Weebly Review 2020 – Er det det beste valget for deg?

weebly anmeldelse


Ser du etter en enkel nettstedplattform for å starte din nye webside? I så fall kan Weebly være plattformen du leter etter. Det er en enkel nettstedsbygger som lar deg enkelt lage et nettsted uten å måtte bekymre deg for noe teknisk oppsett eller koding.

Imidlertid er det flere ting som trenger din nøye vurdering når du velger en nettstedplattform. I denne Weebly-gjennomgangen vil vi se på de viktigste funksjonene, funksjonalitetene, prisene og mer for å hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen.

Om Weebly

Weebly er en av de mest populære nettstedbyggere som er tilgjengelige på markedet. Det lar deg enkelt opprette et nettsted for virksomhet, e-handel, portefølje, blogg eller en rekke andre formål.

Weebly er en plattform som er fullt vertskap som gir deg både hosting plass og et domenenavn for å starte nettstedet ditt. Derfor trenger du ikke se etter en leverandør og domeneregistrator for å starte nettstedet ditt. Imidlertid er det noen kompromisser som begrensede tilpasningsalternativer, begrenset kontroll over dataene dine osv.

Det inkluderer mange brukervennlige verktøy for å lage nettsteder som lar deg bygge profesjonelle, mobiloptimaliserte nettsteder uten å berøre en eneste kodelinje. I tillegg har den også nyttige verktøy for markedsføring, analyse og søkemotoroptimalisering (SEO) for å utvide virksomheten raskere.

Startet i 2007, og driver nå Weebly over 50 millioner nettsteder på nettet. I mai 2018 ble det kjøpt opp av Square, et online betalingsselskap. På grunn av dette kommer den nå med kraftigere e-handelsfunksjoner og flere betalingsalternativer.

Komme i gang med Weebly

For å starte et nytt nettsted på Weebly, gå til det offisielle Weebly nettstedet og klikk Opprett en nettbutikk eller bygge et profesjonelt nettsted. For dette eksemplet velger vi det andre alternativet.

build-nettside-med-Weebly

Etter det kan du velge et tema for nettstedet ditt.

Velg tema-Weebly

Det er flere temaer listet opp under forskjellige kategorier, for eksempel virksomhet, portefølje, personlig, event, blogg og annet. Du kan forhåndsvise et tema ved å klikke på det; og hvis du liker designet, kan du velge det ved å klikke på Begynn å redigere knapp.

start-redigering-weebly

Hvis du vil sjekke de andre temaene deres, kan du klikke på Lukk og forhåndsvis de andre temaene ved hjelp av metoden over.

Etter at du har valgt temaet ditt ved å klikke på Begynn å redigere -knappen, ser du et nytt vindu der du kan velge domenenavn. Du kan søke etter et domenenavn for nettstedet ditt ved å skrive inn et nøkkelord i søkefeltet.

velge proff-domenenavn-Weebly

Der vil du se de tilgjengelige domenenavnene som samsvarer med søkeordet du skrev inn i søkefeltet. I resultatene ser du noen profesjonelle domenenavn og et gratis Weebly-underdomene. Hvis du liker noe navn fra de tilgjengelige profesjonelle domenene, kan du klikke på Velge alternativet for å fortsette.

Neste, vil du se Weebly-prissiden. Du må velge en av de tilgjengelige premiumplanene for å bruke domenet du har valgt. Hvis du kjøper en 1-årig Weebly-plan, kan du bruke domenenavnet gratis i 1 år.

Weebly-priser-for-nettsted

Klikk Å velge å fortsette. Velg deretter et Weebly-abonnement for 1 måned, 1 år eller 2 år. Det er rabatt tilbud for lengre tids abonnement.

Weebly-plan sikt

Velg en passende abonnementsplan og klikk deretter Sjekk ut.

Deretter må du oppgi betalingsinformasjon og faktureringsinformasjon.

betalings-detaljer-Weebly

Etter at du har lagt inn nødvendig informasjon, kan du klikke på Lagre knapp. Deretter blir du ført til Weebly redigeringsgrensesnitt.

Men, hvis du ikke er 100% sikker på å starte et profesjonelt nettsted og først vil teste Weebly-plattformen, kan du velge gratis Weebly-underdomen.

velge-free-underdomene-Weebly

Som vist på bildet over, inkluderer det gratis Weebly-underdomenet søkeordet du søkte og .weebly.com festet til slutten. Her er et eksempel på Weebly underdomene: https://yourbusinesswebsite.weebly.com.

Bare klikk på Velge -knappen for å fortsette. Deretter vil du se en Installasjonen er fullført varsel i et nytt vindu.

subdomene-setup-complete-Weebly

Du kan klikke på Ferdig -knappen for å begynne å redigere nettstedet ditt.

Etter det ser du Weebly redigeringsgrensesnitt.

Weebly-redigering-grensesnitt

Du vil se dra og slipp elementer i panelet til venstre og en direkte forhåndsvisning i hovedområdet. Hvis du vil legge til noen elementer, kan du ganske enkelt dra dem fra venstre sidepanel og slippe dem i området du vil legge dem til.

Det er veldig enkelt å redigere eksisterende elementer eller innhold. Du kan direkte klikke på hva som helst, det være seg et bakgrunnsbilde eller tekst, for redigering. Når du klikker på et hvilket som helst element, vil redigeringsalternativer vises på skjermen.

Slik ser for eksempel tekstredigereren ut:

tekstbehandling-weebly

Du kan redigere hvert element på det eksisterende temaet ditt, legge til nye elementer og tilpasse nettstedet ditt fullt ut. Når du er ferdig, kan du klikke på publisere for å gjøre det nye Weebly-nettstedet ditt live.

publiserer-your-Weebly-site

Deretter vil et nytt vindu vises der du vil se et varsel om publisert nettsted.

Weebly-nettside-publisert

Du kan klikke på lenken for å besøke nettstedet ditt.

Det er det! Det er veldig enkelt og raskt å starte et nytt nettsted med Weebly.

Weebly for å lage e-handelsbutikker

Weebly gir en like enkel plattform for å opprette en e-handelsbutikk. Det er flere e-handels-temaer du skal begynne med. Etter at du har startet en ny nettbutikk, er det mange funksjoner og funksjoner som er forhåndsbygget slik at du kan designe og drive nettbutikken din med maksimal effektivitet.

Weebly-butikk-alternativer

Du kan legge til butikkinformasjon, legge til produkter, sette opp betalingsalternativer, fraktalternativer, skatter, kuponger osv. Alt fra ett sted.

Det er veldig enkelt å legge til produkter i butikken din. Du kan legge til produkter, angi priser, legge til et produktbilde, definere typen som et fysisk produkt, digitalt produkt eller tjeneste, legge til fraktinformasjon osv. Fra et enkelt sted.

add-new-produkt-Weebly

Designmuligheter på Weebly

Designalternativer i Weebly er først og fremst basert på temaer og elementer. Du kan velge et tema fra de tilgjengelige temaene og tilpasse det. Du kan også legge til nye elementer, eller redigere og tilpasse de eksisterende elementene for å designe ditt Weebly-nettsted.

Det er mer enn 100 profesjonelle temaer for flerbruksnettsteder. Den har en god del temaer designet spesielt for virksomhet, portefølje, personlig webside, blogg, arrangement og nettbutikk.

Når du starter et nytt nettsted i Weebly, må du velge et tema; Du har imidlertid muligheten til å endre det senere hvis du ikke liker det lenger.

endring tema-Weebly

Designmulighetene i Weebly er store; de er imidlertid begrenset. Du har ikke lett tilgang til tredjeparts temaer.

Weebly-apper for å legge til funksjoner på ditt webområde

Det er over 300 Weebly-apper som du kan legge til Weebly-nettstedet ditt for å legge til nye funksjoner. Ved hjelp av appene kan du øke trafikken, koble til sosiale mediekontoer og forbedre salget.

Weebly-apps

Noen av disse appene ble opprettet av Weebly, mens andre ble opprettet av tredjepartsbedrifter for å koble tjenestene sine med Weebly.

Priser og support for Weebly

Weebly er en gratis og premium nettstedbyggerplattform. De tilbyr en gratis nettstedplattform for brukere som har det bra med et Weebly-underdomen som https://yourbusinesswebsite.weebly.com.

Hvis du vil starte nettstedet ditt med et profesjonelt domenenavn, må du abonnere på en av premiumplanene deres. Det er to forskjellige prisalternativer for bedriftsnettsteder og e-handelsnettsteder i Weebly. Prisplanene for nettbutikker er litt høyere enn prisplanene for nettstedet.

Her er prisplanene for e-handelsbutikker:

Weebly-prising-online-butikken

Den grunnleggende Weebly-planen for e-handelsnettsteder er Pro. Det koster $ 12 per måned når det betales årlig.

Den middels prisede planen er Virksomhet som koster $ 25 per måned når det faktureres årlig. Og den dyreste planen for kraftselgere heter det Opptreden som koster $ 38 per måned.

Weebly har et rikt kunnskapsgrunnlag med hundrevis av brukervennlige artikler. Du kan finne svar på de fleste enkle spørsmål i kunnskapsbasen. For flere tekniske spørsmål, kan du kontakte kundestøtte via deres samfunnsforum, chat, e-post eller via telefon.

Weebly vs. WordPress – Hvilken plattform du bør velge

WordPress er den mest populære nettstedplattformen som er i bruk i dag og har mer enn 28% av alle nettsteder på internett. Det er et fantastisk alternativ til Weebly for å lage nettsteder.

WordPress kommer i 2 smaker kjent som WordPress.com og WordPress.org. WordPress.com er en fullt plattform som Weebly, mens WordPress.org er en plattform som er selv vert. For å starte et nytt nettsted på WordPress.org-plattformen, må du kjøpe et domenenavn og være vert for og installere WordPress selv. For mer informasjon, sjekk ut artikkelen vår på WordPress.com kontra WordPress.org.

Å bruke WordPress-vert selv er imidlertid givende på mange måter. For det første gir det deg muligheten til å kontrollere nettstedets data fullstendig. Siden du er vertskap for nettstedet ditt på din egen hostingkonto, vil du ha full kontroll over nettstedets ressurser og data. Dette er ikke tilfelle når du er vert for nettstedet ditt på skybaserte nettstedbyggere som Weebly.

For det andre har du begrensede design- og tilpasningsalternativer med Weebly i forhold til WordPress. Med WordPress vil du ha enkel tilgang til tusenvis av gratis og premium temaer i den offisielle WordPress.org-katalogen, temamarkeder og tredjeparts temaselskaper. Mens du med Weebly er begrenset til rundt 100 offisielle temaer laget av Weebly.

I tillegg er det tusenvis av gratis og premium plugins for å utvide funksjonaliteten til WordPress-nettstedet ditt. Det er mange plugins som gjør en lignende jobb, og på grunn av konkurransen er det virkelig fantastiske produkter tilgjengelig. På den annen side har Weebly begrensede apper.

Når det gjelder priser, koster grunnleggende plan for en Weebly-webside $ 5 per måned, mens du kan starte et WordPress-nettsted for bare $ 2,75 per måned med Bluehost.

start-a-nettside-Bluehost

Hvis du er klar til å investere litt tid og krefter, er WordPress en langt bedre plattform enn Weebly. Du kan bruke Weebly til enkle nettsteder og personlige blogger, men hvis du har større planer i tankene, er det ikke plattformen for deg.

Selv om det ser litt vanskelig ut å starte et WordPress-nettsted, er det ikke så komplisert. Hvis du er interessert, kan du følge vår trinnvise opplæring om hvordan du lager et WordPress-nettsted og enkelt kan få nettstedet ditt på få minutter..

Ta også en titt på denne guiden for hvordan du flytter nettstedet ditt fra Weebly til WordPress.

Vår dom om å bruke Weebly til å bygge ditt nettsted

Weebly er en virkelig enkel nettstedsbygger som lar deg lage et nettsted med minimal innsats. Den brukervennlige dra-og-slipp-byggherren gir en problemfri nettstedopplevelse.

Det er hundrevis av Weebly-temaer for å tilpasse nettstedets design og over 300 apper for å gi flere funksjoner og funksjoner. Alternativer for design og tilpasning er tilstrekkelig for gjennomsnittlige brukere; Det kan imidlertid være vanskelig å lage et unikt design hvis du har dristige planer for bedriften din.

Avslutningsvis tror vi at Weebly er en flott plattform for nybegynnere å starte sin online tilstedeværelse. Det gir en veldig enkel, brukervennlig plattform for å bygge et nettsted. Vi gir det 4 av 5 stjerner. Her er oversikten over vurderingene våre:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me