10 cele mai bune servicii de gazduire web din Marea Britanie de la 1,50 € – Comparativ (2020)

cele mai bune servicii de gazduire din Marea Britanie


Vă interesează să începeți un site web, dar vă întrebați care este cel mai bun gazduire web din Marea Britanie? Pentru a crea un site web, aveți nevoie de găzduire web fiabilă, care funcționează bine pentru site-urile din Marea Britanie. Dar, deoarece există atât de multe opțiuni de găzduire web acolo, poate fi dificil să găsiți cea mai bună alegere pentru site-ul dvs. web.

În acest articol, vom trece peste cele mai bune gazduire web din Marea Britanie. Vom acoperi timpul de încărcare, timpul de funcționare, asistența, prețurile și multe altele, astfel încât să puteți alege cea mai bună găzduire web pentru site-ul dvs. britanic.

Despre procesul nostru de revizuire de gazduire web din Marea Britanie

Înainte să începem cu alegerile noastre pentru cea mai bună gazduire web din Marea Britanie, să trecem peste procesul nostru de revizuire.

Întrucât nu este practic pentru tine să te înscrii la numeroase gazde web și să le testezi pe toate, am făcut asta pentru tine pentru multe dintre cele mai populare gazde web din această listă.

Iată ce am făcut pentru a vă economisi timp și pentru a vă ajuta să alegeți cu ușurință cele mai bune gazduire web din Marea Britanie:

 1. Înscris cu cele mai bune gazde web din Marea Britanie de pe piață.
 2. A creat un site de testare WordPress.
 3. A reflectat un mediu live site pe acele site-uri de testare prin instalarea unei teme WordPress, precum și prin adăugarea de conținut și imagini manechine.
 4. Efectuați câteva teste de viteză diferite pentru a vedea cum va efectua site-ul și a înregistrat datele testului.

Acum că știți cum am revizuit aceste gazde web, să aruncăm o privire la selecția # 1 de pe lista noastră pentru cele mai bune hostinguri din Marea Britanie.

1. Bluehost

Bluehost-best-uk-web-hosting

 • Timp de încărcare: 689 ms
 • Uptime: 99,99%
 • A sustine: 9/10
 • website: Bluehost.com

Începeți cu Bluehost »

Bluehost este cel mai popular furnizor de gazduire web, care alimentează peste 2 milioane de site-uri din întreaga lume. Recomandat oficial de WordPress.org, Bluehost oferă o instalare WordPress cu 1 clic. Deci, puteți începe să construiți site-ul dvs. într-o clipă instantaneu, fără software complicat de descărcat și instalat.

Fiecare site web găzduit cu Bluehost vine, de asemenea, cu un nume de domeniu gratuit și certificat SSL. În plus, puteți încerca Bluehost gratuit timp de 30 de zile. Dacă nu vă place serviciul lor de găzduire, acestea oferă o garanție de returnare a banilor.

Bluehost oferă, de asemenea, suport 24 de ore din 24, experții lor pregătiți în interior sunt disponibili pentru a vă ajuta în orice moment. În plus, oferă un centru de ajutor care include ghiduri, tutoriale video și multe altele.

Bluehost este una dintre cele mai bune companii de găzduire web gratuită.

Servere din Marea Britanie: Da, Londra, Marea Britanie.

Prețuri: Prețurile obișnuite încep de la 6,29 EUR / lună.

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc € 2,17 / lună (peste 60% reducere + nume de domeniu gratuit, SSL). Verificați detaliile complete pe pagina cupon Bluehost.

Citiți recenzia noastră Bluehost »

2. SiteGround

Siteground-uk-web-hosting

 • Timp de încărcare: 649 ms
 • Uptime: 99,98%
 • A sustine: 10/10
 • website: SiteGround.com

Începeți cu SiteGround »

SiteGround este unul dintre cele mai populare servicii de găzduire web și este recomandat de mulți bloggeri profesioniști. În prezent, găzduiesc 2 milioane de domenii.

SiteGround oferă găzduire web fiabilă, rapidă și sigură pentru site-uri web mici și mijlocii (site-uri care au 100.000 de vizitatori lunari sau mai puțini) și oferă cel mai bun suport în clasă..

În plus, cu un plan de găzduire partajat, veți obține un constructor de site-uri gratuit, certificat SSL gratuit, CDN gratuit CloudFare, conturi de e-mail gratuite, precum și backup-uri gratuite zilnice..

Servere din Marea Britanie: Da, Londra, Marea Britanie.

Prețuri: Prețurile obișnuite încep de la 9,95 € / lună.

Oferta speciala: Utilizatorii noștri primesc o ofertă specială de 3,95 EUR / lună.

Citiți recenzia noastră completă SiteGround »

3. HostGator

best-uk-web-gazde gazdă-gator-

 • Timp de încărcare: 691 ms
 • Uptime: 99.96%
 • A sustine: 10/10
 • website: HostGator.com

Începeți cu HostGator »

HostGator este unul dintre cei mai buni furnizori de gazduire web din Marea Britanie pentru incepatori. Cu HostGator, veți primi instrumente gratuite de construire a site-urilor și 4.500 de șabloane de site-uri web. Deci, puteți face cu ușurință un site web în cel mai scurt timp, fără experiență anterioară.

Fiecare plan oferă spațiu și lățime de bandă neschimbată, adrese de e-mail nelimitate, instalare WordPress cu 1 clic, certificat SSL gratuit, credit de 100 USD pentru reclame Google și Bing și multe altele.

HostGator oferă, de asemenea, asistență tehnică 24/7/365 prin telefon, e-mail și chat live, precum și documentație extinsă care include peste 500 de tutoriale video.

În plus, oferă o garanție de returnare de 45 de zile, astfel încât să puteți încerca serviciul de găzduire web fără riscuri.

Servere din Marea Britanie: Nu, SUA.

Prețuri: Prețul regulat începe de la 6,95 USD / lună (aproximativ 6,20 € / lună).

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc doar 2,78 USD / lună (aproximativ 2,48 € / lună).

Citiți recenzia noastră HostGator >>

4. Gazduire A2

a2-hosting-uk

 • Timp de încărcare: 1,28 s
 • Uptime: 99,90%
 • A sustine: 9/10
 • website: A2hosting.com

Începeți cu A2 Hosting »

A2 Gazduire oferă unele dintre cele mai rapide, mai ușoare, mai fiabile găzduiri web pentru site-urile din Marea Britanie. Chiar și cel mai puțin scump plan vine cu 5 baze de date, stocare nelimitată, transfer nelimitat, SSL și SSD gratuite, o garanție de returnare a banilor oricând și multe altele.

Cu A2 Hosting, de asemenea, veți avea acces la serverele lor Turbo, care vă oferă 20x pagini de încărcare mai rapidă. Dar, serverele Turbo sunt disponibile doar cu cele 2 planuri cele mai scumpe.

A2 Gazduire vine, de asemenea, cu 2 sisteme de operare, Windows și Linux și puteți instala WordPress, Drupal, Joomla și altele, cu un singur clic.

Servere din Marea Britanie: Nu, Amsterdam, Olanda.

Prețuri: Prețurile regulate încep de la 7,12 € / lună.

Oferta speciala: Prețul ofertei speciale începe de la 2,64 EUR / lună.

Citiți recenzia noastră de găzduire A2 >>

5. GreenGeeks

green-geeks-best-uk-web-gazdă

 • Timp de încărcare: 697 ms
 • Uptime: 99.92%
 • A sustine: 9/10
 • website: GreenGeeks.com

Începeți cu GreenGeeks »

GreenGeeks este un serviciu de găzduire web de energie verde care redă 3x puterea pe care o consumă în rețea sub formă de energie verde. Nu numai că sunt angajați cu mediul înconjurător, dar oferă cea mai bună tehnologie de viteză, o mare securitate și asistență tehnică la sol.

Fiecare plan oferă un program de instalare a aplicației cu un clic (inclusiv WordPress), spațiu web nelimitat, transfer nelimitat de date, domeniu gratuit pentru primul an, SSL gratuit cu wildcard și multe altele.

Servere din Marea Britanie: Nu, Amsterdam, Olanda.

Prețuri: Prețurile obișnuite încep de la 9,95 USD / lună (aproximativ 8,88 € / lună).

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc doar 2,95 USD / lună (aproximativ 2,63 € / lună).

Citiți recenzia noastră pentru GreenGeeks >>

6. iPage

Ipage-web-hosting-uk

 • Timp de încărcare: 2,60 s
 • Uptime: 99,98%
 • A sustine: 8/10
 • website: iPage.com

Începeți cu iPage »

iPage este un alt furnizor de gazduire web ecologic. Centrele lor de date sunt și serverele web sunt alimentate de energie eoliană. iPage este, de asemenea, una dintre cele mai accesibile gazde web.

Cu un plan de găzduire iPage veți obține un nume de domeniu gratuit, drag and drop builder site, 1000 de șabloane, certificat SSL, adresă de e-mail, transfer gratuit de domeniu și multe altele.

De asemenea, oferă asistență excelentă 24/7 pentru clienți și o garanție de returnare de 30 de zile.

Servere din Marea Britanie: Nu, SUA.

Prețuri: Prețurile obișnuite încep de la 8,35 € / lună.

Oferta speciala: Utilizatorii noștri plătesc doar 1,50 € / lună.

Citiți recenzia noastră pentru iPage >>

7. tsoHost

tsohost-best-uk-web-hosting

tsoHost este o companie de găzduire din Marea Britanie, în care sunt de încredere peste 250.000 de clienți și au activități de afaceri timp de 14 ani.

tsoHost oferă găzduire WordPress complet gestionată, instalare cu 1 clic, nume de domeniu gratuit și viteză superioară. În afară de găzduirea WordPress, acestea oferă, de asemenea, web hosting cloud, cPanel hosting, cel mai bun hosting VPS și server dedicat. Cu VPS și soluții dedicate de găzduire web server, veți obține o garanție de uptime de 99,9%.

Planurile lor de găzduire partajate vin cu o garanție de returnare de 30 de zile și sunt, de asemenea, susținute de asistență expertă 24/7 prin telefon, bilete de asistență și chat live.

Servere din Marea Britanie: Da, Londra, Marea Britanie.

Prețuri: Prețurile obișnuite încep de la 2,92 EUR / lună.

8. Hostinger

hostinger-UK-web-gazde

Hostinger este o gazdă web europeană, înființată în 2004, cu peste 29 de milioane de utilizatori. Oferă găzduire web partajată, care este perfectă pentru site-uri web mici și mijlocii, precum și cloud și VPS hosting.

Acest serviciu de găzduire web oferă un hPanel unic, puternic și ușor de utilizat, viteză excepțională, optimizare WordPress și multe altele.

Începătorii pot fi în largul lor cu serviciul de asistență în direct 24/7/365 și îi puteți încerca fără riscuri, cu garanția de returnare a banilor de 30 de zile.

Servere din Marea Britanie: Da, Marea Britanie.

Prețuri: Prețurile obișnuite încep de la 7,99 EUR / lună.

Oferta speciala: La momentul scrierii acestui articol, puteți începe cu cel puțin 0,80 EUR / lună.

Începeți cu Hostinger »

9. Internetul inimii

inima-internet de web-hosting

Heart Internet este a doua cea mai mare gazdă web din Marea Britanie pentru site-urile web găzduite. Heart Internet oferă securitate, fiabilitate și viteză cu rețeaua lor din Marea Britanie.

De asemenea, oferă o instalare WordPress cu 1 clic, iar cu planul lor de găzduire web de start veți primi 10 GB spațiu web și 50 GB lățime de bandă lunară, care este bine pentru începători. În plus, acestea oferă opțiuni de upgrade ușoare pe măsură ce site-ul dvs. crește.

Puteți rezolva problemele dvs. și la întrebările răspuns la echipa lor de asistență prietenoasă, 24/7.

Servere din Marea Britanie: Da, Marea Britanie.

Prețuri: Prețurile obișnuite încep de la 3,99 EUR / lună.

10. eUKhost

eUKhost-UK-web-gazdă

eUKhost are sediul principal în Marea Britanie și au încredere de peste 35.000 de clienți din întreaga lume.

Planul lor comun de găzduire web partajat vine cu 2 GB spațiu pe disc din Marea Britanie, lățime de bandă nemodificată, nume de domeniu gratuit și multe altele.

eUKhost oferă, de asemenea, asistență tehnică de înaltă evaluare, 24/7, ceea ce reprezintă o mare parte din motivul pentru care s-au clasat 9,4 din 10 pe TrustPilot.

Servere din Marea Britanie: Da, Maidenhead, Reading, Nottingham și Manchester, Marea Britanie.

Prețuri: Prețurile obișnuite încep de la 2,78 EUR / lună.

Alegerea celui mai bun gazduire web din Marea Britanie

Indiferent dacă site-ul dvs. are sediul în Marea Britanie sau faceți un site web destinat în special utilizatorilor din Marea Britanie, există o serie de factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când alegeți cel mai bun gazduire web din Marea Britanie, inclusiv:

 1. Latență
 2. Garanție Uptime
 3. Caracteristici
 4. Suport tehnic

Să trecem repede peste fiecare dintre ele.

1. Latenția
Unul dintre cei mai importanți factori este latența.

Ce este latența? Latency este intervalul de timp al unui server care primește și prelucrează o solicitare făcută de utilizator. Latenția este afectată de locația gazdei web, precum și de locația publicului site-ului. Cu cât este mai aproape un site web sau un utilizator de un centru de date, cu atât timpul de încărcare a paginii va fi mai bun.

Așadar, puteți vedea de ce este important să priviți locația serverelor de găzduire web. Site-ul dvs. web trebuie să se încarce rapid dacă nu doriți să riscați să pierdeți vizitatorii site-ului. Dacă faceți un site web din Marea Britanie, veți dori să căutați gazde web cu servere în Marea Britanie sau în apropiere. Cu toate că, unele gazde web bazate în SUA sunt suficient de puternice pentru a oferi încă un timp de încărcare rapidă.

2. Garanție uptime
Uptime este măsura timpului în care un server funcționează și este disponibil. Dacă site-ul dvs. web experimentează multe perioade de oprire, utilizatorii nu vor putea să-l viziteze. Acest lucru poate provoca enervarea vizitatorilor site-ului dvs. web și pot crede că site-ul dvs. nu mai există, motiv pentru care este important să alegeți o gazdă web care să ofere o bună garanție de funcționare..

Este aproape imposibil să garantezi un timp de funcționare de 100%, dar ceva sub 99,9% este destul de nesigur.

3. Caracteristici
O gazdă web bună ar trebui să vă ofere toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a construi un site web cu ușurință. De exemplu, unele caracteristici importante includ:

 • Instalarea cu 1 clic – Ar trebui să puteți instala software cum ar fi WordPress în 1 clic.
 • Site Builder – Crearea unui site web este mult mai ușoară cu un constructor de site-uri drag and drop.
 • Gazduire prin e-mail – Ca afacere, este important să aveți un e-mail de afaceri care să se potrivească cu numele dvs. de domeniu.
 • Domeniu gratuit – Multe gazde web oferă un domeniu gratuit care vă economisește bani la început.

Alte caracteristici valoroase includ instrumente de marketing, spațiu și bandă nelimitată pe disc, panou de control și multe altele. Priviți cu atenție caracteristicile gazdei web pentru a vă asigura că oferă tot ceea ce aveți nevoie.

4. Asistență tehnică
Pentru începători și experți deopotrivă, este important să alegeți un serviciu de găzduire web sau blog care să ofere un suport tehnic solid. Cel mai bine este să alegeți o gazdă web care să poată oferi asistență 24/7 cu un timp mare de răspuns, în acest fel nu trebuie să așteptați în prealabil pentru un apel de apel sau o răspuns. În schimb, puteți rezolva problemele imediat și vă asigurați că site-ul dvs. web este disponibil pentru vizitatorii dvs. în orice moment.

De asemenea, ar trebui să vă uitați la documentație. O gazdă web care oferă o gamă largă de documentații pentru a vă ajuta să vă rezolvați problemele va fi utilă pentru a vă stimula baza de cunoștințe și pentru a vă rezolva problemele proprii..

Recapitulare: Cel mai bun gazduire web din Marea Britanie

După ce analizați toți cei mai buni furnizori de gazduire web din Marea Britanie, vă recomandăm Bluehost ca alegerea noastră # 1. Bluehost fiind una dintre cele mai populare companii de găzduire web din lume, știți că site-ul dvs. web este în mâini sigure.

Bluehost oferă numeroase planuri de prețuri care să corespundă nevoilor dvs., o gamă largă de caracteristici, asistență extraordinară pentru clienți, performanțe excelente și timp de funcționare și sunt, de asemenea, accesibile.

Gazduire web din Marea BritanieCostMoney BackLoad TimeUptimeSupportUK Server
Bluehost€ 2.17 / luna30 de zile689 ms99,99%10/10da
SiteGround€ 3,95 / luna30 de zile649 ms99,98%10/10da
HostGator$ 2,78 / lună45 de zile691 ms99,96%10/10Nu
A2 Gazduire€ 2,64 / luna30 de zile1280 ms99,90%9/10Nu
GreenGeeks$ 2,95 / lună30 de zile697 ms99,92%9/10Nu
iPage€ 1.50 / luna30 de zile2600 ms99,98%8/10Nu
tsoHost€ 2.92 / luna30 de zileN / AN / A10/10da
Hostinger€ 0,80 / luna30 de zileN / AN / A9/10da
Internet pentru inim〠3,99 / luna30 de zileN / AN / A8/10da
eUKhost€ 2,78 / luna30 de zileN / AN / A10/10da

Sperăm că v-a plăcut acest articol pe cel mai bun gazduire web din Marea Britanie și că alegerea celei mai bune gazde web pentru dvs. este puțin mai ușoară. Dacă v-a plăcut acest articol, consultați celelalte postări ale noastre despre cele mai bune companii ieftine de gazduire.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map