11 cele mai bune plugin-uri și teme pentru joburile WordPress (în comparație)

cele mai bune teme și pluginuri pentru forumuri de lucru wordpress


Vrei cele mai bune plugin-uri și teme pentru forumul WordPress? Placa de lucru Plugin-urile și temele WordPress pot fi utilizate pentru a construi cu ușurință un portal de locuri de muncă sau un motor de căutare. Te ajută să postezi noi locuri de muncă și poți permite și altor angajatori să adauge locuri de muncă pe blogul tău.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune pluginuri și teme ale forumului de lucru WordPress, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp căutând instrumentele potrivite și mai mult timp punându-le în acțiune..

Crearea unui forum de lucru cu WordPress

WordPress este cel mai bun constructor de site-uri din lume. Multe dintre cele mai mari mărci folosesc WordPress pentru site-urile lor web. Este super flexibil și oferă toate caracteristicile uimitoare de care ai nevoie pentru a-ți construi propriul forum.

Veți găsi două tipuri de site-uri WordPress: WordPress.com, care este o platformă găzduită; și WordPress.org, care este o soluție de sine stătută. Puteți vizualiza comparația noastră cot la cot pe WordPress.com față de WordPress.org pentru mai multe detalii.

Vă recomandăm să utilizați WordPress.org. Este o soluție completă cu acces la toate cele mai incredibile funcții de care aveți nevoie pentru a avea succes.

Dar, mai întâi, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de găzduire web.

Bluehost este soluția noastră recomandată de găzduire. Este una dintre cele mai importante companii de găzduire web și, de asemenea, partenerul oficial de hosting de bază al WordPress.

Pentru utilizatorii noștri, oferă un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și o reducere masivă la găzduire web.

creați un blog pe bluehost

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

La achiziționarea de găzduire web, ar trebui să urmați ghidul nostru despre cum să faceți un site web cu WordPress.

Acum, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune plugin-uri și teme de pe forum pentru WordPress pe care le puteți instala pe site-ul dvs..

1. WP Job Hunter

WP Job Hunter

WP Job Hunter este un plugin pentru forumul de lucru WordPress potrivit pentru a afișa joburi pe site-ul sau pe blogul tău. De asemenea, puteți câștiga bani online, permițând înregistrările cu locuri de muncă plătite. Vine cu un widget de portal de joburi pe care îl puteți trage și plasa în oricare dintre zonele gata pentru widget-uri ale site-ului dvs. pentru a afișa cu ușurință lucrările oriunde doriți.

Acesta include multe integrări personalizate și automatizate care vă vor facilita procesul de configurare. Suporta cele mai populare platforme de socializare, inclusiv Facebook, pentru a adăuga funcții similare și partajare. WP Job Hunter se integrează, de asemenea, cu Google Maps pentru a afișa utilizatorilor dvs. locațiile lucrărilor.

2. Tema Divi

divi-tema-pentru-post-boards

Divi este una dintre cele mai bune teme polivalente care vă permit să creați un site web de bord cu ușurință. Divi vine cu sute de pachete complete de site-uri, inclusiv Job Recruiter Layout Pack, care include machete pentru candidați, pagina Angajatori, pagina Listare și alte câteva.

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai bun pentru utilizatorii care doresc să-l folosească alături de alte teme.

De asemenea, este dotat cu caracteristici precum editarea textului în linie, elemente globale & Stiluri, editare receptivă și multe altele. Divi oferă 800+ modele pre-făcute, astfel încât nu veți rămâne niciodată fără opțiuni.

Pentru ca portalul dvs. de locuri de muncă să pară bogat în funcții folosind Divi, puteți adăuga înregistrări de locuri de muncă cu locația și descrieri ale hărții.

3. Căutare de locuri de muncă

Căutare de locuri de muncă

JobSearch este un plugin premium pentru placa de lucru WordPress. Dispune de alerte de locuri de muncă, urmărire a aplicațiilor, un creator de CV-uri, autentificări de aplicații sociale și multe altele. Este livrat cu un instrument de căutare eficient care face căutarea de locuri de muncă fără efort pentru utilizatorii dvs..

Oferă angajatorilor posibilitatea de a posta detalii complete pentru fiecare loc de muncă, iar candidații pot selecta locurile de muncă la alegere. Utilizatorii dvs. pot aplica pentru locuri de muncă folosind platforme de social media precum Facebook și LinkedIn. Este un plugin gata de traducere și acceptă integral WooCommerce.

4. Executive Pro de StudioPress

Executive-pro-post-boards

Temele StuioPress sunt alimentate de Genesis Framework, care este extrem de optimizat pentru viteză și SEO. Executive Pro este conceput cu o înțelegere pentru a servi site-uri web multifuncționale. Este alimentat de Genesis Framework, care este extrem de optimizat pentru viteză și SEO.

Executive Pro oferă suport pentru funcții precum meniuri personalizate, antete personalizate, widget-uri de subsol, mai multe opțiuni de dispunere și multe altele.

ACCES GRATUIT: Executive Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Doriți să încercați GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Executive Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bine gestionat serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

5. JobEngine

JobEngine

JobEngine este o temă simplă a forumului de lucru WordPress. Are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a crea un portal de locuri de muncă. Este extrem de personalizabil și flexibil, permițându-vă să adăugați cu ușurință noi înregistrări de locuri de muncă. De asemenea, puteți permite angajatorilor să își adauge locurile de muncă pe site-ul dvs. web. Pentru aceasta, puteți crea mai multe pachete și le puteți percepe pentru fiecare înregistrare.

Acceptă șabloane de listare prezentate, gateway-uri de plată, scheme de culori multiple, opțiuni tematice personalizate, bare laterale, pagini de destinație încorporate și multe altele. Vă permite să creați cu ușurință un site web multilingv.

6. JobRoller

JobRoller

JobRoller este o temă excelentă a forumului pentru site-urile WordPress. Se livrează cu mai multe secțiuni pentru listări de joburi, opțiuni de monetizare, pagini de destinație și un filtru de căutare bazat pe Ajax.

În plus, este ușor de configurat și include opțiuni tematice personalizate. JobRoller vă permite să vă creați un cont, să încărcați listele de locuri de muncă, să gestionați o bancă de CV și multe altele. Este o temă WordPress puternică pentru portalurile de locuri de muncă, cu un aspect simplu și ordonat.

7. Manager WP Job

WP Job Manager

WP Job Manager este un plugin flexibil pentru placa de lucru WordPress, cu funcții uimitoare. Vă permite să creați cu ușurință o placă de lucru cu pagini necesare, formular de înregistrare a utilizatorilor și listări de locuri de muncă. Oferă un tablou de bord personalizat pentru utilizatorii dvs. pentru a încărca noi locuri de muncă, pentru a gestiona înregistrările și multe altele.

Vine cu mai multe suplimente. Își integrează placa de lucru cu Facebook, WooCommerce, într-adevăr și alte aplicații utile.

8. Managerul postului de muncă

Directorul postului de muncă

Job Board Manager este un plugin gratuit pentru placa de lucru WordPress care poate fi utilizat pentru a lansa rapid portalul dvs. de locuri de muncă. Dispune de profiluri de companie, locații Geo, widgeturi personalizate și suplimente premium. Vă permite să adăugați listele de joburi pe mai multe pagini și postări folosind shortcodes.

Mai mult, puteți adăuga noi înregistrări de locuri de muncă, puteți crea secțiuni de înregistrare cu plată, gestiona alertele de locuri de muncă și multe altele. Suporta fragmente bogate Schema.org, tablou de bord pentru aplicații de lucru, magazine WooCommerce și panificatoare.

9. Aplicați online

Aplica online

După cum sugerează și numele, Aplicați Online este un plugin de bord pentru joburi care permite utilizatorilor să solicite locuri de muncă online. Este potrivit pentru gestionarea clasificată de anunțuri, acceptă aplicații pentru joburi, permite utilizatorilor să solicite locuri de muncă online și trimite alerte prin e-mail.

Este livrat cu filtre de căutare, categorii de listare de locuri de muncă, formulare de cerere de angajare online și anunțuri personalizate de locuri de muncă. Nu există nicio facilitate pentru a adăuga înregistrări plătite, așa că va trebui să utilizați un plugin de companie care oferă abonamente plătite. De asemenea, puteți crea un formular de contact pentru a primi aplicații de la angajatori pentru înregistrări personalizate.

10. Biroul de lucru simplu

Simple Job Board

Dacă sunteți în căutarea unei soluții simple și ușoare pentru a adăuga un portal de locuri de muncă pe site-ul dvs. WordPress, atunci încercați pluginul Simple Job Board. Acesta vă oferă un control complet asupra listelor de locuri de muncă. Pluginul nu este umflat cu funcții. Va trebui să creați manual înregistrări de locuri de muncă, să adăugați categorii și multe altele. Nu permite utilizatorilor să creeze un cont sau să adauge înregistrări plătite, așa că va trebui să creați un formular pe site-ul dvs. web pentru a accepta ofertele angajatorilor.

Cu toate limitările vine flexibilitate, deoarece vă oferă acces pentru a adăuga detalii complete pentru listările de locuri de muncă, pentru a arăta formularelor de solicitare personalizate candidaților și multe altele.

11. WPJobBoard

WP Job Board

WPJobBoard este un plugin WordPress puternic pentru a crea un forum de lucru pe blogul tău. Vine cu un portal personalizat pentru angajatori să se uite la noile aplicații și să selecteze cei mai buni candidați. Are un panou frontal care permite utilizatorilor să încarce fișiere precum CV-uri, să adauge noi liste de joburi și multe altele.

Este livrat cu o temă gratuită a forumului de lucru, care poate fi utilizată pentru a crea cu ușurință un site web al portalului de locuri de muncă. De asemenea, este pe deplin flexibil cu cele mai bune teme WordPress. Acceptă gateway-uri de plată, abonamente, reduceri, cupoane și oferte.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune pluginuri și teme pentru forumul de lucru WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți selecția noastră de experți a celor mai bune servicii VPN pentru utilizatorii WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map