11 alternative spațiale pentru fiecare tip de site web

cele mai populare alternative în spațiul pătrat


Căutați cele mai populare alternative Squarespace? Squarespace este un constructor de site-uri premium, cu o interfață ușor de utilizat. Este o alegere excelentă pentru prima pornire; cu toate acestea, pe măsură ce afacerea dvs. crește și trebuie să adăugați mai multe funcții pe site-ul dvs. web, Squarespace poate deveni destul de costisitor.

După ce ați depășit Squarespace sau începe să coste mai mult decât merită, atunci este timpul să căutați o alternativă.

În acest articol, vă vom prezenta câteva dintre cele mai populare alternative la Squarespace pe care le puteți utiliza pentru a crea site-ul dorit întotdeauna.

1. WordPress

WordPress

WordPress este cel mai popular constructor de site-uri din lume. Multe mărci de top folosesc WordPress pentru site-urile și blogurile lor. Este absolut liber de utilizat. Depozitul WordPress are mii de teme și plugin-uri disponibile, ceea ce îl face extrem de flexibil.

Pe lângă site-uri web și bloguri, WordPress poate fi folosit pentru a crea un magazin online folosind pluginul WooCommerce. Oferă integrări cu aproape toate aplicațiile de pe piață, inclusiv aplicații de plată, coșuri de cumpărături etc. În timp ce Squarespace îți percepe o taxă de 3% pe tranzacție pe vitrina lor, WooCommerce permite tranzacții gratuite nelimitate și are și alte tone de funcții utile..

Ar trebui să consultați această comparație cot la cot între Squarespace și WordPress pentru a afla mai multe despre cele 2 platforme. Dacă utilizați Squarespace și doriți să vă extindeți, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să treceți site-ul dvs. de la Squarespace la WordPress.

2. Wix

Wix

Wix este un excelent constructor de site-uri pentru a crea un site web, blog sau un magazin online. Este ușor de configurat și vine cu un constructor de pagini drag and drop. Vă permite să adăugați instantaneu imagini, conținut și funcții pe site-ul dvs. web.

Versiunea de bază a Wix este gratuită, ceea ce este excelent pentru lansarea unui nou site. Este o platformă găzduită gratuită, deci nu trebuie să cumpărați găzduire web. Cu toate acestea, dacă doriți funcții avansate pe site-ul dvs. web sau doriți să creați un magazin online, va trebui să achiziționați unul dintre planurile lor plătite. Versiunile plătite ale Wix vă permit să integrați mai multe opțiuni de plată precum autorize.net, PayPal și multe altele.

Nu ratați acest articol despre alternativele Wix și concurenții.

3. Weebly

Weebly

Weebly este un alt constructor de site-uri popular pe piață. Poate fi folosit pentru a crea un site web și un magazin online în același timp, ceea ce face din Weebly o alternativă perfectă la Squarespace. Are funcții pentru a crea un site web atractiv, cu fundaluri de paralax, fonturi personalizate și multe altele.

Puteți începe un site Weebly gratuit, însă, pe măsură ce site-ul dvs. web crește, va trebui să faceți upgrade la versiunea premium pentru mai multe funcții. Pentru site-urile de început, este o soluție excelentă și este foarte prietenoasă pentru începători.

4. BigCommerce

BigCommerce

BigCommerce este un software puternic de comerț electronic. Este o soluție găzduită și vă permite să enumerați produsele dvs. pe site-urile de top ale industriei pentru a obține mai multe afaceri de la acestea.

Este un constructor de site-uri perfect pentru orice dimensiune a modelului de afaceri online. Puteți crea un magazin personalizat cu șabloanele lor și să-l gestionați în consecință. Când vine vorba de integrări, funcționează perfect cu soluții de plată terțe pentru a accepta plăți online.

5. Shopify

Shopify este un cunoscut constructor de comerț electronic. Are un backend ușor de gestionat, astfel încât să puteți lansa imediat magazinul online. Vine cu un constructor de drag and drop, aplicații, integrări și multe altele. În timp ce Squarespace poate integra un magazin de comerț electronic, acesta concurează cu Shopify, care este un producător online complet.

În plus față de caracteristicile lor de bază, puteți cumpăra suplimente premium, extensii și soluții de plată pentru a oferi business-ului dvs. un impuls. Când vine vorba de design, Shopify poate fi complet personalizat cu temele pregătite.

De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră completă de alternative Shopify și concurenți.

Citiți recenzia noastră completă Shopify.

6. Jimdo

Jimdo

Jimdo este un constructor de site-uri web bazat pe inteligență artificială. Puteți să-l utilizați pentru a crea un site web cu ușurință. Oferă un nume de domeniu gratuit, găzduire și funcții SEO de bază. Jimdo are o echipă de experți care sunt gata să vă ajute cu analiza proiectării, securitatea, SEO și configurarea.

Oferă planuri premium pentru afacerea dvs. de comerț electronic cu o capacitate nelimitată de produse. Jimdo nu percepe nicio taxă pentru tranzacții și poate fi integrat cu PayPal, credit direct SEPA și carduri de credit pentru plăți online securizate.

7. Duda

Duda

Duda este un producător de site-uri profesionale pentru agenții digitale, editori și companii de găzduire. Are planuri premium pentru site-uri web de bază până la nivel avansat. Este livrat cu un addon eCommerce premium pentru a vinde online.

Puteți utiliza șabloanele lor pentru a crea un site web bazat pe povești pentru agenția dvs. Duda oferă logo-uri personalizate, management de echipă, asistență chat live și multe altele. Are o probă gratuită de 30 de zile pe planul de nivel mediu pentru a testa funcțiile înainte de a o achiziționa.

Nu pierdeți cele mai bune alternative Intercom cu LiveChat, Olark, Slack etc..

8. Webnode

Webnode

Webnode este un constructor de site-uri găzduite cu peste 50 de șabloane web gratuite pentru a crea site-ul de care ai nevoie. Are un plan gratuit care vă permite să creați un site web de bază pe domeniul Webnode. Pentru a adăuga propriul nume de domeniu, va trebui să obțineți unul dintre planurile lor premium.

Cu toate acestea, planurile premium sunt dotate cu alte funcții, inclusiv conturi de e-mail, un constructor de formulare, design fără anunțuri, suport Google Analytics, videoclip de fundal și multe altele. Webnode vă oferă spațiu de găzduire pe serverele lor pe baza planului pe care îl alegeți.

9. Strigant

Impresionant

Strikingly este un constructor de site-uri Freemium. Are planuri gratuite și premium pentru a vă face site-ul. Editorul lor live este simplu și ușor de utilizat. Vă permite să editați rapid site-ul și să adăugați conținutul dvs. Puteți face clic pe orice articol pentru a-l edita și publica.

Este livrat cu un magazin de comerț electronic integrat. Interesant se integrează cu PayPal și Stripe pentru plăți. Ca și alți constructori de site-uri din acest articol, este o alternativă excelentă la Squarespace pe care o puteți utiliza pentru a crea site-ul dvs. web.

10. Mozello

Mozello

Mozello este un constructor de site-uri premium. Este o soluție găzduită și vă permite să înregistrați un nume de domeniu gratuit. Vine cu modele personalizate, funcții de marketing, integrare comerț electronic și multe altele. Mozello are un plan gratuit pentru site-urile web de bază (fără nume de domeniu personalizat).

Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea site-uri web multilingve. Constructorul de drag and drop vă ajută să lansați site-ul instantaneu fără să știți nimic despre cod. Cu modele de răspuns mobil și funcții SEO, vă puteți clasifica site-ul mai bine pe motoarele de căutare.

11. WebStarts

WebStarts

WebStarts este un constructor gratuit de site-uri web cu abonamente premium pentru funcții avansate. Are un editor drag and drop pentru a adăuga imagini, text și alte elemente pe site-ul dvs. web. WebStarts a fost creat pentru a permite studenților cu bugete mai mici să obțină o prezență online. Integrează formatori, pluginuri de membru, magazine de muzică, suplimente SEO și multe altele.

Este ușor de utilizat și are nevoie de cunoștințe de codificare zero. Ca platformă găzduită, te eliberează de grija de a găsi găzduire web pentru site-ul tău. Are șabloane personalizate pe care le puteți adăuga în previzualizarea live și publicați designul imediat.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți alternativele populare la Squarespace. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră de concurenți populari WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me