10 cele mai bune servicii CDN pentru accelerarea site-ului dvs. web (2020)

cele mai bune servicii CDN


Căutați cele mai bune servicii CDN WordPress?

Rețelele de livrare de conținut (CDN) cache conținutul de pe site-ul dvs. web pe mai multe servere din diferite locații geografice. Livrează conținutul vizitatorului site-ului dvs. printr-un server care este cel mai aproape de ei.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune servicii CDN pentru WordPress care vă pot ajuta să accelerați site-ul.

1. StackPath CDN

StackPath

StackPath este unul dintre cele mai bune servicii CDN pentru site-urile WordPress. StackPath este cunoscut anterior ca MaxCDN. Are un sistem inteligent de memorie în cache, un mecanism de purjare instantanee și reguli de cache personalizate pentru a îmbunătăți performanța site-ului. StackPath CDN deține o rețea vastă de servere pe toate continentele.

Vine cu analiză în timp real, EdgeRules personalizate, opțiuni de descărcare segmentate și funcție de script fără server. Planul de bază poate avea până la 1 TB de lățime de bandă lunară.

Preț: Costul său începe de la 20 USD pe lună. Serviciul din prima lună este gratuit.

2. CheieCDN

KeyCDN

KeyCDN este una dintre cele mai puternice rețele de livrare de conținut care vin cu 34 de centre de date de pe glob. Puteți instala pluginul WordPress numit CDN Enabler pentru a integra cu ușurință KeyCDN pe site-ul dvs. WordPress.

Partea cea mai bună este că pluginul vă permite să eliminați memoria cache a zonei dvs. CDN direct de administratorul dvs. WordPress. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă conectați la tabloul de bord KeyCDN pentru a curăța memoria cache.

Preț: Are o politică de plată și taxe pentru utilizare. KeyCDN oferă un proces de 30 de zile gratuit.

3. Sucuri

Sucuri

Sucuri este cel mai bun serviciu de securitate, monitorizare și protecție a site-ului web. În afară de securitate, oferă și o soluție CDN pentru performanța și optimizarea vitezei site-ului dvs. WordPress. Prezintă multiple opțiuni de memorie în cache pentru toate tipurile de site-uri web.

CDN-ul lor rulează pe rețeaua Anycast cu distribuția globală a serverelor. Configurația pentru Sucuri CDN are opțiuni personalizate pentru a maximiza viteza site-ului.

Ați putea dori, de asemenea, să consultați recenzia Sucuri pentru mai multe informații despre serviciile lor.

Preț: Planul de bază costă 199,99 USD pe an.

4. Cloudflare

Cloudflare

Cloudflare este un serviciu excelent de performanță și securitate web. Are cea mai mare platformă de rețea cloud cu 180 de centre de date din întreaga lume și asigură peste 16 milioane de domenii. Puteți să-l utilizați pentru a accelera paginile web, aplicațiile mobile și API-urile.

Acesta oferă un plugin gratuit și îmbunătățește drastic performanța site-urilor WordPress cu o configurație minimă. De asemenea, vă apără site-ul dvs. împotriva atacurilor DDoS și a conținutului rău intenționat.

Preț: Planul pro începe de la 20 USD pe lună. De asemenea, oferă un cont gratuit cu caracteristici de bază.

5. Amazon CloudFront

Amazon CloudFront

Amazon CloudFront este un serviciu CDN integrat AWS, care vă oferă vizitatorilor instantaneu conținutul site-ului dvs. Rețeaua AWS îmbunătățește CDN cu celelalte servicii și oferă viteză mare de transfer în întreaga lume. Este un serviciu avansat pentru dezvoltatori și programatori.

Acestea fiind spuse, va trebui să abordați o ușoară curbă de învățare pentru a configura Amazon CloudFront.

Preț: Are un model de plată și plătește numai pentru serviciul pe care îl utilizați. Cu AWS, veți primi și probe gratuite pentru o perioadă scurtă.

6. CacheFly

CacheFly

CacheFly este una dintre cele mai vechi rețele de livrare de conținut de pe piață. Bazat pe rețeaua Anycast, acestea vă ajută să îmbunătățiți viteza site-ului dvs. și să vă ofere conținutul rapid. Acest serviciu CDN transmite video și podcast-uri cu rapiditate fulger.

Ori de câte ori aveți nevoie de asistență, puteți lua legătura cu echipa lor excelentă de asistență care vă poate răspunde întrebărilor pertinente cu privire la CDN.

Preț: Costul de pornire pentru planurile de afaceri mici este de 245 USD pe lună plătit anual. Cu o plată în avans, veți primi, de asemenea, 2 luni de servicii gratuite.

7. Rackspace

Rackspace

Rackspace este un serviciu de cloud computing premium care folosește rețeaua Akamai și transmite conținutul până la 200 de locații de pe glob..

Acceptă magazine de comerț electronic, site-uri web WordPress, aplicații web, aplicații mobile și multe altele. Este un serviciu puțin tehnologic și are nevoie de cunoștințe avansate pentru a fi configurat.

Preț: Este un serviciu de plată, astfel încât să poți plăti numai pentru lățimea de bandă pe care o consumi. Serviciul este complet scalabil pentru a gestiona orice sarcină de trafic.

8. CDN Google Cloud

Google Cloud CDN

Google Cloud CDN este un serviciu de rețea de livrare de conținut low cost. Cu 90 de servere în întreaga lume, acesta oferă cea mai rapidă livrare de conținut către utilizatorii dvs. în orice locație. Vine cu încărcări rapide de pagină și crește implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. web. Google Cloud CDN oferă o singură adresă IP tuturor utilizatorilor dvs. și nu are nevoie de DNS regionale.

Are pachetul SSL gratuit pentru a vă asigura site-ul. Este integrat cu platforma Google Cloud și puteți activa CDN cu o singură casetă de selectare.

Preț: Trebuie să vă înscrieți la platforma Google Cloud pentru a obține acces la CDN. Costul pentru platforma Google Cloud se bazează pe utilizarea dvs..

9. Microsoft Azure CDN

Microsoft Azure CDN

Dacă sunteți în căutarea unei rețele de furnizare de conținut sigure și fiabile, atunci Microsoft Azure CDN este o alegere perfectă. Are acoperire globală și scalabilitate masivă pentru livrarea de conținut. Se integrează cu toate serviciile Azure care fac soluția CDN mai utilă.

Azure CDN reduce timpul de încărcare a paginii, economisește lățimea de bandă și accelerează paginile web. Funcționează excelent cu site-uri web, aplicații și software de jocuri.

Preț: Funcționează pe modelul pay-as-you-go.

10. Imperva

Imperva

Imperva este unul dintre cele mai bune servicii CDN care utilizează instrumente inteligente de memorie în cache, stocare de mare viteză și optimizare. Este dotat cu tehnologie avansată de învățare a mașinilor pentru caching dinamic. Puteți curăța instantaneu memoria cache și aveți opțiuni personalizate de control pentru cache.

Centrele de date sunt plasate strategic în toate regiunile de pe glob pentru a servi conținutul de la un server mai aproape de utilizatori. Imperva optimizează conținutul, automatizează compresia și face mult mai mult ca un serviciu CDN premium.

Preț: Trebuie să solicitați o ofertă.

Asta e tot.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune servicii CDN pentru site-ul dvs. WordPress. Și asigurați-vă că efectuați un test de viteză a site-ului web după implementarea serviciului ales. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să faceți un site web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map