hosting-furnizori de cel mai bun la e-mail-


Căutați cei mai buni furnizori de găzduire de e-mailuri pentru micul dvs. business?

Dacă ați achiziționat un serviciu de găzduire web pentru a vă lansa afacerea online, este posibil să fi observat că multe servicii de găzduire oferă o opțiune încorporată pentru a vă găzdui emailurile..

Deși acesta este un lucru minunat pentru oricine tocmai a început, pentru mulți vine cu un dezavantaj. Iar cea mai mare dintre ele este caracteristicile sale limitate. Atunci apar serviciile de găzduire prin e-mail. Spre deosebire de opțiunile încorporate oferite de serviciile de găzduire web, cu serviciile de găzduire prin e-mail vă puteți asigura că fiecare e-mail pe care îl trimiteți este livrat utilizatorilor dvs..

În plus, puteți avea un control complet asupra e-mailurilor. Și datorită suportului lor uimitor, vă puteți concentra exclusiv pe afacerea dvs. fără a fi nevoie să vă îngrijorați nimic din cauza configurației sau setărilor sale.

Cum să găsești cel mai bun furnizor de gazduire prin e-mail

În general, există mai mulți factori de luat în considerare înainte de a alege un furnizor bun de servicii de găzduire prin e-mail. Să ne uităm la unele dintre ele:

  • Domeniu personalizat: Verificați întotdeauna dacă vă permite să utilizați un domeniu de e-mail personalizat sau nu.
  • Garanție de livrare: Este probabil ca e-mailurile dvs. să ajungă la inbox-ul destinatarilor, în loc de folderul spam.
  • Capacitate de expediere a fișierelor: Verificați dacă furnizorul dvs. de găzduire de e-mail vă permite să trimiteți fișiere de atașare uriașe din cont. Cu cât puteți trimite fișiere mai mari cu atât mai bine.
  • Uptime: Nu are rost să selectați un serviciu de găzduire dacă nu vă poate garanta o durată de utilizare de 99,9%.
  • Securitate: Este extrem de important să vă păstrați e-mailurile de spam sau de orice altă amenințare dăunătoare.

1. Bluehost: gazduire prin e-mail cu domeniu de e-mail gratuit

E-mail Bluehost

Bluehost este unul dintre cei mai populari și mai buni furnizori de găzduire prin e-mail care oferă servicii de găzduire prin e-mail alături de gazduire web. Cu aceste servicii, puteți avea un domeniu gratuit pentru un an întreg și puteți crea e-mailuri nelimitate pentru afacerea dvs. Datorită securității sale puternice prin IMAP, puteți fi sigur că e-mailurile dvs. sunt întotdeauna protejate de amenințări potențial vulnerabile. De asemenea, oferă 3 soluții diferite de e-mail pentru a vă asigura securitatea mesajelor.

Bluehost vă permite să creați 5 conturi de e-mail cu orice planuri de găzduire web. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la timpul de funcționare, deoarece Bluehost are un record excelent de menținere a 99,99% uptime.

Citiți recenzia noastră completă despre Bluehost aici.

2. SiteGround: Cel mai bun furnizor de hosting de e-mail sigur

Gazduire prin e-mail a site-ului site-ului

SiteGround este un alt furnizor fantastic de găzduire prin e-mail pe care îl puteți consulta. Și-a pus deja amprenta ca furnizor principal de servicii de găzduire web pentru întreprinderi mici și mari. Iar serviciile sale de găzduire prin e-mail sunt la fel de bune în ceea ce privește funcțiile și opțiunile de securitate.

Optând pentru SiteGround, puteți trimite până la 400 de e-mailuri pe oră. Fiecare e-mail pe care îl trimiteți poate avea până la 40 de destinatari și dacă un e-mail nu este livrat, va reîncepe automat trimiterea în 24 de ore. De asemenea, puteți fi sigur cu privire la securitatea e-mailurilor dvs. deoarece activează implicit funcția SpamExpert pentru fiecare utilizator.

Citiți recenzia noastră completă pe SiteGround aici.

3. HostGator: Cel mai bun gazduire prin e-mail cu adrese de e-mail nelimitate

HostGator, servicii de migrare gratuite

HostGator este un alt prestator uimitor de servicii de găzduire prin email care oferă servicii securizate și puternice de găzduire prin e-mail utilizatorilor săi. Vă permite să vă găzduiți e-mailurile pe propriul dvs. server. Odată ce e-mailul este creat, le puteți accesa prin e-mail sau prin telefon prin configurarea unui client web la alegere.

Partea cea mai bună este că, cu orice planuri, obțineți conturi de e-mail nelimitate. HostGator garantează un timp de funcționare de 99.98%.

4. G Suite: E-mailuri de afaceri cu Gmail

E-mailuri GSuite, găzduire prin email

GSuite nu este doar furnizorul dumneavoastră de găzduire prin e-mail. Este un instrument complet de gestionare a afacerilor care vă permite să aveți acces complet la toate instrumentele de organizare și securitate Google. Acest lucru vă poate ajuta să eficientizați afacerea dvs. fără niciun ajutor profesional.

Oferă opțiuni de atașare prin e-mail de 25 MB și vă permite să creați și un număr nelimitat de e-mailuri de grup. În afară de Gmail pentru companii, vă oferă acces la toate aplicațiile Google, inclusiv Google Drive, Documente, voce etc..
Aflați cum puteți crea un e-mail profesional cu G Suite aici.

5. Gazduire A2: Gazduire prin e-mail cu garantie Pro-Rated

O gazduire @, migrare gratuita

A2 Gazduire oferă servicii securizate și fiabile de găzduire prin e-mail care asigură trimiterea și primirea e-mailurilor fără probleme. Ca furnizor de găzduire web, aceștia oferă și adrese de e-mail nelimitate cu opțiuni de redirecționare și autoresponder. De asemenea, puteți avea o capacitate de stocare nelimitată în care fiecare dintre mesajele dvs. va fi stocat până când le ștergeți singur.

A2 Hosting face o copie de siguranță automat a tuturor mesajelor dvs. pentru a vă asigura că totul este sigur și securizat. CPanel-ul lor ușor de utilizat face ușor configurațiile și setările. Cel mai bun lucru despre A2 Hosting este faptul că oferă oricând o garanție de restituire a banilor, evaluată în mod corespunzător, pentru orice serviciu neutilizat.

Iată mai multe despre găzduirea A2.

6. Web lichid: gazduire prin e-mail cu gazduire administrata

Liquid Web, găzduire prin e-mail

Liquid Web este încă un serviciu de găzduire e-mail fiabil, care oferă funcții excelente. Planul standard oferă spațiu de stocare de 25 GB și acceptă atașamente de 50 MB. De asemenea, vă permite să importați e-mailurile de pe alte platforme precum Gmail și Outlook cu ușurință.

Puteți avea flexibilitatea de a configura filtre și reguli de e-mail dacă este necesar. În afară de asta, oferă și acces POP, SMTP, IMAP și protecție anti-spam de calitate. Oferă mai multe planuri cu caracteristici diferite. Cu cât planul tău este mai mare, cu atât poți avea mai multe caracteristici.

Citiți recenzia noastră pe Liquid Web aici.

7. iPage: cel mai ieftin furnizor de gazduire prin e-mail

iPage

iPage este încă un serviciu de găzduire prin e-mail cu care puteți crea adrese de email nelimitate pentru afacerea dvs. Aceasta este o opțiune excelentă pentru proprietarii de întreprinderi mici care trebuie să creeze adrese de e-mail pentru angajații lor.

De asemenea, oferă funcția de redirecționare prin e-mail și răspuns automat, ceea ce vă permite să vă păstrați legătura cu clienții dvs. chiar și în absența dumneavoastră. Pentru a vă asigura că contul dvs. de e-mail este ferit de amenințări, oferă asistență IMAP.

Aflați mai multe despre iPage aici.

8. Gazduire InMotion: O altă platformă de găzduire prin e-mail

InMotion Gazduire este o platformă uimitoare de găzduire de e-mail cu un serviciu de găzduire web pentru cei care caută email de clasă de afaceri și găzduire web. Puteți avea aproape fiecare caracteristică de care aveți nevoie pentru gestionarea e-mailurilor de afaceri. De la filtrarea prin e-mail la răspunsul automat la e-mailurile de tip spam pe lista neagră, acesta oferă funcții excelente utilizatorilor săi.

Puteți lucra la setările dvs. de e-mail chiar din cPanel-ul său ușor de utilizat.

Iată mai multe despre găzduirea InMotion.

9. GoDaddy: gazduire prin e-mail prietenoasă pentru începători

E-mailuri GoDaddy

GoDaddy a fost întotdeauna opțiunea perfectă pentru începători de a configura e-mailuri, domenii și găzduire web.

GoDaddy oferă o capacitate de stocare de până la 50 GB și garantează uptime de 99,99%. Vă permite, de asemenea, să trimiteți facturi, să gestionați programări, să urmăriți kilometrajul cu aplicații Rezervări, Outlook, Managementul clienților și MileIQ.

Citiți mai multe despre GoDaddy aici.

10. Office 365: E-mailuri de afaceri cu Outlook

Office 365

Office 365 este unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire prin e-mail care vă permit să beneficiați de găzduire de e-mailuri de afaceri pentru întreprinderi mici și mari. Vă permite să personalizați și să stocați fiecare e-mail pe care îl primiți. Puteți utiliza serviciile lor pentru a colabora în diferite departamente și locații. De asemenea, trebuie să gestionați diferite sarcini și să vă angajați în lucrul în echipă cu Microsoft Planner. Astfel de funcții vă ajută să rulați, să gestionați și să eficientizați compania cu ușurință.

Acestea sunt câteva dintre serviciile de găzduire prin e-mail pentru care puteți opta. Sperăm că acest articol vă va ajuta să alegeți cele mai bune servicii de găzduire prin e-mail pentru compania dvs. de e-mail. Ați putea dori, de asemenea, să consultați cei mai importanți furnizori de servicii de marketing prin e-mail de pe piață.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me