10 cele mai bune servicii canadiene de găzduire web – comparativ (2020)

cele mai bune companii canadiene de găzduire web


Vă întrebați care este cea mai bună găzduire web canadiană? Dacă doriți să creați un site web în Canada, este important să alegeți un serviciu de găzduire web care să vă ofere site-ul dvs. web viteza, performanța și securitatea de care are nevoie, dar fără a rupe banca. Cu toate acestea, există o mulțime de servicii de găzduire web, de aceea poate fi dificil să vă dați seama care dintre ele este cea mai bună alegere.

În acest articol, vom împărtăși cu dvs. opțiunile noastre de top pentru cele mai bune servicii canadiene de găzduire web. Vom trece peste serviciile de găzduire web bazate în SUA, care sunt excelente pentru site-urile web canadiene, precum și furnizorii de găzduire web cu sediul canadian.

Sa incepem.

Revizuirea canadiană de gazduire web: procesul nostru

Înainte de a împărtăși cu alegerile noastre pentru cea mai bună găzduire web canadiană, să trecem la procesul nostru de revizuire de găzduire web IsitWP.

Întrucât dorim să vă oferim cea mai corectă recenzie posibilă, am testat noi înșine mulți dintre acești furnizori de găzduire web. Am făcut acest lucru nu numai pentru a oferi o revizuire mai detaliată, ci și pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun program de găzduire canadian. Nu este practic să vă înscrieți la zeci de servicii de găzduire web și să le încercați, așa că am făcut următorii pași pentru dvs.:

 1. Înscris cu cei mai buni furnizori canadieni de găzduire web de pe piață.
 2. A creat un site web de testare WordPress cu o temă WordPress, conținut fals și imagini pentru a reflecta un mediu live site.
 3. Efectuat câteva teste diferite de viteză pentru a vedea cum va performa site-ul.
 4. A înregistrat datele testului pentru a le împărtăși.

Acum, dacă știți cum am obținut unele dintre aceste statistici și date despre gazdele web, să trecem la alegerea noastră cu numărul 1 pentru cea mai bună găzduire canadiană.

1. Bluehost

Bluehost-canada-web-hosting

 • Timp de încărcare: 689 ms
 • Uptime: 99,99%
 • A sustine: 9/10
 • website: Bluehost.com

Începeți cu Bluehost »

Bluehost este recomandat oficial de WordPress.org și este cel mai popular furnizor de găzduire web de pe piață, care alimentează peste 2 milioane de site-uri din întreaga lume.

Dacă sunteți nou pentru a începe un blog sau un site web, Bluehost este cea mai bună alegere pentru dvs. datorită accesibilității, scalabilității și experienței lor utile la bord.

Planurile Bluehost vin cu un nume de domeniu gratuit pentru primul an, certificat SSL gratuit, instalare WordPress cu 1 clic, lățime de bandă nemodificată și suport 24/7. Puteți încerca, de asemenea, Bluehost fără riscuri, cu garanția lor de returnare de 30 de zile.

Servere în Canada: Nu, Utah, SUA.

Prețuri: Prețurile regulate încep de la 10,46 USD / lună.

Oferta speciala: Utilizatorii IsItWP plătesc doar 3,60 USD / lună (peste 60% reducere + nume de domeniu gratuit, SSL).

Citiți recenzia noastră Bluehost »

2. SiteGround

Siteground-canada-web-hosting

 • Timp de încărcare: 649 ms
 • Uptime: 99,98%
 • A sustine: 10/10
 • website: SiteGround.com

Începeți cu SiteGround »

SiteGround este unul dintre cei mai buni furnizori canadieni de găzduire web, care găzduiește în prezent aproximativ 2 milioane de domenii. De asemenea, este unul dintre furnizorii de găzduire recomandați oficial de către WordPress.org.

Cu SiteGround puteți construi cu ușurință un site web, chiar și fără experiență anterioară. Ele chiar îți oferă alegerea de construitori de site-uri, fie WordPress, fie Weebly.

Acest serviciu de găzduire web are site-uri ultra rapide, securitate de top, gestionare ușoară a site-ului, asistență fiabilă pentru clienți și multe altele.

Servere în Canada: Nu, Chicago și Iowa, SUA.

Prețuri: Prețurile obișnuite încep de la 11,95 USD / lună.

Oferta speciala: Utilizatorii noștri primesc o ofertă specială de 3,95 USD / lună.

Citiți recenzia noastră completă SiteGround »

3. HostGator

Cel mai bun-canadiano-hosting-Hostgator

 • Timp de încărcare: 691 ms
 • Uptime: 99.96%
 • A sustine: 10/10
 • website: HostGator.com

Începeți cu HostGator »

HostGator este un furnizor de găzduire web ușor de utilizat și accesibil pentru site-urile web canadiene. Puteți construi rapid un site web cu constructorul de site-uri web drag and drop, care include și o serie de teme și secțiuni pre-construite.

Toate planurile lor sunt instalate cu un clic pentru aplicații precum WordPress, lățimea de bandă nemodificată, un certificat SSL gratuit și multe altele.

Oferă o garanție de înapoiere de 45 de zile, precum și asistență tehnică disponibilă întotdeauna prin telefon, e-mail și chat live.

Servere în Canada: Nu, Houston și Utah, SUA.

Prețuri: Prețul regulat începe de la 6,95 USD / lună.

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc doar 2,78 USD / lună.

Citiți recenzia noastră HostGator >>

4. Motor WP

wpengine-hosting-services-Canada

WP Engine este un furnizor de găzduire WordPress gestionat și este platforma la alegere pentru peste 2 milioane de utilizatori, inclusiv nume mari precum Yelp, National Geographic, Asana și multe altele.

Când vă înscrieți cu WP Engine, acestea vă oferă acces la 36 de teme premium care includ SEO și securitate încorporate. În plus, oferă asistență excelentă 24/7/365 pentru a vă ajuta cu orice aveți nevoie.

Deși avertizați, WP Engine este cel mai scump și furnizorul numărul 1 de gestionare web din această listă.

Servere în Canada: Da, Montreal, Canada.

Prețuri: Prețurile obișnuite încep de la 35 USD / lună.

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc 28 USD / lună.

Începeți cu WP Engine azi >>

5. GreenGeeks

Cel mai bun-canadiano-web-hosting-greengeeks

 • Timp de încărcare: 697 ms
 • Uptime: 99.92%
 • A sustine: 9/10
 • website: GreenGeeks.com

Începeți cu GreenGeeks »

GreenGeeks este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de web hosting ecologic. Așadar, dacă gazduirea web ecologică este importantă pentru dvs., știți că GreenGeeks readuce 3x puterea pe care o consumă în rețea sub forma de energie verde.

Acestea oferă unele dintre cele mai rapide, mai sigure și scalabile viteze cu centre de date situate în Toronto, Montreal, Chicago, Phoenix și Amsterdam. Puteți conta, de asemenea, pe ei pentru a oferi asistență extraordinară 24/7/365.

Planurile de găzduire cu GreenGeeks oferă spațiu web nelimitat, transfer nelimitat de date, domeniu gratuit pentru primul an, 1 clic pe instalații WordPress și multe altele.

Servere în Canada: Da, Montreal, Canada.

Prețuri: Prețurile obișnuite încep de la 9,95 USD / lună.

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc doar 2,95 USD / lună.

Citiți recenzia noastră pentru GreenGeeks >>

6. iPage

Ipage-web-hosting-Canada

 • Timp de încărcare: 2,60 s
 • Uptime: 99,98%
 • A sustine: 8/10
 • website: iPage.com

Începeți cu iPage »

iPage este un alt furnizor de gazduire web ecologic și sunt, de asemenea, unul dintre cele mai accesibile. Găzduirea iPage vă oferă înregistrare gratuită a domeniului, un constructor de site-uri de drag and drop, 1000 de șabloane gratuite, un certificat SSL gratuit, o adresă de e-mail gratuită și multe altele.

Toate planurile lor includ, de asemenea, elemente suplimentare, precum instrumente de securitate gratuite și credite gratuite în valoare de 100 de dolari atât pentru Google Adwords, cât și pentru anunțurile Bing.

De asemenea, iPage oferă asistență 24/7 și o garanție de returnare de 30 de zile.

Servere în Canada: Nu, SUA.

Prețuri: Prețurile regulate încep de la 10,95 USD / lună.

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc doar 2,50 USD / lună.

Citiți recenzia noastră pentru iPage >>

7. Gazduire A2

a2-hosting-Canada

 • Timp de încărcare: 1,28 s
 • Uptime: 99,90%
 • A sustine: 9/10
 • website: A2hosting.com

Începeți cu A2 Hosting »

A2 Gazduire este creat pentru viteză, oferind până la 20 de ori mai rapid web hosting. Planurile lor de găzduire web vin cu spațiu și lățime de bandă nelimitată, certificat SSL gratuit, WordPress optimizat cu viteză, asistență pentru clienți 24/7 și multe altele.

A2 Gazduire este o opțiune prietenoasă pentru dezvoltatori care vă permite să instalați scripturi de site-uri în 1 clic, aceasta include WordPress, Joomla, Drupal, Magento și multe altele.

A2 Hosting oferă și o garanție de returnare a banilor oricând. Aceasta înseamnă că, dacă nu sunteți mulțumit de serviciul lor în termen de 30 de zile, veți primi o rambursare completă. După primele 30 de zile, veți fi eligibil pentru o rambursare proporțională pentru orice servicii neutilizate.

Servere în Canada: Nu, Michigan și Arizona, SUA.

Prețuri: Prețurile regulate încep de la 10,43 USD / lună.

Oferta speciala: Prețul ofertei speciale începe de la 3,68 USD / lună.

Citiți recenzia noastră de găzduire A2 >>

8. HostPapa

Hostpapa-best-canadiano-hosting

HostPapa este prima gazdă web a Canadei cu peste 500.000 de site-uri web găzduite. Gazduirea lor web vă oferă un nume de domeniu gratuit, spațiu de stocare fiabil, lățime de bandă nemodificată, peste 400 de aplicații, inclusiv WordPress cu instalare cu 1 clic și multe altele.

HostPapa oferă, de asemenea, propriul constructor de site-uri web cu o interfață drag and drop, sute de șabloane profesionale și puteți crea chiar și un magazin online cu planul Enterprise.

De asemenea, oferă asistență de e-mail premiată 24/7, susținută de experții interni de HostPapa, precum și asistență telefonică și chat live în mai multe limbi. Puteți încerca HostPapa fără riscuri, cu garanția lor de returnare de 30 de zile pentru servicii de hosting web partajate și servicii de găzduire web.

Servere în Canada: Da, Toronto, Canada.

Prețuri: Prețurile regulate încep de la 8,99 USD / lună.

Oferta speciala: La momentul scrierii acestui articol, puteți începe doar pentru 3,95 USD / lună.

Începeți cu HostPapa azi >>

9. HostUpon.ca

hostupon-best-canadiano-web-hosting

HostUpon este o altă mare companie canadiană de găzduire web. HostUpon este, de asemenea, o companie de gazduire web „verde”, întreaga infrastructură a fost construită cu hardware ecologic și își fac partea lor pentru a ajuta mediul într-o serie de alte moduri.

Cu multe dintre planurile lor de găzduire web, veți obține spațiu de disc și lățime de bandă, constructor gratuit de site-uri web cu șabloane, instalări cu 1 clic de WordPress și Joomla, adrese de email nelimitate și multe altele.

De asemenea, oferă asistență pentru clienți canadieni 24 de ore din 24; nu își externalizează niciuna dintre căile de sprijin. Așadar, puteți contacta un membru al echipei sale directe pentru a obține asistență de specialitate oricând aveți nevoie. Puteți, de asemenea, să le încercați fără riscuri, cu garanția lor de returnare de 30 de zile.

Servere în Canada: Da, Toronto, Canada.

Prețuri: Prețurile regulate încep de la 7,95 USD / lună.

Oferta speciala: La momentul scrierii acestui articol, puteți începe cu cel puțin 3,95 USD / lună.

10. Gazduire Web Canada

web-hosting-Canada

Web Gazduire Canada are sediul la Montreal, Quebec și este încredințat de peste 30.000 de companii mici. Acest furnizor canadian de găzduire web este unul dintre puținele care oferă servere atât pe coasta de est cât și de vest. Deci, indiferent unde sunt localizați utilizatorii dvs. în Canada, puteți conta pe ei pentru a oferi viteze rapide.

În afară de serviciile de găzduire web, Web Gazduire Canada oferă, de asemenea, nume de domeniu, un constructor de site-uri Weebly, servicii de e-mail și marketing online, certificate de securitate și SSL și multe altele.

De asemenea, oferă 24/7 suport bilingv, expert, prin telefon, chat și e-mail.

Servere în Canada: Da, Toronto și Vancouver, Canada.

Prețuri: Prețurile obișnuite încep de la 5,99 USD / lună.

Oferta speciala: Puteți începe doar cu 3,89 USD / lună.

Cum să alegi cel mai bun găzduire canadian

Există o serie de factori pe care ar trebui să îi luați în considerare atunci când alegeți găzduirea canadiană, inclusiv:

 1. Locația serverului
 2. Uptime
 3. Caracteristici
 4. Relații Clienți

Să analizăm mai îndeaproape fiecare dintre acești factori, astfel încât să puteți alege cu ușurință cel mai bun găzduire canadiană pentru nevoile dvs..

1. Locația serverului
Viteza site-ului dvs. web este importantă. Timpurile lente de încărcare a paginilor web pot afecta negativ SEO-ul dvs., experiența utilizatorului și chiar conversiile. Deci, dacă doriți să furnizați un site web rapid utilizatorilor, trebuie să vă uitați la locația serverului. Acesta este motivul pentru care am inclus în acest articol locațiile serverului fiecărui furnizor de găzduire web.
Locația unui server afectează efectiv timpul de încărcare a site-ului dvs. web. Cu cât este mai aproape un site web sau un utilizator de un centru de date, cu atât mai repede vor putea accesa site-ul dvs. web.

Dacă faceți un site web canadian și vă așteptați ca majoritatea utilizatorilor dvs. să fie localizați în Canada, poate doriți să alegeți un furnizor de găzduire web care are servere localizate în Canada. Dar, atâta timp cât serverul este aproape (de exemplu, în Statele Unite) și este un server decent, ar trebui totuși să poți obține rapid viteza fulgerului.

2. Timpul liber
Este important ca site-ul dvs. web să fie disponibil oricând pentru utilizatori. Dacă site-ul dvs. este redus deseori, puteți pierde din mult trafic, oportunități și vânzări. Prin urmare, este important să căutăm găzduire web canadiană care să ofere o garanție excelentă.

Optime este pur și simplu măsura timpului în care un server funcționează și este disponibil. Este destul de imposibil să garantezi un timp de funcționare de 100%, dar orice sub 99,9% este destul de nesigur.

3. Caracteristici
Crearea unui site web nu ar trebui să fie greu. În special ca începător, veți dori să alegeți un serviciu de găzduire web care să ofere tot ce aveți nevoie pentru a începe.

Printre caracteristicile pe care trebuie să le aveți în vedere sunt:

 • Numele domeniului
 • Certificat SSL
 • 1-Faceți clic pe Instalarea WordPress
 • Site Web Builder
 • Conturi de e-mail
 • Spatiu de depozitare
 • Copiile de rezervă

4. Asistență pentru clienți
Dacă ceva nu merge bine cu site-ul dvs., este important să știți că puteți beneficia de asistență prietenoasă, cu cunoștințe și rapid. Căutați cel mai bun blog de gazduire / găzduire web care oferă suport 24/7, astfel încât să nu fiți nevoiți să așteptați ore sau zile pentru un răspuns.

Verdictul nostru: Care este cel mai bun găzduire web canadiană?

Vă recomandăm Bluehost ca alegerea noastră 1 pentru cea mai bună găzduire canadiană. Chiar dacă nu au locații de server în Canada, vă puteți baza pe această cea mai populară companie de găzduire web pentru a vă oferi servicii rapide și fiabile.

Bluehost îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți pune în funcțiune site-ul în cel mai scurt timp, inclusiv un nume de domeniu gratuit, un certificat SSL, o singură clic pe instalarea WordPress și toate celelalte funcții pe care le-ai putea solicita vreodată. În plus, acestea sunt accesibile, astfel încât să puteți începe site-ul dvs. fără a arde o gaură în buzunar.

Gazduire Web canadianCostMoney BackLoad TimeUptimeSupportCanadian Server
BluehostCA $ 3,60 / lună30 de zile689 ms99,99%10/10Nu
SiteGround$ 3,95 / lună30 de zile649 ms99,98%10/10Nu
HostGator$ 2,78 / lună45 de zile691 ms99,96%10/10Nu
Motor WP$ 28 / luna60 de zileN / AN / A9/10da
GreenGeeks$ 2,95 / lună30 de zile697 ms99,92%9/10da
iPageCA $ 2,50 / lună30 de zile2600 ms99,98%8/10Nu
A2 GazduireCA $ 3,68 / lună30 de zile1280 ms99,90%9/10Nu
HostPapaCA $ 3,95 / lună30 de zileN / AN / A10/10da
HostUponCA $ 3,95 / lună30 de zileN / AN / A10/10da
Gazduire Web CanadaCA $ 3.89 / lunaN / AN / AN / A9/10da

Sperăm că v-a plăcut acest articol despre cea mai bună găzduire canadiană. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați cealaltă postare a noastră despre Ce este Web Gazduire? (Partajat VPS vs. Dedicat).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map