21 Cele mai bune teme pentru Beaver Builder pentru WordPress (în comparație)

cele mai bune teme de constructor de castor


Căutați cele mai bune teme Beaver Builder pentru site-ul dvs. WordPress? Beaver Builder este un popular constructor de pagini care te ajută să creezi pagini folosind o simplă interfață drag and drop. Nu toate temele WordPress acceptă Beaver Builder. Dacă intenționați să utilizați acest magnific constructor de pagini, atunci va trebui mai întâi să aflați care sunt temele compatibile cu acesta.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune teme Beaver Builder pentru WordPress pe care le puteți utiliza pentru a construi cu ușurință site-ul web al viselor dvs..

1. Potenza

Potenza

Potenza este o populară temă populară pentru WordPress. Acceptă complet creatorii de pagini, inclusiv Beaver Builder. Vă permite să trageți și să plasați conținutul, widget-urile și alte elemente de pe pagina de pornire. Cu Beaver Builder, puteți edita și alte pagini de destinație într-o clipă. Potenza are un aspect flexibil, cu mai multe coloane și caracteristici de design.

Este livrat cu widget-uri personalizate, fundaluri paralaxe, imagini, animații și multe altele. Puteți utiliza personalizatorul WordPress pentru a controla echilibrarea culorilor și pentru a vizualiza previzualizarea live a modificărilor dvs..

2. Hestia Pro

Hestia

Hestia este o temă multifuncțională Beaver Builder. Se integrează cu constructorul de pagini pentru a vă permite să proiectați site-ul dvs. în timp. Are o configurație de 1 minut și conținut demo, astfel încât să le puteți dubla cu ușurință site-ul demo. Puteți înlocui ușor conținutul și imaginile cu propriile date.

Este complet optimizat pentru viteză și compatibil cu cele mai bune pluginuri de memorie cache. Hestia acceptă mega meniuri, fundal personalizat și limbi RTL (dreapta la stânga). Este gata de traducere și poate fi utilizat pentru a crea un site web multilingv.

3. Sydney Pro

Sydney

Sydney este o temă de afaceri puternică care sprijină Beaver Builder. Este extrem de flexibil și oferă blocuri de conținut pentru a configura rapid pagina de pornire. Este livrat cu un glisor pe ecran complet, imagine antet, meniu de navigare lipicios și logo personalizat. Sydney are un constructor drag and drop pentru a crea fără efort pagini de destinație și alte pagini web.

Acceptă fonturi Google, control color complet pentru machete, machete personalizate, logo-uri și traduceri. Spre deosebire de alte teme, Sydney are un set de icoane sociale pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs. pentru a interacționa cu vizitatorii dvs..

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă gratuită WordPress compatibilă cu constructorul de pagini Beaver Builder. Are un timp de încărcare uimitor de rapid pe pagină pe care îl puteți verifica cu orice instrument de testare a vitezei pentru site-urile WordPress. OceanWP are funcții integrate pentru crearea unui magazin de comerț electronic cu WooCommerce. Puteți crea un magazin online cu această temă.

Tema vine cu extensii proprii pentru derularea pe ecran complet, pop-up de conectare, feed Instagram, etichetare albă și multe altele. Are documentație puternică care vă poate ajuta la configurarea inițială.

5. Astra

Astra

Astra este o temă elegantă WordPress creată pentru Beaver Builder și pentru alți constructori de pagini de top. Oferă site-uri web pre-construite pentru a reduce timpul și efortul pe care îl depuneți în realizarea site-urilor. Puteți pur și simplu să lansați site-urile lor demo și să înlocuiți conținutul cu unul propriu Toate design-urile site-urilor lor demo sunt făcute pentru a se conforma cu orice fel de site-ul dorit.

Personalizatorul live cu tema WordPress are toate opțiunile pentru a vă edita site-ul. Puteți vedea imediat o previzualizare a modificărilor. Astra a plătit suplimente pentru a extinde funcționalitățile pentru anteturi și machete.

6. Benson

Benson

Benson este o temă de fotografie WordPress. Acesta poate integra Beaver Builder pentru a trage și arunca conținut și imagini pe site-ul dvs. web. Oferă fotografiilor bazate pe povești. Benson este ușor de utilizat și personalizabil, astfel încât să puteți crea exact site-ul dorit.

Funcționează excelent cu personalizatorul live WordPress pentru a face modificări pe site-ul dvs. și pentru a le vedea în previzualizare. Puteți utiliza tutorialele video pentru a afla cum să gestionați site-ul dvs. web fără să vă luptați cu tactici de încercare și eroare.

7. Lentilă

Lense

Lense este o temă WordPress concepută special pentru fotografi și magazine de vânzare de aparate foto. Acesta oferă mai multe machete ale galeriei, afișarea imaginilor pe ecran complet, controlul culorilor și multe altele. Lens este o temă receptivă și arată excelent pe orice dimensiune a ecranului.

Are un încărcător de galerii încorporat, setări de control al aspectului, machete moderne și suport WPML. Lens poate fi integrat cu Beaver Builder pentru a trage și arunca conținutul dvs. pentru pagini.

8. GeneratePress

GeneratePress

GeneratePress este o simplă temă WordPress cu compatibilitate Beaver Builder. Este o temă ușoară și foarte stabilă, cu cele mai bune standarde de codificare. Are module premium și acces la biblioteca site-ului lor.

Dacă doriți să vorbiți despre personalizare, atunci veți fi bucuros să aflați că GeneratePress vine cu tipografie, culori, machete și compatibilitate cu pluginurile WordPress. De asemenea, este optimizat pentru motoarele de căutare pentru a obține mai mult trafic pe site-ul dvs..

9. Adevărat

TrueNorth

TrueNorth este o temă de portofoliu WordPress. Are un aspect unic datorită mesajului de bun venit și blocurilor de conținut de portofoliu. Puteți afișa diferite tipuri de portofolii în prezentarea de diapozitive, imagini, coloane și multe altele. TrueNorth este compatibil cu Beaver Builder pentru crearea de pagini.

Tema include widget-uri personalizate, culori, panou de opțiuni și un import de conținut demo de un clic pentru a vă pregăti site-ul. Este ușor de configurat și este o temă WordPress cu adevărat ușor de utilizat.

10. Ava

Ava

Ava este o temă WordPress eCommerce cu integrare WooCommerce. Este livrat cu peste 50 de extensii gratuite și este compatibil cu toate celelalte extensii premium WooCommerce. Funcționează excelent cu Beaver Builder pentru a trage și arunca produsele și personaliza paginile. Ava este alegerea perfectă pentru vânzarea online.

Are machete personalizate, culori, fonturi, pictograme sociale și mai multe opțiuni de editare. Ava include 6 șabloane, galerii lightbox, machete de galerii și modele cu lățime completă.

11. Milos

Milos

Milos este o temă WordPress pentru hoteluri, pensiuni, apartamente și întreprinderi de cazare. Dispune de sisteme de rezervare externe, gestionarea meniului restaurantului și alte opțiuni pentru site-ul hotelului dvs. Milos este ușor de instalat și de utilizat cu editorul Beaver Builder.

Vizualizați aceste cele mai bune teme WordPress pentru hoteluri și stațiuni.

Întrucât este pregătit pentru traducere, puteți crea site-ul hotelului în limba dvs. locală și adăuga și alte limbi internaționale. Tema este optimizată pentru viteză și SEO.

12. Personalizați

Customify

După cum sugerează și numele, Customify este o temă WordPress foarte personalizabilă. Este creat pentru creatorii de pagini și acceptă pe deplin Beaver Builder. Cu editorul în timp real, puteți crea pagini, antete, subsoluri și bare laterale și puteți vizualiza desenele instantaneu. Aceștia susțin că fiecare element din tema Personalizare poate fi personalizat.

Personalizați are multe site-uri web gata pregătite pe care le puteți utiliza pentru a lansa rapid site-ul. Pur și simplu schimbați conținutul și imaginile pentru a vă face propriul dvs. Tema este ușoară și optimizată pentru performanță.

13. Neve

Neve

Neve este o temă WordPress-friendly pentru constructor de pagini și funcționează excelent cu Beaver Builder. Este construit cu standarde moderne și machete personalizabile. Neve răspunde complet, este gata de traducere și oferă o configurație de 1 minut cu import demo inclus. Are meniuri frumoase de navigație, tipografie, culori și fundaluri personalizate.

Este compatibil cu toate pluginurile WordPress terțe. Folosind personalizatorul WordPress, puteți edita orice pagină a site-ului dvs. și puteți vedea o previzualizare în direct a modificărilor.

14. Flevr

Flevr

Flevr este o temă de afaceri WordPress pentru site-urile de comerț electronic. Sprijină WooCommerce pentru a crea un magazin online și a vinde produsele tale. Are o pagină de pornire bazată pe widget pentru a adăuga funcții, conținut și widget-uri personalizate. Flevr include 7 tipuri de conținut pentru pagini de pornire, inclusiv portofolii, glisante, servicii, echipe, parteneri, mărturii și produse.

Cu opțiuni de aspect flexibil, puteți configura coloane, listări, filtre și bare laterale pe site-ul dvs. Această temă este compatibilă cu constructorii de pagini precum Beaver Builder pentru a vă proiecta paginile prin funcționalități de drag and drop.

15. Igloo

igloo

Igloo este o temă WordPress Beaver Builder pentru restaurante și baruri. Oferă un aspect unic pentru afacerea dvs. alimentară pentru a vă promova restaurantul online. Ca și alte astfel de teme, are un sistem de gestionare a meniului pentru a afișa frumos bucatele și prețurile.

Este livrat cu 4 tipuri de conținut pentru pagina principală, inclusiv glisoare și galerii de imagini pentru a afișa fotografiile alimentare. Igloo are mai multe scheme de culori, widget-uri, culori și tipografie pentru machete.

16. Pro Rocked

Rocked Pro

Rocked Pro este o temă de afaceri premium pentru site-urile WordPress. Dispune de un glisor cret, șabloane de pagină, widgeturi suplimentare și multe altele. Tema este compatibilă cu Beaver Builder și cu alți constructori de pagini, ceea ce face personalizarea super ușoară. Puteți trage și plasa conținutul și widgeturile pentru a vă configura site-ul.

Are suport pentru WooCommerce pentru a face un magazin de comerț electronic. Tema este gata de traducere și funcționează excelent pentru limbile RTL. Au documentație puternică și ghiduri pentru a explica pe deplin caracteristicile incluse în temă.

17. Structură

struct

Struct este o simplă temă WordPress Beaver Builder pentru aplicații și software mobile, site-uri legate de software și proiecte SaaS (service as a service). Pagina principală se bazează pe widgeturi pe care le puteți trage și plasa pentru a adăuga conținut și imagini. De asemenea, Beaver Builder vă ajută să configurați pagina dvs. de pornire cu widget-uri de conținut, secțiuni de imagini și multe altele.

Este livrat cu 13 widget-uri personalizate, precum pictograme sociale, hărți de contact, programe de sarcini etc. Structul împarte conținutul tău în 5 tipuri, inclusiv portofoliu, echipă, servicii, întrebări frecvente și ghiduri. Puteți personaliza tema cu scheme de culori nelimitate, fonturi și stiluri de fundal.

18. Ryan

Ryan

Ryan este o temă WordPress, polivalentă gratuită, cu suport Beaver Builder pe care îl puteți utiliza pentru a face rapid site-ul dvs. Panoul de opțiuni tematice are numeroase setări personalizate pentru a schimba designul și aspectul site-ului dvs. Are un glisor de imagine cu lățime completă pe pagina de pornire.

Vă permite să adăugați un logo personalizat, să trageți și să eliminați widget-uri de conținut și să adăugați o imagine de fundal. Ryan este pe deplin receptiv și optimizat pentru SEO.

19. Radcliffe

Radcliffe

Radcliffe este o altă temă gratuită WordPress. Are un șablon cu lățime completă pentru pagina principală. Această temă este compatibilă cu Beaver Builder, ceea ce vă permite să adăugați conținut, imagini, formulare și multe altele pe pagina dvs. de pornire. Creatorul de pagini Beaver Builder vă ajută de asemenea să creați rapid paginile de destinație.

În plus, are șabloane frumoase, imagini cu antet, tipografie, un logo personalizat, culori personalizate și zone widget. Radcliffe este o temă pregătită pentru traducere, astfel încât să o puteți folosi pentru a crea un site web în orice limbă.

20. GBEver

GBeaver

GBeaver este o temă compatibilă cu Beaver Builder pentru site-urile WordPress. Este o temă pentru copilul Genesis, care îi oferă o bază solidă. Are mai multe machete și site-uri încorporate pentru a configura rapid site-ul. De asemenea, acceptă WooCommerce pentru a crea magazine de comerț electronic.

Este livrat cu widget-uri, module, logo-uri personalizate, meniuri lipicioase, meniuri off-panvas, coloane de subsol flexibile cu zone de widget și opțiuni tematice pentru a vă proiecta site-ul. Este un pachet complet pentru a crea un site web cu Beaver Builder.

21. Framework Builder Framework

Cadru pentru constructor de pagini

Ca și numele, Page Builder Framework este o temă WordPress perfectă, care acceptă toți constructorii de pagini, inclusiv Beaver Builder. Este o temă super ușoară, cu opțiuni flexibile pentru a vă proiecta și personaliza site-ul. Page Builder Framework este livrat cu suplimente plătite pentru navigare lipicioasă, integrare Typekit și anteturi transparente.

Această temă răspunde pe deplin și este optimizată pentru motoarele de căutare. Este construită cu cea mai recentă tehnologie pentru a o proteja și a proteja vulnerabilitățile.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme Beaver Builder pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați cele mai bune teme WordPress pentru site-urile de membru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me