10 cele mai bune servicii de suport WordPress 24/7 pentru a vă gestiona site-ul

Cele mai bune servicii de asistență WordPress


Căutați cele mai bune servicii de suport WordPress 24/7?

Serviciile de asistență și întreținere WordPress vă ajută să vă gestionați site-urile web, cum ar fi monitorizarea și actualizarea nucleului WordPress, teme și pluginuri, backup-uri, optimizare a performanței, etc..

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune servicii de suport WordPress 24/7 pe care le puteți utiliza pentru a vă gestiona site-ul.

De ce ai nevoie de servicii de suport WordPress?

Menținerea unui site web WordPress poate fi o sarcină descurajantă, mai ales dacă nu sunteți o persoană experimentată în tehnologie. Chiar dacă aveți abilitatea tehnică potrivită, este posibil să nu doriți să alocați o oră în fiecare zi pentru a vă gestiona site-ul WordPress. În loc să mențineți WordPress, vă puteți concentra pe producerea de conținut excelent și creșterea afacerii dvs. online.

Iată câteva lucruri cu care vă poate ajuta un serviciu de asistență WordPress.

  • Securitate: Protejați-vă site-urile de hackeri și malware.
  • Monitorizarea uptime: Mențineți-vă site-ul WordPress și funcționează tot timpul.
  • Performanţă: Optimizați-vă site-ul pentru viteză și performanță.
  • Google Analytics: Monitorizați traficul site-ului dvs. web și obțineți informații acționabile.
  • Actualizați: Actualizați-vă temele de bază și pluginurile WordPress fără a vă rupe site-ul.

Fiecare serviciu de suport WordPress este unic. Înainte de a angaja un dezvoltator profesionist sau un serviciu de asistență WordPress, verificați dacă oferă servicii potrivite pentru nevoile dvs..

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune servicii de asistență WordPress disponibile 24/7.

1. Buffs WP

Buffs WP

WP Buffs este un serviciu popular de întreținere și gestionare WordPress 24 ore din 24 și 7 Are o echipă de la distanță care lucrează 24 de ore din 24, pentru a vă ajuta să abordați oricare dintre problemele site-ului dvs. web. Serviciul lor vă oferă acces la iThemes Security Pro, cel mai bun plugin de securitate WordPress.

Acest serviciu recomandă, de asemenea, utilizarea WP Rocket pentru optimizarea vitezei.

2. FixRunner

FixRunner

FixRunner este un serviciu de ajutor și asistență WordPress accesibil. În afară de monitorizare și întreținere, vă puteți baza pe FixRunner chiar dacă este o soluție rapidă sau o sarcină de dezvoltare. De asemenea, vă gestionează actualizările WordPress pentru teme și pluginuri.

Echipa lor de monitorizare a site-urilor se asigură că site-ul dvs. este în funcțiune 24 de ore din 24, astfel încât să puteți avea liniște. De asemenea, vă oferă un serviciu de backup cloud pentru a stoca copiile de siguranță și a restabili site-ul dvs. în câteva minute.

3. Îngrijirea site-ului WP

WP Site Care

WP Site Care este un serviciu de asistență și întreținere WordPress. Echipa lor se asigură că site-ul dvs. web rulează rapid și sigur. Îți monitorizează site-ul web 24/7 pentru a-ți oferi liniște sufletească, astfel încât să te poți concentra pe creșterea afacerii, în loc să-ți petreci timpul în sarcinile de administrare a serverului.

Cu copii de rezervă automatizate, baza de date, fișierele și imaginile site-ului dvs. web sunt stocate în afara locului în cloud. WP Site Care optimizează, de asemenea, performanța site-ului dvs. web.

4. Asistență tehnică WP

Asistență tehnică WP

WP Tech Support este un serviciu de ajutor și asistență WordPress. Dacă site-ul dvs. se confruntă cu orice problemă, atunci puteți trimite o solicitare, iar echipa lor de asistență vă va ajuta să o rezolvați.

Puteți utiliza portalul lor online de asistență pentru clienți pentru a accesa rapoartele și pentru a vă conecta cu echipa de asistență. Acopera toate serviciile necesare, cum ar fi monitorizarea site-ului web, backup-uri, actualizări și optimizarea performanței.

5. WP SitePlan

WP SitePlan

WP SitePlan oferă servicii de întreținere WordPress și planuri de asistență. Oferă soluții de securitate pentru a vă proteja site-ul web de hackeri și malware. Alte servicii includ remedierea erorilor și monitorizarea site-ului dvs. web. Acesta optimizează baza de date asigurând că site-ul dvs. rulează fără erori.

Vă puteți baza pe WP SitePlan pentru monitorizarea uptime, urmărirea analizelor și instalarea actualizărilor fără probleme. De asemenea, oferă sprijin pentru magazinele WooCommerce.

6. Curba WP

Curba WP

WP Curve este un serviciu premium de suport WordPress. Echipa lor de experți și dezvoltatori WordPress lucrează 24/7 pentru a rezolva problemele site-ului dvs. web. Unele dintre serviciile lor notabile includ securitatea site-ului web, optimizarea vitezei, traficul de conducere și reducerea ratei de respingere.

Puteți trimite orice misiuni, cum ar fi remedierea erorilor, dezvoltarea site-urilor web, actualizări, etc. De asemenea, oferă o facilitate de chat live pentru a vă conecta cu echipa lor.

7. Maintainn

Maintainn

Maintainn este un serviciu de asistență și întreținere WordPress. Oferă soluții de proiectare, dezvoltare și întreținere pentru site-urile web WordPress. Este integrat cu Sucuri pentru a oferi securitate la nivel mondial și monitorizare 24/7 a site-ului dvs..

Alte caracteristici semnificative includ actualizări pentru bază de bază, teme și plugin-uri WordPress. Cu Maintainn, puteți crea copii de rezervă off-site și restaura rapid, fără a pierde date.

8. WordXpress

WordXpress

WordXpress este o soluție excelentă de suport, întreținere și marketing pentru WordPress. Include actualizări periodice, copii de rezervă în afara site-ului și scanare malware. De asemenea, oferă modificări nelimitate, corecții și modificări pentru site-ul dvs. WordPress. Puteți utiliza acest serviciu pentru monitorizarea vitezei paginii, protecția împotriva spamului și multe altele.

Cu WordXpress, veți obține un constructor de pagini modern, acces la instrumentul de e-mail SendGrid și asistență Google Analytics.

9. Menținere WP

WP Maintainer

WP Maintainer este o soluție de actualizare WordPress, copii de rezervă și suport pentru întreținere. Funcționează cu Sucuri pentru a crea un strat de securitate și pentru a vă proteja site-ul de hackeri, conținut rău intenționat și malware.

Oferă actualizări fluide pentru cea mai recentă versiune WordPress, tema și plugin-uri ale site-ului dvs. web. Puteți, de asemenea, să programați backup-uri pe site, să le trimiteți prin e-mail sau să le descărcați pe computer.

10. Fixmysite.com

Fixmysite

Fixmysite vă poate ajuta să remediați imediat site-ul dvs. WordPress. Funcționează în 3 pași simpli: contact, revizuire și remediere. Acestea oferă personalizarea temelor, migrația, optimizarea vitezei și eliminarea programelor malware de pe site-ul dvs. WordPress.

Vă puteți conecta cu ei pentru un audit de site și chiar pentru o configurare WordPress. De asemenea, oferă servicii de telefonie de afaceri pentru o comunicare mai rapidă.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune servicii de suport WordPress 24/7 pentru a vă gestiona site-ul. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru cu privire la cele mai bune pluginuri de asistență WordPress pentru asistență pentru clienți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me