Topp 9 verter med gratis migreringsservice på nettstedet (sammenlignet)

gratis migrasjon


Ser du etter en leverandør med en gratis migrasjonstjeneste på nettstedet?

Hvis du hadde en ubehagelig opplevelse med din nåværende webhotell, som dårlig støtteopplevelse, kan det være lurt å migrere nettstedet til en ny webhotellleverandør.

I denne artikkelen viser vi deg noen av de beste webhotellene som tilbyr gratis migrasjonstjeneste til nye brukere.

Hvorfor se etter hosting med gratis migrasjon

Nettstedsoverføring har mange utfordringer, for eksempel nedetid, tap av data, tap av inntekter, SEO-problemer osv.

Hvis du er nybegynner og ikke ønsker å sette nettstedet ditt i fare ved å overføre nettstedet ditt på egen hånd, er det i din beste interesse å finne en webhotell som tilbyr gratis migrering av nettstedet.

Når det er sagt, er ikke alle gratis migrasjonstjenester som tilbys av forskjellige hostingleverandører skapt like. Før du hopper inn, er det verdt å ta et øyeblikk å undersøke om nettstedet ditt er kvalifisert for en gratis migrasjonstjeneste.

1. SiteGround

gratis migrasjon, SiteGround Web Hosting, gratis ssl

Med et stort rykte & pålitelighet når det gjelder ytelse, sikkerhet og oppetid av kvalitet Siteground er det beste alternativet å vurdere som din neste webhotelltjeneste.

Det tilbyr gratis migrasjonstjenester for nye brukere som tidligere har vert for nettstedet sitt med et annet vertsfirma. Imidlertid er dette alternativet bare tilgjengelig med GrowBig- og GoGeek-planene. Hvis du velger StartUp-planen, må du betale et ekstra beløp for tjenesten.

Du kan be om en nettstedoverføring ved å bruke veiviseren for kontooppsett. Den tilbyr også en rekke verktøy for å optimalisere nettstedet ditt med tanke på ytelse og SEO. For å benytte deg av gratis migrasjonstjeneste, kan du registrere deg for GrowBig-planen til $ 3,95.

Lær mer om SiteGround her.

2. HostGator

Hostgator, gratis migrasjon

HostGator er en annen hosting-tjeneste som tilbyr gratis migrasjonstjenester for nettstedet ditt med alle dets hostingplaner. Husk at du bare kan be om gratis migrering innen 30 dager etter at du har registrert deg for planen. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet for overføring av nettstedet og få nettstedet ditt migrert.

Avhengig av kontotype, kan du også velge cPanel til cPanel-overføringer. cPanel-overføringer inkluderer alle domener, addon-domener, underdomener og cPanel-innstillinger.

Lær mer om HostGator her.

3. A2 Hosting

En hosting, gratis migrasjon

A2 Hosting er det neste alternativet for å sjekke ut om du vil ha en gratis migrasjonstjeneste for nettstedet ditt. For å benytte deg av gratistjenesten, må du fylle ut skjemaet for migrasjonsforespørsel, og en spesialist vil fullføre hele migreringsprosessen innen 3-5 virkedager..

Selv om du ikke har profesjonell kunnskap om hvordan du migrerer nettstedet ditt fra en vert til en annen, kan du enkelt få det gjort uten å betale en eneste krone. Den laveste startprisen for A2 Hosting er $ 3,91, og planene inkluderer funksjoner som hastighetsoptimaliseringsverktøy på serversiden, gratis SSL-sertifikat, SSD-lagring, flott oppetid, etc. For å vite mer om A2 Hosting klikk her.

4. GreenGeeks

GreenGeeks, gratis migrasjon

GreenGeeks er enda en fantastisk webhotell som tilbyr gratis migrasjonstjeneste.

Når du har valgt planen din, kan du be om gratis nettstedoverføring ved å gi dem dine nåværende webhotelldetaljer. Ekspertgruppen vil deretter migrere nettstedet for deg uten at du trenger å gjøre noe. Det vil også hjelpe deg å overføre domenenavnet ditt gratis. GreenGeeks tilbyr imidlertid ikke gratis migrering for sine dedikerte servere.

GreenGeeks ligner ikke de andre webhotellleverandørene fordi de er avhengige av grønn energi for å drive backend-serveren og tar et skritt frem for å redusere karbonavtrykk.

5. Inmotion Hosting

InMotion WordPress Hosting

Hvis du har vert for nettstedet ditt med et annet vertsfirma og ønsker å overføre det til Inmotion Hosting, kan du enkelt gjøre det på en problemfri måte. Alt du trenger å gjøre er å velge en vertsplan og deretter sende inn skjemaet for forespørsel om overføring.

Ekspertgruppen deres vil håndtere migreringsprosessen og få den gjort for deg. De migrerer nettstedsfiler, databaser, domeneregistreringer, e-postkontoer og cPanel-innstillinger for deg. Selv om Inmotion Hosting ikke er den billigste leverandøren av webhotell, vil du se at funksjonene og teknologien er verdt prisen når du begynner å bruke planene deres..

Du vil også få fantastisk ytelse og hastighet på nettstedet med en optimalisert og SSD-drevet server. Lær mer om InMotion hosting her.

6. Flytende nett

Liquid Web Discount Code, gratis migrering

Liquid Web tilbyr gratis migrasjonstjenester til sine brukere, og velger en fullstendig administrert hostingløsning. Som de fleste andre alternativer i denne listen, er alt du trenger å gjøre å fylle ut et forespørselsskjema for å benytte deg av gratis migrasjon.

I skjemaet må du legge til noen få opplysninger som gjeldende vertsdetaljer, destinasjonsnavn, informasjon om domenene på innkommende server og DNS-innstillinger, etc. Liquid Web planlegger deretter overføringen og fullfører den for deg.

Prisen på Liquid Web er ganske høy og starter med minimum $ 19 per måned. Prislappen reflekterer også kvaliteten på tjenesten de leverer. Hvis du planlegger å være vertskap for et program som krever høy serverbruk i backend og du har et tilstrekkelig budsjett, kan Liquid Web være den rette webhotellet for deg.

7. WP-motor

WP-motor

Med WP Engine er det enkelt og kostnadsfritt å migrere nettstedet ditt fra et annet vertsfirma. Det tilbyr WP Engine Automated Migration plugin for å gjøre ting sømløst. Alt du trenger er WP Engine SFTP-legitimasjonen.

Med WP Engine kan overføringen fullføres på bare noen få enkle trinn etter at de manuelle trinnene er fullført.

8. HostPapa

HostPapa Hosting Review, gratis ssl, ssl

HostPapa er en annen god løsning for deg som tilbyr gratis migrasjonstjeneste. Hver plan inkluderer gratis migrasjonstjeneste, så uansett hvilken plan du velger, kan du få migrert nettstedet ditt gratis uten problemer. Det tilbyr gratis overføring for domenenavn også.

Med HostPapa kan du ha en god del funksjoner og god ytelse på nettstedet til bare $ 2,95.

Sammen med delt hosting, WordPress-hosting og VPS-hosting tilbyr Hostpapa forhandlervert.

9. InterServer

Interserver, gratis migrering

Med InterServer er det enkelt og raskt å migrere nettstedet ditt fra din nåværende vert. Bare velg en plan og åpne en migreringsbillett. I billetten må du ta med all informasjonen om den nåværende verten du trenger for å behandle overføringen.

InterServer sin plan starter på $ 4, litt høyere enn konkurrentene. Men tjenestene det tilbyr fullstendig rettferdiggjør prisen de har oppført.

Interserver tilbyr en gratis migrasjonstjeneste så snart du kjøper en plan fra dem. Du kan få tilgang til overføringsverktøyet i vertspanelet ditt for å overføre nettstedet ditt til Interserver.

Så det er det. Dette er noen av webhotellleverandørene som tilbyr gratis migrasjonstjenester for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å sjekke ut hvordan du setter opp et e-handelsnettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map