP Rocket er en WordPress-hurtigbufring-plugin. Du kan bruke denne pluginen for å forbedre hastigheten og ytelsen til nettstedet ditt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 26. november – 3. desember

Få 35% Rabatt på WP-rakett »

Spar 30% på avanserte annonser

Avanserte annonser

Advanced Ads er en kraftig og brukervennlig plugin for WordPress-annonser.

Kupongkode: BFCM2019

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG på avanserte annonser »

Spar 50% på SEOPress

SEOPress

SEOPress er et populært WordPress SEO-plugin for å forbedre trafikken på nettstedet ditt enkelt.

Kupongkode: BLACKFRIDAY50

Tilbudsgyldighet: 27. november – 2. desember

Få 50% AVSLAG på SEOPress »

Spar 40% på BlogVault

BlogVault

BlogVault er en populær WordPress-sikkerhetskopin. Det hjelper deg med å lage sikkerhetskopier og gjenoppretter nettstedet ditt enkelt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 28. november – 3. desember

Få 40% AVSLAG på BlogVault »

Spar 40% på WP-kuponger og tilbud

WP-kuponger og tilbud

WP kuponger og tilbud er et populært plugin-program for WordPress. Det er enkelt å bruke og hjelper deg med å øke tilknytningsinntektene.

Kupongkode: WPCD40

Tilbudsgyldighet: 20. nov – 30. nov

Få 40% Rabatt på WP-kuponger og tilbud »

Spar 50% på IconicWP

IconicWP

IconicWP selger premium WooCommerce-plugins. De tilbyr utvidelser for nettbutikken din for å legge til fantastiske tilpassede funksjoner uten å ødelegge nettstedet ditt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 50% AVSLAG på IconicWP »

Spar opptil 50% på Event Espresso

Event Espresso

Event Espresso er en av de beste plugins for eventregistrering og billettansvarlig. Det lar deg enkelt transformere nettstedet ditt til et fullt funksjonelt system for hendelsesstyring.

Denne høytiden kan du spare 25% avslag på nye støttelisenser. Hvis du er en nåværende kunde kan du spare mye penger ved å få 50% avslag på tillegg.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få opptil 50% Rabatt på Espresso-arrangement »

Spar 35% på WP1099

WP1099

I USA brukes 1099-MISC-skjemaer for å rapportere utbetalinger til leverandører eller tilknyttede selskaper som tjener $ 600 eller mer i løpet av skatteåret. Med WP1099-pluginen kan du samle inn den informasjonen du trenger for å arkivere et 1099-MISC-skjema for markedsleverandørene eller tilknyttede selskaper.

WP1099 er kompatibel med WooCommerce og Easy Digital Downloads.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 35% AVSLAG WP1099 »

Spar 40% på arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen er et kraftig WordPress-kalenderplugin. Det hjelper deg med å lage hendelser på nettstedet ditt enkelt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 22. november – 2. desember

Få 40% AVSLAG på arrangementskalenderen »

Spar 30% på Bootstrapped Ventures

Bootstrapped Ventures

Bootstrapped Ventures tilbyr premium WordPress-plugins som Easy Affiliate Links, Easy Image Collage, etc..

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 28. november – 3. desember

Få 30% AVSLAG med oppstartede ventures »

Spar 25% på Advanced Custom Fields Pro

Advanced Custom Fields Pro

Advanced Custom Fields Pro er et premium WordPress-plugin som gir deg full kontroll over redigeringsskjermen og tilpassede feltdata.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 25% AVSLAG på avanserte tilpassede felt Pro »

Spar 30% på WP sendt post

WP sendt post

WP sendt post er en ultimate WordPress-e-postloggingsløsning. Det hjelper deg å legge til en sendt e-postmappe til ditt WordPress-nettsted.

Kupongkode: SVART FREDAG

Tilbudsgyldighet: 27. november – 4. desember

Få 30% AVSLAGT WP sendt post »

Spar 35% på WP-CRM-system

wp-crm-system

WP-CRM-systemtillegget gjør det superenkelt å administrere klienter på ditt WordPress-nettsted. Med mindre manuell input kan du enkelt administrere kundenes informasjon.

Det beste av alt er at WP-CRM System integreres med populære WordPress-plugins som Gravity Forms og WooCommerce, og andre tredjepartsapper som Slack og MailChimp.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 35% AVSLAG WP-CRM-system »

Spar opptil $ 100 på AmaLinks Pro

AmaLinks Pro

AmaLinks Pro er en Amazon-tilknyttet plugin for markedsførere og byråer.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få opptil $ 100 FRA AmaLinks Pro »

Spar 78% på anmeldelser av sjøstjerner

Starfish Anmeldelser

Starfish Anmeldelser er et førsteklasses WordPress-generasjonsplugin. Det hjelper med å samle anmeldelser på nettet.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 15. nov – 30. nov

Få 78% Rabatt på Starfish-anmeldelser »

Spar 35% på betingede utsjekkingsfelt

betingede utsjekkingsfelt

Betingede utsjekkingsfelt lar deg samle tilleggsinformasjon du trenger rett i kassen. Med plugin-en trenger du ikke sende oppfølgende e-post for å samle kundeopplysninger. På den måten kan du spare tid og unngå problemer.

Betingede utsjekkingsfelt integreres sømløst med WooCommerce og Easy Digital Downloads.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 35% rabatt på betingede utsjekkingsfelt »

Spar 35% på fullskjerms bakgrunnsbilder

Bakgrunn på fullskjerm

Fullskjerm bakgrunnsbilder er en brukervennlig WordPress-plugin som enkelt lar deg legge til et ubegrenset antall bakgrunnsbilder til nettstedet ditt. Du kan ha et annet bilde på hver side eller bruke 1 bilde globalt for hele nettstedet.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 35% AVSLAG på fullskjerm bakgrunnsbilder »

Spar 10% på WP Buffs

WP Buffs

WP Buffs er en 24/7 WordPress-vedlikeholdstjeneste for nettstedseiere og byråer. De er et eksternt WordPress-team som hjelper deg med alt relatert til vedlikehold av WordPress, inkludert hastighetsoptimalisering, gir sikkerhet og nettstedovervåking.

Med WP Buffs kan du bruke mindre tid på feilsøking og mer tid på å vokse og markedsføre nettstedet ditt.

Kupongkode: BFCM2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 3. desember

Få 10% Rabatt på WP-buffeer »

Spar 40% på JoomUnited

Joomunited

JoomUnited er et one-stop hub for WordPress-plugins. Pluginsene kan kjøpes separat eller som en bunt. De fleste av pluginene deres er freemium, noe som betyr at du kan laste ned en lite versjon fra det offisielle WordPress-arkivet gratis og deretter oppgradere til en premiumversjon senere hvis nødvendig.

Kupongkode: BFJU

Tilbudsgyldighet: 28. november – 3. desember

Få 40% AVSLAG JoomUnited »

Spar 30% på avanserte kuponger

Avanserte kuponger

Advanced Coupons er en WooCommerce-kupong-plugin. Det lar deg kjøre avtaler enkelt i WooCommerce-butikkene dine. Du kan opprette komplekse handlekurvforhold for brukere før de bruker kuponger. Det lar deg også angi en start- og sluttdato for kupongen eller avtalen.

Kupongkode: BF2019

Tilgjengelighet: 29. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG på avanserte kuponger »

Spar 30% på AAWP

AAWP

AAWP er en populær Amazon-tilknyttet nettstedsløsning som du kan bruke på ditt WordPress-nettsted for å markedsføre Amazon-produkter og tjene tilknyttede provisjoner..

Kupongkode: BLACKWEEKEND2019

Tilgjengelighet: 29. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG på AAWP »

Spar 30% på Alt i ett SEO Pack Pro

Alt i ett SEO Pack Pro

Alt i ett SEO Pack Pro er et av de mest populære WordPress SEO-plugins på markedet. Det optimaliserer WordPress-nettstedet eller bloggen din for søkemotorer og sosiale medienettverk. Denne høytiden kan du få 30% AVSLAG på kjøpet hos All in One SEO Pack Pro i 1 år.

Kupongkode: BL3CKFRID0Y

Tilgjengelighet: 22. november – 7. desember

Få 30% AVSLAG på alt i en SEO Pack Pro »

Spar 30% på WP Sheet Editor

WP Sheet Editor

WP Sheet Editor er en enkel WordPress regneark-plugin. Det lar deg bulk redigere WooCommerce-produkter og innlegg i et regneark. Du kan også administrere WordPress-innlegg og brukere i enkle regneark.

Kupongkode: BLACKFRIDAY998723

Tilgjengelighet: 21. nov – 6. des

Få 30% Rabatt på WP Sheet Editor »

Spar 40% på Smart Slider 3

Smart glider 3

Smart Slider 3 er den perfekte responsive glidebryteren for WordPress. Lag vakre og kraftige skyvekontroller, karuseller og blokker med neste generasjons visuelle redaktør. Ta farvel med forvirrende, vanskelige å bruke verktøy. Si hei til en helt ny måte å jobbe med glidebrytere på. Smart Slider 3 skyver grensene for hva skyvekontrollene skal være.

Kupongkode: SAVE4019

Tilgjengelighet: 27. november – 3. desember

Få 40% AVSLAG Smart Slider 3 »

Spar 30% på PowerPack Beaver Addons

PowerPack Beaver Addons

PowerPack Beaver Addons har tilleggsfunksjoner for Beaver Builder. Den har flere tilpassede moduler, sidemaler og seksjonsmaler.

Kupongkode: SAVEBIG

Tilgjengelighet: 25. november – 4. desember

Få 30% AVSLAG på PowerPack Beaver Addons »

Spar 40% på PowerPack Elementor Addon

PowerPack Elementor Addons

PowerPack Addons for Elementor er addonene og widgets for Elementor-sidebyggeren. Den har flere alternativer for Elementor-byggherren, inkludert kreative widgeter og integrasjoner med tredjeparts plugins.

Kupongkode: SAVEBIG

Tilgjengelighet: 25. november – 4. desember

Få 40% AVSLAG PowerPack Elementor Addon »

Spar 30% på Plus-tillegg for Elementor

Pluss tillegg for Elementor

Plus Addons for Elementor tilbyr kraftige ressurser, inkludert maler, addons, widgets og mer for Elementor-sidebygger.

Kupongkode: TAKK SKAL DU HA

Tilbudsgyldighet: 26. november – 4. desember

Få 30% RABATT Plus tilleggene for Elementor »

Spar 30% på Ultimate Addons for Elementor

Ultimate Addons for Elementor av Brainstorm Force

Ultimate Addons for Elementor tilbyr et bibliotek med nyttige widgets for å legge til mer funksjonalitet og alternativer til WordPress Elementor sidebygger plugin.

Kupongkode: BIGGESTBF19

Tilbudsgyldighet: 25. november – 4. desember

Få 30% AVSLAG Ultimate Addons for Elementor »

Spar 30% på WPfomify

WPformfy

WPfomify er et sosialt bevisst og FOMO-markedsføringsknapp for WordPress-nettsteder. Du kan bruke denne plugin-en til å vise nylig salg og påmeldinger. På den måten kan du tiltrekke flere besøkende og øke konverteringsfrekvensen på nettstedet ditt.

Kupongkode: SAVEBIG

Tilgjengelighet: 25. november – 4. desember

Få 30% AVSLAG WPfomify »

Spar 30% på tilknyttede kuponger

tilknyttede kuponger

Affiliate Coupons er et freemium-kupong WordPress-plugin som hjelper tilknyttede markedsførere med å øke sine klikkfrekvenser og generere mer inntekter. Denne høytiden kan du spare 30% på alle nye kjøp og oppgraderinger.

Kupongkode: BLACKWEEKEND2019

Kode gyldighet: 29. november – 2. desember

Få 30% Rabatt på tilknyttede kuponger

Spar opptil 50% på SearchWP

søk wp

SearchWP er et populært søkeplugin for WordPress. Search WP erstatter standard WordPress-søk med et forbedret søk for å gjøre det enklere for brukerne dine å oppdage riktig innhold på nettstedet ditt.

Kupongkode: Auto påført

Kode gyldighet: 29. november – 2. desember

Få opptil 50% Rabatt på SearchWP

Spar 30% på Ultimate Addons for Elementor

ultimate addons for elementor

Hvis du bruker Elementor-plugin (den populære WordPress-sidebyggeren) på nettstedet ditt og ønsker å legge til flere funksjoner, kan det være lurt å prøve Ultimate Addons for Elementor. Denne høytiden kan du spare 30% på Ultimate Addons.

Kupongkode: BIGGESTBF19

Kode gyldighet: 25. november – 4. desember

Få 30% AVSLAG Ultimate Addons for Elementor

Spar 30% på FooPlugins

FooPlugins

FooPlugins tilbyr flere premium plugins for bildegallerier, videogallerier og popup-vinduer for lightbox. Denne høytiden tilbyr de 30% rabatt på nye og fornyelser av FooGallerya- og FooBox-lisenser.

Kupongkode: BlackFriday2019

Kode gyldighet: 29. november – 3. desember

Få 30% AVSLAG på FooPlugins

Spar 40% på Click Ranger Pro

Klikk på Ranger Pro

Click Ranger Pro er en WordPress-plugin som sporer dine klikk, nedlastinger og hendelser. Du kan se dataene i Google Analytics-kontoen din.

Kupongkode: HOHOOHYEAH

Kode gyldighet: 29. november – 6. desember

Få 40% AVSLAG Klikk på Ranger Pro

Spar 30% på Yoast

Yoast SEO

Yoast er den mest populære WordPress SEO-plugin. Det integreres med nettstedet ditt for å forbedre rangeringen av søkemotorer og øke brukerens engasjement. Plugin-enheten lar deg legge til metainformasjon nøyaktig for å tiltrekke flere besøkende til nettstedet ditt fra forskjellige kilder, inkludert sosiale medienettverk.

Kupongkode: Påføres automatisk

Kode gyldighet: 29. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG Yoast

Spar 40% på WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce er den mest populære WordPress eCommerce-plugin for å starte en nettbutikk. Denne høytiden kan du få 40% rabatt på alle temaer og utvidelser.

Kupongkode: BLACKCYBER2019

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 40% Rabatt på WooCommerce »

Spar 40% på WP Draw Attention

WP Draw Attention

WP Draw Attention er en kreativ WordPress-plugin. Det tilbyr tegneverktøy for å tegne figurer på nettstedets bilder. Det hjelper med å fremheve de spesifikke delene av bildet. Plugin-enheten er kompatibel med flere bildeformater, inkludert PNG, JPG og GIF.

Kupongkode: BF2019

Kode gyldighet: 28. november – 3. desember

Få 40% AVSLAG WP Draw Attention

Spar 30% på Weglot

Weglot

Weglot er en WordPress-oversettelsesplugin. Det lar deg lage flerspråklige nettsteder, e-handelsbutikker og personlige blogger. Plugin hjelper deg med å rangere det flerspråklige nettstedet ditt i søkemotorer.

Kupongkode: WG2019BF30

Kode gyldighet: 22. november – 3. desember

Få 30% Rabatt på Weglot

Spar 20% på UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus er en kraftig WordPress-backup-plugin. Det hjelper å ta sikkerhetskopi, sette plan og gjenopprette WordPress-nettstedet ditt enkelt.

Kupongkode: BlackFridayWPB20SaleUDP

Tilbudsgyldighet: 25. november – 3. desember

Få 20% AVSLAG UpdraftPlus »

Spar 50% på GiveWP

GiveWP

GiveWP er den mest populære WordPress donaiton-plugin. Denne høytiden kan du få 50% AVSLAG på alle prisplanene deres.

Kupongkode: ThanksGIVEing2019

Tilbudsgyldighet: 28. november – 3. desember

Få 50% AVSLAG på GiveWP »

Spar 50% på WP forretningsanmeldelser

WP forretningsanmeldelser

WP Business Reviews er det beste plugin-programmet for WordPress-anmeldelser. Det lar deg vise frem Facebook, Google, Yelp og andre anmeldelser på nettstedet ditt i en vakker stil.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 3. desember

Få 50% AV WP forretningsanmeldelser »

Spar 40% på Ninja Forms

Ninja Forms

Ninja Forms er en populær WordPress-dra-og-slipp-skjermbygger. Det lar deg opprette flere typer skjemaer, inkludert et skjema for innsamling av donasjoner, et kartleggingsskjema osv.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 3. desember

Få 40% Rabatt på Ninja-skjemaer »

Spar 40% på Caldera-skjemaer

Caldera Forms

Caldera Forms er et WordPress-skjemabygger plugin. Det lar deg bygge komplekse former enkelt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 3. desember

Få 40% Rabatt på Caldera-skjemaer »

Spar 25% på Cozmoslabs

Cozmoslab

Cozmoslabs er morselskapet for mange populære WordPress-plugins som Profile Builder Pro, TrasnlatePress, etc. Denne høytiden kan du få 25% AVSLAG på alle pluginene deres.

Kupongkode: CLBF25OFF

Tilbudsgyldighet: 28. november – 3. desember

Få 25% AVSLAG på Cozmoslabs »

Spar 25% på TranslatePress

TranslatePress

TranslatePress er et WordPress-oversettelsesplugin. Den oversetter innholdet ditt fra frontend og støtter også WooCommerce ut av boksen.

Kupongkode: TPBF25OFF

Tilbudsgyldighet: 28. november – 3. desember

Få 25% AVSLAG TranslatePress »

Spar 25% på Revive Old Post

Gjenoppliv gammel post

Revive Old Post er en populær WordPress-plugin som hjelper deg med å holde innholdet ditt i live. Det øker din tilstedeværelse på sosiale medier ved å dele dine gamle innlegg automatisk til Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram.

Kupongkode: Påføres automatisk

Kode gyldighet: 23. november – 3. desember

Få 25% AVSLAG Revive Old Post

Spar opptil 65% på CSS Hero

CSS Hero

CSS Hero er en avansert WordPress-plugin for å tilpasse alt på nettstedet ditt. Det fungerer sømløst med favorittverktøyene dine for visuell tilpasning fra topptekst til bunntekst. Denne høytiden kan du få en enorm rabatt fra startplanen til livstidsplanen.

Kupongkode: HEROBF19

Kode gyldighet: 29. november – 2. desember

Få opptil 65% AVSLAG på CSS Hero

Spar 50% på Long Tail Pro

Long Tail Pro

Long Tail Pro er et populært WordPress-plugin for å finne mindre konkurransedyktige søkeord og øke trafikken på nettstedet ditt. Du kan skrive inn såkorns nøkkelord og få hundrevis av nyttige forslag. Det lar deg også kjøre nøkkelordanalysen og bestemme lønnsomheten for nøkkelordet med rangeringsverdi.

Kupongkode: Påføres automatisk

Kode gyldighet: 25. november – 2. desember

Få 50% Rabatt på Long Tail Pro

Spar 25% på Maps Marker Pro

Maps Marker Pro

Maps Marker Pro er en populær plugin for kartlegging og geo-innholdshåndtering. Den kommer med multikart, filtre, markørklynging, nøkkelfri geokoding, gps-spor og andre nyttige funksjoner.

Kupongkode: MAPSMARKER-BF2019

Kode gyldighet: Nå – 1. desember

Få 25% Rabatt på Maps Marker Pro

Spar 40% på Password Policy Manager

Password Policy Manager

Password Policy Manager for WordPress hjelper deg med å konfigurere policyer for å håndheve sterke passord for nettstedet ditt og WooCommerce-butikken. Det fungerer sømløst med WordPress multisynet nettverk. I tilfelle mistanke, kan du tilbakestille alle passord med 1 klikk, og brukerne vil få et e-postvarsel for å endre passordene sine.

Kupongkode: BF201940

Kode gyldighet: 27. november – 3. desember

Få 40% Rabatt med passordpolicybehandling

Spar 25% på AffiliateWP

AffiliateWP

AffiliateWP er et WordPress-tilknyttet plugin. Du kan bruke denne plugin-en til å enkelt konfigurere en komplett tilknyttet løsning på ditt WordPress-nettsted. Det tilbyr tilknyttede markedsføringsverktøy for å utvide virksomheten din og øke inntektene.

Kupongkode: BFCM2019

Tilgjengelighet: 29. nov – 6. des

Få 25% AVSLAG på AffiliateWP »

Spar 25% på enkle digitale nedlastinger

Enkel digital nedlastning

Easy Digital Downloads er en premium WordPress-plugin. Det lar deg selge dine digitale nedlastinger enkelt fra WordPress-nettstedet. Du kan selge e-bøker, programvare, PDF-filer og alle andre digitale formater ved hjelp av Easy Digital Downloads.

Kupongkode: BFCM2019

Tilgjengelighet: 29. nov – 6. des

Få 25% RABATT Easy Digital Downloads »

Spar 25% på WP Simple Pay

WP Simple Pay

WP Simple Pay er et Stripe-betalingsplugin for WordPress-nettsteder. Det gjør betalingssamlingen enkel for en gang og gjentatte betalinger uten å sette opp en handlekurv. Du kan legge til denne løsningen på nettstedet ditt uten kodekunnskap.

Kupongkode: BFCM2019

Tilgjengelighet: 29. nov – 6. des

Få 25% Rabatt på WP Simple Pay »

Spar 25% på Restrict Content Pro

Begrens Content Pro

Restrict Content Pro er et WordPress-medlemskapsprogram. Det lar deg gi eksklusiv tilgang til innhold til verdsatte medlemmer av nettstedet ditt. Du kan også legge til kupongkoder og tilbud for brukere.

Kupongkode: BFCM2019

Tilgjengelighet: 29. nov – 6. des

Få 25% AVSLAG Begrense Content Pro »

Spar 25% på sukkerkalenderen

Sukkerkalender

Sukkerkalender er en enkel plugin for hendelseskalendere for WordPress nettsteder. Det har viktige funksjoner for å administrere online arrangementer enkelt. Det fungerer bra med tilbakevendende hendelser, tilbyr arrangementskategorier, støtte for flere dager og er oversettelsesklart. Du kan også sette opp start- og sluttdatoer for hendelser.

Kupongkode: BFCM2019

Tilgjengelighet: 29. nov – 6. des

Få 25% AVSLAG Sukkerkalender »

Spar 40% på Hookturn

Hookturn

Hookturn tilbyr kvalitets WordPress-plugins for ACF-, WooCommerce- og WordPress-skjemaer. De tilbyr også forhåndsdefinerte felt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 27. november – 3. desember

Få 40% AVSLAG på krok »

Spar 50% på S3 Media Maestro

S3 Media Maestro

S3 Media Maestro leverer Amazon S3 medieinnhold enkelt til WordPress-nettstedet ditt. Du kan også administrere Amazon S3-dashbordet ditt innen WordPress.

Kupongkode: WPBBFCM19

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 50% AVS S3 Media Maestro »

Spar 50% på WP Courseware

WP Courseware

WP Courseware er et WordPress læringsstyringssystem. Det hjelper enkelt å bygge online-kurs.

Kupongkode: WPBBFCM19

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 50% RABATT på WP-kurs »

Spar 50% på Churnly

Churnly

Churnly er en komplett WordPress automatisert churn busting-plugin. Det hjelper med å redusere kundens kvel i bakenden.

Kupongkode: WPBBFCM19

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 50% AVSLAG på Churnly »

Spar 30% på veldedighet

veldedige

veldedige er et WordPress-donasjonsplugin. Det hjelper med dine innsamlingsaksjoner.

Kupongkode: PRO30BF19

Tilbudsgyldighet: 29. november – 3. desember

Få 30% Rabatt veldedige »

Spar 40% på MotoPress

MotoPress

MotoPress tilbyr gratis og premium WordPress-plugins for forskjellige forretningsnisjer. De tilbyr også kvalitetstemaer for nettstedet ditt.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 4. desember

Få 40% AVSLAG på MotoPress »

Spar 20% på WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator er en populær løsning for innholdsholding av WordPress i markedet. Det hjelper med å importere feeds fra forskjellige ressurser og publisere dem som innlegg til nettstedet ditt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 20% Rabatt på WP RSS-aggregator »

Spar opptil 35% på Helpie WP

Helpie WP

Helpie WP er et moderne WordPress FAQ og kunnskapsbasert plugin. Det hjelper deg med å lage produksjonsdokumenter enkelt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 5. desember

Få 35% AVSLAG på Helpie WP »

Spar 40% på WP Geo Directory

WP Geo Directory

WP Geo Directory er et populært plugin-program for WordPress. Det er fullt skalerbart og lar deg legge til millioner av lister uten å ødelegge nettstedet ditt.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 40% Rabatt på WP Geo-katalogen »

Spar 25% på GravityView

GravityView

GravityView hjelper deg med å vise Gravity Forms-oppføringer på nettstedet ditt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 25% AVSLAG på GravityView »

Spar 25% på CreativeMinds

CreativeMinds

CreativeMinds tilbyr 100+ nyttige WordPress-plugins for enhver forretningsnisje.

Kupongkode: BLACKFRIDAY19

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 25% AVSLAG på CreativeMinds »

Spar opptil 40% på deilige hjerner

Deilige hjerner

Delicious Brains tilbyr et bredt spekter av WordPress-plugins inkludert WP Migrate DB Pro, WP Offload Media og WP Offload SES.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få opptil 40% Rabatt på deilige hjerner »

Spar 33% på WP ERP

WP ERP

WP ERP tilbyr komplette HR-, CRM- og regnskapsløsninger for ditt WordPress-nettsted. Det reduserer menneskelig innsats og øker effektiviteten.

Kupongkode: ERP-BFCM33

Tilbudsgyldighet: Nå – 4. desember

Få 33% Rabatt på WP ERP »

Spar 30% på widgetalternativer

Widget-alternativer

Widget Options er et populært plugin for widget-widget-widget. Det hjelper med å vise eller skjule widgets på bestemte sider.

Kupongkode: BLACKWEEKEND2019

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få opptil 30% Rabatt widgetalternativer »

Spar 30% på admin kolonner Pro

Administrasjonssøyler Pro

Administrasjonssøyler Pro er et WordPress-innholdshåndteringsprogramtillegg. Det lar deg søke, redigere og administrere innholdet raskt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 26. november – 3. desember

Få 30% AVSLAG på admin kolonner Pro »

Spar 30% på Yoohoo-plugins

Yoohoo-plugins

Yoohoo-plugins tilbyr premium WordPress-plugins for administrasjon av nettsteder, administratorer og WooCommerce-eiere.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG Yoohoo-plugins »

Spar 50% på WP Manage Ninja

WP Administrer Ninja

WP Manage Ninja tilbyr premium WordPress-plugins og temaer. Deres populære plugins inkluderer WPPayForm Pro, WP Fluent Forms, Ninja Tables Pro, etc..

Kupongkode: BLK199

Tilbudsgyldighet: 25. november – 5. desember

Få 50% AVSLAG WP Manage Ninja »

Spar opptil 30% på Fatcat Appas

Fatcat-apper

Fatcat Apps tilbyr WordPress-plugins for markedsførere for å øke trafikken og konverteringene på nettstedet ditt.

Kupongkoder:

 • BF2019: Alle plugins (20% Rabatt)
 • BFBUNDLE2019: Produktbunt (30% Rabatt)

Tilbudsgyldighet: 27. november – 6. desember

Få opptil 30% AVSLAG Fatcat-apper »

Spar 60% på WP Met

WP Met

WP Met tilbyr kraftige WordPress-plugins som Elements Kit og Elementor metform.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 10. desember

Få 60% AVSLAG på WP Met »

Spar 50% på ToolSuite

ToolSuite

ToolSuite tilbyr et kraftig sett med WordPress-plugins for å lage et robust og sikret nettsted.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 3. desember

Få 50% AVSLAG på ToolSuite »

Spar 25% på Block Lab

Block Lab

Block Lab tilbyr tilpassede Gutenberg-blokker for enkel tilpasning og redigering av sidene og innleggene dine.

Kupongkode: svart blokk

Tilbudsgyldighet: Nå – 3. desember

Få 25% AVSLAG Blokkelab »

Spar 50% på Posterno

Posterno

Posterno er en WordPress-katalog og programtillegg. Det lar deg enkelt lage en hvilken som helst katalog eller klassifisert liste.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 3. desember

Få 50% AVSLAG Posterno »

Spar 50% på Social Snap

Sosialt snap

Social Snap er en WordPress-plugin for sosiale medier som bidrar til å øke trafikken på nettstedet ditt og øke brukerens engasjement. Det lar brukerne dine enkelt dele sidene og innleggene på sosiale mediekanaler.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 5. desember

Få 50% AVSLAG på sosialt snap »

Spar 50% på Buttonizer

Buttonizer

Buttonizer er en populær plugin for flytende knapp med WordPress. Det øker brukerinteraksjoner og konverteringer på nettstedet ditt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 50% RABATT Buttonizer »

Spar 50% på Gravity Wiz

Gravity Wiz

Gravity Wiz tilbyr flere nyttige tillegg for Gravity Forms. Disse tilleggene hjelper deg med å legge til flere funksjoner i WordPress-skjemaene.

Kupongkode: SVART MAGI

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 50% Rabatt på Gravity Wiz »

Lagre STOR på Materielle plugins

Materielle plugins

Materielle plugins tilbyr WordPress-medlemskap, utdanning og online kurs-plugins. Den gir også premiummaler for kurs- og medlemsnettstedene.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 25 nov – 6 des

Få STOR rabatt på tastbare plugins »

Spar 80% på Tripetto

Tripetto

Tripetto er en visuell form og en undersøkelsesbygger-plugin. Det lar deg lage samtaleformer med smart logikk.

Kupongkode: FSBFCM2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 80% RABATT Tripetto »

Spar 35% på WP Booking System

WP Booking System

WP Booking System er et WordPress-bookingkalenderplugin. Det hjelper deg med å opprette en bestillingskalender for ditt feriehus eller utleievirksomhet.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 35% Rabatt på WP-reservasjonssystem »

Spar 30% på WP-kuponger

WP-kuponger

WP-kuponger er et WordPress-kupongplugin. Det hjelper med å sette opp kuponger og avtaler på nettstedet ditt profesjonelt.

Kupongkode: SVART FREDAG

Tilbudsgyldighet: 22. november – 2. desember

Få 30% Rabatt på WP-kuponger »

Spar 30% på perfmatters

perfmatters

perfmatters er et WordPress-ytelsestillegg. Det hjelper med å øke hastigheten på nettstedet ditt og reduserer avvisningsfrekvensen.

Kupongkode: SVART FREDAG

Tilbudsgyldighet: 22. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG på perfmatters »

Spar 30% på Shop Plugins

Handle plugins

Shop-plugins gir WooCommerce-plugins av høy kvalitet for å sette opp din online virksomhet jevnt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 30% RABATT Shop-plugins »

Spar 33% på weDevs

weDevs

weDevs tilbyr flere WordPress-verktøy og plugins som WP ERP, weForms, WP User Frontend osv.

Kupongkode: BFCM2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 4. desember

Få 33% AVSLAG på uDevs »

Spar 30% på sterke attester

Sterke attester

Strong Testimonials er en populær plugin for WordPress testimonials. Det hjelper deg med å samle brukeranmeldelser og vise dem på nettstedet ditt vakkert.

Kupongkode: BFRIDAY

Tilbudsgyldighet: 30. nov

Få 30% AVSLAG på sterke attester »

Spar 30 dollar på Link Whisper

Link Whisper

Link Whisper er et kraftig WordPress-plugin for å automatisere den interne koblingen din og hjelper deg med å øke nettstedets rangering.

Kupongkode: svart fredag

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få $ 30 FRA Link Whisper »

Spar 30% på wpDataTables

wpDataTables

wpDataTables er en enkel WordPress-plugin som du kan bruke til å lage tabeller og diagrammer på nettstedet ditt.

Kupongkode: F5302302

Tilbudsgyldighet: Nå – 10. desember

Få 30% AVSLAG på wpDataTables »

Spar 30% på Amelia

Amelia

Amelia er en populær plugin for bestilling og arrangement av WordPress. Det lar deg godta online bestillinger fra nettstedet ditt og fungerer perfekt for bedriftsnivåer.

Kupongkode: 0007A217

Tilbudsgyldighet: Nå – 10. desember

Få 30% AVSLAG Amelia »

Spar 30% på Modula

Modula

Modula er et WordPress-bildegalleri-plugin for fotografer, artister og kreative byråer.

Kupongkode: BFRIDAY

Tilbudsgyldighet: 30. nov

Få 30% AVSLAG på Modula »

Spar 40% på BackWPup

BackWPup

BackWPup er en premium WordPress-sikkerhetskopin-plugin. Det lager komplette sikkerhetskopier på nettstedet og gjenopprettes automatisk.

Kupongkode: WPBeginnerCyber10

Tilbudsgyldighet: Nå – 3. desember

Få 40% AVSLAG på BackWPup »

Spar 40% på flerspråkligPress

MultilingualPress

MultilingualPress er en perfekt WordPress-plugin for å lage et flerspråklig nettsted. Det fungerer sømløst med Gutenberg-redaktør og alle populære WordPress-plugins.

Kupongkode: WPBeginnerCyber10

Tilbudsgyldighet: Nå – 3. desember

Få 40% AVSLAG på flerspråkligPress »

Spar 40% på OneStock for WooCommerce

OneStock for WooCommerce

OneStock for WooCommerce hjelper deg med å holde aksjen synkronisert. Det er en flott WordPress-plugin å kjøre WooCommerce-butikken jevnt.

Kupongkode: WPBeginnerCyber10

Tilbudsgyldighet: Nå – 3. desember

Få 40% AVSLAG One lager for WooCommerce »

Spar 35% på AliDropship

AliDropship

AliDropship er en WooCommerce-dropshipping-plugin. Det hjelper med å importere produkter fra AliExpress til din nettbutikk.

Kupongkode: WPBEGINNER35

Tilbudsgyldighet: 27. november – 3. desember

Få 35% AVSLAG på AliDropship »

Spar opptil 70% på Swift Performance

Rask ytelse

Swift Performance tilbyr nyttige WordPress-plugins for hurtigbufring, optimalisering av bilder og mer.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 18. nov – 3. desember

Få 70% Rabatt på rask ytelse »

Spar 35% på Tyche Softwares

Tyche-programvare

Tyche-programvare tilbyr premium WooCommerce-plugins og utvidelser for å legge til flere funksjoner i nettbutikken din.

Kupongkode: BFCM19

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 35% AVSLAG på Tyche-programvare »

Spar 30% på WP Frontend Admin

WP Frontend Admin

WP Frontend Admin er en WordPress frontend dashbord-plugin. Det hjelper deg med å lage nett-apper med WordPress.

Kupongkode: BLACKFRIDAY998723

Tilbudsgyldighet: 21. nov – 6. des

Få 30% AVSLAG WP Frontend Admin »

Spar opptil 50% på kommer snart & Vedlikeholdsmodus PRO

Kommer snart og vedlikeholdsmodus PRO

Kommer snart & Vedlikeholdsmodus PRO er et premium WordPress-plugin. Den har 120+ temaer og 1+ millioner gratis bilder for å designe de kommende sidene dine enkelt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 15. november – 5. desember

Få opptil 50% RABATT Kommer snart & Vedlikeholdsmodus PRO »

Spar 30% på Google Maps Widget Pro

Google Maps Widget Pro

Google Maps Widget Pro er en populær WordPress Google Maps-plugin. Det er fullt responsivt på mobilen og lar deg legge til ubegrensede kart på nettstedet ditt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 15. november – 5. desember

Få 30% AVSLAG på Google Maps Widget Pro »

Spar 40% på Hyvor Talk

Hyvor Talk

Hyvor Talk er en WordPress-kommenterende plugin. Det er enkelt å bruke og engasjere brukere på nettstedet ditt.

Kupongkode: WPBEGINNER6215

Tilbudsgyldighet: 1. des

Få 40% AV Hyvor Talk »

Spar 60% på Meta Box

Meta Box

Meta Box er en kraftig WordPress-plugin som hjelper utviklere raskt og oppretter tilpassede felt.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 26. november – 6. desember

Få 60% AVSLAG Meta Box »

Spar opptil 50% på UnderConstructionPage PRO

UnderConstructionPage Pro

UnderConstructionPage PRO er et kraftig WordPress-plugin for å lage underkonstruksjonssider for nettstedet ditt. Den kommer med mer enn 200 maler som hjelper deg med å sette opp en underkonstruksjonsside enkelt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 15. november – 5. desember

Få opptil 50% AVSLUTT UnderConstructionPage PRO »

Spar 40% på ganske enkelt plan avtaler

Bare planlegg avtaler

Bare planlegg avtaler er en brukervennlig WordPress-planeringsplugin. Det er fleksibelt og oversettelsesklart.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 28. november – 3. desember

Få 40% AVSLAG Bare plan avtaler »

Spar 35% på Amplify Plugins

Forsterk plugins

Forsterk plugins tilbyr flere WordPress- og WooCommerce-plugins som Quick Checkout, WP1099, Conditional Checkout Fields, etc. Denne høytiden kan du få 35% rabatt på alle pluginene deres.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 35% AVSLAG forsterker plugins »

Spar 30% på StoreApps

StoreApps

StoreApps tilbyr premium WooCommerce-plugins. Disse programtilleggene er nyttige for å utvide funksjonaliteten til nettbutikken din.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 22. november – 3. desember

Få 30% Rabatt på StoreApps »

Spar 40% på forespørsler om enkle funksjoner

Enkle funksjonsforespørsler

Enkle funksjonsforespørsler er et WordPress-program for tilbakemeldingsinnsamling. Det hjelper med å prioritere funksjonsforespørsler som er nødvendige av kundene dine.

Kupongkode: FSBFCM2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 6. desember

Få 40% Rabatt på forespørsler om enkle funksjoner »

Spar opptil 50% på DragDropr

DragDropr

DragDropr er en WordPress dra og slipp sidebygger. Det hjelper til å tilpasse nettstedet ditt visuelt fra frontend uten å redigere noen kode.

Kupongkode:

 • BF / CMmonthly20: 20% Rabatt per måned
 • BF / CMannual50: 50% AVSLAG Årlig

Tilbudsgyldighet: Nå – 6. desember

Få opptil 50% AVSLAG DragDropr »

4. Tilbud for WordPress-temaer

Spar 25% på elegante temaer

elegante temaer

Elegante temaer er et av de mest populære WordPress-temahubene. De tilbyr også premium WordPress-plugins, inkludert dra-og-slipp Divi Builder, Bloom e-postapps og Monarch deling av sosiale medier.

Kupongkode: Påføres automatisk

Tilgjengelighet: Fra 27. nov

Få 25% rabatt på elegante temaer »

Spar 30% på Astra Theme

astra tema

Astra-tema er et stilig og svært tilpasselig WordPress-tema for enhver webside. Den kommer med flere startsider som du kan bruke til å starte nettstedet ditt. Astra-temaet er kompatibelt med populære trekke- og slipp-sidebyggere for å tilpasse sider raskt.

Kupongkode: BIGGESTBF19

Kode gyldighet: 25. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG på Astra Theme

Spar 100 dollar på StudioPress

Studio

StudioPress er det mest populære premiumselskapet WordPress. De er kjent for sitt Genesis Theme-rammeverk. Denne høytiden kan du kjøpe temaene deres til fantastiske rabatter. Nye kunder får $ 100 FRA StudioPress Pro Plus-pakken for alle temaer.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 28. november – 2. desember

Få $ 100 OFF StudioPress »

Spar 50% på CSSIgniter

CSSIgniter

CSSIgniter tilbyr kraftige, premium WordPress-temaer. Alle temaene deres er moderne og stilige med unike funksjoner for å bygge et nettsted eller e-handel butikk.

Kupongkode: BLACKFRIDAY2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 5. desember

Få 50% AVSLAG på CSSIgniter »

Spar 25% på Themeisle

Themeisle

Themeisle tilbyr en liten samling premium WordPress-temaer og maler. Alle temaene deres er moderne og stilige med fantastiske funksjoner for ditt WordPress-nettsted.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilgjengelighet: 29. november – 3. desember

Få 25% AVSLAG på tema »

Spar 40% på Themify

Themify

Themify er en populær WordPress kommersiell temabutikk. Denne høytiden kan du få STORE rabatter på Themify-temaer, plugins og master club. Du kan også bli en del av giveawayen deres og vinne Amazon-gavekort, 1-års Themifys Master Club-medlemskap og mer.

Kupongkode:

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 40% AVSLAG av Themify »

Spar 50% på Envato

Envato

Envato er en markedsplass for WordPress-temaer, plugins og andre ressurser. Denne høytiden kan du få 50% rabatt på 500+ varer på ThemeForest, CodeCanyon, GraphicRiver, VideoHive og AudioJungle.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 26. november – 3. desember

Få 50% Rabatt på Envato »

Spar 60% på WPZoom

WP Zoom

WPZoom er en populær WordPress-temabutikk som tilbyr vakre, responsive premium-temaer for nettstedet ditt. Alle temaene deres er SEO-vennlige og oversettelses klare. De kommer også med oppdateringer med 1 klikk og en importør av demoinnhold, slik at du kan få nettstedet ditt i gang på kort tid.

WPZoom lar deg kjøpe temaene deres som en alt-i-ett-bunt eller enkeltvis. Du kan bruke temaene på et ubegrenset antall domener, inkludert klientsider.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 60% AVSLAG på WPZoom »

Spar 40% på TeslaTemas

TeslaThemes

TeslaThemesf er en av de mest populære WordPress-temabutikkene. De er kjent for sine vakre, moderne temaer.

Kupongkode: WINTER2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 40% AVSLAG TeslaThemes »

Spar 20% på håndverksemner

Håndverker temaer

Artisan Themes tilbyr WordPress modulære temaer for å lage nydelige nettsteder. Alle temaene deres er responsive og optimaliserte for SEO.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 5. desember

Få 20% AVSLAG på håndverksemner »

Spar 40% på ThemeTrust

ThemeTrust

ThemeTrust tilbyr premium WordPress-temaer med fullt responsiv design og topp støtte for å sette opp nettstedet ditt.

Kupongkode: BLACK19

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 40% AVSLAG på ThemeTrust »

Spar 20% på Anariel Design

Anariel Design

Anariel Design har en liten samling av vakkert utformede WordPress-temaer for restauranter, veldedighetsorganisasjoner, personlige blogger og andre nettsteder. Temaene deres er responsive og optimaliserte for SEO.

Kupongkode: ANARIELBLACK2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 20% AVSLAG Anariel Desflign »

Spar 30% på ChurchThemes.com

ChurchThemes.com

ChurchThemes.com er en WordPress-temabutikk med førsteklasses temaer for kirker, åndelige og religiøse nettsteder. Temaene deres har en følgesvenn-plugin for å legge til enda flere funksjoner på nettstedene dine, for eksempel hendelser, ansatte, lokasjoner og mer.

Kupongkode: BLACKFRIDAY2019

Tilbudsgyldighet: 27. november – 4. desember

Få 30% AVSLAG på ChurchThemes.com »

Spar 35% på Floemas

FloThemes

FloThemes tilbyr enkle å tilpasse, responsive og SEO-vennlige WordPress-temaer. Temaene deres er egnet for porteføljesider, fotografer og kreative artister.

Kupongkode: Save35

Tilgjengelighet: 18. nov – 1. des

Få 35% AVSLAG på Floemas »

Spar opptil 40% på CyberChimps

CyberChimps

CyberChimps har en vakker samling av premium WordPress-temaer. Temaene deres er spesielt designet for magasiner, blogger, e-handel og 1-siders nettsteder. Alle temaene deres har et dra og slipp-grensesnitt som gjør tilpasningen enkel. De tilbyr også premium WordPress-plugins. Denne høytiden kan du få 40% rabatt på kjøpet av deres Responsive Pro-tema.

Kupongkode: BF2019

Tilgjengelighet: 4. november – 4. desember

Få opptil 40% Rabatt på CyberChimps »

Spar 40% på ShowThemes

ShowThemes

ShowThemes tilbyr moderne, stilige WordPress-temaer designet spesielt for arrangementer. Du kan dra nytte av det fantastiske tilbudet deres og lansere nettstedet til arrangementet ditt til svært lave kostnader.

Kupongkode: WINTER2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 40% RABATT Vis temaer »

Spar 40% på Imagely

Imagely

Imagely er WordPress-bildegalleri-plugin av NextGEN Gallery. Du bør også sjekke guiden vår om de beste pluginene for WordPress bildegalleri.

Kupongkode: WINTER2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 40% AVSLAG Imagely »

Spar 40% på Photocrati

Photocrati

Photocrati er et populært WordPress-fotograferingstema bygget av fotografer for fotografer. Du bør også sjekke artikkelen vår om de beste WordPress-plugins for fotografer.

Kupongkode: WINTER2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 40% Rabatt på Photocrati »

Spar 50% på Visualmodo

Visualmodo

Visualmodo har en stor samling flerfunksjonelle, premium WordPress-temaer. Temaene deres passer for byrå, personlig blogg, helse, portefølje, småbedrifter og restaurantnettsteder.

Kupongkode: WPBeginner

Tilbudsgyldighet: Nå – 10. desember

Få 50% Rabatt på Visualmodo »

Spar 50% på Themeum

Themeum

Themeum er et populært WordPress tema og plugins selskap. De tilbyr flerfunksjons WordPress-temaer som passer for ideelle organisasjoner, små bedrifter, porteføljer, crowdfunding-nettsteder, e-handelsbutikker, musikere og treningsnettsteder.

Kupongkode: BLACKFRIDAY50

Tilbudsgyldighet: 25. november – 5. desember

Få 50% AVSLAG på Themeum »

Spar 30% på MH-temaer

MH-temaer

MH Themes tilbyr premium WordPress-magasinetemaer. Alle temaene deres er optimalisert for SEO og ytelse.

Kupongkode: BLACKWEEKEND2019

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG på MH-temaer »

Spar 40% på Pixelgrade

Pixelgrade

Pixelgrade er en WordPress-temabutikk som tilbyr vakre og stilige temaer for å lage et nettsted.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 40% AVSLAG Pixelgrade »

Spar 30% på temaer

aThemes

aThemes tilbyr brukervennlige WordPress-temaer. Temaene deres er raske, responsive og optimaliserte for SEO.

Kupongkode: BLACKFRIDAY19 ELLER CYBERMONDAY19

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG på temaer »

Spar 25% på PanKogut

PanKogut

PanKogut tilbyr gratis og premium WordPress-temaer for restauranter, kafeer og matrelaterte virksomheter.

Kupongkode: panblack2019

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 25% AVSLAG på PanKogut »

Spar 50% på PixelEmu

PixelEmu

PixelEmu tilbyr profesjonelle WordPress-temaer og plugins.

Kupongkode: BLACK2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 50% AVSLAG PixelEmu »

Spar 40% på WP Pagebuilder Framework

WP Pagebuilder Framework

WP Pagebuilder Framework er et raskt og minimalistisk sidebyggerrammeverk for WordPress nettsteder. Denne høytiden kan du få 40% RABATT på premiumtillegget ditt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 40% Rabatt på WP Pagebuilder Framework »

Spar 40% på DiviMonk

DiviMonk

DiviMonk er det populære malbiblioteket for Divi-tema og Divi Builder. Divi er flaggskipets byggherre utgitt av Elegant Themes. Hvis du bruker et Divi-drevet tema, er alt du trenger å gjøre å installere DiviMonk Templates-plugin og velge favorittmalene dine for WordPress-dashbordet..

Kupongkode: SAVEBIG

Kode gyldighet: 25. november – 4. desember

Få 40% AVSLAG DiviMonk

Spar 30% på Yithemes

yithemes

Yithemes er et one-stop hub for WooCommerce-temaer og plugins. Du kan enten kjøpe produktene enkeltvis eller registrere deg for et premiummedlemskap, noe som gir deg ubegrensede nedlastinger for hvert produkt.

Kupongkode: Auto påført

Tilgjengelighet: 28. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG Yithemes »

Spar 40% på Templatic

templatic

Templatic er et enkelt knutepunkt for premium WordPress-temaer og plugins. Denne høytiden gir Templatic deg 40% avslag på ethvert produkt.

Kupongkode: 40OFFBF

Kode gyldighet: 29. november – 6. desember

Få 40% Rabatt på Templatic

Spar 25% på sekundære temaer

secondline temaer

Secondline Themes er spesialisert på å selge premium podcast-temaer for WordPress. Denne høytiden kan du spare 25% på alle temaer som er kjøpt fra Secondline Themes.

Kupongkode: WPBEGINNER25sear

Kode gyldighet: 29. november – 3. desember

Få 25% AVSLAG på andre temaer

Spar 20 dollar på 8Tema

8Theme

8Theme tilbyr flerbruks- og responsive e-handel WordPress-temaer. Denne høytiden tilbyr de $ 20 rabatt på XStore-temaet.

Kupongkode: Påføres automatisk

Kode gyldighet: 22. november – 7. desember

Få $ 20 AV 8-tema

Spar 40% på Webnus

Webnus

Webnus tilbyr WordPress-temaer av høy kvalitet og gratis plugins. De tilbyr også tjenester som hurtigoptimalisering, SEO-optimalisering, tilpasset webutvikling osv.

Kupongkode: Påføres automatisk

Kode gyldighet: 29. november – 5. desember

Få 40% AVSLAG på Webnus

Spar 25% på fangsttemaer

Fange temaer

Fange temaer tilby gratis og premium WordPress-temaer for nettutgivere. De tilbyr også plugins som du kan bruke til å legge til funksjoner på nettstedet ditt.

Kupongkode: takksigelse

Tilbudsgyldighet: 22. november – 2. desember

Få 25% AVSLAG på fangsttemaer »

Spar 35% på Zakra

Zakra

Zakra er et premium WordPress-tema. Den er svært tilpassbar og rask i ytelse.

Kupongkode: BFCM2019

Tilbudsgyldighet: 23. november – 2. desember

Få 35% AVSLAG Zakra »

Spar opptil 99% på MyThemeShop

MyThemeShop

MyThemeShop tilbyr premium WordPress-temaer og plugins. Ressursene er bygget spesielt for små og store bedrifter.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 1. des – 7. desember

Få opptil 99% Rabatt på MyThemeShop »

Spar 35% på ThemeGrill

ThemeGrill

ThemeGrill tilbyr et bredt utvalg av populære temaer for flere formål. Du kan få fantastiske funksjoner for nettopplevelsen din for en pris som er et absolutt kupp.

Kupongkode: BFCM2019

Tilbudsgyldighet: 23. november – 2. desember

Få 35% AVSLAG på ThemeGrill »

Spar opptil 77% på Mine Boutique-temaer

Mine Boutique-temaer

Mine Boutique-temaer tilbyr unike og stilige WordPress-temaer. De gir også hjelp til å sette opp nettstedet eller bloggen din.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få opptil 77% RABATT på mine Boutique-temaer »

Spar 33% på GretaTemas

GretaThemes

GretaThemes tilbyr vakre WordPress-temaer. De gir både gratis temaer og maler.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 26. november – 6. desember

Få 33% AVSLAG på Gretaemas »

Spar 25% på SuperbTemas

SuperbThemes

SuperbThemes er en premium WordPress-temabutikk. Alle temaene deres er SEO optimalisert og mobile responsive.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 25% AVSLAG SuperbTemas »

Spar 50% på RoughPixels

RoughPixels

RoughPixels er en WordPress-temabutikk som tilbyr blogg, personlige og forretningsmessige temaer.

Kupongkode: BFRIDAY50

Tilbudsgyldighet: 26. november – 3. desember

Få 50% AVSLAG på RoughPixels »

Spar 40% på Themesgrove

Themesgrove

Themesgrove tilbyr premium WordPress-temaer for utdanning og byråer.

Kupongkode: TGBFCM

Tilbudsgyldighet: 25. november – 4. desember

Få 40% AVSLAG Temaervekst »

Spar 30% på DiviThemeCenter

DiviThemeCenter

DiviThemeCenter er et førsteklasses tema for elegante temaer.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 16. nov – 16. des

Få 30% Rabatt på DiviThemeCenter »

Spar 50% på Jupiter X Theme

Jupiter X Theme

Jupiter X Theme er en avansert WordPress-sidebygger av Elementor. Det hjelper deg med å bygge nettstedet ditt raskt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 26. november – 3. desember

Få 50% Rabatt på Jupiter X Theme »

Spar 45% på SecretLab

SecretLab

SecretLab tilbyr mobil responsive WordPress-temaer for nettbyråer, små bedrifter og digitale markedsførere.

Kupongkode: FSBFCM2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 45% AVSLAG på SecretLab »

Spar 50% på lansering og salg

Lansering og salg

Lansering og salg gir WordPress-temaer og plugins for kvinnelige gründere til å starte virksomhetene sine raskt.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 50% AVSLAG Start og selg »

Spar 40% på Everest-temaer

Everest-temaer

Everest-temaer tilbyr premium WordPress-temaer for magasiner, aviser og personlige blogger.

Kupongkode: etblackfriday2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 9. desember

Få 40% AVSLAG på Everest-temaer »

Spar 30% på ThemeMiles

ThemeMiles

ThemeMiles tilbyr gratis og premium WordPress-temaer. De gir responsiv design og enkelt oppsett.

Kupongkode: TM30OFF

Tilbudsgyldighet: Nå – 10. desember

Få 30% Rabatt på ThemeMiles »

Spar 30% på Wbcom-design

Wbcom Designs

Wbcom Designs tilbyr utvikling av WordPress-temaer og plugins. De tilbyr også innebygde plugins for BuddyPress, WooCommerce og andre populære plattformer.

Kupongkode: BFCM30

Tilbudsgyldighet: 28. november – 3. desember

Få 30% Rabatt på Wbcom-design »

Spar 35% på Divi Professional

Divi Professional

Divi Professional tilbyr innebygde Divi-barn-temaer, plugins og moduler.

Kupongkode: DPBLACKCM35

Tilbudsgyldighet: Nå – 4. desember

Få 35% AVSLAG Divi Professional »

Spar 30% på MysteryTemas

MysteryThemes

MysteryThemes tilbyr vakre, elegante og fullt responsive temaer med kraftige funksjonaliteter.

Kupongkode: BF30OFF

Tilbudsgyldighet: 20. nov – 10. des

Få 30% AVSLAG på mysterietemas »

Spar 30% på AccessPress-temaer

AccessPress-temaer

AccessPress-temaer tilbyr vakre WordPress-temaer for online magasiner, nyheter og personlige blogger.

Kupongkode: BFCM2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 5. desember

Få 30% AVSLAG på AccessPress-temaer »

Spar 30% på 7Tema

7Theme

7Theme er en kommersiell WordPress-temabutikk. De tilbyr WordPress-temaer for fotografer, eiendommer, spa, restaurant osv.

Kupongkode: blckfrdy

Tilbudsgyldighet: 25. november – 3. desember

Få 30% AVSLAG på 7Tema »

Spar 50% på PremiumCoding

PremiumCoding

PremiumCoding tilbyr svært tilpassede WordPress-temaer. De tilbyr også online tutorials, artikler og andre nyttige ressurser.

Kupongkode: PremiumCyber50

Tilbudsgyldighet: 28. november – 3. desember

Få 50% AVSLAG PremiumCoding »

Spar 30% på ThemeHunk

ThemeHunk

ThemeHunk er et WordPress-temaselskap som tilbyr gratis og premium temaer for e-handel og andre forretningsnettsteder.

Kupongkode: PRODUCT30

Tilbudsgyldighet: 25. november – 5. desember

Få 30% AVSLAG på ThemeHunk »

Spar 20% på FancyThemes

FancyThemes

FancyThemes tilbyr håndlagde WordPress-temaer og plugins for profesjonelle bloggere.

Kupongkode: blackfriday18

Tilbudsgyldighet: 21. nov – 28. nov

Få 20% AVSLAG Tancy »

Spar 50% på temaer for blogging

Blogging tema stiler

Blogging Theme Styles tilbyr gratis og premium WordPress blogging-temaer. Temaene deres er e-handel-klare og enkle å bruke.

Kupongkode: BLACKFRIDAY50

Tilbudsgyldighet: 27. november – 3. desember

Få 50% AVSLAG på bloggestemaer »

Spar 40% på HasThemes

HasThemes

HasThemes tilbyr WordPress og Shopify-temaer. De tilbyr også Bootstrap- og HTML-maler.

Kupongkode: GET40

Tilbudsgyldighet: Nå – 6. desember

Få 40% AVSLAG TEMPER »

Spar 30% på Mantra-hjernen

Mantra hjerne

Mantra hjerne er et WordPress-selskap som tilbyr premium temaer og plugins.

Kupongkode: black2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 4. desember

Få 30% AVSLAG Mantrahjerne »

Spar 25% på A WP Life

Et WP-liv

Et WP-liv tilbyr premium WordPress-bloggtemaer, maler og plugins. De gir ressurser som er nyttige for å enkelt opprette en profesjonell WordPress-blogg.

Kupongkode: BLACKFRIDAY19

Tilbudsgyldighet: 25. november – 5. desember

Få 25% AVSLAG på et liv i WP »

Spar 35% på SparkleTemas

SparkleThemes

SparkleThemes tilbyr en ultimate samling av de optimaliserte WordPress-temaene for forskjellige virksomheter som et magasin, en blogg, en e-handelsbutikk, en medisinsk butikk, et treningsnettsted osv..

Kupongkode: bfcythemes35

Tilbudsgyldighet: 10. november – 5. desember

Få 35% AVSLAG på gnisttemaer »

Spar 40% på Woostify

Woostify

Woostify er et premium WordPress WooCommerce-tema som bidrar til å øke salget.

Kupongkode: BLACKOFF

Tilbudsgyldighet: 26. november – 6. desember

Få 40% AVSLAG Woostify »

Spar 30% på MaltaTemas

MaltaThemes

MaltaThemes gir enkle WordPress-temaer og plugins for å lage flotte nettsteder enkelt.

Kupongkode: WPBEGINNER30

Tilbudsgyldighet: Aktiv for nå!

Få 30% AVSLAG på MaltaTemas »

5. Tilbud for WordPress-tjenester og verktøy

Spar 50% på LiveChat

Live chat

Ta kontakt med besøkende på siden din og pek dem i riktig retning med Live chat. Du kan øyeblikkelig se hva de besøkende skriver i chatvinduet, slik at du kan gi rask hjelp til kundene dine.

Det kommer med kraftige innebygde rapporter. I tillegg kan du integrere det med Google Analytics for mer detaljert sporing.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 3. desember

Få 50% Rabatt på LiveChat »

Spar 40% på SEMRush

SEMRush

SEMRush er det mest populære verktøyet for online markedsføring og SEO. Det hjelper med innhold, reklame, SEO, markedsføring og mer.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 6. desember

Få 40% AVSLAG på SEMRush »

Eksklusiv høytidsrabatt på BigCommerce

BigCommerce

BigCommerce er en populær e-handelsplattform for å sette opp og utvide nettbutikken din. Det kommer med null transaksjonsgebyrer og mange fantastiske funksjoner.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 31. desember

Få eksklusiv ferierabatt på BigCommerce »

Spar 50% på SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue er en populær e-postmarkedsføringstjeneste for små bedrifter. Det tilbyr automatiseringsalternativer for markedsføring for å øke virksomheten.

Kupongkode: BlueFriday50

Tilbudsgyldighet: 25. nov – 30. nov

Få 50% AVSLAG på SendinBlue »

Spar opptil 73% på IPVanish

IPVanish

IPVanish er en populær VPN-tjeneste som du kan bruke til å enkelt bla gjennom blokkerte nettsteder. Det er brukervennlig og enkelt å bruke.

Kupongkode: CYBERDEAL19

Tilbudsgyldighet: 1. nov – 2. desember

Få opptil 73% Rabatt på IPVanish »

Spar 90% på HandyWP

HandyWP

HandyWP tilbyr WordPress-tjenester for å hjelpe nybegynnere uten kunnskap om kode. Tjenestene inkluderer nettstedendringer, kodeendringer, postformatering, glitch fixes, plugin-oppdateringer osv.

Kupongkode: wpbeginner

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 90% AVSLAG HandyWP »

Spar 30% på WC-leverandører

WC-leverandører

WC-leverandører er en populær online markedsløsning. Den kommer med flere plugins som hjelper deg med å utvide funksjonene på markedet.

Kupongkode: BFCM2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 3. desember

Få 30% Rabatt på WC-leverandører »

Spar 40% på SiteLock

Sitelock

SiteLock gir nettstedets sikkerhet og beskyttelse. Det beskytter også besøkende fra netttrusler.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 1. des

Få 40% AVSLAG på SiteLock »

Spar 60% på Designmodo

Designmodo

Designmodo gir et oppstartsrammeverk for enkelt å designe nettsteder og e-postmaler.

Kupongkode: SVART

Tilbudsgyldighet: Nå – 1. desember

Få 60% AVSLAG på Designmodo »

Spar 60% på SERPCloud

SERPCloud

SERPCloud tilbyr rangeringstjeneste online for populære søkemotorer som Google, Yahoo !, Bing, osv.

Kupongkode: BFCM2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 60% AVSLAG på SERPCloud »

Spar opptil 90% på Udemy

Udemy

Udemy er en online kursleverandør med 1000-talls kurs om nettutvikling og WordPress.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. nov

Få opptil 90% Rabatt på Udemy »

Spar 33% på WP Stagecoach

WP Stagecoach

WP Stagecoach er en WordPress iscenesettelsesløsning. Du kan opprette et iscenesettingssted med ett klikk og trykk for å leve når du er klar.

Kupongkode: BLACKFRI2019

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 33% Rabatt på WP Stagecoach »

Spar 20% på WP Allied

WP alliert

WP alliert er en WordPress-ledelsestjeneste. Det gir 24/7 nettstedovervåking, oppdateringer, optimalisering av ytelser, aktivitetssporing og mer.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 20% AVSLAG WP brukt »

Spar 40% på WPeka

wpeka

WPeka er et WordPress opplæringsnettsted som også selger 100+ WordPress-temaer og plugins. Du kan enten kjøpe produkter individuelt eller få et premiummedlemskap for å få tilgang til alle WPeka-produktene.

Kupongkode: BFPLUG19

Kode gyldighet: 10. november – 4. desember

Få 40% Rabatt på WPeka

Spar opptil 30% på stables

stables

stables tilbyr premium WordPress Gutenberg-blokker for å tilpasse nettstedet ditt fullt ut med den nyeste redaktøren.

Kupongkode:

 • LANSERING20: 20% AVSLAG på stabelbar V2
 • LTD30: 30% AVSLAG på livstidsavtaler

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få opptil 30% AVSLAG Stackable »

Spar 20% på BuddyBoss

BuddyBoss

BuddyBoss er en populær WordPress-plattform for å bygge online fellesskap. Det lar deg også lage og selge nettkurs.

Kupongkode: CYBERMONDAY2019

Tilbudsgyldighet: 2. desember – 3. desember

Få 20% Rabatt på BuddyBoss »

Spar 50% på FreshBooks

Freshbooks

FreshBooks er en kraftig regnskaps- og faktureringsprogramvare for små bedrifter. Denne høytiden kan du få 50% AVSLAG på alle planene deres i 3 måneder når du hopper over prøveperioden og velger å kjøpe akkurat nå.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 13. nov – 18. des

Få 50% AVSLAG på FreshBooks »

Spar 50% på Security Ninja Pro

Sikkerhet Ninja Pro

Sikkerhet Ninja Pro gir nettstedssikkerhet for dine og kundenes nettsteder. Det er enkelt å sette opp og beskytte nettstedene dine mot skadelig programvare og hackere.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 15. november – 5. desember

Få 50% AVSLAG Security Ninja Pro »

Spar 30% på Smartmockups

Smartmockups

Smartmockups er en mockupgeneratortjeneste for nettstedet ditt. Den kommer med hundrevis av mockupmaler og ferdige design.

Kupongkode: BLACKFRIDAY30

Tilbudsgyldighet: 20. nov – 29. nov

Få 30% AVSLAG på smartmockups »

Spar opptil 98% på WP-komprimering

WP-komprimering

WP Compress er en populær WordPress-bildoptimaliseringstjeneste. Du kan koble nettstedet ditt til plattformen deres, og de vil ta seg av resten.

Kupongkode: KLIKK HER

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 98% Rabatt på WP-komprimering »

Spar 79% på CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN er en rask og sikker VPN-tjeneste som hjelper til med å streame og nettlesere blokkerte nettsteder uten begrensninger.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 79% AVSLAG på CyberGhost VPN »

Spar 40% på CodeVibrant

CodeVibrant

CodeVibrant tilbyr utvikling av nettsteder, SEO, webhotell og markedsføringstjenester for sosiale medier.

Kupongkode: CV40OFF

Tilbudsgyldighet: 20. nov – 10. des

Få 40% AVSLAG CodeVibrant »

Spar 50% på WP101

WP101

WP101 tilbyr enkel WordPress-videoopplæring for nybegynnere. Det dekker flere emner fra temaer til plugins50. Denne høytiden kan du spare 50% på ethvert medlemsnivå fra WP101.

Kupongkode: SAVE50

Kode gyldighet: 29. november – 2. desember

Få 50% AVSLAG WP101

Spar 10% på WP EasyCart

WP EasyCart

WP EasyCart tilbyr kundestøtte for din WordPress handlekurv og e-handel butikk. Det fungerer perfekt med alle WordPress-temaer.

Kupongkode: BLACKFRIDAY19

Kode gyldighet: 25. november – 2. desember

Få 10% AVSLAG på WP EasyCart

Spar 25% på eLearnCommerce

eLearnCommerce

eLearnCommerce er en eLearning-plattform for WordPress. Det hjelper deg å lære hvordan du oppretter medlemssider, online kurs, coaching og treningsplattformer og mer.

Kupongkode: BFRIDAY25

Kode gyldighet: Till 4th desember

Få 25% AVSLAG på eLearnCommerce

Spar 50% på WP 301-viderekoblinger

WP 301 viderekoblinger

WP 301 viderekoblinger hjelper med å fikse viderekobling og 404 feil umiddelbart. Det øker trafikken din med brukervennlige viderekoblinger og ignorerer dårlig trafikk eller roboter.

Kupongkode: Påføres automatisk

Kode gyldighet: 15. november – 5. desember

Få 50% AVslag på WP 301-viderekoblinger

Spar 50% på WP Reset

Tilbakestill WP

Tilbakestill WP er et WordPress utviklingsverktøy for nybegynnere og ikke-utviklere. Det kommer med et 1-klikk tilbakestillingsalternativ for å installere et nytt WordPress-nettsted hver gang du holder fast med nettstedutviklingen. Tilbakestillingen påvirker ikke temaet eller pluginene dine, og gjenoppretter bare WordPress-kjernefilene.

Kupongkode: Påføres automatisk

Kode gyldighet: 15. november – 5. desember

Få 50% AV WP Reset

Spar 90% på WP Health

WP Helse

WP Helse tilbyr overvåkingstjeneste WordPress for å sikre at nettstedet ditt fungerer perfekt. Denne høytiden kan du få 90% rabatt på den første måneden du kjøpte.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 90% Rabatt på WP-helse »

Spar 30% på WP Fusion

WP Fusion

WP Fusion tilbyr kraftige WordPress-markedsføringsautomatiseringsverktøy for å enkelt koble nettstedet ditt med favorittverktøyene dine.

Kupongkode: BLACKFRIDAY19

Tilbudsgyldighet: 28. november – 3. desember

Få 30% Rabatt på WP-fusjon »

Spar 30% på CheckoutWC

CheckoutWC

CheckoutWC er en fullstendig tilpassbar kasseside for WooCommerce-butikker. Det hjelper med å hemmeligholde flere brukere med en tilpasset og vakker maldesign.

Kupongkode: SVART FREDAG

Tilbudsgyldighet: Nå – 3. desember

Få 30% AVSLAG KassaWC »

Spar 30% på ForumWP

ForumWP

ForumWP er en moderne WordPress-programvare som enkelt kan opprette et online forum. Det integreres med tema styling for å matche knapper, font, farger og andre innstillinger. Plugin-en tilbyr e-postvarsler for brukere og forum-moderatorer.

Kupongkode: WPB2019BF

Kode gyldighet: 29. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG på ForumWP

Spar 30% på ServerPress

ServerPress

ServerPress gir et lokalt WordPress installasjonsutstyr for testing og utvikling. Denne høytiden kan du få 30% AVSLAG på premieplanen.

Kupongkode: 2019BLACKFRIDAY

Tilbudsgyldighet: Nå – 6. desember

Få 30% rabatt på ServerPress »

Spar 20% på Toolkit For Elementor

Verktøysett for elementor

Verktøysett for elementor er et rammeverk som du kan bruke for å forbedre ytelsen til nettstedet, arbeidsflytproduktivitet og mer.

Kupongkode: ElementorBF19

Tilbudsgyldighet: Nå – 30. november

Få 20% AVSLAG på verktøysett for Elementor »

Spar 50% på WPDandy

WPDandy

WPDandy tilbyr vedlikehold, administrasjon og portaltjenester for WordPress.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 3. desember

Få 50% Rabatt på WPDandy »

Spar 5000 dollar på VidApp

VidApp

VidApp er bygget for medlemskapssider for å legge til videostøtte. Den kobles med WordPress-innhold for å designe og tilpasse appstrukturen din enkelt.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 2. desember

Få 5000 dollar AV VidApp »

Spar 40% på WP Site Auditor

WP Site Auditor

WP Site Auditor gir flere verktøy for å revidere nettstedet ditt og generere SEO-revisjonsrapport.

Kupongkode: blackfridaydeal

Tilbudsgyldighet: Nå – 30. november

Få 40% AVSLAG WP Site Auditor »

Spar 25% på SatelliteWP

SatelliteWP

SatelliteWP er en WordPress vedlikeholdsløsning. Funksjonene inkluderer en helsevurdering av nettstedet ditt, automatiserte sikkerhetskopieringer, regelmessige oppdateringer, sikkerhetsskanninger, resultatskanninger og mer.

Kupongkode: BF25ANNUEL

Tilbudsgyldighet: 29. november – 2. desember

Få 25% AVSLAG på SatelliteWP »

Spar 30% på Fotor

Fotor

Fotor er en online redaktør og designprodusent. Det hjelper deg med å lage vakre design med kunstneriske klistremerker.

Kupongkode: Takk

Tilbudsgyldighet: 25 nov – 1 des

Få 30% AVSLAG Fotor »

Spar 50% på brukervennlig

Userlike

UserLike er en live chat-programvare for å gi kundesupport. Denne høytiden kan du få 6 måneders gratis service på deres Team- eller Corporate-pakke.

Kupongkode: Userl1keBl4ck2019

Tilbudsgyldighet: Nå – 31. desember

Få 50% AVSLAG på brukerlignende »

Spar 50% på Chaport

Chaport

Chaport er en gratis live chat-programvare som hjelper deg med å installere en live chat-knapp på nettstedet ditt. Denne høytiden kan du få 50% AVSLAG på proffplanen deres.

Kupongkode: BLACKFRIDAY2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 50% Rabatt på Chaport »

Spar 50% på Formilla

Formilla

Formilla er en kraftig kundemeldingsprogramvare for å forbedre kommunikasjonen din med kundene.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 29. nov – 6. des

Få 50% Rabatt på Formilla »

Spar 40% på MintWP

MintWP

MintWP leverer hvitmerkede WordPress-støttetjenester for byråer og eiere av nettsteder. Du kan fokusere på veksten i virksomheten din og la MintWP håndtere kundesupport.

Kupongkode: BF2019

Tilbudsgyldighet: 25. november – 2. desember

Få 40% AVSLAG på MintWP »

Spar 40% på Missinglettr

Missinglettr

Missinglettr er en WordPress sosial automatiseringstjeneste. Det konverterer blogginnleggene dine til sosiale kampanjer automatisk og hjelper deg med å øke trafikken på nettstedet.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 6. desember

Få 40% AVSLAG Missinglettr »

Spar 80% på Termageddon

Termgeddon

Termageddon er en generasjonspolicygenerator som hjelper deg med å holde nettstedet ditt oppdatert med de nyeste policyene når noen lov på nettstedet endres på internett.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: Nå – 6. desember

Få 80% Rabatt på Termageddon »

Spar 30% på WisdmLabs

WisdmLabs

WisdmLabs tilbyr utviklere av åpen kildekode for å hjelpe deg med å sette opp bedriftsnettstedet ditt. Du kan fokusere på veksten i virksomheten din mens WisdmLabs vil ta seg av nettstedet ditt.

Kupongkode: BFCM30

Tilbudsgyldighet: 28. november – 2. desember

Få 30% AVSLAG på WisdmLabs »

Spar 30% på WP Super Admins

WP Super Admins

WP Super Admins tilbyr WordPress-tjenester som plugin-utvikling, vedlikehold av nettsteder og mer.

Kupongkode: BLACKFRIDAY998723

Tilbudsgyldighet: 21. nov – 6. des

Få 30% Rabatt på WP-superadministratorer »

Spar 50% på Solwin Infotech

Solwin Infotech

Solwin Infotech leverer WordPress-tjenester, inkludert webdesign, webutvikling, SEO, vedlikehold av nettsteder og mer.

Kupongkode: Auto-anvendt

Tilbudsgyldighet: 18. nov – 5. desember

Få 50% Rabatt på Solwin Infotech »

Vi håper du synes tilbudene våre er nyttige. Ikke glem å ta tak i avtalen før den utløper.

Hvis du synes denne listen var nyttig, kan det være lurt å sjekke innlegget vårt på de beste WordPress-hosting-tjenestene.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map