10 cele mai bune servicii de conferință comparate (2020)

cum să efectuați apeluri online de conferință


Căutați cel mai bun software de apel telefonic?

Odată cu evoluția de lucru de la distanță în creștere, cererea de software de apeluri telefonice online a cunoscut o curbă ascendentă.

Nu mai vorbim, în aceste zile fără precedent, comunicarea și colaborarea sunt mai importante ca niciodată.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune programe de apel telefonic, care vă ajută să rămâneți conectat cu echipa dvs..

1. Nextiva

Nextiva, conferință de apel

Nextiva este unul dintre serviciile de telefonie de afaceri de top și de încredere care vă permit să efectuați un apel de conferință cu echipa dvs. Cu funcția de conferință Meet-me de Nextiva, puteți conecta mai mulți apelanți în diferite locații în același apel live pentru o alternativă la întâlnirile față în față.

Nextiva oferă o calitate audio excelentă și funcționează și pe toate dispozitivele mobile. De asemenea, acceptă CRM, LiveChat și alte câteva funcții care vă vor ajuta să vă gestionați afacerea chiar și fără să fiți prezenți fizic la birou..

2. RingCentral

RingCentral, apeluri de conferință online

RingCentral este un alt furnizor VoIP uimitor care oferă o gamă largă de servicii precum apeluri în conferință, telefon cloud all-in-one, conferință video, mesagerie în echipă, centru de contact și multe altele. Puteți să o utilizați pentru a adăuga o opțiune de așteptare a apelurilor, transferuri de apeluri, un sistem telefonic multi-linie și redirecționare de apeluri.

De asemenea, puteți efectua apeluri gratuite, apeluri telefonice cloud, mesagerie în echipă și chiar partajare ecrane în timp ce efectuați un apel video conferință.

RingCentral

3. Zoom

Zoom

Zoom este o opțiune excelentă dacă căutați instrumente pentru a desfășura întâlniri online și conferințe video. Desfășurarea unei întâlniri este ușoară cu Zoom. Puteți, de asemenea, să vă invitați colegii sau clienții să se alăture întâlnirii prin partajarea unui link. Cu toate acestea, invitația dvs. poate fi acceptată numai dacă utilizatorul descarcă aplicația Zoom pe dispozitivul său.

Puteți conduce ședințele dvs. până la 40 de minute cu planul gratuit de Zoom. Dar dacă doriți să vă organizați întrunirea mai mult decât atât, trebuie să vă actualizați planul.

4. BlueJeans

Conferințe BlueJeans

Blugi albastri este unul dintre cele mai bune programe software care oferă opțiuni sigure de conferință video utilizatorilor săi. Aceasta este o resursă minunată pentru oricine lucrează de la distanță și trebuie să aibă conferințe video rapide cu clienții lor.

Cu BlueJeans, este ușor să convertiți orice cameră într-o sală de ședințe. De asemenea, puteți găzdui webinarii, evenimente interactive în flux live, primării și multe altele cu câteva clicuri ale mouse-ului. Pentru a vă îmbunătăți productivitatea, acesta oferă funcții precum controale de întâlnire live, analize, alerte automatizate și acces la o singură atingere la întâlniri.

Utilizatorii pot avea acces la o singură atingere la întâlniri indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc. Pentru a vă proteja organizația împotriva atacurilor nocive și a proteja confidențialitatea utilizatorului final, oferă și securitate pentru întreprinderi.

5. Webex

Cisco Webex

WebEx este un alt produs uimitor care oferă modalități ușoare de a efectua conferințe online pentru a comunica și colabora cu clienții din întreaga lume.

Puteți să-l utilizați pentru a organiza o întâlnire la nivelul întregii companii, pentru a realiza un webinar pentru adepții dvs., pentru a oferi cursuri sau cursuri online și pentru a face multe altele. În timp ce faceți acest lucru, puteți utiliza mai multe alte funcții, precum partajarea ecranului, personalizarea ședințelor dvs. etc.

6. Lifesize

LifeSize

Cu LifeSize, găzduirea apelurilor dvs. de conferință poate fi rapidă și ușoară. Puteți face asta de oriunde doriți chiar de pe mobil sau desktop.

De asemenea, puteți integra Lifesize cu echipele Microsoft, Skype for Business, Outlook, Slack, Cisco, Polycom, etc. pentru o productivitate mai bună. Puteți avea, de asemenea, conectorul pentru sala de conferințe gratuit. Folosind acest software, puteți efectua apelurile gratuit în 60 de țări diferite.

7. Livestorm

Livestorm

Livestorm este încă o soluție de apelare conferință care este compatibilă cu toate browserele și acceptă și apelarea mobilă. Puteți utiliza acest software pentru a realiza seminarii web, podcast-uri video și interviuri, cursuri online și multe altele.

De asemenea, vă permite să programați întâlniri cu clientul sau angajatul. Puteți încerca software-ul gratuit. Dacă vă place, îl puteți actualiza oricând doriți.

8. Întâlniri Zoho

Întâlniri Zoho

Întâlniri Zoho poate fi soluția ta perfectă dacă vrei să organizezi conferințe online sau să organizezi un webinar live. Are opțiuni excelente pentru a vă permite să înregistrați sesiunile dvs., să prezentați prezentări și chiar să descărcați înregistrări complete.

Platforma este foarte sigură, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încălcarea datelor dvs. private. Vă permite să adăugați oameni la întâlnirea dvs. și puteți modera și audiența dvs..

9. UberConference

UberConference

Cu UberConference, Colegul sau clientul dvs. poate participa la întâlnire cu un simplu clic pe adresa URL pe care o împărtășiți cu ei. Nici măcar nu trebuie să descarce nicio aplicație.

Software-ul este compatibil cu laptopul, tableta și chiar cu telefonul mobil. Cu inteligența sa vocală, puteți avea o transcriere completă și căutată a întâlnirilor dvs..

10. Alăturați-vă.me

Alătură-te mie

Alătură-te mie este o altă platformă care vă permite să efectuați sau să vă alăturați unui apel gratuit. Vă oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile. În timpul procesului, puteți încerca opțiunea de apelare audio și video care poate fi integrată în calendarul dvs..

Dacă îl utilizați pentru o conferință video, aveți și o opțiune de a vă personaliza fundalul. În plus, veți obține funcții puternice, cum ar fi înregistrarea audio, programarea și multe altele.

Acestea sunt unele dintre cele mai bune programe de apeluri telefonice online pe care le puteți utiliza. Sperăm că v-a plăcut acest articol. De asemenea, puteți consulta articolul nostru despre cum să adăugați un buton de apel pe site-ul dvs. WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map