19 cele mai bune teme auto WordPress pentru comercianți și garaje auto

în comparație cu cele mai bune teme auto wordpress


Căutați cele mai bune teme auto WordPress?

Fără îndoială, industria auto este în plină expansiune. Unul dintre cele mai bune moduri de a rămâne în fața curbei din industria dvs. este să construiți un site web alimentat de o temă WordPress auto.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru comercianții și garajele auto, pentru a vă stimula activitatea auto.

Alegerea celor mai bune teme auto WordPress pentru comercianții auto

Pentru a crea un site web pentru tranzacționare auto și garaj, veți avea nevoie de o temă WordPress care să vă ofere funcțiile potrivite care să corespundă nevoilor dvs. Este posibil să știți că există mii de teme WordPress pe piață, ceea ce face dificilă selectarea celei mai bune teme pentru site-ul dvs. web.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie pe care le veți găsi deseori pe un site web auto.

 • Layout îndrăzneț și luminos
 • Pagini de destinație pentru vehicule
 • Suport de comerț electronic
 • Opțiuni de finanțare auto
 • Sistem de inventar
 • Formular de rezervare a programării

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru comercianții și garajele auto.

1. Reparatii auto Astra

Reparatii auto Astra

Astra Car Repair este un site demo demonstrat de WordPress Astra Theme. Această demo este concepută special pentru comercianții auto, garaj, reparații auto și spălătorie auto. Puteți utiliza, de asemenea, importatorul lor de conținut demo cu un clic pentru a lansa rapid un site auto cu această temă.

Funcționează excelent cu toți constructorii populari de pagini de drag and drop. Acest lucru înseamnă că, atunci când este cuplat cu un constructor de pagini, puteți personaliza site-ul dvs. web așa cum doriți, fără să vă faceți griji cu privire la problema de compatibilitate. Tema este gata de traducere și acceptă WooCommerce din cutie.

2. Divi

Divi

Divi este o temă excelentă pentru WordPress, cu mii de pachete de machete pentru orice nișă de afaceri la care vă puteți gândi. Este livrat cu mai multe șabloane demo, inclusiv unul pentru nișa auto care vă ajută să creați un site web perfect pentru comercianți auto, reparații auto, spălări auto și bloggeri auto. Puteți importa orice design pentru a lansa site-ul dvs. imediat.

Creatorul WordPress Divi vă permite să adăugați rapid text, imagini și elemente globale pe site-ul dvs. web. Această temă poate fi personalizată și utilizând personalizatorul WordPress live.

3. Ultra

Ultra

Ultra este o temă populară multifuncțională WordPress pentru a construi orice site web. Are mai multe șabloane demo integrate pentru diferite nișe de afaceri, inclusiv reparații auto, showroom auto, garaj și comercianți auto. De asemenea, dispune de un glisor de imagine orizontală cu pagină întreagă pentru a oferi site-ului dvs. un aspect distinct.

Are widget-uri personalizate, scheme de culori, tipografie clară și pictograme de social media. Tema este extrem de optimizată pentru performanță și viteză.

4. Autovehicule

Automotive

Automotive este o temă WordPress îndrăzneață și strălucitoare pentru dealeri de mașini, garaj, showroom-uri și reparații auto. Este dotat cu funcții uimitoare, precum un calculator financiar, pentru a ajuta utilizatorii să finanțeze mașinile. Permite dealerilor auto să adauge decodificator VIN pe site-ul web, astfel încât să puteți afișa toate informațiile vehiculului cu un singur clic.

Are stiluri de culori nelimitate, tipografie frumoasă și opțiuni ușoare de personalizare. Le puteți ajusta pe toate cu ajutorul personalizatorului WordPress, astfel încât nu trebuie să comutați între previzualizare și editor.

5. Monochrome Pro

Monochrome Pro

Monochrome Pro este o temă puternică WordPress pentru a crea orice site web, inclusiv reparații auto, comercianți auto și garaj. Această temă minimalistă este cea mai potrivită pentru dvs. dacă doriți să aveți o prezență vizibilă puternică online. Vine cu zone de widget personalizate pe pagina de pornire unde puteți adăuga text, imagini și widget-uri.

Puteți utiliza personalizatorul de teme pentru a personaliza orice de pe site. Funcționează perfect și cu constructorii de pagini, astfel încât să puteți construi un site auto extrem de personalizat și să stabiliți o prezență digitală puternică.

6. Muncitor

Muncitor

Muncitor este o temă profesională WordPress pentru orice site web pentru întreprinderi mici. Puteți utiliza această temă pentru a crea site-ul dvs. pentru tranzacționare auto și garaje. Este livrat cu un sistem încorporat de rezervare a rezervărilor și calendarul pe care îl puteți încorpora oriunde folosind shortcode sau widget.

Este compatibil cu Google Calendar și permite clienților dvs. să își gestioneze programările online. Tema lucrătorului este complet traductibilă în orice limbă.

7. Tehnic

tehnico

Technico este o temă modernă WordPress, creată special pentru orice site de afaceri profesionist precum garaj, reparații auto și mecanici. Pagina principală este alimentată de widget-uri de conținut pre-construite, ceea ce vă facilitează popularea cu conținut atractiv vizual.

Este livrat cu widget-uri personalizate, scheme de culori infinite și mai multe tipuri de conținut. Puteți utiliza creatorii de pagini și personalizatorul live WordPress pentru personalizarea în timp real.

8. AutoMax

Automax

AutoMax este o temă WordPress perfectă pentru afacerea dvs. de distribuție și garaj auto. Se livrează cu funcții precum schimburi valutare, calculatoare financiare, tranzacții auto online și pagini de aterizare.

Alte caracteristici includ stiluri de culoare, logo personalizat, importuri de inventar automat și multe altele. Vă permite să vă arătați fotografiile mașinii în galerii de imagini și albume frumoase.

9. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o frumoasă temă WordPress cu mai multe site-uri web gata făcute. Include șabloane cu o singură pagină și mai multe pagini pe care le puteți importa cu 1 clic.

Această temă vine cu o imagine și glisorul video în secțiunea antet. Pagina principală este complet personalizabilă cu personalizatorul WordPress live.

10. Module

module

Module este o temă elegantă WordPress bazată pe aspectul modular, ceea ce facilitează adăugarea de funcții și conținut pe site-ul dvs. web. Această temă este perfectă pentru a crea un site pentru distribuția auto, garaj, închirieri auto și orice afacere de automobile.

Vă permite să creați o pagină separată de blog sau să începeți un magazin online pentru vânzarea mașinilor. Tema modulelor are mai multe zone de spațiu publicitar, care este util dacă doriți să vă monetizați blogul auto cu publicitate.

11. Dealer auto Deluxe

Dealer auto Deluxe

După cum sugerează și numele, Car Dealer Deluxe este o temă WordPress concepută special pentru dealeri auto care vă permite să cumpărați și să vindeți vehicule online. Are un puternic motor de căutare încorporat care îi ajută pe utilizatori să găsească mașini în funcție de numărul de stoc și funcții.

Aceasta este o temă perfectă dacă doriți să vă monetizați blogul auto cu reclame. Suporta WooCommerce și WPML, care vă permit să creați un site web multilingv pentru afacerea dvs. auto.

12. Automobile avansate

Advance Automobile

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress gratuite pentru afacerea dvs. auto și de dealership, atunci Advance Automobile ar putea fi cea mai bună alegere. Este cel mai potrivit pentru crearea unui site web pentru mecanici, mașini de închiriat, garaj, showroom-uri pentru motociclete și servicii de cabină.

Pagina principală conține un glisor de imagine și un buton de apelare la acțiune.

13. Zelle

Zelle

Zelle este o temă elegantă de automobile WordPress, care oferă un aspect de o pagină pentru orice site web, inclusiv comerciant auto, închirieri auto, garaj și dealerships. Dispune de derulare parallaxă, elemente interactive ale paginii de pornire, culori frumoase și șablon prietenos pentru constructor de pagini.

Acesta include, de asemenea, fundaluri personalizate pentru a adăuga o imagine sau un videoclip fără a utiliza un plugin. Tema Zelle este SEO prietenoasă și optimizată pentru viteză.

14. Trader auto

Comerciant auto

Auto Trader este o temă uimitoare pentru automobile din WordPress pentru a construi o piață de vehicule, un blog de automobile sau o revistă. Are mai multe glisiere și animații pe pagina de pornire. Tema include, de asemenea, un mega meniu, fundaluri personalizate și machete de pagini încorporate.

Este livrat cu o interfață de administrare, tipuri de postare personalizate, mărturii, secțiune servicii, întrebări frecvente și un formular de contact. Puteți plasa anunțuri pe site-ul web pentru a face mai mulți bani online.

15. Automobilul

Automobilul

Automobilul este o temă gratuită de automobile WordPress pentru site-ul dvs. de distribuție auto și de afaceri auto. Are o secțiune elegantă cu antet, cu logo personalizat, meniu de navigare, adresă, număr de contact, bară de căutare și pictograme pentru rețele sociale. Vine cu un glisor de imagine frumos, cu text și buton de apelare la acțiune.

Tema oferă un aspect de poveste pentru a crea blogul dvs. auto. Acesta acceptă integral WooCommerce pentru a vinde vehicule online.

16. Orfeo

Orfeo

Orfeo este o temă polivalentă WordPress pentru a crea orice site web, inclusiv comerciant auto, mașini de închiriat și garaj. Dispune de o imagine de fundal a antetului cu lățime completă, cu un logo personalizat, meniu de navigare, pagina de blog și butoane de apelare la acțiune.

Tema are un layout de subsol personalizat, unde puteți adăuga widgeturi și linkuri utile.

17. AutoMall

AutoMall

AutoMall este o temă avansată de automobile WordPress, creată special pentru dealeri de automobile, mecanici, garaj și orice afacere auto. Are un aspect întunecat, cu filtre de căutare uimitoare, pentru a ajuta utilizatorii să găsească mașinile perfecte pe care au dorit să le cumpere mereu. Tema vă permite să afișați oferte de mașini și vehicule prezentate în secțiunea antet.

Tema este plină de suplimente profesionale pentru a extinde caracteristicile și funcționalitatea site-ului dvs. web de automobile. Se integrează cu sistemele de plată populare pentru tranzacții online fluide.

18. Neve

Neve

Neve este o temă ușoară de automobile WordPress, cu un design atractiv pe care îl puteți folosi pentru a crea site-ul dvs. pentru tranzacții auto, garaj și afaceri. Tema este foarte personalizabilă cu construitori de pagini precum Beaver Builder și Elementor. Puteți personaliza, de asemenea, opțiunile temei folosind personalizatorul WordPress live.

Oferă mai multe șabloane de pagini gata făcute cu importator de conținut demo cu 1 clic. Tema Neve dispune de machete personalizate pentru antet și subsol.

19. AutoDeals

AutoDeals

AutoDeals este o temă WordPress de comerț electronic care vă permite să începeți un magazin online pentru cumpărarea și vânzarea de mașini. De asemenea, vă permite să creați un site web care se ocupă cu vânzările și cumpărarea stocurilor. Puteți afișa listele și ofertele prezentate în secțiunea de sus a site-ului dvs. web.

Are caracteristici fantastice precum un calculator financiar, plăți online, căutare avansată de mașini cu filtre, schimb valutar și multe altele. Tema AutoDeals este gata de traducere și acceptă limbile RTL.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru comercianții auto și garajele. De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune și ieftine teme premium WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map