22 Cele mai bune teme ale bisericii WordPress pentru extinderea turmei

Cele mai bune teme WordPress pentru biserici


Căutați cele mai bune teme WordPress pentru biserici? Tema perfectă poate transforma site-ul bisericii dvs. într-o mașină generatoare de adepți.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune 22 de teme bisericești pentru WordPress. Toate sunt sensibile, astfel încât vor arăta perfect pe orice dispozitiv.

1. Maranatha

Maranatha

Dacă doriți să porniți un site web care să includă funcții inovatoare, precum derularea inspirată de paralax pe pagina de pornire, atunci Maranatha este o temă excelentă de utilizat.

Puteți utiliza o imagine statică sau un videoclip ca fundal al paginii de pornire pentru a atrage noi adepți la turmă. Iar paginile dvs. cele mai importante vor fi întotdeauna la un simplu clic, datorită meniului lipicios care se „lipeste” în partea de sus a ecranului, chiar dacă vizitatorii site-ului dvs. defilează în jos..

Cu Maranatha, puteți încărca predicile dvs. ca fișiere audio sau video, sau chiar să scrieți transcrierile ca postări de text pentru blogul dvs. Această temă oferă, de asemenea, opțiuni de aspect frumoase pentru pagina dvs. Despre pagina și calendarul Evenimente.

Începeți cu Maranatha Today!

2. Proces de informare

outreach pro

Înfăptuit de dvs. de cei mai buni oameni de la StudioPress, Outreach Pro utilizează cadrul lor puternic Genesis. Dacă aveți nevoie pentru a transmite o mulțime de informații pe site-ul dvs., aceasta este o temă minunată pentru a alege.

Există mai multe șabloane pre-făcute pentru a vă grăbi site-ul. Și personalizatorul temei vă permite să modificați schema de culori pentru a se potrivi cu marca bisericii dvs..

ACCES GRATUIT: Outreach Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Vrei să încerci GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Outreach Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bine gestionat serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

Cu 12 zone de widget și un antet personalizabil, nu veți avea probleme să modificați Outreach Pro pentru a arăta exact cum aveți nevoie pentru.

Începeți cu Outreach Pro Today!

3. Divi

Divi

Divi este o alegere considerabilă pentru site-urile bisericii. Cu Divi în loc, puteți expune informații cheie precum media, pastorii, timpul de serviciu și multe altele.

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai bun pentru utilizatorii care doresc să-l folosească alături de alte teme.

Cu atât de multe teme pentru copii Divi pentru site-urile bisericești, puteți afișa cronometre în jos, CTA, glisor pentru predici și multe altele. Tema este simplă și curată, cu opțiuni de tipografie uimitoare pentru a vă satisface nevoile.

Începeți cu Divi Today!

4. Mântuire

salvare

Curat, elegant și ușor roz, ca un răsărit ceresc. Tema Mântuirii este perfectă pentru o serie de denumiri pentru a-și transmite mesajele bazate pe credință într-un mod frumos.

Această temă vine cu un sistem de gestionare a evenimentelor și o formă de donație cu gust, care se integrează cu PayPal. În plus, există mai multe widget-uri personalizate pe care le puteți utiliza pentru a profita la maxim de site-ul dvs. web.

Începeți cu mântuirea de astăzi!

5. Exodul

Exod

Nu lăsa numele să te păcălească! Deși „exod” înseamnă de obicei o plecare în masă de oameni, ultimul lucru pe care vizitatorii site-ului dvs. vor dori să îl facă atunci când aterizează pe pagina dvs. web. Tema Exodului îi va face pe credincioși să se grăbească spre turma ta.

Exodus este ușor de personalizat și folosește o funcție de previzualizare live, astfel încât să puteți vizualiza modificările la culorile și fonturile sale în timp real.

Această temă include pagini deja încorporate pentru predici, evenimente, locații și profiluri de personal. Am fost deosebit de impresionați de pagina Predici, deoarece vă permite să încărcați mesajele sub formă de text, audio sau fișiere video.

Începeți cu Exodus astăzi!

6. Înviere

Învia

Adu-ți vie pe site-ul bisericii tale cu tema Înviere! Alegeți dintr-o schemă de culori deschise sau închise, apoi personalizați-l pentru conținutul inimii voastre.

Resurrect vine cu mai multe fonturi din care să alegeți și opțiunea de a încărca o imagine de logo personalizată. De asemenea, este optimizat pentru ecrane de înaltă rezoluție, astfel încât imaginile dvs. vor părea clare pe fiecare dispozitiv.

Începeți cu Învierea de azi!

7. O singură Biserică

o singură biserică

O Biserică are 12 scheme de culori diferite din care să alegeți. Nu îți place niciuna dintre culorile furnizate? Nici o problema. Acestea includ, de asemenea, un selector de culori personalizat, astfel încât să vă puteți alege propriul dvs.!

Puteți publica predicile în formatul video, audio sau text. Iar categoriile de pagini vă permit să le enumerați după vorbitor, subiect sau serie.

O Biserică este, de asemenea, integrată cu Adobe Typekit, astfel încât să aveți o mulțime de opțiuni de fonturi din care să alegeți pentru a face site-ul dvs. să iasă în evidență de mulțime.

Începeți cu One Church Today!

8. Rugăciunea

Rugăciune

Cu aspectul său flexibil al paginii de pornire, Rugăciunea vă permite să adăugați mai multe widget-uri la prima pagină pentru a crea un aspect cu adevărat unic. Slider-ul galeriei prezentate este de asemenea o atingere frumoasă.

Dacă biserica dvs. este activă pe rețelele de socializare, veți fi foarte mulțumit de widgetul său pentru rețelele de socializare. Vă puteți conecta site-ul la Instagram, Twitter și multe altele!

Așa cum rugăciunile vin în mai multe forme diferite, tema Rugăciunii vine în mai multe culori diferite. Cel mai bun din toate? Puteți utiliza o schemă de culori diferită pentru fiecare pagină creată!

Începeți cu rugăciunea de azi!

9. Kerygma

kerygma

Dacă biserica ta are un podcast, atunci Kerygma este tema pentru tine. A fost creat special pentru a prezenta podcast-uri sub formă audio sau video.

Este livrat cu SiteOrigin, unul dintre cele mai bune pluginuri pentru constructorul de pagini de pe piață. Puteți utiliza funcționalitatea de drag and drop pentru a personaliza rapid și ușor site-ul dvs., așa cum doriți.

Cu opțiunea de a încărca propriul logo, de a schimba schema de culori a temei și de a utiliza peste 600 de fonturi Google, veți putea să vă potriviți site-ul dvs. cu brandul dvs. cu ușurință.

Începeți cu Kerygma Today!

10. Epic

Epic

Această temă va face site-ul dvs. la fel de epic ca și biserica în sine! Alegeți dintr-o schemă de culori deschise sau închise și pregătiți-vă să impresionați.

O altă temă axată pe podcast, Epic vă permite să încărcați fluxuri audio și video pentru abonamente la iTunes și RSS. Iar funcția de categorii vă permite să arhivați fiecare dintre difuzoarele dvs. separat.

Ne-a plăcut că bara de navigare poate fi plasată în logo-ul dvs. sau direct deasupra acesteia.

Începeți cu Epic Today!

11. Adorați Biserica

adora biserica

Biserica Adore este o temă completă funcțională a Bisericii, construită de un imitat al autorului elitei de putere ThemeForest. Această temă este cea mai potrivită pentru dezvoltarea site-urilor bisericești, caritate, non-profit și religioase.

Mai jos sunt câteva caracteristici de bază ale temei Bisericii Adore.

 • Plugin-ul Events Manager încorporat: Construiți rapid evenimente fără a fi necesar să cumpărați un plugin pentru evenimente.
 • Manager predici: Creați predici cu o opțiune încorporată.
 • Mega Menu Module: Creați meniuri la alegere cu mai multe coloane.
 • Instalare demo cu un singur clic: Importați cu ușurință site-ul demo cu un singur clic.

Începeți cu Adore Church astăzi!

12. Dumnezeule Har

Dumnezeule Har

Complet integrat cu WPBakery, God Grace este rapid și ușor de configurat printr-un constructor intuitiv de drag and drop. Dar acesta este doar unul dintre numeroasele motive pentru care a făcut-o pe lista noastră cu cele mai bune teme ale Bisericii WordPress.

God Grace garantează sprijin deplin din partea echipei lor dacă ar trebui să rămâneți blocat în timp ce construiți site-ul dvs. Se mândresc că sunt rapide și de încredere.

Partajează predici, promovează evenimente și acceptă donații prin această temă incredibilă de evenimente și conferințe. Puteți chiar să vindeți produse, cum ar fi literatura bisericească sau îmbrăcăminte de marcă, datorită integrării sale WooCommerce.

Începeți cu Dumnezeu Harul de azi!

13. Binecuvântarea

Binecuvântare

Dotat cu WPBakery și Slider Revolution, Blessing trăiește până la numele său. Cu siguranță vă veți simți binecuvântat de această temă bisericească ușor de utilizat.

Caruselul cu imagini tactile și glisante este perfect dacă vă așteptați să aveți o mulțime de vizitatori mobili sau cu ecran tactil.

Începeți cu binecuvântarea de azi!

14. Sfânta Biserică

Sfânta Biserică

Perfectă pentru biserici și grupuri de rugăciune, Sfânta Biserică este încărcată cu tot ce ai nevoie pentru a face site-ul tău un succes. Această temă are un blog puternic, care este excelent pentru a partaja actualizări de știri cu urmăritorii tăi.

Vine cu Calendarul evenimentelor pentru prezentarea evenimentelor viitoare în cadrul organizației dvs. Este, de asemenea, compatibil cu WPBakery pentru ușurința în utilizare și WooCommerce, astfel încât să puteți vinde lucruri de la magazinul dvs. de cadouri online.

Începeți cu Sfânta Biserică de azi!

15. Credo

Credo

Credo este perfect pentru bisericile de toate cultele. De asemenea, funcționează extrem de bine pentru organizații de caritate și non-profit.

Arhivează-ți predicile, împărtășește fotografii și videoclipuri, privește evenimentele viitoare și spune lumii despre biserica ta!

Începeți cu Credo Today!

16. Caritate

Charitize

Gata de traducere, cu o mulțime de opțiuni de personalizare, Charitize este perfect pentru biserica sau organizația de caritate.

Ei recomandă utilizarea pluginului Jetpack cu această temă. Dacă se întâmplă să iubești deja Jetpack, atunci aceasta este o alegere minunată!

Începeți cu Charitize Today!

17.Momentele

Momentele

Această temă gratuită WordPress este foarte ușoară, ceea ce face ca viteza de încărcare să fie o prioritate. De asemenea, este optimizat pentru SEO, astfel încât să crești în rândurile Google.

Acesta acceptă WooCommerce, deci, dacă aveți un magazin online, veți fi bine să mergeți. De asemenea, ne-am bucurat de widget-ul Instagram, care este perfect dacă aveți deja o prezență pe social media.

Începeți cu TheMoments Today!

18. Biserică și evenimente

biserică și evenimente

Ai o biserică? Biserica ta găzduiește evenimente? Atunci Biserica și Evenimentele sunt tema pentru tine.

Această temă acceptă plugin-urile Event Calendar Pro, Filter Bar, WooTickets și Community Events, ceea ce o face absolut perfectă pentru bisericile care găzduiesc mai multe evenimente de-a lungul anului..

De asemenea, are 10 opțiuni de antet și 20 de opțiuni de subsol, oferindu-vă o mulțime de opțiuni de personalizare.

Începeți cu Biserica și evenimentele de astăzi!

19. Biserica WP

Biserica WP

Cu widget-ul său de abonament la newsletter, WP-Church a fost conceput pentru a vă ajuta să abțineți abonații dvs. de e-mail. Și cu galeria predică personalizată și prezentarea de diapozitive atrăgătoare, veți primi o mulțime de implicări pe pagina dvs. web.

Cu 6 culori personalizate din care să alegeți și 8 zone de widget personalizate, veți putea face ca WP-Church să arate exact cum doriți.

Începeți cu WP-Church Today!

20. Dunamis

dunamis

Dă mișcării tale religioase un aspect modern cu tema Dunamis.

Dunamis vine cu un site demonstrativ ușor de instalat pentru configurarea rapidă a site-ului. Sau, dacă doriți, puteți utiliza constructorul de pagini drag și drop încorporat pentru a vă proiecta site-ul de la zero.

Am fost deosebit de impresionați de sistemul său de gestionare a donațiilor. Acceptați donațiile de pe site-ul dvs. web și urmăriți-le cu ușurință chiar de pe tabloul de bord de administrare!

Începeți cu Dunamis Today!

21. Benedicto

Benedicto

Benedicto dispune de 9 machete de pagini personalizate, 35 de widget-uri personalizate și este complet gata de traducere. Dacă sunteți în căutarea de a atrage urmări diverse, aceasta este o alegere fantastică.

Cu opțiuni nelimitate de culori și tipuri de fonturi, Benedicto se poate conforma fără efort la marca dvs. În plus, puteți încorpora orice predici pe care le-ați încărcat pe Soundcloud.com!

Începeți cu Benedicto Today!

22. Înviat

răsărit

Ridicați-vă la înălțimi noi cu tema Înviat! Are tot ce ți-ai putea dori vreodată într-o temă a bisericii WordPress: o arhivă de predici, o pagină de evenimente, o galerie foto, o pagină de știri și multe altele.

Această temă este incredibil de versatilă și funcționează bine pentru bisericile de toate cultele, grupurile de caritate și organizațiile non-profit.

Începeți cu Înviat astăzi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune teme WordPress pentru biserici.

Dacă v-a plăcut această postare, s-ar putea să vă bucurați și de tutorialul nostru pas cu pas ușor despre cum să construiți un formular de donație în WordPress și cele mai bune teme premium premium WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map