22 Cele mai bune teme imobiliare WordPress pentru 2020 (în comparație)

cele mai bune teme imobiliare wordpress


Căutați cele mai bune teme imobiliare WordPress?

Afacerea imobiliară este extrem de competitivă și, uneori, este nevoie pentru a merge înainte de joc este un site web cu aspect deosebit! Cu toate acestea, în timp ce acest lucru sună destul de simplu, în teorie, poate dura săptămâni să analizezi miile de teme disponibile pentru a găsi potrivirea ta perfectă.

În acest articol, am ales cele mai bune teme imobiliare pentru WordPress doar pentru dvs. Acum puteți înceta să vă faceți griji cu privire la alegerea unei teme și să reveniți la ceea ce faceți cel mai bine!

Alegerea celei mai bune teme imobiliare WordPress

O temă imobiliară nu este diferită de temele obișnuite WordPress. Cu toate acestea, dacă combinați caracteristicile relative care sunt necesare pentru a face un site web imobiliar puternic, atunci puteți să convingeți concurența din industria dvs..

Iată câteva dintre caracteristicile pe care ar trebui să le căutați într-o temă imobiliară WordPress:

 • Listare IDX: Majoritatea temelor imobiliare oferă această caracteristică ca beneficiu pentru agenții imobiliari de a enumera toate proprietățile din oraș. Ar trebui să alegeți o temă cu opțiunea de listare IDX sau tema ar trebui să susțină un plugin pentru a adăuga această funcție pe site-ul dvs..
 • Calitatea de membru: Obținerea persoanelor pentru a se înscrie pe site-ul dvs. vă poate oferi o mulțime de informații reale necesare în afacerea imobiliară. Puteți selecta o temă care vine cu plugin-uri de membru WordPress.
 • Forumul comunitatii: Un bonus care vă permite să configurați forumuri dinamice pe site-ul dvs. este un bonus. Forumurile vă vor ajuta să înțelegeți publicul într-un mod mai bun și puteți viza potențialii cumpărători / vânzători în mod eficient.
 • Design responsabil: Ar trebui să alegeți o temă care să fie complet mobilă. În acest fel, utilizatorii dvs. pot experimenta aspectul perfect al site-ului dvs. pe orice dimensiune de ecran sau dispozitiv.

1. AgentPress

agentpress-pro

Propus de StudioPress, AgentPress Pro rulează pe celebrul Genesis Framework. Este exact ceea ce căutați dacă „priceput” este cuvântul pe care îl utilizați pentru a descrie afacerea dvs..

AgentPress Pro vine cu propriul plugin de gestionare a listărilor, permițându-vă să creați widget-uri, taxonomii și tipuri de posturi personalizate. De asemenea, puteți personaliza antetul astfel încât site-ul dvs. să se potrivească perfect cu marca dvs..

Vorbind despre personalizare, puteți modifica, de asemenea, setările temei și schemele de culori. În plus, are 6 zone de widget pentru pagina principală!

Această temă este ușor de configurat și de pornit, și include chiar și o opțiune de previzualizare live pentru a vedea modificările în timp real.

ACCES GRATUIT: AgentPress Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Vrei să încerci GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv AgentPress Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

Începeți cu AgentPress Today!

2. Divi

Divi Imobiliare

Divi este tema populară cu toate scopurile WordPress pe care o puteți folosi pentru a construi un site web imobiliar. Vine cu mai multe machete gata pregătite pentru agenții imobiliari, agenții imobiliari și site-urile de listare IDX.

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să o folosească alături de alte teme.

Tema oferă tone de opțiuni personalizate, design vizual, editare de text în linie și elemente globale pentru personalizare. Este ușor de configurat și nu necesită cunoștințe de cod.

Începeți cu Divi azi!

3. MustSee

trebuie sa vezi

Având fundalul său foto cu paralax cu defilare, MustSee este o temă clasică a site-ului web, cu o răsucire modernă.

Puteți alege dintre 4 scheme de culori pentru a personaliza MustSee la stilul dvs. personal. În plus, a fost construit pe cadrul de echitate, creat special pentru agenții imobiliari, pentru oomph suplimentar.

Începeți cu MustSee Today!

4. EstateEngine

EstateEngine

Această temă are tot ceea ce așteptați de la un site web imobiliar și apoi unele! Are numeroase funcții avansate, care sunt destul de ușor de utilizat, atât pentru dvs. cât și pentru potențialii dvs. clienți.

Funcția de căutare este de vârf, iar EstateEngine facilitează încărcarea proprietăților și solicită clienților proprietățile. Este, de asemenea, incredibil de simplu să generați bani datorită planurilor de plată și spațiilor publicitare.

Ne place că EstateEngine vine cu propriul său constructor de drag and drop, ceea ce face personalizarea fără efort.

Începeți cu Estate Engine astăzi!

5. reședință

şedere

Elegant și argintiu, Residence emană un aer de lux. Dacă căutați clienți de înaltă calitate, această temă este o modalitate excelentă de a vă prezenta cele mai valoroase proprietăți.

Residence vine cu integrarea pluginului dsIDXPress, permițând potențialilor dvs. clienți să caute prin intermediul MLS cu ușurință. De asemenea, am apreciat că este preîncărcat cu aproape fiecare simbol valutar de care ai putea avea nevoie, făcând ușor prețul înregistrărilor, indiferent unde te afli în lume.

Această temă funcționează la fel de bine dacă aveți mai mulți agenți în echipa dvs. Residence oferă fiecărui agent propriul său tablou de bord.

Începeți cu Residence Today!

6. Oikia

Oikia

Motorul de căutare optimizat și încărcat cu propriul său build and drop, Oikia este incredibil de ușor de personalizat. Există widget-uri disponibile pentru aproape orice, inclusiv link-uri de social media, blocuri de conținut, hărți și multe altele!

Una dintre cele mai bune caracteristici incluse în Oikia este posibilitatea de a alege o schemă de culori diferită pentru fiecare pagină.

Începeți cu Oikia Today!

7. Elviria

Elviria

Alegeți una din 2 pagini de start construite, adăugați propriul conținut și pregătiți-vă să vindeți! Elviria simplifică ca site-ul dvs. să funcționeze rapid.

În loc de zonele obișnuite ale barei laterale și ale subsolului, Elviria are opțiuni de a adăuga zone gata pentru widget în mai multe secțiuni ale site-ului dvs. web. Acest lucru, împreună cu opțiunile sale de culori nelimitate, îl fac personalizabil.

Opțiunile de tip carusel și galerie de imagini adaugă un plus de apel la site-ul dvs., atrăgând potențialii clienți cu efecte grafice atrăgătoare.

Începeți cu Elviria Today!

8. Bahia

bahia

Personalizarea este cheia temei Bahia. O să vă placă cât de ușor este să vă potriviți tema cu brandul dvs. odată ce ați început cu aceasta.

Cu opțiuni de culori nelimitate și o zonă de antet personalizată, Bahia poate fi personalizat în doar câteva clicuri ale mouse-ului.

În plus, ca și tema surorii sale, Elviria, Bahia include și o listă de opțiuni pentru carusel și galerie de imagini.

Începeți cu Bahia Today!

9. Londra

Londra

Zonele widget flexibile, opțiunile de culori nelimitate și o zonă de antet extrem de personalizabilă fac parte din ceea ce face din Londra una dintre cele mai bune teme imobiliare pentru WordPress..

Londra vine cu o mulțime de widget-uri personalizate, inclusiv glisoare de imagine, căsuțe de conținut prezentate, optini de abonare la newsletter și butoane de apel la acțiune.

Bazat pe cadrul Bootstrap cu câteva scripturi jQuery impresionante, Londra are multe de oferit.

Începeți cu London Today!

10. HomeQuest

homequest

Dacă executați un portal de reclame imobiliare, atunci HomeQuest este tema dorită. Clienților dvs. le va plăcea harta căutată și alte funcții de căutare avansate.

HomeQuest a fost conceput special pentru a câștiga mai mulți bani. Cu tone de pachete de trimiteri diferite, o opțiune pentru a revendica proprietăți și mai multe zone de spațiu publicitar; veți greși în aluat în cel mai scurt timp!

Începeți cu HomeQuest Today!

11. Oslo

Oslo

Folosind Bootstrap, Oslo împachetează destul de bine. Are chiar mai multe scripturi jQuery pentru a-l face și mai puternic.

Puteți folosi pagina sa pre-construită pentru a vă lansa și a funcționa imediat sau pentru a personaliza Oslo pentru conținutul inimii dvs. cu opțiuni de culori nelimitate, setări pentru antet și zone widget.

Începeți cu Oslo Today!

12. Mainstreet

strada principala

Această temă s-ar putea numi Mainstreet, dar veți crede că tocmai ați descărcat Easy Street datorită configurației sale incredibil de simple. Constructorul drag and drop face ca pornirea site-ului dvs. imobiliar să devină o adiere, permițându-vă să câștigați bani în cel mai scurt timp.

Vizitatorii pot căuta în MLS datorită pluginului dsIDXPress. În plus, puteți afișa listările în orice monedă.

Această temă funcționează perfect pentru mai mulți agenți. Fiecare agent va primi propriul său tablou de bord.

Începeți cu Mainstreet Today!

13. Imobiliare Lite

real estate-Lite

Această temă gratuită este una dintre temele esențiale ale bunurilor imobiliare WordPress, deoarece este o soluție completă pentru nevoile dvs..

Această temă este gata de traducere și foarte personalizabilă. Puteți personaliza fundalul, culorile, zona logo-ului, meniurile și zona antetului. De asemenea, are mai multe zone pregătite pentru widget-uri, precum și opțiuni pentru machete de 1, 2 sau 3 coloane.

Începeți cu Real Estate Lite Today!

14. Imobiliare chiar acum

real estate-dreapta-acum

Proprietatea imobiliară este perfectă dacă vindeți proprietăți în diferite valute sau limbi. În plus, puteți modifica schema de culori a temei de la întuneric la lumină cu un singur clic al mouse-ului.

Puteți alege dintr-un aspect complet sau în cutie și vi se oferă 3 widgeturi de subsol. Pentru o temă gratuită, este o opțiune excelentă!

Începeți cu imobiliare chiar acum!

15. Moșie nouă

nou-estate

New Estate poate fi descărcat gratuit pentru un set complet de caracteristici de bază sau puteți trece la versiunea premium pentru și mai multe opțiuni.

Versiunea gratuită are tot ce ai nevoie pentru a rula un site web cu multi-agenți. Puteți chiar permite clienților să își încarce propriile proprietăți.

Versiunea premium vine cu un glisor de imagine, hărți și suport dedicat.

Începeți cu New Estate Today!

16. Afaceri Di

afaceri

Di Business este gata de WooCommerce și include mai multe șabloane, inclusiv un instalator de site-uri demo cu un clic. Puteți fi în funcțiune în cel mai scurt timp!

Această temă este curată, modernă și personalizabilă. Ne-a plăcut că este compatibil cu toate cele mai populare pluginuri pentru creatorul de pagini. Puteți regla site-ul dvs. la perfecțiune fără a fi necesare abilități de codare.

Începeți cu Di Business Today!

17. Imobiliare 7

real estate-7

Indiferent dacă vindeți proprietăți pentru a cumpăra sau pentru a le închiria, Real Estate 7 v-a acoperit!

Această temă include o mulțime de plugin-uri și chiar un program de instalare demo cu un clic pentru a vă pregăti site-ul rapid. Tema garantează chiar și asistență de top și actualizări gratuite.

Începeți cu Real Estate 7 Today!

18. MyHome

Casa mea

Dacă doriți să încercați o temă premium, dar nu sunteți sigur, atunci veți aprecia opțiunea de încercare gratuită de 14 zile a MyHome.

MyHome include 6 demonstrații ale site-ului web cu un clic și 14 șabloane pentru pagina de pornire. Se mândresc cu faptul că constructorul de pagini de drag and drop inclus include chiar și mai multe module decât WPBakery! Această temă poate fi, de asemenea, adaptată pentru orice monedă sau limbă.

Funcțiile de căutare avansate includ completarea automată a cuvintelor cheie, căutările pe hartă și căutările clasice. Clienții își pot salva căutările, dacă doresc.

Această temă include, de asemenea, o mulțime de opțiuni pentru imagini și videoclipuri, inclusiv o caracteristică care vă permite să faceți tururi de proprietate virtuală.

Monetizarea este, de asemenea, o briză datorită integrării WooCommerce și a gateway-urilor de plată pentru PayPal, Stripe și transferurile bancare directe..

Începeți cu MyHome Today!

19. Houzez

houzez

Houzez este compatibil cu GDPR chiar de pe liliac și funcționează bine cu WPBakery, cel mai popular plugin de drag and drop, pentru a face construirea site-ului dvs. simplu ca plăcintă.

Această temă a fost, de asemenea, complet tradusă în 20 de limbi diferite și poate fi tradusă în mai multe prin pluginuri.

Începeți cu Houzez Today!

20. Reședința WP

WP Residence

Această temă vă permite să oferiți clienților dvs. capacitatea de a-și încărca propriile proprietăți. Puteți permite utilizatorilor să își încarce proprietățile gratuit sau să stabilească o taxă pentru trimiteri.

Cu peste 400 de opțiuni tematice, WP Residence este foarte personalizabilă, astfel încât să puteți face site-ul dvs. web să se potrivească perfect cu marca dvs. Sau, dacă vă grăbiți, puteți utiliza 1 din cele 12 site-uri demo pre-construite și pur și simplu adăugați în conținutul dvs..

WP Residence a fost tradus și în 32 de limbi diferite.

Începeți cu WP Residence Today!

21. Case reale

Case reale

Real Homes are o funcție de căutare a proprietăților avansată, personalizabilă, pe care atât dvs. cât și clienții dvs. o veți aprecia. De asemenea, are o funcție de căutare a hărții care funcționează cu API-ul Google Maps. Ne-a plăcut în special instrumentul de comparație care a permis potențialilor clienți să privească proprietățile cot la cot.

Această temă are opțiunea de a folosi machete grilă sau listă pentru a afișa listările dvs. imobiliare. În plus, există numeroase șabloane de galerie de imagini!

Real Homes include propria temă pentru copii pentru o personalizare ușoară cu fragmente, precum și câteva plugin-uri premium precum Slider Revolution și WPBakery.

Începeți cu case reale azi!

22. Agent imobiliar

agent imobiliar

Indiferent dacă sunteți pe cont propriu sau faceți parte dintr-o agenție, Realtor este cu siguranță una dintre cele mai bune teme imobiliare WordPress. Este curat, modern și ultra-elegant.

Veți iubi filtrele sale de proprietate avansate și funcțiile de căutare, la fel și clienții. Se integrează chiar și cu API-ul Google Maps pentru a-și crea propria hartă a proprietăților.

Este foarte ușor să enumerați și să vindeți proprietăți cu Realtor. Funcția de încărcare a imaginii este uniformă, dar ne-a plăcut să puteți personaliza stilul fiecărei pagini de proprietate.

Începeți cu agenția de azi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune teme imobiliare WordPress!

Dacă v-a plăcut această postare, s-ar putea să vă placă și comparația noastră cu cele mai bune pluginuri pentru evenimente WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map