17 cele mai bune teme pentru copii pentru Genesis (2020)

Cele mai bune teme ale Genezei


Căutați cele mai bune teme pentru copii Genesis?

Temele Genezei sunt construite pe baza cadrului Genesis de StudioPress, cel mai popular cadru de temă din lume. Geneza funcționează perfect de la sine, dar dacă vrei să faci minuni cu Genesis, trebuie să o folosești cu o temă pentru copii pe site-ul tău.

În acest articol, vă vom arăta selecția experților noștri dintre cele mai bune teme Genesis și cum puteți obține GRATUIT toate temele Genesis.

Alegerea celei mai bune teme a Genezei

După cum a spus, Genesis este unul dintre cele mai bune cadre tematice WordPress.

În cazul în care nu sunteți sigur care este un cadru de temă WordPress, să vă explicăm un pic despre el.

Un cadru de temă WordPress este o locație centralizată unde sunt găzduite toate funcțiile principale ale temei. În partea superioară a cadrului, trebuie să instalați o temă pentru copii pentru a adăuga stilul personalizat pe site-ul dvs. web, în ​​timp ce toate funcționalitățile de bază ale cadrului dvs. rămân neatinse..

În timp ce un cadru funcționează perfect perfect din cutie, funcționează cel mai bine atunci când este folosit alături de o temă pentru copii.

Pentru mai multe detalii, consultați revizuirea noastră completă a cadrului pentru teme (avantajele și contra).

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le căutați într-o temă pentru copii Genesis pentru WordPress:

 • Suport Gutenberg: Selectați o temă pentru copil Genesis care vine cu suport complet pentru redactorul blocului Gutenberg. Editorul clasic se retrage încet, așa că, desigur, Gutenberg este viitorul.
 • Suport zona de conținut widgetized: Unul dintre cele mai importante aspecte ale Genezei este că respectă standardele WordPress pentru interfața utilizatorului. Conținutul de pe pagina principală trebuie adăugat prin intermediul widget-urilor, mai degrabă decât folosirea unui plugin de la terți, deci tema copil ar trebui să aibă și zone de conținut widgetizate
 • Integrare comerț electronic: Acest lucru este util dacă doriți să vindeți un produs pe site-ul dvs. sau dacă doriți să integrați ușor o poartă de plată.

Doriți să încercați gratuit toate cele 35 de teme premium StudioPress Genesis?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35+ teme Genesis GRATUIT »

Pentru mai multe detalii, ar trebui să consultați și articolul nostru cu privire la obținerea gratuită a temelor StudioPress.

1. Academia Pro

Academy Pro

Academy Pro este o temă WordPress Genesis, creată special pentru creatorii de cursuri online, site-uri web educaționale, colegii profesionale, universități și instituții academice. Este dotat cu funcții puternice încorporate, cum ar fi opțiuni de e-mail, antet video, secțiuni cu caracteristici și multe altele.

Tema oferă 6 zone de widget pentru a afișa conținutul dvs. pe pagina de pornire și paginile de destinație. Este gata de traducere și vă permite să creați un site web multilingv.

2. Revistă Pro

Revista Pro

Magazine Pro este o temă excelentă pentru Genesis, concepută pentru editori online, reviste și ziare. Este construit pentru a afișa conținut atractiv vizual, cum ar fi imaginile și videoclipurile de pe site-ul dvs..

Tema are meniuri duble de navigare, destinații de plasare a anunțurilor, formulare de abonare la newsletter, integrare socială și multe altele. Vă permite să vă organizați conținutul în categorii și etichete adecvate.

3. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro este o temă populară Genesis pentru WordPress. Vine cu 2 teme pentru copii Genesis și oferă un design perfect pentru site-urile dvs. de restaurant, cafenea, brutărie, bucătărie și afaceri culinare.

Cu widget-urile gata, puteți afișa informații utile, cum ar fi datele de contact, orele de afaceri și multe altele. Tema este ușor de personalizat cu personalizatorul WordPress live și editorul de blocuri Gutenberg.

4. Lifestyle Pro

Lifestyle Pro

Lifestyle Pro este o temă WordPress în stil revistă, construită pe topul Genesis Framework. Este o temă polivalentă, extrem de flexibilă și robustă.

Tema vine cu mai multe opțiuni de design, un aspect de poveste și un fundal alb. Se integrează perfect cu WooCommerce, astfel încât să puteți configura un magazin online.

5. News Pro

Știri Pro

News Pro este o temă de publicare WordPress pentru ziare, reviste, bloggeri și site-uri web bogate în conținut. Este construit pe partea de sus a cadrului tematic al Genezei, ceea ce îl face puternic și de neîntrerupt.

Tema vine cu 2 meniuri de navigare, un aspect cu 3 coloane, glisorul prezentat și widgeturile pentru pagina principală. Acesta include, de asemenea, fundal personalizat, scheme de culori și mai multe opțiuni de aspect.

6. Breakthrough Pro

Breakthrough Pro

Breakthrough Pro este o temă modernă WordPress, potrivită agențiilor de marketing, companiilor de PR, studiourilor digitale și agenților de publicitate. Are un fundal alb care face conținutul tău lizibil și atractiv.

Tema îl susține pe Gutenberg din cutie. Are 9 zone widget, șabloane de pagini personalizate, pagini de portofoliu și multe altele.

7. Pro digital

Pro digital

Digital Pro este o temă elegantă WordPress Genesis, creată pentru marketeri, agenții și vânzători digitali. Tema oferă un aspect perfect pentru a vinde produsele online digitale.

Este flexibil pentru întreprinderile de comerț electronic, ceea ce înseamnă că veți primi sprijin complet pentru a începe magazinul online. Alte opțiuni notabile includ butoanele de apel la acțiune, alegerea culorilor personalizate și formularele de contact gata făcute.

8. Wellness Pro

Wellness Pro

Wellness Pro este o temă WordPress perfectă pentru afaceri legate de sănătate, instructori de yoga, ghiduri de fitness și săli de sport. Este construit pe partea de sus a cadrului WordPress Genesis.

Tema vine cu 12 zone de widget gata făcute pe care le puteți utiliza pentru a personaliza mai multe secțiuni ale site-ului dvs. Are un antet complet personalizabil pentru a adăuga un meniu de navigare, un logo și o imagine personalizată cu lățime completă.

9. Daily Dish Pro

Daily Dish Pro

Daily Dish Pro este o temă WordPress Genesis pentru restaurante, bloggeri, alimentari și fotografi alimentari. Are un aspect frumos de poveste pentru a-ți crea site-ul cu alimente și rețete cu imagini.

Pagina de pornire a widgetized zone pentru a adăuga conținutul dvs., rețete prezentate, despre secțiune și meniul restaurantului.

10. Pro frumos

Pro frumos

Beautiful Pro este o temă Genesis cu multiple scopuri WordPress.

Caracteristicile temei includ șabloane de pagină personalizate, 10 zone de widget, notă de bun venit, imagini de fundal, alegeri de culori nelimitate și multe altele. De asemenea, este ideal ca bloggerii să pornească un blog WordPress.

11. Autor Pro

Autor Pro

Author Pro este o simplă temă WordPress Genesis pentru autori, editori și vânzători online. Acesta acceptă WooCommerce în afara acestei cutii, astfel încât să puteți configura o bibliotecă online și să vindeți cărți.

Vă permite să afișați cartea prezentată deasupra faldului. De asemenea, puteți prezenta alte cărți importante pe pagina principală și le puteți organiza pe baza categoriilor și a intereselor cititorilor.

12. Agentia Pro

Agentia Pro

Agency Pro este o temă uimitoare WordPress Genesis pentru agenții online, marketeri, profesioniști de afaceri și furnizori de servicii. Vine cu o imagine de fundal personalizată pe ecran complet, care atrage atenția utilizatorilor rapid.

Tema are șabloane de pagini personalizate pentru bloguri, arhive și multe altele.

13. Proces de informare

Outreach Pro

Outreach Pro este o temă a bisericii WordPress construită în topul Genesis Framework de StudioPress. Vine cu un aspect impresionant pentru a afișa mesajul tău tare și clar.

Tema vă ajută să strângeți donații online, să vă prezentați lucrările filantropice, să afișați evenimente viitoare și multe altele. Are 12 zone de widget, 6 opțiuni de dispunere și un panou de opțiuni tematice ușor care vă permite să configurați site-ul bisericii.

14. Modern Studio Pro

Modern Studio Pro

Modern Studio Pro este o temă clasică WordPress Genesis pentru designeri, fotografi, artiști și bloggeri. Oferă o experiență de lectură frumoasă utilizatorilor dvs. cu tipografie și efecte paralax clare.

Cu o pagină principală widgetizată, este ușor să adăugați lucrările prezentate și să vă angajați cu utilizatorii. Vă permite să personalizați culorile, fundalul și fontul oriunde pe site-ul dvs. web.

15. Executiv Pro

Pro executiv

Executive Pro este o temă de afaceri WordPress, construită pe topul Genesis Framework. Vă permite să vă afișați lucrările prezentate într-un stil profesionist pe pagina principală a site-ului dvs..

Are un glisier de conținut, banner de apeluri la acțiune, culori frumoase, un meniu simplu de navigare și un fundal personalizat. De asemenea, oferă widget-uri de subsol și șabloane de pagini de destinație.

16. Pro Education

Educație Pro

Education Pro este o temă excelentă pentru WordPress Genesis pentru universități, colegii, școli și instituții de învățământ. Are culori frumoase și atractive pe care le puteți adăuga pe pagina principală pentru a vă impresiona utilizatorii.

Tema are un glisier de conținut prezentat, o zonă de mesaj de bun venit, șabloane de pagini pre-făcute și meniuri de navigare duală. Puteți utiliza personalizatorul WordPress pentru a face modificări pe site-ul dvs. cu previzualizare instantanee.

17. Metro Pro

Metro Pro

Metro Pro este o temă fantastică pentru WordPress Genesis pentru site-urile web cu experiență de conținut, cum ar fi reviste online, ziare, bloguri, etc..

Puteți afișa povestea prezentată în partea de sus a paginii de pornire și puteți prezenta alte povești prezentate mai jos.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune teme ale Genezei. De asemenea, poate doriți să consultați articolul nostru despre obținerea gratuită a temelor StudioPress premium

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map