100+ statistici și date despre bloguri uimitoare (listă finală)

statistici și fapte uimitoare despre bloguri


Vrei să fii la curent cu ultimele statistici și fapte despre blog? Indiferent dacă faceți bloguri pentru afacerea dvs. sau începeți propriul blog în acest an, este important să cunoașteți aspectele și aspectele universului blogging. Cunoașterea celor mai esențiale statistici de blogging vă va ajuta să creați conținut care să obțină rezultate.

Dar nu poți petrece toată ziua răsfoind internetul încercând să găsești statistici exacte despre bloguri. Ei bine, nu vă faceți griji, am făcut toată munca pentru voi! Am compilat această listă finală de peste 100 de statistici și date despre bloguri uimitoare, astfel încât să puteți rămâne la curent cu ultimele tendințe și să vă asigurați că blogul dvs. are succes anul acesta.

Întrucât am colectat un număr atât de mare de statistici de blogging, iată un tabel rapid de conținut care să vă ghideze în articol.

Acum, să ne scufundăm în aceste statistici și fapte minunate despre bloguri!

Statistici generale despre bloguri

Bloggingul devine din ce în ce mai popular în fiecare an și oameni noi caută „cum să pornești un blog” pe Google în fiecare zi. Aruncați o privire la câteva statistici generale care arată creșterea uriașă a bloggingului.

WordPress-blogging-statistici

1. În 2018, erau 30,6 milioane de bloggeri în Statele Unite. Până în 2020, numărul bloggerilor din SUA va fi de 31,7 milioane. (Statista)

2. Există peste 20 de miliarde de vizualizări de pe blog în fiecare lună pe platforma WordPress. (WordPress)

3. Peste 2 miliarde de postări pe blog au fost scrise în 2018 și mai mult de 3 milioane au fost scrise până acum.Internet Live Stats)

4. Utilizatorii WordPress produc aproximativ 69,3 milioane de noi postări pe blog și 72,0 milioane de comentarii noi în fiecare lună. (WordPress)

4. Industria marketingului de conținut va fi în valoare de 300 de miliarde de dolari în 2019. (Social Media astăzi)

5. 89% dintre marketerii B2B utilizează marketingul de conținut și 86% dintre marketerii B2C utilizează marketingul de conținut. (Social Media astăzi)

6. 77% dintre utilizatorii de internet citesc articole pe blog. (efect)

7. Tumblr găzduiește 441,4 milioane de conturi de blog. (Statista)

Beneficii de blogging – statistici, fapte & Cifre

Blogging-ul este o modalitate excelentă de a vă prezenta ca un lider de gândire în industria dvs., dar ce altceva poate face pentru afacerea dvs.? Iată un rezumat al unor statistici de blog care demonstrează beneficiile uriașe ale bloggingului, de la traficul crescut la creșterea vânzărilor.

1. Companiile care fac blog-uri primesc cu 97% mai multe link-uri către site-ul lor web. (HubSpot)

2. Comercianții care au acordat prioritate bloggingului au o șansă mai mare de 13 de ori să se bucure de un ROI pozitiv.

3. Marketerii B2B care folosesc bloguri primesc cu 67% mai multe oportunități decât cele care nu.

4. Întreprinderile care fac blogul generează trafic de e-mail cu 2X mai mult decât cei care nu.

5. 57% dintre respondenții din studiul de marketing inbound Hubspot au raportat că au achiziționat un client prin intermediul blogului companiei.

6. Întreprinderile de blogging au o creștere de plumb cu 126% mai mare decât întreprinderile non-blogging.

7. Odată ce scrii 21-54 de postări pe blog, generarea traficului pe blog crește cu până la 30%. (Cafe Generation Traffic)

8. În medie, companiile care fac bloguri primesc cu 434% mai multe pagini indexate și cu 55% mai mulți vizitatori ai site-ului.

9. Un conținut mai bun poate conduce traficul către un blog cu până la 2.000%. (Omnicore)

10. Marketingul de conținut primește 3X mai multe oportunități decât reclama de căutare plătită. (Institutul de marketing de conținut)

Angajarea cititorilor – Statistici & Fapte

Bloggerii scriu conținut pentru cititorii lor, deci cum se simt utilizatorii de internet despre bloguri și cum interacționează de obicei cu ei? Mai jos sunt câteva statistici despre implicarea pe blog.

cititoare-de-bloguri

1. Blogurile au fost considerate a 5-a sursă cea mai de încredere pentru informații online exacte. (HubSpot)

2. Postările de pe blog sunt printre cele mai partajate conținut online. (OptinMonster)

3. Cititorul mediu petrece doar 37 de secunde citind un articol sau o postare pe blog. (Social Media astăzi)

4. 73% dintre vizitatori depășesc decât să citească detaliat postarea pe blog. (HubSpot)

5. 47% dintre utilizatorii de internet cu vârsta cuprinsă între 19 și 29 de ani citesc bloguri pe computer în mod regulat. (Statista)

6. 94% dintre persoanele care împărtășesc postări fac acest lucru, deoarece consideră că ar putea fi util pentru alții. (efect)

7. 47% dintre cumpărători consumă între trei și cinci bucăți de conținut înainte de a lua o decizie de cumpărare. (HubSpot)

8. 70% dintre consumatori preferă să cunoască o companie prin articole decât prin reclame. (Comunicare TeamWorks)

9. Angajarea mărcii crește cu 28% atunci când consumatorii sunt expuși atât la conținut profesional, cât și la produsul video generat de utilizator. (comscore)

10. 68% dintre consumatori pot petrece timp citind conținut de la un brand de care sunt interesați. (CMA)

11. 61% dintre consumatorii online din SUA au făcut o achiziție pe baza recomandărilor de pe un blog. (Social Media astăzi)

12. Utilizatorii de Internet din SUA petrec de 3 ori mai mult timp pe bloguri decât pe e-mail. (Social Media astăzi)

13. 80% din tot traficul zilnic pe un blog este format din vizitatori noi. (Convingeți și convertiți)

Durata scrierii – statistici & Fapte

Tot blogul te costă este timpul tău, deci cât cheltuiește bloggerul mediu pentru a-și scrie postările pe blog? Consultați următoarele statistici pentru a afla.

blogging-statistici fapte

1. Postarea medie pe blog durează 3,5 ore pentru a scrie. În 2014, media postată pe blog a avut nevoie de 2,5 ore pentru a scrie, ceea ce arată că bloggerii petrec mai mult timp pentru a crea un articol tipic astăzi. (Orbit Media)

2. Bloggerii care petrec 6 sau mai multe ore pe o postare pe blog au șanse mai mari de 56% să raporteze „rezultate puternice” decât cei care nu. (Orbit Media)

3. Pe de altă parte, 46,8% dintre bloggeri își petrec mai puțin de 5 ore pe săptămână lucrând pe blogurile lor. (Blog Tiran)

4. 47.6% dintre bloggeri își editează propria lucrare. (Social Media astăzi)

Lungimea optimă a postării pe blog – statistici & Fapte

Scrierea postărilor de blog care au lungimea perfectă este importantă; este prea scurt și s-ar putea să nu se claseze în rezultatele căutării Google sau să aibă suficiente informații care îi determină pe utilizatori să dorească să-l partajeze. Prea mult timp și s-ar putea să fi fost o pierdere de timp pentru a scrie pentru că nimeni nu-l citește. Iată câteva statistici de blog pentru a demonstra lungimea perfectă pentru articole.

blog-post-lungime-statistici

1. Numărul mediu de cuvinte al unei postări de top în Google este cuprins între 1.890 de cuvinte. (BackLinko)

2. Durata medie a postării a crescut în jur de 42% între 2014 și 2018, de la 800 de cuvinte la 1.151 de cuvinte. (Orbit Media)

3. Postările de blog cu formă lungă generează cu 9X mai multe oportunități decât postările de blog cu formă scurtă. (Social Media astăzi)

4. Majoritatea bloggerilor (55%) scriu mai puțin de 1000 de cuvinte pe post. Doar unul din cinci bloggeri scrie peste 1500 de cuvinte pe post. (Orbit Media)

5. Bloggerii care scriu postări mai lungi au șanse mult mai mari să vadă rezultate mai bune. 50% dintre bloggeri care scriu conținut de formă lungă raportând rezultate puternice. (Orbit Media)

6. Postările de pe blog care obțin cele mai multe acțiuni online au o lungime de peste 3000 de cuvinte. (OptinMonster)

Titluri de blog – Fapte & Statistici

Titlul blogului dvs. este ceea ce îi va determina pe utilizatori să facă clic pe postarea dvs., așa că trebuie să faceți bine. Iată câteva statistici cu titlu de blog care vă vor ajuta să scrieți titluri de blog mai bune.

1. Titlurile cu 6-13 cuvinte atrag cea mai mare și mai consistentă cantitate de trafic. (HubSpot)

2. 36% dintre persoane preferă titlurile bazate pe listă. (ConversionXL)

3. Titlurile listelor numerice impare le depășesc chiar și pe cele cu 20%. (Institutul de marketing de conținut)

4. Titlurile cu opt cuvinte au primit o rată de clic cu 21% mai mare decât media. (Institutul de marketing de conținut)

5. Titlurile emoționale se împart mai mult. (OkDork)

6. Titlurile cu cuvântul „fotografii” au obținut cu 37% mai bine decât titlurile fără acest cuvânt. (HubSpot)

7. Titlurile cu termeni negativi, precum „niciodată” și „cel mai rău”, cu 30% mai bine decât media și 60% mai bune decât cele cu termeni pozitivi, precum „întotdeauna”, „cei mai mulți” și „cei mai buni”. (Badger de creștere)

Frecvența blogurilor – Fapte & Statistici

Cât de des ar trebui să fac blog? Este o întrebare comună pe care mulți bloggeri noi o au. Vedeți aceste statistici de blog care vă vor spune cât de des trebuie să faceți blog și când să publicați postări pentru a obține rezultate maxime.

cum-des-ar trebui să-you-blog

1. Frecvența blogurilor a fost în declin în ultimii ani. În 2014, bloggerii au publicat conținut de mai multe ori pe săptămână, dar astăzi „de mai multe ori pe lună” este mai frecvent. (Orbit Media)

2. Companiile B2B care au făcut bloguri de 11 ori sau mai mult pe lună au primit de 3 ori mai mult trafic decât cele pe bloguri doar o dată sau mai puțin pe lună. (HubSpot)

3. Companiile B2C care au făcut bloguri de 11 ori sau mai multe au mai mult de 4X mai multe oportunități decât cele care publică doar 4-5 postări pe lună. (HubSpot)

4. Companiile care publică mai mult de 16 postări pe blog primesc cu aproape 3,5 ori mai mult trafic decât cele care publică 0-4 lunar. (HubSpot)

5. Blogurile care postează zilnic obțin mai mult de 5 ori mai mult trafic comparativ cu cele care nu. (Social Media Examiner)

6. 69% dintre bloggeri își creează conținutul în timpul programului de lucru, iar 76% îl fac din birou / acasă. (Orbit Media)

7. Cea mai bună zi a săptămânii pentru a publica postări pe blog sunt marți și miercuri. Cel mai bun moment pentru a publica cele mai multe postări pe blog este între orele 9:30 și 11:00 ora SUA coasta de est. (Blog Tiran)

8. Vârfurile de citire a blogului în jurul orei 10:00. (HubSpot)

Secretul succesului în blogging – statistici & Fapte

Blogging-ul este mai mult decât simpla notare a cuvintelor pe un ecran. Dacă doriți ca blogul dvs. să aibă succes, trebuie să includeți o serie de elemente diferite care să încânte cititorii și să crească traficul către site-ul dvs. web. Consultați aceste statistici de blog care vă vor asigura că postările dvs. au succes.

1. Articolele de blog cu imagini obțin cu 94% mai multe vizualizări decât cele fără. (Jeff Bullas)

2. 54% dintre bloggeri includ mai multe imagini în postările lor, 49% încorporează liste în postările lor, iar videoclipurile sunt în continuă creștere, doar 19% dintre bloggeri incluzându-le în conținutul lor. Bloggerii care adaugă aceste formate media interesante la postările lor au mai multe șanse să vadă rezultate puternice. (Orbit Media)

3. Utilizarea fotografiilor unor persoane reale, în loc de fotografii stoc ale unor persoane, poate duce la o creștere a conversiei cu 35%. (Experimente de marketing)

4. Articolele scrise, cum ar fi postările „cum să” și studiile de caz, sunt tipurile de conținut care conferă blogurilor cea mai mare credibilitate. (Scriere de marketing social)

5. 45% dintre marketeri își evaluează conținutul interactiv, cum ar fi evaluări, teste, calculatoare sau concursuri, ca fiind extrem de eficiente sau foarte eficiente. (Institutul de marketing de conținut)

6. Bloggerii care au o strategie de actualizare a conținutului vechi au de două ori mai multe șanse să raporteze rezultate puternice. (Orbit Media)

7. Una din zece postări pe blog se compune, ceea ce înseamnă căutarea organică își mărește traficul în timp. (HubSpot)

8. Compunerea postărilor de bloguri reprezintă 10% din toate postările de blog și generează 38% din traficul total. (HubSpot)

9. De-a lungul duratei sale de viață, o postare de blog compunere creează atât trafic cât șase posturi în declin (HubSpot)

10. Aproape 60% dintre marketeri își recondiționează conținutul de 2-5 ori. (contently)

11. Primele trei lucruri care fac conținutul eficient sunt relevanța audienței (58%), implicarea și convingerea poveștilor (57%) și declanșează un răspuns / acțiune (54%). (Curata)

12. 97% dintre marketeri utilizează conținut prescriptiv, ceea ce înseamnă că pun bazele regulilor și strategiilor de urmat atunci când vine vorba de creare. (Curata)

13. 63% dintre marketeri creează conținutul blogului de către persoana cumpărătorului; 38% la verticală; 30% la geografie; și 30 la sută din cont sau client. (Curata)

Evoluția blogurilor – statistici & Fapte

Astăzi, utilizatorii doresc mai mult decât un text simplu. Este dificil să atragi atenția utilizatorilor de internet și să o păstrezi, de aceea evoluția blogurilor evoluează. Vezi aceste statistici de blog care o dovedesc.

1. 43% dintre consumatori doresc din ce în ce mai mult conținut video de la marketeri. (HubSpot)

2. Conținutul video este de 50 de ori mai probabil să conducă rezultatele căutării organice decât textul simplu. (HubSpot)

3. 45% dintre marketeri intenționează să adauge YouTube ca canal de distribuție de conținut în 2018-2019, în timp ce 41% spun că vor adăuga videoclipuri pe Facebook. (Badger de creștere)

4. 19% dintre bloggeri includ acum video în postarea lor tipică.

5. 45% dintre bloggerii care adaugă audio (cum ar fi podcast-urile) la postările lor de blog raportează obținerea de rezultate puternice.

Promovări blogging – statistici & Fapte

Nu puteți doar să publicați blogul dvs. și să așteptați să apară oameni. Dacă doriți să vă aduceți postările de pe blog în fața a o mulțime de utilizatori, trebuie să le promovați. Aruncați o privire la aceste date și statistici despre promovarea blogului.

blog-promovare-statistici

1. 61% dintre marketerii de conținut B2B și-au sporit utilizarea social media în scopuri de marketing de conținut comparativ cu un an în urmă. (Ceasul motorului de căutare)

2. 96% dintre bloggeri folosesc social media pentru a conduce trafic către postările lor de blog. 68% folosesc SEO și 61% sunt folosind email marketing. (Orbit Media)

3. 87% spun că social media îi ajută să-și sporească expunerea. (Social Media Examiner)

4. Peste 81% dintre marketeri au constatat că traficul crescut a avut loc cu cel puțin 6 ore pe săptămână investite în marketingul social media. (Social Media Examiner)

5. 72% dintre marketeri au folosit publicitate plătită pe Facebook. (Social Media Examiner)

6. Bloggerii care utilizează divulgarea influencerului și promovarea plătită pentru a-și promova postările au mai multe șanse să raporteze „rezultate mai puternice”. (Orbit Media)

7. 66% dintre marketerii de conținut B2B folosesc metode plătite pentru a distribui conținut. (Ceasul motorului de căutare)

8. Obiectivele cele mai comune pentru metodele plătite sunt atragerea unei audiențe noi (80%), generarea de trafic atunci când căutarea organică nu produce rezultatele dorite (65%) și atingerea unei audiențe de nișă (52%). (Ceasul motorului de căutare)

9. 70-80% dintre utilizatori ignoră anunțurile plătite și se concentrează numai pe rezultatele organice. (Jurnalul motorului de căutare)

10. 70% dintre companiile de marketing B2B folosesc Facebook pentru a distribui conținut. (Institutul de marketing de conținut)

11. Doar 9% dintre marketeri intenționează să adauge publicarea medie la strategia de conținut. (HubSpot)

12. LinkedIn este cea mai eficientă platformă de social media pentru furnizarea de conținut și asigurarea implicării publicului. (HubSpot)

13. 21% din toți bloggerii de afaceri trimit postări printr-un buletin de e-mail la baza lor de abonați cel puțin săptămânal; 39% dintre cei mai buni practicieni fac acest lucru săptămânal. (Curata)

14. 59.8% dintre bloggeri au postat cel puțin ocazional. (Badger de creștere)

SEO și analize – statistici, fapte & Cifre

Optimizarea postărilor de pe blog pentru SEO este important pentru a găsi conținutul dvs. găsit de utilizatori pe web. Și monitorizarea analizelor dvs. este esențială pentru a înțelege modul în care blogul dvs. poate crește vizitatorii site-ului dvs. web. Iată câteva statistici despre bloguri despre SEO și analitice.

1. 72% dintre marketerii online descriu crearea de conținut drept cea mai eficientă tactică SEO. (clică)

2. Cuvintele cheie „cu coadă lungă” sunt extrem de importante pentru SEO: mai mult de jumătate (55%) din toate căutările pe Google apar în afara celor mai populare 10 milioane de cuvinte cheie.

3. 34% dintre bloggeri își „verifică” întotdeauna analiza, ceea ce reprezintă o creștere față de anii precedenți. (Orbit Media)

4. 5% dintre bloggeri nu au acces deloc la instrumente de analiză. (Orbit Media)

5. Bloggerii care măsoară întotdeauna performanța conținutului lor au de două ori mai multe șanse să raporteze „rezultate puternice”. (Orbit Media)

Business Blogging – statistici, fapte & Cifre

Multe companii și-au dat seama de puterea bloggingului. Deci, cum investesc întreprinderile în blogging și o fac prioritate? Consultați aceste statistici pentru a afla.

companii-investire-blogging-statistici

1. 53% dintre marketeri spun că bloggingul este prioritatea lor de marketing de conținut. (HubSpot)

2. 89% dintre marketeri își mențin sau își măresc bugetele de marketing de intrare. (HubSpot)

3. 64% dintre marketerii B2B externalizează redactarea blogurilor. (A pacali)

4. Primele două activități de marketing de conținut externalizate sunt scrierea (44%) și designul (41%). (Curata)

5. 57% din postările de bloguri de afaceri externalizate provin din postări neplătite sau contribuții neplătite. (Curata)

6. 42% dintre companii au angajat un executiv de strategi de conținut desemnat. (HubSpot)

7. 24% dintre bloggeri lucrează cu editori, acest procent s-a dublat din 2014. (Orbit Media)

8. 41% dintre marketerii B2B au întâlniri de marketing de conținut zilnic sau săptămânal. (Institutul de marketing de conținut)

9. Companiile cu mai puțin de 10 angajați alocă de obicei 42% din bugetul lor de marketing pentru conținut. (Institutul de marketing de conținut)

10. Cei mai sofisticati marketeri B2B alocă 42% din bugetul lor total de marketing creării de conținut. (Institutul de marketing de conținut)

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați câteva statistici și fapte noi despre bloguri. Acum puteți lua aceste informații și începe un blog de succes, care primește o mulțime de cititori, crește oportunitățile pentru afacerea dvs. și crește vânzările.

Dacă v-a plăcut această postare, consultați articolul nostru despre 30 de modalități de a face bani pe bloguri online (pe lateral) și începeți blogul dvs. astăzi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map