10 cele mai bune servicii de telefonie VoIP pentru afaceri mici (2020)

cele mai bune servicii de telefonie de afaceri


Doriți cel mai bun serviciu de telefonie de afaceri pentru site-ul dvs. WordPress? Multe întreprinderi mici integrează un sistem de telefonie online în site-urile lor web pentru a se conecta instantaneu cu utilizatorii lor. Este un serviciu suplimentar pentru chat-ul live, asistență prin e-mail și alte soluții de pe piață. Cu un serviciu telefonic pentru afaceri mici, vă puteți angaja utilizatorii în cel mai scurt timp. Acest ghid acoperă unele dintre cele mai bune linii de telefonie de afaceri începând gratuit până la 30 USD pe lună.

Lista celor mai bune servicii de telefonie pentru întreprinderi mici

Serviciu de telefonie pentru afaceriCostKnown For
1. Nextiva19,95 USD / lună.Cel mai simplu serviciu de telefonie de afaceri
2. RingCentral19,99 USD / lună.Cel mai bun furnizor de telefonie de afaceri all-in-one
3. Telefon.com 9,99 USD / lună.Cel mai ieftin serviciu de telefonie VoIP
4. Sărbătoare29,99 USD / lună.Cel mai bun serviciu de telefon virtual
5. 8 × 824,99 USD / lună.Cel mai bun serviciu de telefonie de afaceri găzduit
6. Vonaj 19,99 USD / lună.Cel mai bun serviciu avansat de telefon
7. Skype 8,25 USD / lună.Cel mai popular serviciu de telefonie online
8. GoogleVoice LiberServiciu gratuit de telefonie de afaceri
9. Voiceshot 12 USD / lună.Cel mai bun sistem de telefon însoțitor auto
10. CallHippo 8 USD / lună.Cel mai bun serviciu de telefonie virtuală freemium

Cum să alegeți cele mai bune servicii de telefonie pentru afaceri – Întrebări frecvente

Înainte de a ne afunda și a începe să comparăm diferiți furnizori de telefonie de afaceri, merită să ne ocupăm de un moment pentru a examina dacă un serviciu de telefonie de afaceri este cel mai bun pariu pentru nevoile dvs..

După ce am ajutat sute de utilizatori să înființeze un serviciu de telefonie pentru afaceri, știm ce înseamnă să ai un sistem de telefon pentru întreprinderile mici. Deci, să începem 5 întrebări pe care obișnuiam să-i solicităm utilizatorilor noștri.

Dacă mai degrabă ați tăiat direct la goana și să treceți la comparație, verifică-l aici.

# 1. Ce este un serviciu telefonic VoIP pentru afaceri?

VoIP înseamnă protocol de voce peste Internet (VoIP), cunoscut și sub denumirea de telefonie prin internet. VoIP permite utilizatorilor să efectueze apeluri telefonice pe internet.

Spre deosebire de serviciile telefonice tradiționale, serviciul de telefonie telefonică VoIP vine cu o gamă largă de funcții suplimentare pentru care nu trebuie să plătiți în plus, cum ar fi redirecționarea apelurilor, așteptarea apelurilor, mesageria vocală, ID-ul apelantului și multe altele. În plus, puteți trimite documente în timp ce vă angajați într-o conversație cu utilizatorii.

# 2. Aveți nevoie de un serviciu telefonic VoIP / de afaceri?

Un serviciu de telefonie VoIP / de afaceri este complet diferit de un sistem telefonic tradițional.

Dacă sunteți o companie mică, poate doriți să luați în considerare achiziționarea unui serviciu de telefonie de afaceri din următoarele motive:

 • Puteți partaja un număr între mai mulți utilizatori simultan.
 • Puteți utiliza un telefon de birou, un mobil sau un computer pentru a primi și a efectua apeluri.
 • Pentru o productivitate îmbunătățită, puteți urmări durata de apel, orele de reținere, timpii de așteptare și utilizarea generală.
 • Spre deosebire de sistemul telefonic tradițional, costurile inițiale și permanente sunt relativ mici.

# 3. Cât costă lunar o linie fixă?

AT&Planul telefonic T care vine cu un set complet de caracteristici precum ID-ul apelantului, apelul în așteptare sau mesageria vocală, apoi planul costă în jur de 35 USD. Pe de altă parte, un serviciu de telefonie VoIP nu numai că este mai ieftin (începe de la 19,99 USD / lună), dar oferă și prea multe funcții..

# 4. Cât costă un serviciu de telefonie pentru afaceri?

Depinde. De obicei, un serviciu de telefonie de afaceri poate costa oriunde de la 20 USD pe lună la 30 USD. Există câțiva factori pe care va trebui să vă uitați pentru a vedea cât ar costa un serviciu de telefonie de afaceri.

 • Număr de utilizatori: depinde de câți utilizatori doriți să ofere acces la sistemul telefonic.
 • Funcții de telefon: conferință, mobilitate, integrare cu zeci de instrumente CRM, etc.
 • Tipul sistemului de telefon: VoIP, fix, sistem telefonic virtual

# 5. Pro-uri & Contra – Serviciu de telefonie VoIP pentru afaceri față de fix

Vă întrebați care este cea mai bună alegere pentru nevoile afacerii dvs. – un telefon fix sau un serviciu de telefonie pentru afaceri? Să aruncăm o privire asupra diferențelor cheie dintre ele.

 • suportabilitate: După cum am menționat mai sus, în funcție de funcțiile de afaceri, un serviciu de telefonie de afaceri pare a fi mai ieftin decât o conexiune fixă.
 • Set de caracteristici: Nu mai vorbim de asta, un serviciu de telefonie de afaceri oferă prea multe funcții care nu sunt utile pentru întreprinderile mici.
 • Ușurința accesului: Cu un serviciu de telefonie de afaceri, puteți primi apelul de oriunde în orice moment, cu dispozitivul ales, în timp ce trebuie să vă aflați la birou pentru a accesa telefonul fix sau pentru a angaja o recepționistă pentru a participa la acesta
 • O conexiune de internet fiabilă: Un serviciu de telefonie de afaceri necesită o conexiune la internet fiabilă, în timp ce o linie fixă ​​nu este valabilă. În timpul întreruperii de pe internet, apelurile telefonice de afaceri vor trece direct la mesageria vocală.

10 furnizori de telefonie VoIP de afaceri (în comparație & Reviewed)

 1. Nextiva – Cel mai bun / cel mai simplu serviciu de telefonie de afaceri
 2. RingCentral – Cel mai bun furnizor de telefonie telefonică de afaceri all-in-one
 3. Phone.com – Cel mai ieftin serviciu de telefonie VoIP
 4. Lăcustă – Cel mai bun serviciu de telefon virtual
 5. 8 × 8 – Cel mai bun serviciu de telefonie de afaceri găzduit
 6. Vonage – Cel mai bun serviciu avansat de telefon
 7. Skype – Cel mai popular serviciu de telefonie online
 8. #Voce Google – Serviciu gratuit de telefonie de afaceri
 9. Voiceshot – Cel mai bun sistem de telefon însoțitor auto
 10. CallHippo – Cel mai bun serviciu de telefonie virtuală freemium

1. Nextiva: Cel mai bun / cel mai ușor serviciu de telefonie pentru afaceri

Nextiva

Nextiva este unul dintre cele mai populare servicii de telefonie telefonică și servicii de redirecționare a apelurilor pentru întreprinderile mici. Este ușor de utilizat și oferă funcții uimitoare. Nextiva este un serviciu accesibil, ceea ce înseamnă că site-urile de afaceri mici pot beneficia cu ușurință de acesta. Are un panou bazat pe web pentru a vă gestiona apelurile, mesajele vocale și faxurile.

Nextiva are un serviciu VOIP care vă permite să efectuați apeluri interne gratuite, rutare de apeluri, transferuri de mesaje vocale către e-mailuri și multe altele. Serviciul VOIP este avansat, dar este ușor de utilizat pentru începători și ușor de utilizat. În afară de asta, avantajul principal al utilizării Nextiva este că vă va oferi un număr de înregistrare fără taxă, ceea ce înseamnă că utilizatorii dvs. se pot conecta gratuit cu dvs. De asemenea, oferă și alte servicii precum chat-ul live, analiza de apeluri, CRM, etc.

Preț: Începând de la 19,95 USD / lună fără taxe de configurare. Consultați cuponul nostru Nextiva pentru a obține cel mai bun preț!

2. RingCentral: Cel mai bun furnizor de telefon All-in-One Business

RingCentral

RingCentral este un serviciu de telefon de afaceri fără probleme, care poate fi utilizat cu ușurință de către întreprinderile mici și mari. La fel ca toate celelalte servicii de telefonie de afaceri, RingCentral este livrat cu o opțiune de așteptare a apelurilor, transferuri de apeluri, un sistem de telefon multi-line, redirecționare de apeluri, apeluri conferințe, conferințe video și multe altele.

Vă permite să partajați ecrane, să efectuați apeluri gratuite cu opțiunea lor fără taxă și funcționează excelent cu servicii terțe precum Microsoft, Gusto, Dropbox, etc. RingCentral are un portal simplu pentru a lansa servicii de telefonie de afaceri și a gestiona apeluri de la utilizatori..

Preț: Începând de la 19,99 USD / lună. RingCentral oferă și alte planuri personalizate pentru a vă satisface nevoile. Consultați pagina noastră cupon RingCentral pentru cele mai recente oferte și reduceri.

3. Phone.com: Cel mai ieftin serviciu de telefonie VoIP

Phone.com

Phone.com este cel mai bun serviciu de telefonie pentru afaceri pentru întreprinderile mici. Este livrat cu un serviciu de dirijare a apelurilor, redirecționare de apeluri, fax, ID de apelant, apelare cu mai multe linii (conferință) și multe altele. Phone.com are atât panouri bazate pe aplicații, cât și bazate pe web pentru a gestiona apelurile online.

Au o linie telefonică de afaceri ieftină pentru multe țări europene și Canada, care le permite utilizatorilor să își extindă afacerile în aceste țări. Phone.com oferă integrare cu multe software CRM de pe piață, inclusiv Zoho și Salesforce.

Preț: Vine cu planuri de plată pe minut și prețuri nelimitate. Începând de la 9,99 USD / lună dacă este plătit anual.

4. GrassHopper: Cel mai bun serviciu de telefon virtual

Lăcustă

GrassHopper este cel mai bun sistem de telefon virtual pentru proprietarii de afaceri mici. Este livrat cu toate caracteristicile standard ale serviciului VOIP, precum redirecționarea apelurilor, mesageria vocală, ID-ul apelantului, etc. Vă permite să efectuați apeluri folosind un număr de telefon obișnuit. Extensiile lor pot fi folosite pentru a efectua apeluri de conferință, ceea ce este excelent pentru întâlnirile de echipă de intrare.

Portalul bazat pe aplicații web și ușor de utilizat. Este livrat cu numere gratuite pentru SUA, Marea Britanie și Canada. GrassHopper are multiple extensii pentru numere de telefon, numere gratuite și numere de vanitate pentru a efectua apeluri online.

Preț: Începând de la 29,99 USD / lună (1 număr și până la 3 extensii)

5. 8 × 8: Cel mai bun serviciu de telefonie pentru afaceri

8 × 8 este un serviciu de telefon popular pentru afaceri de pe piață. Este o potrivire perfectă pentru începători care încep să adauge un sistem de telefonie pentru afaceri pe internet pe site-urile lor web. 8 × 8 are mai puține funcții decât o soluție medie de telefon online, dar este util pentru proprietarii de întreprinderi mici.

Serviciile lor includ mesagerie vocală, răspuns automat la apeluri, text, distribuirea numerelor și multe altele. Acestea oferă mai multe planuri pentru utilizatorii lor pentru a oferi ușurință și fiabilitate.

Preț: Începând de la 24,99 USD / lună pentru fiecare utilizator (De asemenea, 250 de minute de ieșire către SUA și Canada)

6. Vonage: Cel mai bun serviciu avansat de telefon

Vonage

Vonage este un alt serviciu de telefonie pentru întreprinderile mici care poate fi utilizat pentru apeluri online. Este livrat cu toate serviciile VOIP standard, plus Amazon Chime, apeluri video și multe altele. Serviciile lor premium au mai multe caracteristici și o tehnologie avansată suplimentară pentru utilizatorii lor.

Panoul lor de administrare bazat pe web ajută la reglementarea apelurilor, la crearea de utilizatori și la gestionarea comunicării online într-un mod inteligent.

Preț: Începând de la 19,99 USD / lună.

7. Skype: Cel mai popular serviciu de telefonie online

Skype

Skype este cel mai popular sistem telefonic pentru a efectua apeluri vocale și a organiza conferințe video din lume. Oferă apeluri gratuite nelimitate către alți utilizatori Skype printr-o conexiune la internet. Cu toate acestea, atunci când doriți să efectuați apeluri la numere internaționale sau locale, atunci veți avea nevoie de creditele lor premium.

Este alimentat de Microsoft, ceea ce înseamnă că serviciul are o bază solidă. Puteți obține, de asemenea, un număr local la care utilizatorii pot apela pentru a vă conecta cu Skype.

Preț: Versiunea de bază se poate descărca gratuit. Planul de întreprindere începând de la 8,25 USD / lună.

8. Google Voice: Serviciu gratuit de telefonie pentru afaceri

voce Google

Google Voice este un serviciu de telefonie de afaceri flexibil. Cu toate acestea, are mai puține opțiuni în comparație cu un sistem telefonic complet virtual. Este util pentru utilizatorii de telefoane inteligente și proprietarii de afaceri care utilizează dispozitive care acceptă produsele Google.

Are un număr gratuit din SUA, un serviciu de mesagerie vocală, înregistrare de apeluri și multe altele. Google Voice ajută la crearea unei comunicări mai bune între proprietarii de afaceri și consumatori.

Preț: Un număr gratuit pentru a efectua apeluri, texte și mesaje vocale.

9. Voiceshot: Cel mai bun sistem telefonic auto-asistent

Voiceshot

Voiceshot este un serviciu excelent de telefonie de afaceri pentru site-uri web mici. Vine cu un sistem de respondenți auto pentru a răspunde la apeluri oricând, ceea ce înseamnă că ești activ chiar și după orele de lucru. Voiceshot vă permite să trimiteți mesaje de ieșire utilizatorilor dvs. De asemenea, puteți crea texte personalizate, interactive, de ieșire.

Vă ajută la programarea apelurilor și trimite alerte / mementouri către dvs. și utilizatorii dvs. despre apel. Alte caracteristici includ alerte de apel de urgență, integrări și multe altele.

Preț: Începând de la 12 USD / lună.

10. CallHippo: Cel mai bun serviciu de telefonie virtuală Freemium

CallHippo

CallHippo este unul dintre cele mai populare sisteme de telefonie virtuală din lume. Are funcții VOIP standard precum un număr de telefon, un ID de apel, redirecționarea apelurilor etc. Nu aveți nevoie de un telefon de birou pentru a efectua apeluri folosind CallHippo, deoarece totul este gestionat de pe portalul lor online.

Are un portal web simplu pentru a crea utilizatori, gestiona apeluri și multe altele. Puteți, de asemenea, crea departamente și transfera apeluri către specialiști. Este printre unele dintre serviciile ieftine de telefonie de afaceri ieftine pentru întreprinderile mici.

Preț: Configurarea de bază este gratuită pentru până la 2 utilizatori. Formular de pornire a planurilor premium 8 USD / lună.

Care este cel mai bun serviciu VoIP pentru afaceri mici?

Iată o recapitulare rapidă a celor mai buni furnizori de telefonie pentru întreprinderile mici.

Serviciu de telefonie de afaceriCostCunoscut pentru
1. Nextiva19,95 USD / lună.Cel mai simplu serviciu de telefonie de afaceri
2. RingCentral19,99 USD / lună.Cel mai bun furnizor de telefonie de afaceri all-in-one
3. Telefon.com 9,99 USD / lună.Cel mai ieftin serviciu de telefonie VoIP
4. Sărbătoare29,99 USD / lună.Cel mai bun serviciu de telefon virtual
5. 8 × 824,99 USD / lună.Cel mai bun serviciu de telefonie de afaceri găzduit
6. Vonaj 19,99 USD / lună.Cel mai bun serviciu avansat de telefon
7. Skype 8,25 USD / lună.Cel mai popular serviciu de telefonie online
8. GoogleVoice LiberServiciu gratuit de telefonie de afaceri
9. Voiceshot 12 USD / lună.Cel mai bun sistem de telefon însoțitor auto
10. CallHippo 8 USD / lună.Cel mai bun serviciu de telefonie virtuală freemium

Deși există o mulțime de opțiuni, credem că Nextiva se distinge de restul datorită planurilor sale accesibile și a caracteristicilor sale din afara.

RingCentral este o alternativă bună la Nextiva. Dacă sunteți după o soluție mai ieftină, atunci Phone.com ar putea fi cea mai bună alegere.

Sperăm că acest ghid te-a ajutat să descoperi cele mai bune servicii de telefonie de afaceri. Dacă v-a plăcut acest articol, atunci ar trebui să consultați și ghidul nostru despre cele mai bune 9 plugin-uri de asistență WordPress pentru asistență pentru clienți.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me