10 furnizori SSL de hosting cu cele mai bune tarife 2020 (în comparație)


Căutați un furnizor de găzduire SSL gratuit pentru site-ul dvs. web?

Un certificat SSL păstrează toate informațiile sensibile criptate pe tipul site-ului dvs. De asemenea, afișează un lacăt de securitate lângă bara de adrese a browserului utilizatorilor dvs. atunci când vă vizitează site-ul.

Vă recomandăm să alegeți un furnizor de găzduire web care oferă certificat SSL gratuit site-ului dvs..

Ce este SSL și cum funcționează

SSL este o măsură de securitate standard pentru industrie care creează o legătură criptată între browserul fiecărui vizitator și site-ul dvs. web.

Dacă vindeți produse, trebuie să aveți un certificat SSL pentru a vă asigura că informațiile colectate de la clienți sunt protejate. Întrucât afișează o pictogramă cu lacăt lângă bara de adrese, existența unui certificat SSl vă ajută să încurajați încrederea în rândul publicului.

Pe de altă parte, un site fără SSL este marcat nesigur lângă bara de adrese. Nu mai vorbim, este important să aveți un certificat SSL pentru site-ul dvs..

Să aruncăm o privire la câteva companii de găzduire SSL gratuite.

Aflați mai multe despre adăugarea SSL pe site-ul dvs. web aici.

1. Bluehost

Bluehost

Bluehost este unul dintre cele mai populare servicii de găzduire web care oferă servicii excelente de găzduire SSL utilizatorilor săi. Puteți avea un nume de domeniu gratuit pentru primul an și un certificat SSL gratuit pentru site-ul dvs..

De asemenea, oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să obțineți o rambursare completă atunci când anulați abonamentul de găzduire web.

2. SiteGround

SiteGround Web Gazduire, ssl gratuit

SiteGround este un alt furnizor de servicii de găzduire SSL uimitor, care oferă și SSL gratuit cu toate planurile sale de găzduire. Dacă site-ul dvs. este găzduit cu o altă companie de găzduire, puteți migra site-ul dvs. către SiteGround GRATUIT.

De asemenea, oferă o securitate robustă, suport tehnic de top și servicii de găzduire complet gestionate în funcție de nevoile dvs. Puteți avea, de asemenea, copii de rezervă gratuite zilnice, conturi de e-mail nelimitate și multe altele.

3. Gazduire InMotion

InMotion Hosting, SSL gratuit

Gazduirea InMotion este un furnizor popular de servicii de găzduire SSL care vă permite să vă protejați site-ul dvs. cu un SSL gratuit. În afară de asta, oferă funcții excelente pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea. Cu un plan de găzduire InMotion, veți obține un nume de domeniu gratuit, lățime de bandă nelimitată, stocare SSD și multe altele.

Spre deosebire de celelalte găzduire SSL enumerate aici, InMotion oferă o copie de rezervă automatizată, astfel încât să puteți recupera rapid site-ul dvs. web oricând doriți. Echipa lor prietenoasă de asistență este disponibilă non-stop.

Citiți recenzia noastră completă despre găzduirea InMontion aici.

4. Hostinger

Hostinger, ssl gratuit

Hostinger este încă un furnizor uimitor de servicii de găzduire SSL care oferă SSL gratuit cu planurile lor de găzduire. Dacă optați pentru un plan superior, vă oferă și un nume de domeniu gratuit pentru afacerea dvs..

Hostinger oferă funcții de găzduire web nelimitate pentru a vă dezvolta afacerea. Puteți avea, de asemenea, un constructor de site-uri gratuit, găzduire partajată de înaltă calitate, găzduire optimizată WordPress și multe altele cu aceștia. Asistența lor 24/7 este una dintre cele mai bune opțiuni de asistență din industria de gazduire web.

5. GreenGeeks

GreenGeeks, ssl gratuit

GreenGeeks este un alt furnizor SSL fantastic pe care îl puteți încerca. Acestea oferă un serviciu de găzduire WordPress rapid, sigur și ecologic cu un certificat SSL gratuit pentru a vă asigura site-ul.

De asemenea, oferă un serviciu gratuit de migrare, astfel încât dacă sunteți găzduit în altă parte, puteți migra site-ul dvs. web către GreenGeeks gratuit. Ei sunt, de asemenea, un furnizor de gazduire SSL prietenoasă pentru dezvoltatori și pretind că sunt furnizorul de hosting verde # 1.

6. iPage

Găzduire web iPage, SSL gratuit

iPage este următoarea opțiune care merită atenția ta. Cu iPage, puteți avea un SSL gratuit, un constructor gratuit de drag and drop site, adrese de e-mail, transfer de domeniu și multe altele.

După ce configurarea este făcută, puteți obține sute de șabloane pentru constructorul de site-uri. Veți obține, de asemenea, credite publicitare gratuite în valoare de 200 USD.

7. HostGator

Gazduire HostGator, ssl gratuit

HostGator este o altă opțiune fantastică pentru a obține SSL gratuit pentru site-ul dvs. În funcție de planul dvs. de găzduire, puteți avea până la nume nelimitate de domeniu pentru site-ul dvs. Aceasta include, de asemenea, un domeniu gratuit, lățimea de bandă nemodificată și instalarea WordPress cu un singur clic.

Cu HostGator, puteți avea o securitate puternică pentru site-ul dvs. Asta înseamnă că nu mai trebuie să vă compromiteți securitatea. Citiți recenzia noastră pentru HostGator pentru a afla mai multe.

8. Motor WP

Motor WP. SSL gratuit

WP Engine oferă o găzduire completă, administrată WordPress, care este rapidă, sigură și fiabilă. Gazduirea oferă teme premium și cadru de geneză fără costuri suplimentare. În funcție de planul pentru care optați, puteți avea vizitatori nelimitați, până la 1 TB de stocare locală și 400 GB + lățime de bandă printre alte funcții.

De asemenea, primiți SSL gratuit, 35+ teme StudioPress, suport 24 * 7 și multe altele. Cu WPEngine, puteți avea site-ul funcționat și funcționat cu securitate totală în cel mai scurt timp.

Aflați mai multe despre WPEngine aici.

9. DreamHost

DreamHost, ssl gratuit

DreamHost oferă cel mai de încredere serviciu de găzduire SSL pentru afacerea dvs. online. Cu DreamHost, veți obține un SSL gratuit, stocare rapidă SSD, WordPress preinstalat și multe altele. Pentru a vă oferi un dublu strat de securitate, site-ul dvs. face backup automat în fiecare zi. Puteți accesa cu ușurință echipa de asistență pentru orice ajutor tehnic.

Pentru a afla mai multe despre DreamHost, citiți recenzia noastră completă a serviciilor de găzduire.

10. HostPapa

Revizuire HostPapa Hosting, ssl gratuit, ssl

HostPapa este o altă opțiune genială pentru a obține SSL gratuit pentru site-ul dvs. web. HostPapa oferă tot ce ai nevoie pentru afacerea dvs. online.

Spre deosebire de alte platforme de hosting, HostPapa vă permite să găzduiți 2 nume de domeniu cu planul său de pornire. De asemenea, oferă un constructor de site-uri și vă permite să configurați și un magazin online.

Asta e! Sperăm că veți găsi acest articol util.

Dacă doriți să adăugați un strat dublu de protecție pe site-ul dvs., puteți adăuga un plugin de securitate. Iată o listă cu unele dintre cele mai bune plugin-uri de securitate pe care le puteți instala.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map