11 cele mai bune alternative QuickBooks pentru întreprinderile mici (2020)

cele mai bune alternative la cărțile rapide în comparație


Căutați cele mai bune alternative QuickBooks?

În timp ce QuickBooks este cel mai inteligent furnizor de instrumente de afaceri pentru gestionarea veniturilor și a facturării, este posibil să lipsească câteva funcții care vă pot ajuta să vă organizați conturile cu exactitate.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune alternative QuickBooks pe care le puteți utiliza pentru a vă gestiona cărțile și conturile.

1. Carti proaspete

FreshBooks

FreshBooks este unul dintre cele mai populare programe de facturare și facturare. Vă ajută să creați facturi profesionale și personalizate cu logo-ul, fundalul dvs. etc. Vă permite să acceptați plățile cu cardul de credit pe facturile dvs. și să susțineți mai multe integrări de plăți.

Vine cu multe alte servicii, cum ar fi urmărirea timpului, urmărirea cheltuielilor, gestionarea proiectelor și estimări / propuneri. Puteți genera informații și rapoarte puternice despre performanța afacerii dvs..

Alte caracteristici proeminente includ calculul automat al impozitelor, scadențele facturii, notificările de plată și multe altele. Puteți alege moneda preferată și, de asemenea, acorda reduceri utilizatorilor. FreshBooks este o alternativă perfectă la QuickBooks.

Preț: Planul de pornire costă 15 USD / lună. Acest plan este perfect pentru 5 clienți facturabili. Dacă doriți să încercați serviciul înainte de cumpărare, vă puteți înscrie și la proba gratuită.

2. Carti Zoho

Cărți Zoho

Zoho Books este o soluție contabilă online simplă și sigură pentru afacerea dvs. Se conectează cu contul dvs. bancar pentru a gestiona fluxul plăților, pentru a urmări plățile și a clasifica în mod inteligent tranzacțiile. Acestea vă oferă un portal pentru a accepta plăți în vrac, pentru a împărtăși vânzările recente, pentru a aduna feedback-ul clienților și multe altele.

De asemenea, administrează și urmărește inventarul dvs. și poate fi integrat cu mai multe servicii pentru plăți, analize, raportări și software-ul de gestionare a relațiilor cu clienții.

Preț: Costă 9 dolari / lună pe organizație. Vă puteți înscrie la proba lor gratuită de 14 zile pentru a verifica serviciul înainte de a-l achiziționa.

3. Xero

xero

Xero este un software excelent pentru afaceri și contabilitate pentru întreprinderile mici. Oferă o vizualizare în timp real a fluxului de numerar pe toate dispozitivele. Are o aplicație mobilă care vine la îndemână pentru a trimite facturi, a crea reclamații privind cheltuielile și multe altele.

Acesta clasifică tranzacțiile și generează rapid declarații. Xero acceptă mai multe valute, se integrează cu peste 700 de aplicații și creează comenzi de achiziție din mers.

Preț: Oferă un proces gratuit de 30 de zile pentru a încerca serviciul lor fără riscuri. Pachetul de început costă 20 USD pe lună pentru până la 5 facturi și oferte.

4. Sage 50Cloud

Sage 50Cloud

Sage 50Cloud este o altă alternativă la QuickBooks. Puteți conecta Sage 50Cloud cu contul dvs. bancar pentru a gestiona tranzacțiile, a înregistra vânzările și a genera încasări în timp real. Acest instrument de gestionare a relațiilor cu clienții are un panou personalizat pentru a crea, edita și trimite facturi clienților dvs. direct din software. De asemenea, puteți trimite oferte către clienții dvs. într-un stil profesionist.

Acest software vă ajută să vă gestionați stocurile și inventarul. Acesta are grijă de calculul impozitelor și automat trimiterea fișierelor returnează online cu serviciul HMRC. Sage 50Cloud are multe procese de automatizare a contabilității care îl fac robust și unic.

Preț: Costă 20 de lire sterline pe lună. Dacă doriți să testați serviciul, atunci vă puteți înscrie la proba lor gratuită de 30 de zile.

5. Cărți zip

ZipBooks

ZipBooks este un software gratuit de contabilitate și facturare online. Ca și alte soluții populare, vă permite să trimiteți facturi profesionale clienților și să fiți plătit instantaneu. Accepta toate cardurile de credit, PayPal și alte metode de plată. De asemenea, puteți programa plăți și automatiza procesul de facturare.

Acesta clasifică automat plățile cu codarea culorilor pentru a o face mai simplă și mai accesibilă. Cu informații și rapoarte inteligente, puteți să vă păstrați clienții cu plată mare și să stimulați veniturile.

Preț: Are o versiune gratuită cu toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a concura cu QuickBooks. De asemenea, cărțile zip oferă soluții premium începând de la 15 USD / lună.

6. FreeAgent

Agent liber

FreeAgent este un software de contabilitate ușor de utilizat pentru întreprinderile mici și una dintre cele mai bune alternative QuickBooks. Este construit pentru freelanceri, proprietari de site-uri individuale și agenții mici. Are caracteristici impresionante, precum facturi recurente, memento-uri de plată automate, notificări și multe altele.

Se livrează cu o caracteristică pentru a smulge chitanțele și a le salva în telefon. FreeAgent se conectează cu banca dvs. pentru a urmări tranzacțiile și vă oferă o vizualizare în timp real a fluxului de numerar.

Preț: Începe de la 10 USD pe lună timp de 6 luni. Mai târziu, costă 20 de dolari pe lună. Vă puteți înscrie la proba lor gratuită de 30 de zile pentru a verifica toate funcțiile înainte de a achiziționa această soluție.

7. Valul

Val

Wave este un software financiar gratuit pentru site-urile web pentru afaceri mici. Vă ajută să gestionați conturi, facturare și facturi online. Cu Wave, puteți crea facturi frumoase și le puteți trimite clienților cu un link de plată pentru plăți rapide.

Are o aplicație mobilă pentru a gestiona toate tranzacțiile, pentru a salva instantanee de încasări etc. Este livrată cu o bază de cunoștințe robustă care vă ajută să vă ghidați în configurarea software-ului de contabilitate.

Preț: Este absolut gratuit. Vă puteți înscrie pe site-ul lor pentru a începe.

8. Banc

Bancă

Bench este un serviciu excelent de evidență pentru site-urile web pentru afaceri mici. Se integrează cu aplicații populare precum Shopify, WordPress, BigCommerce, Stripe, etc. Vă oferă un control complet asupra veniturilor dvs. cu declarații lunare, prezentări generale despre cheltuieli și informații despre tranzacțiile dvs..

Oferă un pachet financiar anual și vă facilitează depunerea impozitelor manual. Banca este una dintre cele mai bune alternative la QuickBooks.

Preț: Prețul său de pornire este de 119 dolari pe lună atunci când este plătit anual. Vă puteți înscrie la proba lor gratuită pentru testarea serviciului.

9. Pandle

Pandle

Pandle este un alt software de contabilitate gratuit pentru întreprinderile mici. Prezintă veniturile și fluxul de numerar în format grafic. Similar cu orice software de contabilitate premium, Pandle vă permite să adăugați linkul de plată la factură și să fiți plătit rapid. Îți administrează inteligent finanțele prin clasificarea tranzacțiilor.

Cu aplicația lor mobilă, puteți trimite cotații, facturi și multe altele. Aplicația Pandle îmbunătățește experiența de evidență și vă ajută să vă dezvoltați afacerea.

Preț: Are un plan gratuit cu caracteristici uimitoare. Pentru mai multe opțiuni, puteți achiziționa versiunea lor premium la 7 USD pe lună.

10. Kashoo

Kashoo

Kashoo este un software de contabilitate simplu pentru proprietarii de întreprinderi mici. Are un tablou de bord ușor de utilizat pentru a afișa tranzacțiile în timp real. Acesta împacă datele a peste 5000 de fluxuri bancare, ceea ce facilitează gestionarea fluxului de numerar.

Este ușor de configurat și de utilizat. Kashoo vă permite să trimiteți facturi profesionale clienților și este compatibil cu mai multe gateway-uri de plată, inclusiv carduri de credit, PayPal etc..

Preț: Costă 19,95 USD pe lună dacă este facturat anual. Kashoo are o probă gratuită de 14 zile pentru a testa serviciul.

11. Gusto

Bucurie

Gusto este un serviciu de salarizare online pentru a vă gestiona conturile angajaților în mod profesional. Este posibil să nu fie un concurent direct la QuickBooks, dar îl puteți folosi pentru a-ți desfășura activitatea fără probleme și pentru a plăti plățile din mers.

Te ajută să colaborezi cu companii care oferă beneficii angajaților. Puteți utiliza acest serviciu pentru a automatiza cu ușurință tranzacțiile interne.

Preț: Costă 12 USD / lună de persoană. Gusto are o probă gratuită de 30 de zile.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați cele mai bune alternative QuickBooks pentru a vă gestiona conturile. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum să creați conturi de e-mail pentru numele companiei dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me