22 Cele mai bune teme WordPress pentru site-uri non-profit și caritate

teme wordpress pentru non-profit


Căutați cele mai bune teme WordPress pentru organizații non-profit și organizații caritabile? Dacă conduceți o organizație non-profit, cel mai bine este să vă creați site-ul web de caritate în WordPress. Există o mulțime de teme WordPress special concepute pentru a vă ajuta să strângeți mai multe donații, să vă prezentați lucrările de caritate, să adăugați calendare de evenimente etc., astfel încât să puteți extinde mâinile de ajutor la mai multe persoane care au nevoie.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune teme WordPress pentru site-urile non-profit și site-urile de caritate.

Alegerea unei teme WordPress non-profit

Alegerea temei WordPress potrivite pentru site-urile non-profit și caritate este deosebit de importantă. De obicei, atunci când alegeți o temă WordPress pentru un alt tip de afacere, v-ați concentra foarte mult pe felul în care arată și modul în care funcționează. Deși acești factori sunt încă importanți pentru site-urile web non-profit și caritate, doriți, de asemenea, să puneți un accent puternic pe modul în care o temă WordPress „se simte”. Vrei să te asiguri că alegi o temă WordPress care să se potrivească sentimentului organizației tale.

De asemenea, este important să alegeți o temă care va depune puțin eforturi pentru a vă personaliza pentru nevoile dvs. Până la urmă, nu ar trebui să alegeți o temă WordPress care necesită o revizuire completă a setărilor și a structurii. Ar trebui să poți încărca propriile tale imagini și logo, să adaugi propriul text și să ai instantaneu un site web care se simte ca organizația ta. Din fericire, există o serie de teme WordPress concepute special cu organizații non-profit și organizații de caritate.

Atunci când alegeți o temă WordPress pentru caritatea dvs., pe lângă alegerea unuia care se simte ca organizația dvs., există o serie de alți factori la care ar trebui să vă uitați, de asemenea:

 • Widgets încorporate: Tema WordPress pe care o alegeți pentru organizația dvs. trebuie să vină cu widget-uri încorporate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele, cum ar fi butoanele sau casetele de donație, secțiunile noi, calendarele pentru evenimente etc..
 • Soluții de plată: Tema dvs. WordPress ar trebui să se integreze cu o serie de soluții de plată, astfel încât utilizatorii să poată dona cu ușurință on-line caritate.
 • Plugin-uri: Tema WordPress pe care o alegeți pentru organizația dvs. ar trebui să susțină toate pluginurile WordPress populare de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. web, cum ar fi Yoast SEO, WooCommerce, WPForms, și altele.
 • Mobile-Friendly: Alegeți o temă WordPress care arată bine pe toate dispozitivele, inclusiv computerele desktop, tabletele și telefoanele mobile.
 • A sustine: Dacă aveți probleme cu tema dvs. WordPress, ajutorul trebuie să vă fie disponibil. Cu multe teme WordPress premium, veți obține documentație detaliată și un an de asistență bazată pe e-mail.

Acum, să mergem mai departe și să vedem cele mai bune teme WordPress pentru site-urile non-profit și site-urile de caritate.

1. Divi

Divi pentru non-profit

Divi este cea mai populară temă WordPress pentru toate tipurile de site-uri web. Vine cu mai multe machete pentru site-ul dvs. non-profit, caritate și strângere de fonduri.

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să o folosească alături de alte teme.

Printre alte funcții, veți obține 100 de opțiuni de proiectare, controale personalizate, editare de text în linie și multe altele. Este o temă modernă, cu elemente și stiluri globale care funcționează pe tot site-ul dvs..

Începeți cu Divi azi!

2. Zeko

Zeko-WordPress-caritate-temă

Zeko este o temă puternică de caritate WordPress pentru sensibilizarea și promovarea cauzei tale. Este livrat cu funcții esențiale non-profit și caritate, precum donații, integrare comerț electronic, buletin informativ și comunitate. Are integrare completă cu pluginul Give care vă permite să acceptați donații de la mai mulți furnizori de plăți, să setați obiective de donație, etc.

Tema Zeko include 6 șabloane de pagini pre-proiectate pentru a se potrivi scopurilor non-profitului. Tema este ușor de personalizat cu previzualizări live folosind personalizatorul Live WordPress. Dacă vă place site-ul său demo, îl puteți instala instantaneu pe site-ul dvs. cu 1 clic, personalizați-l și mergeți live.

De asemenea, acceptă pluginuri populare pentru constructor de pagini precum Beaver Builder, Elementor și SiteOrigin, astfel încât să vă puteți bucura de flexibilitate pentru a crea un design așa cum doriți.

Începeți cu Zeko azi!

3. Proces de informare

Outreach Pro

Outreach Pro este o frumoasă temă WordPress pentru non-profit, organizații de caritate și biserici. Este o temă StudioPress construită pe topul cadrului lor tematic, Genesis. Genesis Framework este popular pentru opțiunile sale inteligente pentru a face site-ul dvs. SEO-friendly, personalizare ușoară, viteză și design sensibil.

Tema prezintă glisiere uimitoare, cu opțiuni pentru a adăuga mesaje utilizatorilor site-ului dvs. Există mai multe șabloane de pagini personalizate, opțiuni de personalizare a antetului, meniuri personalizate, opțiuni de dispunere și multe altele pentru a vă ajuta să vă construiți site-ul. În plus, personalizatorul de teme vă permite să vedeți toate modificările pe care le faceți în timp real.

Outreach Pro răspunde 100%, astfel încât conținutul site-ului dvs. va arăta excelent pe toate dispozitivele, inclusiv telefoane mobile, tablete și computere desktop.

Începeți cu Outreach Pro astăzi!

ACCES GRATUIT: Outreach Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Vrei să încerci GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Outreach Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

4. Iarbă

bază-WordPress temă

Grassroots este o minunată temă WordPress concepută pentru a vă ajuta să creați un site uimitor pentru organizația dvs. Vă permite să adăugați o secțiune de eroi cu un fundal video sau imagine de fundal cu cele mai importante mesaje din partea de sus a paginilor.

Este creat cu ajutorul extensiei pentru extensia Campaniei WooCommerce pentru a vă permite să strângeți fonduri direct pe site-ul dvs. Există opțiuni pentru a afișa sponsorii, personalul, datele de contact, locația și orele de birou și multe altele. De asemenea, are o integrare profundă cu Calendarul evenimentelor pentru a vă prezenta evenimentele viitoare.

Este ușor de personalizat cu opțiunile de glisare și decontare a paginii de pornire. Puteți modifica ușor logo-ul site-ului, culorile, culorile de fundal și imaginile, fonturile, etc. și puteți crea site-ul web la care ați visat întotdeauna.

Începeți cu Grassroots astăzi!

5. Înainte

forward-WordPress temă

Înainte este o temă elegantă pentru organizațiile non-profit și caritate. Are suport complet pentru WooCommerce și pluginul pentru Extinderea campaniei, astfel încât să puteți strânge fonduri și să vindeți produse direct pe site-ul dvs. Puteți crea cu ușurință Donează acum secțiuni pentru a îndemna mai multe persoane să doneze cauza ta bună.

Tema are opțiuni de a crea un blog frumos pentru a vă prezenta ultimele știri și articole. În mod similar, vă permite să adăugați pagina de personal și sponsori pentru a afișa cine lucrează din greu pentru organizație. Puteți adăuga, de asemenea, un widget Facebook, buletin informativ, hărți Google, widget de contact, etc., pentru a ajuta oamenii să își găsească munca.

Este o temă care răspunde de telefonie mobilă, care funcționează excelent atât pe smartphone-uri, cât și pe monitoarele desktop.

Începeți cu Forward astăzi!

6. Maisha

Maisha-wp-temă pentru non-profit

Maisha este o temă de caritate puternică pentru WordPress. Este livrat cu toate caracteristicile de care site-ul dvs. caritabil non-profit va avea vreodată nevoie. Are un design frumos, cu mult spațiu pentru a vă transmite mesajele, opțiuni puternice de donare și un aspect extrem de personalizabil.

Tema Maisha include 4 caracteristici de profil care nu sunt profitabile. În primul rând, are opțiuni puternice de donare cu pluginul Give. În al doilea rând, are suport complet WooCommerce, astfel încât să puteți vinde produse pentru caritatea dumneavoastră. În al treilea rând, puteți crea cu ușurință formulare de abonare la newsletter pentru a crea o listă de e-mailuri. Și, în sfârșit, se integrează cu BuddyPress pentru a vă ajuta să creați o comunitate.

Este ușor de personalizat cu personalizatorul live. Puteți previzualiza în timp real toate modificările pe măsură ce editați.

Începeți cu Maisha astăzi!

7. Fundație

Fundația-WordPress-caritate-temă

Fundația este o temă WordPress cu caracteristici bogate în funcții, concepută pentru a vă crea un site web uimitor pentru fundația dumneavoastră de caritate. Are un design extrem de personalizabil pe care îl puteți folosi pentru a vă schimba cu ușurință sigla, fundalul, culorile etc..

Tema Fundației are un set complet de instrumente de donație care vă ajută să adăugați o bară de donații, butoane de apel la acțiune, widget-uri pentru donații pe postările dvs. interioare, etc. Puteți accepta donații direct folosind PayPal sau o adresă URL personalizată. Vă permite, de asemenea, să strângeți bani pentru un anumit proiect, să vă setați un obiectiv și să vă prezentați progresul către obiectiv într-un mod impresionant.

Mai multe funcții includ integrarea rețelelor de socializare, opțiuni pentru adăugarea sponsorilor organizației dvs., un widget MailChimp pentru înregistrări la buletinele informative, widget de pagini prezentate și multe altele.

Începeți cu Fundația de azi!

8. Maranatha

Maranatha

Maranatha este o temă creativă a bisericii WordPress, potrivită pentru organizațiile religioase și non-profit. Dispune de o lungă pagină de derulare parallaxă lungă cu opțiuni pentru a adăuga imagini sau un videoclip în fundal.

Tema vine cu un puternic instrument de gestionare a predicilor care vă permite să adăugați audio, video sau text ca predici. Puteți organiza cu ușurință și prezenta predicile dvs. în funcție de subiect, serie, carte, vorbitor și lună. În mod similar, are un instrument puternic de calendar de evenimente care vă permite să adăugați evenimentele viitoare și evenimente recurente pe site-ul dvs..

Alte caracteristici includ o bară de meniu lipicioasă, logo personalizat, culori personalizate, hartă în stil personalizat, widget-uri de subsol, căutare pe site, blog, etc. Este o temă excelentă pentru a începe site-ul dvs. non-profit..

Începeți cu Maranatha astăzi!

9. binevoitor

benevolent-WordPress temă

Benevolent este o temă WordPress cu răspuns gratuit pentru organizațiile non-profit. Este o temă extrem de personalizabilă și versatilă, astfel încât să puteți experimenta variații ale designului site-ului dvs. cu ajutorul acesteia. Construit cu cel mai recent personalizator WordPress Live, puteți personaliza cu ușurință site-ul dvs. cu previzualizări live în timp real.

Acesta dispune de glisiere uimitoare, o secțiune comunitară, un cont de statistici, o secțiune pentru clienți, un banner cu butoane de apel la acțiune, social media, etc. Are 4 zone de widget în subsol, unde puteți adăuga postări recente, postări populare, butoane de social media și un widget postat. De asemenea, puteți utiliza aceste widgeturi în bara laterală a site-ului dvs..

Tema Benevolentă este optimizată pentru SEO și viteză. Mai presus de toate, puteți experimenta o navigare lină pe toate tipurile de dispozitive, deoarece este sensibil pe deplin.

Începeți cu Benevolent astăzi!

10. Ultra

ultra-WordPress temă

Ultra este o temă polivalentă extrem de flexibilă pentru WordPress. Este o creație excelentă de Themify, care vine la pachet cu popularul plugin de constructor de pagini Themify Builder. Cu puterea Themify Builder, puteți explora posibilitățile nelimitate de proiectare cu această temă.

Tema Ultra vine cu 15 demo-uri frumos proiectate și peste 60 de machete pre-făcute pe care le puteți importa pe site-ul dvs. cu 1 clic, înlocuiți conținutul manechin cu conținutul dvs. și faceți site-ul dvs. gata în cel mai scurt timp. Puteți crea noi sau edita machete importate cu ajutorul constructorului de pagini drag and drop.

Pentru a crea un site web non-profit cu Ultra, puteți utiliza aspectul pre-proiectat de caritate sau puteți crea propriul design cu widget-urile și suplimentele disponibile.

Începeți cu Ultra azi!

11. Exod

Exodul-WordPress temă

Exodul este o temă WordPress minimalistă perfectă pentru biserici și alte organizații religioase. Are un aspect simplu și curat, care sigur va impresiona. Are tot ceea ce îți dorești pe un site web al unei biserici, inclusiv opțiuni pentru a adăuga predici în format text, audio sau video; arată evenimentele organizației tale; profiluri de personal; ministere; și locații.

Cu Exodus, puteți adăuga o imagine uimitoare și glisoare video cu un buton de apelare la acțiune pe pagina principală. Mai mult, puteți adăuga și edita meniuri derulante, bloguri, galerii de imagini, culori personalizate, fonturi, antete, bare laterale, etc. Procesul de personalizare este foarte simplu cu personalizatorul Live.

Este o temă prietenoasă pentru începători, astfel încât să puteți configura setările întregii teme și să construiți un site fără a scrie cod. Dacă aveți nevoie de asistență, puteți consulta ghidurile de documentare și videoclipurile de pe site-ul temei.

Începeți cu Exodus astăzi!

12. Revizuirea de caritate

caritate-review-temă

Dacă doriți să începeți site-ul dvs. caritabil cu un buget minim, Charity Review este o alegere bună pentru dvs. Este o temă WordPress gratuită, concepută pentru organizații de caritate și non-profit, ONG-uri și INGO.

Carity Review theme are un design extrem de personalizabil. Puteți adăuga și personaliza cu ușurință meniul personalizat, rețelele de socializare, butoanele de apelare la acțiune, glisoare de banner, mărturii, machete de bloguri, widget-uri de subsol, culori, etc..

Are suport complet pentru WooCommerce, Event Manager și alte plugin-uri importante. Cu WooCommerce, puteți crea un magazin online, vinde produsele și strânge fonduri pentru organizația dvs. de caritate.

Începeți cu Charity Review azi!

13. Idilic

idilic-caritate-wp-temă

Idyllic este încă o frumoasă temă gratuită WordPress, potrivită pentru site-uri de portofoliu mici, bloguri și site-uri de caritate non-profit. Dispune de mai multe secțiuni pe prima pagină, inclusiv widget-uri frumoase, navigare multiplă și meniuri sociale și multe altele. Puteți personaliza cu ușurință fiecare secțiune și puteți crea orice design doriți.

Tema Idyllic este o temă pregătită pentru WooCommerce, astfel încât să puteți crea cu ușurință o pagină de magazin pentru a vinde produse și a strânge fonduri pentru cauza dvs. Vă permite să împărtășiți știri și actualizări recente pe secțiunea blog. Pentru a onora donatorii și a inspira mai multe persoane să doneze, aceasta are o secțiune de donatori extraordinari.

Dacă doriți mai multe funcții, le puteți adăuga instalând pluginurile preferate. Suporta toate principalele plugin-uri WordPress, inclusiv bbPress, Polylang, Jetpack, etc.

Începeți cu Idyllic astăzi!

14. WP Wity

caritate-wp-temă

Charity WP este una dintre cele mai populare teme de caritate de pe piața ThemeForest. Este o temă puternică WordPress perfectă pentru site-urile de caritate, non-profit sau organizații neguvernamentale (ONG) care încearcă să strângă donații și să îi ajute pe cei nevoiași.

Tema Charity WP include puternicul plugin Donate pentru a face procesul de donare mai bun și mai eficient pe site-ul dvs. În mod similar, are un plugin de evenimente integrat pentru a crea evenimente atractive cu numărătoare inversă. De asemenea, are pluginul WooCommerce pentru a vă permite să creați o pagină de magazin și să vindeți produse pentru strângerea de fonduri.

Pentru a crea machete noi sau a vă personaliza paginile existente, puteți utiliza constructorul de pagini drag și drop. Puteți combina, amesteca și potrivi diferite tipuri de blocuri de conținut și puteți construi site-ul pe care doriți să îl creați. Dar, dacă vă plac demo-urile cu temă disponibile, puteți importa 1 cu un singur clic și puteți începe.

Începeți cu Charity WP astăzi!

15. Caritate Hub

caritate-hub-WordPress temă

Charity Hub este o temă de caritate strălucită, gândită cu gândire pentru o organizație non-profit, organizații de donație, biserici și site-uri web de strângere de fonduri. Vine cu un tip de post creativ creat numit cauză pentru a vă lăsa să vă prezentați cauzele de caritate impresionant. Cu acest tip de post personalizat, puteți adăuga cu ușurință un buton de apelare la acțiune, o bară procentuală pentru a afișa donațiile colectate către un obiectiv al donației, tabele și elemente de cronologie.

Pentru a colecta donații, are PayPal și Stripe integrate. Sistemul de donare încorporat trimite automat un mesaj de succes al donației, după ce a fost procesat. Vă ajută să mențineți încrederea și transparența în organizația dvs..

Alte caracteristici includ un importator demo cu 1 clic, suport pentru constructor de pagini, paralax sau fundal video în secțiunile dorite, culori nelimitate, etc. Dacă doriți să creați o pagină de magazin, puteți face asta cu WooCommerce.

Începeți cu Charity Hub astăzi!

16. Strângere de fonduri de caritate

caritate-strangere de fonduri temă

Tema de colectare a fondurilor de caritate face exact ceea ce îi spune numele. Aceasta vă va ajuta să strângeți fonduri pentru cauza dvs. Este o temă WordPress frumoasă creată cu organizații de caritate. Oferă un aspect excelent, plin de opțiuni pentru a afișa cauzele și a colecta donații.

Principalele caracteristici ale temei includ opțiuni ușoare de personalizare a temelor, încărcarea logo-ului, link-uri de social media, glisante, pagina de contact, etc. De asemenea, puteți instala și utiliza WooCommerce, deoarece are suport complet pentru plugin..

Charity Fundraiser are un design complet receptiv pentru a da un aspect superb tuturor dispozitivelor indiferent de dimensiunea ecranului sau rezoluția acestora.

Începeți cu Charity Fundraiser astăzi!

17. Caritate SKT

SKT-caritate-WordPress temă

SKT Charity este încă o simplă și frumoasă temă de caritate WordPress și non-profit. Este livrat cu un pachet de caracteristici și funcționalități utile pentru a vă ajuta să creați un site web de caritate simplu.

Tema vă permite să adăugați glisiere cu un mesaj pe pagina de start a site-ului dvs. Apoi, puteți adăuga diferite secțiuni, inclusiv o secțiune de cauze, evenimente, donatori de top, voluntari și știri recente. Vă permite să adăugați link-uri de socializare, un formular de înscriere la newsletter și adresa de contact din antetul site-ului dvs. web.

Personalizarea temelor este foarte ușoară, deoarece este construită cu un puternic Personalizator Live. Vă permite să personalizați ușor și rapid tot ce este pe site-ul dvs. cu previzualizări live.

Începeți astăzi cu SKT Charity!

18. Donează acum

donatenow-WordPress-teme-pentru-non-profit

DonateNow este o temă uimitoare pentru caritate și donații WordPress, pregătită pentru retină, potrivită pentru orice organizație care dorește să colecteze donații. Vine cu un plugin de donație puternic, care vă permite să creați un sistem complet de donații în WordPress. Există o mulțime de coduri rapide scurte și opțiuni pentru a adăuga un formular de donație, o listă de donații, o țintă de donație, o bară de progres țintă, fonduri colectate și multe altele.

Tema include un constructor de pagini de drag and drop front intuitiv extrem de intuitiv. Interfața pentru creatorul de pagini vă permite să creați noi secțiuni de conținut și, de asemenea, să vă personalizați ușor secțiunile de conținut existente, glisând, aruncând și editând elemente făcând pur și simplu clic pe ele.

Alte caracteristici includ mai multe formate de postare, mai multe stiluri de dispunere, zone glisante, opțiuni de portofoliu și fundaluri personalizate. Tema are opțiunea de a activa sau dezactiva designul receptiv.

Începeți cu DonateNow astăzi!

19. Caritate

caritate-WordPress temă

Caritatea este încă o temă WordPress strălucitoare pentru organizațiile de caritate și non-profit. Este o temă complet sensibilă, bazată pe cadrul Twitter Bootstrap, care se potrivește bine pe orice ecran.

Tema de caritate are funcții integrate de donare pentru a adăuga butoane de apelare la acțiune, sumă colectată a donației, obiectiv de donație cu o bară de progres, etc. De asemenea, include coduri scurte utile pentru coloane flexibile, butoane colorate, comutări, file, evidențieri personalizate și Mai Mult.

Cu această temă, veți primi gratuit și un plugin slider premium. Alte caracteristici includ culori nelimitate, integrare simplă a descărcărilor digitale, suport PayPal etc..

Începeți cu Charity azi!

20. Kunco

kunco-WordPress-teme-pentru-non-profit

Kunco este o temă genială de caritate, finanțare a mulțimilor și strângere de fonduri pentru WordPress. Puteți crea un site web non-profit cu drepturi depline folosind această temă. Are puterea de pluginuri populare, cum ar fi WPBakery Page Builder, Slider Revolution, Give, WooCommerce și multe altele care oferă funcții și posibilități de design nelimitate la dispoziția dvs..

Tema Kunco vine cu 5 demo-uri de pagină de pornire frumos proiectate, pe care le puteți importa cu 1 clic și le puteți utiliza pentru site-ul dvs., cu puține personalizări. Puteți personaliza cu ușurință întregul design al site-ului dvs. cu panoul de opțiuni tematice.

Alte caracteristici ale temei sunt paralaxa și secțiunea video pentru orice pagină, suport pentru temă pentru copii, fonturi Google, personalizare a culorilor și multe altele.

Începeți cu Kunco azi!

21. bunăvoință

Goodwish-WordPress temă

Goodwish este o temă de caritate, non-profit și de strângere de fonduri pentru WordPress. După cum îi spune și numele, este tema perfectă pentru organizații și persoane care doresc un bine pentru alții și muncesc din greu pentru a ajuta oamenii nevoiași. Complet compatibil cu pluginul Give, puteți crea cu ușurință un sistem de donații pe site-ul dvs. și puteți începe să strângeți donații pentru cauza dvs..

Tema Goodwish este foarte puternică, deoarece are integrate pluginuri premium WPBakery Page Builder și Slider Revolution pentru posibilități extinse de proiectare. De asemenea, are funcții încorporate pentru a vă permite să creați evenimente pe site-ul dvs..

Mai mult decât atât, există 8 modele de pagini de pornire importabile, fără opțiuni, opțiuni de social media, opțiuni de culoare, machete de pagini interioare și multe altele.

Începeți cu Goodwish astăzi!

22. Caritate

charitious-WordPress temă

Caritate este o temă WordPress de caritate de strângere de fonduri non-profit. Construit cu puternicul plugin de donație și crowdfunding WP Fundraising, are un set complet de funcții pentru a afișa cauzele și a colecta fonduri..

Tema include pluginul pentru constructorul de pagini Elementor pentru a vă permite să personalizați și să proiectați pagini frumoase. Există 4 pagini de pagină frumos concepute cu tema. Puteți importa site-urile demo cu un singur clic pentru a le utiliza pe site-ul dvs., cu mici personalizări.

Alte caracteristici includ fonturi Google, design gata de retină, icoane minunate pentru fonturi, animație lină, secțiuni de paralaxe, integrarea hărților Google și multe altele. Este o temă minunată, cu caracteristici uimitoare.

Începeți cu Charitious astăzi!

23. Nayma

nayma-WordPress temă

Nayma este o temă elegantă polivalentă pentru WordPress. Puteți utiliza această temă pentru a crea o gamă largă de site-uri web, inclusiv un site de caritate fără scop lucrativ, blog, fotografie, nuntă și logodnă, portofoliu de agenții sau site de evenimente și conferințe. Este livrat cu câteva site-uri demo foarte bine concepute pe care le puteți instala în WordPress cu un singur clic și le puteți utiliza cu puțin personalizare.

În mod similar, include 20 de module gata de utilizare, cum ar fi un blog, call-to-action, portofoliu, servicii, slogan, mărturii, etc. Tot ce trebuie să faceți pentru a crea un site web este să combinați și să personalizați modulele. Nu trebuie să faci nimic de la zero.

Tema acceptă pluginurile preferate, cum ar fi WPForms, WooCommerce, WPML și multe altele, astfel încât să puteți face site-ul dvs. mai interactiv. Este o temă excelentă pentru afișarea lucrărilor dvs. de caritate și pentru a invita mai multe persoane la cauza ta.

Începeți cu Nayma azi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru site-urile non-profit și caritate.

De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră aleasă cu cele mai bune teme de blog de călătorie WordPress și teme premium premium WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map