11 cele mai bune alternative pentru intercomunicare pentru o mai bună comunicare

Cele mai bune alternative Intercom


Căutați cele mai bune alternative și concurenți Intercom? Intercom este un software de chat live pentru vânzări și comunicare. Poate fi utilizat pentru discuții instantanee cu vizitatorii site-ului dvs. web pentru a le converti în clienți. Intercom poate fi folosit și ca instrument de marketing. Cu toate acestea, îi lipsesc mai multe funcții avansate, astfel încât poate fi necesar să verificați alte opțiuni care au mai puține limitări.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune alternative Intercom pe care le puteți utiliza pentru a comunica cu clienții.

1. LiveChat

LiveChat

LiveChat, Inc. este unul dintre cele mai populare pluginuri de chat și asistență pentru asistență pentru clienți. Este cel mai vechi software de chat live și funcționează excelent pe toate sistemele de operare. Puteți integra LiveChat cu WordPress și alți constructori de site-uri importante pentru a îmbunătăți procesul de comunicare cu clienții dvs..

Este disponibil în peste 40 de limbi, ceea ce îl face un software cu adevărat global. Configurarea este ușoară și puteți opera chatul de pe orice dispozitiv, cum ar fi laptopul, telefonul, tableta, etc. Are o interfață curată pentru a fi afișat pe site-ul dvs. web și oferă o concurență reală pentru Intercom.

Preț: Costă 16 USD / lună dacă facturați anual. De asemenea, vă puteți înscrie la un proces gratuit de 30 de zile.

2. Olark

Olark

Olark este un software de chat live pentru echipe de vânzări și asistență pentru clienți. Poate fi folosit pentru a vă conecta cu vizitatorii dvs., pentru a oferi asistență și pentru a le converti în clienți. Se integrează cu software-ul CRM, soluțiile de comerț electronic și alte instrumente pentru a transfera datele din software-ul de chat live pe site-ul dvs..

Vine cu opțiuni de personalizare pentru a proiecta caseta de chat în direct pentru a se potrivi cu tema site-ului dvs. web. Puteți adăuga culori frumoase și puteți schimba forma casetei live chat. În ceea ce privește funcțiile, Olark vă permite să urmăriți volumul chatului, prioritizarea și transferul inteligent al personalului către cele mai importante chat-uri. Puteți, de asemenea, să primiți rapoartele de chat în căsuța de e-mail.

Preț: Costă 15 USD / lună dacă facturați anual. De asemenea, vă puteți înscrie la o probă gratuită de 2 săptămâni pentru a testa software-ul.

3. Slăbire

lenevi

Slack este un software de colaborare bazat pe echipă web și bazat pe aplicații. Poate fi utilizat pentru comunicarea internă și externă. Puteți utiliza Slack pentru a construi canale și a trimite mesaje unui grup de utilizatori mai mare. Vă permite, de asemenea, să comunicați în mod privat cu membrii echipei și cu clienții. Este un alt tip de software în comparație cu software-ul de chat live precum Olark sau LiveChat, Inc.

Cu Slack, puteți adăuga mai mulți membri ai echipei la un chat pentru a răspunde unui client. Poate fi integrat cu multe aplicații, instrumente și servicii pentru a partaja cu ușurință conținut în timpul chatului.

Preț: Are un plan gratuit cu caracteristici de bază. Versiunea premium începe de la 6,67 USD / lună dacă este facturată anual.

4. Chat Zendesk

Zendesk

Zendesk este un alt software de chat live, folosit pentru a comunica cu clienții dvs. de pe web, aplicație sau mesageri. Are o opțiune de chat orientată și bazată pe comportament pentru a vă conecta cu vizitatorii dvs. în paginile de destinație. Puteți ajuta instant acei utilizatori să se înscrie la serviciul dvs. sau să finalizeze o achiziție.

Este livrat cu evaluări de chat, trimitere de fișiere, chatbots, formulare online și multe altele. Zendesk Chat are un tablou de bord în timp real pentru a afișa chat-uri active, chat-uri de intrare, chat-uri într-o coadă, timp de așteptare, timp de răspuns și alte activități din software.

Preț: Costul pornește de la 14 dolari pe agent / lună. Puteți încerca serviciul lor la nivel de Enterprise în timpul încercării gratuite sau vă puteți înscrie la versiunea gratuită Lite (funcții foarte limitate).

5. SnapEngage

SnapEngage

SnapEngage este un software de chat de întreprindere pentru vânzări și asistență. Vine cu o platformă de chat orientată către obiective pentru site-uri web. SnapEngage se integrează cu Facebook Messenger, SMS-to-Chat, Tweet-to-Chat, WeChat și alt software popular pentru a comunica cu utilizatorii dvs. pe orice platformă.

Ca și alte programe de chat live, controlează fluxul de chat-uri cu roboți și mesaje personalizate. Puteți personaliza designul casetei de chat. Dispune de analiză, siguranță și securitatea informațiilor utilizatorilor și respectă HIPPA pentru întreprinderile legate de asistența medicală. Puteți utiliza cu încredere SnapEngage ca o alternativă la Interfon.

Preț: Planul de pornire costă 16 dolari pe utilizator / lună dacă este facturat anual. Toate planurile au o încercare gratuită pentru a testa serviciul.

6. FreshChat

FreshChat

FreshChat este o aplicație de mesagerie și serviciu de chat live. Vă permite să vă conectați cu vizitatorii site-ului dvs. web folosind roboți și campanii pentru a le converti în clienți. Puteți afișa un mesaj popup utilizatorilor dvs. atunci când încep să iasă de pe site-ul dvs. FreshChat vă permite să trimiteți mesaje bazate pe comportament utilizatorilor dvs., în funcție de pagina de destinație pe care o vizitează.

Consultați aceste cele mai bune pluginuri WordPress.

Este livrat cu mufe inteligente, răspunsuri conserve, note private, notificări pe desktop, roboți de chat și multe altele. FreshChat poate fi integrat cu Slack, Facebook Messenger, Shopify, WordPress și alte aplicații online.

Preț: Are o versiune gratuită cu vizitatori lunari limitați. Planurile plătite încep de la 15 USD / lună dacă sunt facturate anual.

7. Chaport

Chaport

Chaport este un plugin inteligent de chat live pentru site-urile WordPress. Include operatori înregistrați, capacitate nelimitată de chat, raportare, analize, istoricul chatului și notificări prin e-mail. Versiunea gratuită a Chaport vă permite să puneți 5 membri ai echipei online simultan. Puteți face upgrade la planurile premium pentru mai multe funcții.

În plus, Chaport oferă widget-uri de chat multilingve, integrare Zapier și acceptă aplicații pentru a utiliza chat-ul live de pe toate dispozitivele. Vine cu note pentru vizitatori, invitații automate, informații despre tastare și multe altele.

Preț: Costă 9,80 USD / lună dacă este plătit anual. Planul de bază este gratuit pentru până la 5 operatori.

8. Chat 100 Live Chat

Comm100 Live Chat

Comm100 Live Chat este un serviciu perfect de mesagerie și chat pentru site-ul dvs. web, aplicații și proprietăți de social media. Funcționează total pe comportamentul utilizatorului și trimite mesaje personalizate utilizatorilor dvs. analizând acțiunile lor pe site-ul dvs..

Este livrat cu sondaje pre-chat, integrări comerț electronic și CRM, urmărire inteligentă, mesaje personalizate și multe altele. Comm100 Live Chat este o platformă flexibilă pentru a interacționa cu clienții și vizitatorii site-ului. Oferă mesaje pre-programate pentru a saluta utilizatorii și a-i face să se simtă apreciați.

Preț: Costă 29 dolari pe agent / lună.

9. derivă

Derivă

Drift este un excelent software live chat și platformă de marketing pentru întreprinderile mici. Vă ajută să conectați echipa de vânzări cu potențiali clienți. Are un Drift Bot care oferă răspunsuri instantanee vizitatorilor dvs. pentru a le implica în conversații. Drift vă permite să lucrați cu cele mai populare servicii de marketing prin email și alte aplicații utile.

Veți obține funcții importante, cum ar fi un programator de întâlniri, informații pentru vizitatori, marketing bazat pe cont, centru de ajutor automat și multe altele. Driftul este ușor de configurat pe site-ul dvs. web și poate fi operat de pe dispozitive mobile.

Preț: Costă 50 USD / lună dacă facturați anual. Drift oferă și o versiune gratuită cu caracteristici de bază, foarte limitate.

10. Chat pur

Chat pur

Pure Chat este un serviciu gratuit de chat live pentru site-urile cu trafic intens. Dacă doriți un operator de chat live dedicat, atunci Pure Chat este cea mai bună alegere. Se poate conecta cu site-ul dvs. web și afișează un widget de chat pentru ca utilizatorii să se conecteze cu dvs..

Planul gratuit are chaturi nelimitate, hub de implicare, transcrieri de chat, widget-uri personalizate, acceptă până la 3 operatori, aplicații pentru dispozitive mobile și multe altele. Acesta afișează un formular de pre-chat pentru utilizatori, astfel încât aceștia pot completa informațiile personale și vă puteți conecta cu aceștia odată ce sunteți online. Pure Chat poate fi o alternativă inteligentă a Intercom.

Preț: Costă 39 USD / lună dacă facturați anual pentru versiunea premium cu cele mai multe opțiuni.

11. Smartsupp

Smartsupp

Smartsupps este un serviciu de chat în direct accesibil, integrat cu site-ul dvs. web și aplicații precum WordPress, WooCommerce, Magento, etc. Se integrează cu Google Analytics pentru a partaja rapoarte de la chaturile dvs. și puteți crea, de asemenea, rapoarte personalizate pentru sesiunile de chat în direct..

Cu Smartsupps, vă puteți bucura de serviciul gratuit de chat live. Cu toate acestea, economisește istoricul chatului doar 14 zile. Planul gratuit are opțiuni de personalizare de bază pentru caseta de chat.

Preț: Vine cu un plan gratuit. Planul premium costă 8 dolari pe agent / lună.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să descoperi cele mai bune alternative Intercom. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre alternativele MailChimp populare și concurenții pentru automatizarea email-ului dvs. de marketing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map