11 cele mai bune alternative Wix pentru a construi cu ușurință un site (în comparație)

cele mai bune alternative wix


Căutați alternative populare la Wix? Fiind unul dintre cei mai populari construitori de site-uri pentru începători și startup-uri, Wix este cunoscut pentru platforma sa ușor de utilizat de drag and drop. Folosind Wix, puteți crea un site web de bază în doar câteva minute. Cu toate acestea, dacă doriți să extindeți site-ul dvs. web, va trebui să cumpărați extensiile lor costisitoare. Deoarece Wix devine prea costisitor, este posibil să fie nevoie să căutați alți constructori de site-uri pe piață.

În acest articol, vom împărtăși cele mai populare 11 alternative Wix și concurenți pe care îi puteți folosi.

1. WordPress

WordPress

WordPress este un sistem gratuit de gestionare a conținutului (CMS) și constructor de site-uri web. Este folosit de peste 32% dintre site-urile web de pe glob, ceea ce o face cea mai utilizată platformă din lume. Multe mărci de top folosesc WordPress în mod activ pentru site-urile lor web.

Prin WordPress, ne referim la auto-găzduit WordPress.org și nu WordPress.com, o soluție găzduită. Pentru a evita orice confuzie, vă recomandăm să consultați articolul nostru detaliat pe WordPress.com și WordPress.org pentru o listă completă a diferențelor lor.

WordPress este o alternativă perfectă la Wix. Simțiți-vă liber să citiți ghidul nostru de pe Wix vs WordPress pentru o comparație completă cot la cot. WordPress oferă flexibilitate și personalizare care lipsesc în orice alt constructor de site-uri. Temele și pluginurile din depozitul WordPress vă ajută să proiectați site-ul web de care aveți nevoie, indiferent de nivelul de abilitate. În plus, puteți găsi resurse suplimentare gratuite și premium pe internet.

Folosirea WordPress vă va oferi, de asemenea, o legătură cu concurența dacă aveți nevoie să construiți site-uri de comerț electronic. Pluginul WooCommerce pentru WordPress este gratuit de utilizat și vă permite să creați un magazin online cu ușurință. Cu WooCommerce, puteți utiliza orice alte plugin-uri WordPress pentru a extinde funcționalitatea afacerii dvs. online.

Comunitatea WordPress este peste tot în lume. Dacă aveți probleme cu site-ul dvs., puteți întreba despre problema dvs. pe forumuri și canale sociale. Pariem că veți primi soluția în cel mai scurt timp. De asemenea, ar trebui să consultați secțiunea Fragmente IsItWP pentru mai multe opțiuni de personalizare.

Vezi această recenzie completă a WordPress.

Puteți trece întotdeauna cu ușurință la WordPress de pe alte platforme. De exemplu, aflați cum să migrați de la mediu la WordPress (fără timp de oprire).

2. Constructor de contact constant

constant-contact-vs-Wix

Deși Contactul constant este mai cunoscut pentru serviciile sale superioare de e-mail; Constant Contact oferă, de asemenea, una dintre cele mai bune experiențe de construire a site-urilor alimentate de AI. Acest lucru vă permite să creați un site web într-o clipă, răspunzând pur și simplu la câteva întrebări, iar restul este tratat cu inteligență artificială.

Constant Contact s-a integrat cu Unsplash, care vă permite să creați pagini atrăgătoare vizual pe site-ul dvs. Aceștia susțin că oferă cea mai rapidă experiență de încărcare, ceea ce este un vis devenit realitate pentru orice webmaster.

Constant Contact vine și cu o soluție robustă de comerț electronic care permite descărcări de produse digitale, gestionarea impozitelor, filtrarea produselor, analiza magazinelor, plăți online, optimizarea mobilului și toate gratuit. Da, ai citit-o corect, această platformă oferă un plan gratuit generos, fără angajamente de la sfârșitul tău.

Folosind Constant Contact ca alternativă la Wix, primiți, de asemenea, SSL gratuit și un suport de e-mail 24/7 pentru a vă rezolva problemele din mers.

3. Gator Website Builder

gator-vs-Wix

Gator Website Builder este o alternativă bogată în funcții pentru Wix, care vine cu toate caracteristicile esențiale pentru a porni un site. Este lansat de HostGator, una dintre cele mai importante companii de găzduire web din lume. Cu funcția de drag and drop, puteți construi cu ușurință un site așa cum doriți.

De asemenea, vine cu șabloane de site-uri complet personalizabile pentru bloguri, comerț electronic, portofoliu și site-uri web pentru afaceri mici. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un șablon și să lucrați la el, mai degrabă decât să porniți un site de la început, astfel încât să puteți economisi timp.

HostGator este cunoscut pentru suportul uimitor al clienților din industrie. Și aceeași calitate a asistenței este disponibilă și cu Gator Website Builder.

Cu planul lor de comerț electronic, oferă chiar și gestionarea stocurilor și calcularea impozitelor.

Puteți consulta recenzia noastră completă pentru Gator Builder pentru mai multe detalii.

4. Weebly

Weebly

Weebly este un cunoscut constructor de site-uri web. Are tone de modele pentru a crea instant un site web. Este o soluție complet găzduită, ceea ce înseamnă că puteți începe să utilizați site-ul lor imediat. Weebly are un constructor drag and drop pentru a adăuga text, imagini și alt conținut pe site-ul dvs. web.

De asemenea, vă permite să lansați un magazin online și să vă vindeți produsele. Ca și site-ul dvs. web, nu veți avea nevoie de găzduire web externă sau bandwith pentru afacerea dvs. de comerț electronic. Totul este disponibil pe site-ul Weebly și puteți începe doar introducând detalii despre magazinul dvs. Acestea oferă o mulțime de extensii plătite pentru a adăuga mai multe caracteristici site-ului sau magazinului online.

Weebly are o echipă puternică de asistență pentru a vă ajuta să vă rezolvați problemele. De asemenea, puteți utiliza secțiunea comunității lor pentru a găsi o soluție la oricare dintre problemele dvs. legate de crearea site-urilor web. Consultați recenzia noastră Weebly completă pentru mai multe detalii.

5. Spațiu

Squarespace

Squarespace este un site web self-hosting și constructor de magazine de comerț electronic. Are mai multe șabloane web pentru fotografi, site-uri de portofoliu online, restaurante, muzicieni și multe altele. Aceste șabloane sunt extrem de profesionale și necesită mici modificări înainte de a lansa site-ul.

De asemenea, vine cu o soluție puternică de comerț electronic. Puteți crea un magazin online complet funcțional cu Squarespace în doar câteva clicuri ale mouse-ului. Paginile lor de produse pot fi personalizate pentru a adăuga imagini, descrieri și alte informații. Puteți utiliza soluțiile de plată premium pentru tranzacții sigure.

Campaniile de e-mail spațiu ajută la creșterea traficului site-ului dvs. web. Puteți utiliza instrumentele lor puternice pentru a vă extinde acoperirea și a obține mai mulți vizitatori online. De asemenea, consultați aceste alternative Squarespace și aflați cum puteți trece de la Squarespace la WordPress.

6. BigCommerce

BigCommerce

BigCommerce este o platformă de eCommerce utilizată pentru a crea magazine online de afaceri. Vă permite să enumerați produsele dvs. pe Facebook, Amazon și alte rețele sociale / de afaceri de top pentru a obține mai multe afaceri. Este o soluție premium, dar puteți începe cu o probă gratuită pentru a testa software-ul lor.

Poate concura cu ușurință cu producătorul de comerț electronic Wix. BigCommerce are soluții pentru companii mici, B2B, întreprinderi și mari magazine online. Oferă instrumente premium pentru a crea un magazin puternic. Integrarea aplicațiilor adaugă mai multe funcții pe site-ul dvs. și puteți, de asemenea, să acceptați plăți online fără să le plătiți nicio taxă.

7. Shopify

Shopify

Shopify este cea mai populară platformă de comerț electronic de pe piață. Are o probă gratuită de 14 zile pentru a cunoaște software-ul și a testa totul înainte de a-ți configura magazinul online. Puteți utiliza Shopify pentru a vinde online, pe social media, pe Amazon sau în orice altă rețea. Este o soluție prietenoasă pentru începători, fără a fi necesare abilități de codare.

Dacă intenționați să creați un magazin de comerț electronic cu Wix, atunci ar trebui să luați în considerare și Shopify. Cu Shopify, puteți gestiona produse și inventar nelimitat. Vă permite, de asemenea, să vă urmăriți comenzile și tendințele de creștere, astfel încât să știți unde vă opuneți concurenților.

Când vine vorba de design-ul site-ului, Shopify poate fi complet personalizat pentru a schimba culorile, fonturile, fundalurile și șabloanele paginii de produs. Veți putea accepta plăți cu cardul de credit și se integrează și cu alte soluții de plată online.

De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră de alternative Shopify și concurenți.

Citiți recenzia noastră completă Shopify.

8. Webnode

Webnode

Webnode este un excelent constructor de site-uri și o alternativă la Wix. Vine cu planuri gratuite și premium pentru a crea un site web. Planul gratuit are caracteristici de bază și vă permite să configurați un site pe numele de domeniu Webnode. Pentru a înregistra un nume de domeniu personalizat și pentru a obține alte funcții utile, veți avea nevoie de versiunea lor plătită.

Are 50 de șabloane web pentru a vă proiecta site-ul. Aceste șabloane sunt gratuite pentru a fi utilizate pe Webnode. Puteți începe gratuit și puteți face upgrade la planul lor premium atunci când este nevoie. Versiunea premium are mai multe de oferit ca un constructor de formulare, Google Analytics, conturi de e-mail, etc.

Webnode are propriul lor web hosting inclus în orice plan premium. Puteți actualiza planul pentru mai mult spațiu de găzduire. Versiunea gratuită are mai puțin spațiu, dar este suficient pentru un site web mic.

9. WebStarts

WebStarts

WebStarts este un constructor de site-uri web freemium. Are atât planuri gratuite, cât și premium. Puteți începe cu versiunea și scara lor gratuită la un plan premium mai târziu dacă aveți nevoie de funcții mai avansate. WebStarts vine cu un constructor de pagini drag and drop pentru a lansa instantaneu site-ul. Este o soluție ieftină, perfectă pentru start-up-uri.

Este o platformă găzduită și nu are nevoie de resurse externe pentru a construi un site web. Funcțiile evidențiate includ suplimente de membru, instrumente SEO, formulare de contact și multe altele. Puteți discuta cu echipa lor de asistență în direct pentru a obține răspunsuri la orice întrebare referitoare la site-ul dvs. WebStarts.

WebStarts poate fi de asemenea utilizat pentru a crea un blog sau un magazin online. Cu toate caracteristicile sale, puteți utiliza această platformă pentru a obține o prezență online. Este o alternativă la Wix și la cel mai bun constructor de site-uri web cu mai multe integrări de aplicații.

10. Mozello

Mozello

Mozello este o soluție excelentă pentru construirea de site-uri web. Vă permite să înregistrați un nume de domeniu gratuit. Puteți crea un site web, blog sau un magazin online cu Mozello. Planurile lor premium au tone de instrumente uimitoare pentru marketing și SEO. În plus, acestea includ suport multilingv, astfel încât să puteți crea un site web în limba dvs. maternă.

La fel ca și alți constructori de site-uri din acest articol, Mozello vine cu un simplu modul de drag and drop pentru a adăuga rapid elemente și funcții pe site-ul dvs. Are modele frumoase, profesionale, pentru a vă personaliza site-ul dvs., așa cum doriți.

11. Jimdo

Jimdo

Jimdo este un alt constructor de site-uri web cu caracteristici puternice pentru a crea un site web. Se bazează pe inteligența artificială și înțelege cerințele utilizatorilor într-un mod inteligent. Jimdo oferă un nume de domeniu gratuit cu planurile lor premium. Echipa lor excelentă de asistență vă va ajuta la toate întrebările legate de site-ul dvs. web.

Această platformă poate fi folosită și pentru a crea un magazin online. Nu există nicio limită pentru adăugarea de produse și fără taxe de tranzacție. Puteți obține profitul complet al vânzărilor dvs. atunci când utilizați Jimdo. Funcționează excelent cu soluții populare de plată precum PayPal și carduri de credit. Puteți integra, de asemenea, SEPA Direct Card pentru plăți online.

Primă: Consultați cel mai bun plugin de acordare WordPress pentru a crea cadouri de succes.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai populare alternative și concurenți Wix. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cele mai populare alternative WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map