11 cele mai bune machete Divi și teme acceptate pentru Divi Builder

Cele mai bune machete Divi


Căutați cele mai bune machete și teme Divi? Divi este un constructor popular de drag and drop pentru WordPress. Există multe machete și teme create special pentru Divi Builder pentru a crea site-uri web bogate în caracteristici. Prin configurarea sa prietenoasă pentru începători, vă economisește timp și necesită cunoștințe de cod mai puțin. Puteți utiliza șabloanele Divi gata pregătite și puteți face modificări simple pentru a face site-ul dvs. web.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune machete Divi și teme Divi pe care le puteți folosi.

Aspecte Divi vs. Teme pentru copii Divi

Înainte de a ne afunda în comparație, este important să înțelegem că există 2 arome diferite de Divi disponibile pe piață: Divi Theme și Divi Builder (plugin).

Toate temele lansate de Elegant Themes, inclusiv Divi Theme sunt livrate cu drag and drop Divi Builder care vă permite să construiți și să personalizați site-ul dvs. cu ușurință.

Dacă doriți o temă WordPress foarte personalizabilă, atunci puteți utiliza Divi Tema. Alternativ, dacă doriți să utilizați o temă diferită, dar aveți nevoie de un constructor de drag and drop, atunci puteți utiliza constructorul Divi.

Acum, că cunoașteți două arome diferite de Divi pe piață, aruncăm o privire asupra diferențelor dintre machete Divi și teme pentru copii.

Aspectele Divi sunt șabloane simple pe care le puteți utiliza cu Divi Builder pentru a vă proiecta site-ul. Aceste machete pot fi personalizate folosind generatorul de pagini drag and drop.

Puteți utiliza, de asemenea, Divi Builder pentru a crea propriile machete Divi. Vă permite să importați și exportați machete tematice între site-urile WordPress.

Pe de altă parte, o temă pentru copilul Divi este o temă care moștenește toate funcționalitățile și stilul temei Divi. Folosirea unei teme pentru copii Divi este foarte recomandată dacă doriți să personalizați funcția, stilurile și designul dvs. Tema Divi.

Avantajul folosirii unei teme pentru copii Divi pentru site-ul dvs. web este că toate personalizările temelor vor fi păstrate chiar și după actualizarea temei Divi de bază..

1. Divi Builder

Divi

Divi Builder este livrat cu 800 de machete de site-uri pre-făcute pentru a vă personaliza cu ușurință site-ul. Înainte de a intra în alegerea machetei Divi de pe web, merită să iei un moment pentru a afla dacă constructorul are un aspect adecvat nevoilor tale.

Selectează aspectul preferat și ești bine să mergi. Are editare în linie, lățimi târjabile, editare sensibilă și un element pentru fiecare caracteristică de care aveți nevoie. Cu Divi Builder, puteți da clic pe ecran și a începe să tastați. Puteți lucra cu rânduri și coloane pentru a vă proiecta site-ul exact cum l-ați imaginat.

Funcțiile de proiectare în timp real ale Divi Builder vă permit să efectuați modificări live pe site-ul dvs., eliminând nevoia de a comuta între vizualizări. Puteți utiliza editorul frontend pentru a configura rapid pagina de pornire și alte pagini web.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă puternică multifuncțională WordPress care acceptă constructorul Divi. Poate fi folosit pentru a crea orice tip de site web. Vine cu mai multe machete integrate pentru a începe site-ul dvs. de la zero. Această temă este foarte rapidă în ceea ce privește performanțele și răspunde complet pentru a apărea frumos pe orice dimensiune de ecran sau dispozitiv.

Acesta acceptă WooCommerce pentru a crea propriul magazin. OceanWP este gata de traducere și poate fi utilizat pentru a crea site-uri web RTL. Este optimizat pentru ca SEO să crească traficul site-ului dvs. web.

3. Astra

Astra

Astra este o temă WordPress ușoară, dar elegantă, care poate funcționa ca un layout Divi pentru Divi Builder. Vă permite să dezactivați titlul paginii și barele laterale pentru a crea pagini cu lățime întreagă cu constructorul drag and drop. Vine cu machete gata pregătite pentru a ușura procesul de dezvoltare a site-ului web.

Are setări personalizate pentru antet, blog, arhive, pagini unice, postări și multe altele. Această temă are culori frumoase și opțiuni de tipografie.

4. Întreprinderi mici

Mici afaceri

După cum sugerează și numele, Small Business este un layout profesional Divi pentru site-urile web pentru afaceri mici. Are un design simplu, minim, dar menține toate caracteristicile necesare pentru a începe un blog. Puteți utiliza pluginul pentru a importa un site demonstrativ, care vă va ajuta să vă pregătiți site-ul complet și nu va trebui să faceți la fel de mult. Folosește Divi Builder pentru a trage și arunca conținut în paginile dvs..

Aspectul acoperă toate paginile cele mai necesare, cum ar fi despre, contact, etc. Are pe neașteptate pe pagina principală pentru a afișa serviciile dvs. cu un extras. Puteți adăuga, de asemenea, un formular de contact în subsolul site-ului dvs. web.

5. Ferma

Ferma

Ferma este un layout Divi de o pagină, cu efecte de animație lină și un design plat. Are icoane personalizate pentru pagina principală pentru a afișa serviciile, produsele, paginile de destinație și alt conținut. Puteți adăuga un banner de imagine cu lățime completă în antet, conținut cu imagini și text cu pictograme.

Pentru a configura aspectul, va trebui să cumpărați Divi Builder separat. După ce instalați constructorul, puteți utiliza acest aspect pentru a trage și arunca conținutul în mod eficient.

6. din fericire

Fericit

Din fericire este un layout gratuit Divi pentru planificatori de nunți, mirese și mire. Dispune de icoane de nuntă personalizate, culori frumoase și un stil de aspect bazat pe poveste. Pagina principală are module și secțiuni fanteziste pentru a adăuga funcțiile de care aveți nevoie. Este livrat cu o galerie de imagini, pictograme personalizate și un widget de formular de contact.

De asemenea, verificați: Cum să adăugați formularul de contact în WordPress.

Această dispunere nu are tema Divi părinte în mod implicit. Va trebui să-l instalați pe site-ul dvs. WordPress pentru a utiliza tema Fericire a nunții și a logodnei.

7. Logistică

Logistică

Logistic este un design modern Divi pentru site-urile de transport și logistică. Este livrat cu toate modulele și elementele de care aveți nevoie pentru a vă proiecta rapid site-ul logistic. Designul plat vă face mai ușor să adăugați funcții și conținut pe pagina dvs. de pornire. Logistic are o galerie încorporată pentru a adăuga imagini, proiecte personalizate, imagini apelabile la acțiune, secțiuni blurb, pictograme ale paginii de pornire, obțineți un formular de ofertă și un slider cu lățime completă.

În plus, oferă o secțiune de mărturii, contoare statistice cu pictograme și mai multe caracteristici de adăugat pe pagina principală a site-ului dvs. web. Veți avea nevoie de tema părinte Divi pentru a utiliza aspectul Logistic. Nu include Divi Builder, așa că va trebui să cumpărați acest lucru separat.

8. Ashe

Ashe

Ashe este un layout gratuit Divi pentru site-uri de yoga, fitness, sănătate, călătorii, produse de panificație, mâncare și gătit. Are mai multe meniuri de navigare, imagine de fundal pentru antet, secțiune glisantă și multe altele. Tema are un design minim și un aspect elegant.

Acceptă un formular de contact și alte secțiuni de pe pagina principală. Aspectul are mai multe scheme de culori, un design cu lățime completă și caracteristici mai uimitoare.

9. Futurio

Futurio

Futurio este un layout gratuit Divi, creat special pentru agenții de fotografie, fotografi, bloggeri personali și site-uri web de afaceri. Are un fundal de antet cu lățime completă pentru a afișa o imagine, un text și un CTA îndrăzneț. Dispune de 3 blururi pentru a afișa servicii cu efecte de animație.

Pe lângă toate caracteristicile, acceptă pe deplin WPML și WooCommerce. Această temă este optimizată pentru SEO.

10. Aventura

Aventură

Aventura este o temă elegantă Divi pentru bloggeri de călătorii, aventurieri, agenții de turism și orice alte companii de turism. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea bloguri personale sau site-uri de portofoliu de fotografie. Dispune de o galerie de imagini pe ecran complet cu pictograme. Puteți personaliza coloanele și rândurile galeriei pentru a adăuga fotografii. De asemenea, are o caracteristică de apel la acțiune pentru imagini de galerie pentru a adăuga descrieri.

Dacă aveți o echipă de fotografie sau un grup de călători, le puteți afișa în secțiunea Echipa cu 3 coloane. De asemenea, puteți posta experiențele lor de călătorie cu o fotografie de profil sau alte informații într-o secțiune de autor sub fiecare postare. Vă permite să adăugați mai multe imagini cu casete de text pe pagina principală. La fel ca în cazul altor machete Divi, veți avea nevoie de tema părinte Divi pentru a lansa tema Adventure.

11. Personalizați

Customify

Personalizare este un layout Divi gratuit și complet personalizabil pentru orice tip de site web. Are un design frumos și combinații de culori pentru a vă atrage vizitatorii. Tema este compatibilă cu toate cele populare și trebuie să aibă plugin-uri WordPress.

Este ușor de configurat și acceptă WooCommerce. Antetul și subsolul pot fi personalizate cu personalizatorul WordPress live.

11. Zelle

Zelle

Zelle este un layout Divi plin de bucurie, care funcționează perfect pentru magazinele online, pentru întreprinderile mici și pentru oricine are o misiune clară, care dorește să se prezinte într-o manieră profesională și prietenoasă. Are culori frumoase, secțiuni mobile, efecte de paralax și blocuri de conținut personalizate. Vine cu o imagine de fundal a antetului cu lățime completă.

Alte caracteristici includ butoanele de apel la acțiune, secțiunea de portofoliu, pictogramele personalizate, textul cu imagini și o secțiune de mărturii atrăgătoare. Obțineți Divi Builder pentru a lansa rapid aspectul dvs. Zelle.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune machete Divi și teme Divi. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră cu cei mai buni producători de site-uri pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me