12 cele mai bune alternative GoDaddy pentru domenii și web hosting (2020)

cele mai bune alternative de găzduire godaddy


Căutați cea mai bună alternativă GoDaddy pentru înregistrarea domeniilor și găzduire web?

Fără îndoială, Godaddy este unul dintre cele mai populare nume atunci când vine vorba de înregistrarea numelor de domeniu și găzduirea afacerii tale online. În ultimii 22 de ani, GoDaddy a reușit să înființeze o fortăreață pe piață.

În acest articol, vă vom arăta cele mai bune 8 alternative GoDaddy care oferă servicii excelente de înregistrare a domeniului și de găzduire web.

Cele mai bune alternative GoDaddy pentru proprietarii de site-uri web

Acest articol este împărțit în 2 secțiuni-

 1. Cele mai bune alternative GoDaddy pentru nume de domeniu
 2. Cele mai bune alternative GoDaddy pentru gazduire web

Să începem.

Cele mai bune alternative GoDaddy pentru nume de domeniu

Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe internet, cum ar fi Google.com sau IsItWP.com. Pentru a înregistra un nume de domeniu, va trebui să accesați un registrator de nume de domeniu, să generați un nume de domeniu disponibil și apoi să îl înregistrați.

Iată 4 cele mai bune platforme de înregistrare a domeniilor care pot fi o alternativă excelentă pentru GoDaddy.

1. Bluehost

Bluehost-site

Bluehost este o soluție unică care vă permite să alegeți un nume de domeniu și să vă găzduiți propriul site web.

Cel mai bun lucru este că Bluehost vă permite să alegeți gratuit un nume de domeniu atunci când alegeți un plan de găzduire web. Veți beneficia, de asemenea, de 63% din găzduirea web.

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

Toate domeniile achiziționate de la Bluehost vin cu opțiune de reînnoire automată și blocare de domeniu.

2. Domeniul.com

Domain.com este un alt registrator popular de nume de domeniu care vă permite să înregistrați un nume de domeniu cu ușurință. Cu domain.com, puteți înregistra un nume de domeniu nou sau puteți să îl transferați pe cel existent.

De asemenea, are opțiunea de a vă permite să cumpărați un domeniu premium pentru afacerea dvs. Numele de domeniu premium sunt domenii de înaltă calitate, care au fost înregistrate anterior, dar care sunt disponibile pentru vânzare la valoarea de piață de astăzi.

Prețul pentru numele domeniului începe de la 9,99 USD pe lună.

3. Namecheap

NameCheap-blog-name-generator de

Namecheap este una dintre cele mai bune alternative GoDaddy care vă permite să alegeți un nume de domeniu perfect pentru afacerea dvs. Dacă nu găsiți singur unul bun, puteți naviga și pe piață pentru a cumpăra un nume pe placul dvs. Dacă doriți să vindeți un domeniu pe care l-ați parcat demult, este posibil și acest lucru.

Cel mai bun lucru este că costul de reînnoire a numelor de domeniu este mai ieftin decât cel al GoDaddy.

Pentru a vă ține la curent cu noutățile de pe piață, vă permite să verificați și noile versiuni de domenii noi și de nivel superior. Și dacă vă place unul dintre acestea, îl puteți apuca chiar din contul dvs. Namecheap. În plus, vine cu peste 50 de extensii diferite de domeniu de nivel superior.

4. Dreamhost

recenzie dreamhost

DreamHost oferă mai mult de 400 de domenii TLD (domenii de nivel superior) din care să alegeți. Cu DreamHost, puteți selecta cu ușurință un domeniu care reflectă ideile dvs. de afaceri și este ușor de reținut. De asemenea, vă puteți transfera domeniile fără probleme.

La fel ca Bluehost, DreamHost vă permite, de asemenea, să înregistrați un nume de domeniu gratuit atunci când achiziționați gazduire web. De asemenea, veți beneficia de 47% reducere atunci când vă abonați la un plan de găzduire.

Alături de domeniul principal, vă permite să optați și pentru un număr nelimitat de subdomenii. De asemenea, vă puteți gestiona numele de domeniu, puteți edita înregistrările DNS, puteți configura redirecționarea domeniului și multe altele. Dacă rămâi blocat, poți ajunge cu ușurință la echipa lor de asistență care este disponibilă 24/7 pentru tine.

Să aruncăm acum o privire la unele dintre cele mai bune alternative GoDaddy pentru serviciile de găzduire web.

Cele mai bune alternative GoDaddy pentru gazduire web

GoDaddy-hosting
Dacă ați privit GoDaddy ca gazdă web pentru site-ul dvs. și nu sunteți sigur dacă acestea sunt alegerea potrivită pentru dvs., trecem rapid peste unele argumente pro și contra.

Beneficiile găzduirii GoDaddy

 • Accesibil – Gazduirea GoDaddy are planuri începând de la 4,99 USD pe lună.
 • Gazduire WordPress – Construiți rapid un site WordPress cu găzduirea WordPress GoDadddy cu instalare automată.
 • Site Web Builder – Site-uri pre-construite și trageți & editor de pagini pentru începători.
 • Domeniu – Nume de domeniu gratuit, cu plan anual.
 • 99,9% Optime – 99,9% garanție uptime.

Contra de GoDaddy Gazduire

 • Preț – Există cele mai bune opțiuni de găzduire ieftine pe piață pentru începători. În plus, pentru a obține unele reduceri oferite, trebuie să vă înscrieți timp de 3 ani.
 • A sustine – GoDaddy oferă asistență decentă, dar asistență de chat live limitată, nu suport 24/7 ca și alte gazde web.
 • limitări – GoDaddy vă limitează spațiul de disc și bazele de date.
 • Fără funcție de export – Dacă construiți un site pe constructorul de site-uri GoDaddy și doriți să migrați spre WordPress, de exemplu, procesul poate fi dificil.
 • Lipsa de asistență comerț electronic – GoDaddy nu oferă niciun suport de comerț electronic, spre deosebire de multe alte gazde web.

Funcții de căutat în alternativele de găzduire GoDaddy

După ce te-ai decis asupra tipului de site web pe care urmează să-l creezi și a funcțiilor necesare pentru acesta, există și alți factori pe care trebuie să îi căutați într-o gazdă web bună, printre care:

 • Cost
 • Banii inapoi garantat
 • A sustine
 • Timp de încărcare
 • Uptime
 • Ușurința în utilizare

Alegerea unei gazde web nu ar trebui să fie o decizie rapidă. Priviți cu atenție acești factori pentru a determina care opțiune este cea mai potrivită pentru dvs..

recenzie bluehost1. Bluehost

 • Timp de încărcare: 689 ms
 • Uptime: 99,99%
 • A sustine: 9/10
 • website: Bluehost.com

Începeți cu Bluehost »

Bluehost este unul dintre furnizorii de găzduire web recomandat oficial de către WordPress.org. Oferă servicii partajate, WordPress și hosting dedicat clienților săi. Iar serviciile oferite de Bluehost sunt mult mai bune decât cele ale GoDaddy. Găzduind site-ul dvs. la Bluehost, veți de asemenea să utilizați un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și 1-clic pe instalare WordPress.

Cine este pentru?: Bluehost este o opțiune uimitoare pentru toți noii bloggeri și proprietarii de site-uri web. Datorită suportului extraordinar oferit de Bluehost, este ușor să contactați dacă vă blocați vreodată.

Prețuri: Planurile de stabilire a prețurilor Bluehost sunt foarte favorabile bugetului chiar și pentru noii. În funcție de planul dvs., acesta poate fi între 2,95 USD pe lună – 79,99 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră detaliată despre Bluehost aici.

revizuirea gazdelor2. HostGator

 • Timp de încărcare: 691 ms
 • Uptime: 99.96%
 • A sustine: 10/10
 • website: HostGator.com

Începeți cu HostGator »

HostGator este o altă alternativă GoDaddy pe care trebuie să o verificați. Oferă o varietate de planuri de găzduire și, dacă ați găzduit deja site-ul dvs. cu o altă companie de găzduire web, vă permite să transferați site-ul dvs. fără să plătiți nicio taxă suplimentară.

De asemenea, puteți folosi firewall-urile personalizate pentru a vă proteja site-ul dvs. împotriva atacurilor DDoS. Nu doar atât, oferă și spațiu pe disc și lățime de bandă nelimitată.

Cine este pentru?: HostGator poate fi cel mai bun serviciu de găzduire dacă doriți un serviciu de gazduire prietenoasă pentru începători, care să aibă toate caracteristicile esențiale, cum ar fi instalarea cu 1 clic pe WordPress, constructorul de site-uri etc..

Prețuri: Prețul HostGator începe de la 2,64 USD / lună.

Citiți recenzia noastră completă HostGator pentru mai multe detalii.

revizuirea site-ului3. SiteGround

 • Timp de încărcare: 649 ms
 • Uptime: 99,98%
 • A sustine: 10/10
 • website: SiteGround.com

Începeți cu SiteGround »

Următoarea opțiune pe care dorim să o sugerăm este SiteGround. SiteGround este una dintre cele mai bune alternative GoDaddy care vă oferă toate caracteristicile esențiale de găzduire. Cu SiteGround, aveți opțiunea de a obține o găzduire rapidă și sigură.

Dacă doriți să adăugați un magazin online și să începeți să vindeți produsele și serviciile online, SiteGround vă permite să faceți asta cu hostingul WooCommerce optimizat.

Cine este pentru?: SiteGround este o opțiune perfectă pentru începători care nu sunt foarte pricepuți în activitatea tehnică legată de gestionarea site-urilor web.

Prețuri: SiteGround și-a menținut prețurile foarte rezonabile. Aveți diverse opțiuni care variază de la 3,95 USD / lună la 11,95 USD / lună.

recenzie dreamhost4. Dreamhost

 • Timp de încărcare: 445 ms
 • Uptime: 99,90%
 • A sustine: 7/10
 • website: Dreamhost.com

Începeți cu DreamHost »

DreamHost este o altă alternativă minunată de găzduire GoDaddy. Acesta vă oferă planuri de găzduire minunate pentru care să alegeți, dar dacă sunteți nou în acest aspect și nu sunteți sigur pe care să alegeți, puteți contacta legătura cu ei pentru ajutor. Toate planurile sunt livrate cu SSL gratuit, lățime de bandă nemodificată și un nume de domeniu gratuit.

Pentru a facilita instalarea și configurarea, a oferit și o opțiune de instalare cu un singur clic. Panoul său de control personalizat ușor de utilizat vă oferă acces la toate produsele DreamHost de unde puteți regla setările.

Cine este pentru?: DreamHost cu sprijinul său excelent și serviciul uimitor este o opțiune perfectă atât pentru începători cât și pentru utilizatori avansați.

Prețuri: Planurile de găzduire partajate de DreamHost variază între 2,59 USD pe lună și 13,75 USD pe lună.

5. iPage

Ipage-GoDaddy-alternative hosting-
iPage este unul dintre cele mai ieftine servicii de găzduire web de pe piață, dar este încă o opțiune foarte fiabilă. iPage oferă un singur tip de plan de găzduire, în timp ce GoDaddy oferă mai multe opțiuni diferite.

Dar, cu planul de găzduire al iPage, obțineți înregistrare gratuită de domeniu, constructor de site-uri de drag and drop gratuit cu peste 1000 de șabloane gratuite, certificat SSL gratuit, un e-mail gratuit și asistență 24/7.

În plus, planul lor vine cu peste 500 de dolari suplimente gratuite, inclusiv credite Google Adwords, instrumente de securitate gratuite de la SiteLock, credite Bing Ad și instrumente gratuite de construire WordPress.

Dacă vă preocupă reducerea amprentei de carbon, iPage este partener de energie ecologică EPA; centrele lor de date și serverele web sunt alimentate de energie eoliană. De asemenea, sunt printre cele mai bune servicii canadiene de găzduire web.

Prețuri: Începe de la 1,99 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră completă pentru iPage »

Începeți cu iPage astăzi »

6. Gazduire A2

a2-hosting-alternative hosting-
A2 Gazduire este o gazdă web pentru dezvoltatori care vă permite să alegeți dintre 2 opțiuni ale sistemului de operare, Windows și Linux. De asemenea, oferă opțiuni de găzduire, cum ar fi distribuit, WordPress, VPS, revânzător și dedicat.

A2 Gazduire este cunoscut pentru găzduirea lor ultra-rapidă și fiabilă și oferă, de asemenea, transfer de site-uri gratuit și ușor, spațiu și lățime de bandă nelimitată, suport 24/7 și multe altele.

Ca un bonus imens, A2 Gazduire oferă o uimitoare garanție de returnare a banilor în orice moment, ceea ce înseamnă că puteți oferi serviciului lor de găzduire o încercare total fără riscuri.

Prețuri: Începe de la 3,92 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră completă de găzduire A2 »

Începeți cu A2 Hosting astăzi »

7. GreenGeeks

greengeeks-web-hosting
GreenGeeks este un alt furnizor de gazduire ecologic extrem de popular. Acest lider al industriei readuce de 3 ori puterea pe care o consumă în rețea sub formă de energie regenerabilă. Oferă găzduire web, găzduire WordPress și găzduire cu cel mai bun distribuitor.

Cu GreenGeeks, nu există taxe ascunse. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că încearcă să vă îmbunătățească suplimente de gazduire web. În plus, aceștia oferă, de asemenea, un constructor gratuit de aruncare, transfer gratuit de site-uri web, conturi de e-mail gratuite, asistență tehnică 24/7 și multe altele. De asemenea, sunt printre primele 5 servicii de gazduire web din Marea Britanie.

Prețuri: Începe la 2,95 USD pe lună.

Citiți recenzia noastră completă pentru GreenGeeks »

Începeți cu GreenGeeks Today »

8. Gazduire InMotion

Inmotion-web-hosting
InMotion Gazduire este o altă gazdă web fiabilă care oferă o serie de opțiuni de găzduire web, inclusiv găzduire WordPress, VPS, servere dedicate, găzduire de afaceri și multe altele.

Cu InMotion Hosting veți obține migrația gratuită a site-ului web, instalatorul de aplicații cu 1 clic și constructorul gratuit de site-uri web pentru a vă ajuta să obțineți rapid site-ul online. De asemenea, oferă cele mai noi funcții tehnologice pentru a face site-ul dvs. neted și rapid, cum ar fi stocarea SSD, PHP 7 și memorie în cache a serverului personalizat.

În plus, puteți încerca InMotion Gazduire fără riscuri cu garanția lor de returnare de 90 de zile.

Prețuri: Începe de la 4,99 USD pe lună pentru cititorii noștri.

Citiți recenzia noastră completă de Hosting InMotion »

Începeți cu InMotion Hosting astăzi »

Recapitulare: Top 8 alternative GoDaddy Gazduire

Gazduirea alternativelorCostMoney BackLoad Time UptimeSupport
1. Bluehost$ 2,75 / mo.30 de zile689 ms99,99%10/10
3. HostGator$ 2,78 / mo.45 de zile691 ms99,96%10/10
2. SiteGround$ 3,95 / mo. 30 de zile649 ms99,98%10/10
5. DreamHost$ 2,59 / mo.97 zile445 ms99,90%7/10
4. iPage$ 1,99 / mo.30 de zile2600 ms99,98%8/10
6. Gazduire A2$ 3,92 / mo.30 de zile1280 ms99,90%9/10
7. GreenGeeks$ 3.49 / mo.30 de zile697 ms99,92%9/10
8. Gazduire InMotion$ 3.49 / mo.90 de zile982 ms99,91%9/10

Acestea sunt câteva alternative GoDaddy pentru înregistrări de domenii și servicii de găzduire web pentru afacerea dvs. Fiecare dintre acestea oferă un sprijin deosebit, astfel încât nu există nimic de care să vă faceți griji.

După ce ați ales alegerea domeniului și găzduirea dvs., veți dori cu siguranță să vă configurați site-ul. Iată un ghid care vă va ajuta să creați site-ul dvs. într-o manieră pas cu pas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map