23 cele mai bune teme de restaurant WordPress comparate (2020)

Cele mai bune teme de restaurant WordPress


Căutați cele mai bune teme WordPress pentru site-ul dvs. de restaurant?

Un site web al restaurantului include de obicei un meniu, imagini și alte funcții importante pentru a atrage clienții flămândi. Cu toate acestea, crearea unui site web profesional pentru restaurantul dvs. începe cu selectarea unei teme atractive și funcționale.

În acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă cu cele mai bune teme ale restaurantelor WordPress de pe piață.

1. Foodica

Foodica

Foodica este o temă WordPress pentru restaurante, site-uri web cu rețete, bloggeri și reviste. Are mai multe scheme de culori, un index de rețete pentru a posta rețete ispititoare și spațiu publicitar pentru a câștiga bani de pe site-ul dvs. web. Foodica acceptă WooCommerce și are un glisor de imagine pentru a afișa fotografii alimentare cu apă.

2. Belise

Belise

Belise este o temă multifuncțională a restaurantului WordPress. Este livrat cu un program de instalare demo cu 1 clic pentru a lansa site-ul dvs. de restaurant. Belise este optimizat pentru SEO și viteză. Vine cu fundaluri personalizate, mega meniuri și un puternic personalizator live. Are integrare WooCommerce pentru a vinde mâncare online. Tema este gata de traducere, astfel încât să puteți crea un site web multilingv.

3. Divi Tema

Divi

Divi oferă o temă plină de gust pentru pornirea unui site web al restaurantului. Divi vine cu un pachet de amenajare a restaurantului Divi pentru restaurant, site-uri web cu rețete și bloggeri alimentari.

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai bun pentru utilizatorii care doresc să-l folosească alături de alte teme. Cu Divi puteți crea un site web restaurat cu aspect frumos în doar câteva clicuri folosind constructorul Divi pentru WordPress.

4. Cafea Hestia

Cafea cu Hestia

Hestia Coffee este un șablon folosit de tema Hestia Pro pentru WordPress. Este o temă perfectă pentru site-ul dvs. de restaurant. Cu toate caracteristicile Hestia Pro, puteți crea cu ușurință un site polivalent sau un blog de cafea. Are defilare paralax, secțiuni elegante de pe pagina principală, asistență comerț electronic și multe altele.

5. Cafe Pro

Cafe Pro

Cafe Pro este o temă WordPress Genesis. Poate fi folosit pentru a crea un site web cafenea frumos și modern. Tema este perfectă pentru un restaurant cu drepturi depline sau un blog cu mâncare. Are un design paralax, widgeturi pentru pagina principală, sistem de meniuri, rezervare online, asistență pentru locații și multe altele. Cafe Pro vine cu șabloane de pagini personalizate și opțiuni tematice pentru a vă proiecta paginile de destinație.

ACCES GRATUIT: Cafe Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Vrei să încerci GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Cafe Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

6. centrul orasului

Centrul orasului

Downtown este o temă de restaurant WordPress, creată special pentru a crea site-uri web frumoase pentru restaurante, bloguri alimentare și reviste de rețete online. Este o alegere inteligentă pentru bucătari să își împărtășească rețetele într-un stil modern și profesional. Are un logo personalizat, pictograme de partajare socială, widgeturi și Google Maps pentru a vă afișa locația. Downtown are un slider uimitor al paginii de pornire pentru a afișa fotografiile alimentare.

7. Restaurant și cafenea

Restaurant și cafenea

Dacă îți începi afacerea cu restaurante și cauți o temă WordPress accesibilă, atunci mergi la Restaurant și cafenea. Este o temă gratuită a restaurantului WordPress, cu caracteristici de bază pentru a crea un site web cu mâncare sau brutărie frumoasă. Este livrat cu o secțiune de meniu pentru restaurant, secțiune cu mărturii, un sistem de rezervări online și un glisor de imagine. Puteți utiliza această temă pentru a crea un magazin online de produse alimentare.

8. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro este o temă modernă WordPress pentru site-urile web ale restaurantelor. Este construit pe cadrul tematic al Genezei, ceea ce o face o temă puternică. Vă permite să afișați imagini și postări prezentate pe pagina principală. Ambiance Pro are un antet personalizat, widget-uri, opțiuni tematice și șabloane de pagină.

9. Delicio

Delicio

Delicio este o temă elegantă WordPress pentru a crea un site web pentru restaurant, cafenea sau brutărie. Are un constructor de pagini drag and drop, bara laterală glisantă, zona de mesaje de bun venit, meniul alimentar, suportul Google Maps și un design sensibil. Delicio are suport pentru WooCommerce pentru a vinde online. Are o secțiune de echipă pentru a afișa fotografii cu personalul și bucătarii restaurantului.

10. Carbone

Carbone

Carbone este un restaurant elegant și temă pentru cafenele. Dispune de un sistem de gestionare a meniului, formular de rezervare online, suport pentru constructorii de pagini și un personalizator de teme live. Carbone este complet optimizat pentru performanță SEO și viteză. Este gata de traducere și poate fi folosit pentru a crea un blog sau un site web cu restaurante multilingve.

11. Restaurante

Restaurante

Restaurante este o temă gratuită WordPress pentru restaurantul dvs., grătarul, casa cu grătar, fast-food-ul, pizzerii sau un alt site web legat de mâncare. Are un fundal personalizat, antet și meniu. Restaurante acceptă cărți de grafică deschise și Twitter pentru a câștiga popularitate pe canalele de socializare. Are șabloane cu mai multe coloane și cu lățime întreagă.

12. Igloo

igloo

Igloo este o temă unică și puternică a restaurantului WordPress. Vă permite să postați fotografiile cu mâncare în mod profesional printr-o galerie de imagini încorporată. Are un sistem uimitor de gestionare a meniurilor pentru afișarea preparatelor, a felurilor principale și a deserturilor cu prețurile lor. Igloo are mai multe scheme de culori și 4 tipuri de conținut. Are widget-uri personalizate și este optimizat pentru viteză.

13. Laurent

laurent

Laurent este o temă de restaurant elegantă de Qode Interactive. Tema este atât de atrăgătoare din punct de vedere estetic, încât vă va ajuta să convertiți ecranele de ferestre în cumpărători. Este o temă de stil de lux, cu machete, glisante și galerii contemporane, care vă vor ajuta să ieșiți în evidență de mulțime. Este conceput ideal pentru baruri, restaurante cu mese fine, bloggeri alimentari și câțiva alții.

14. Anotimpuri

Anotimpuri

Seasons este un restaurant profesionist pe tema WordPress. Acesta include mai multe machete pentru o cafenea, un bar, un restaurant sau alte site-uri web bazate pe alimente. Ca toate temele restaurantului, are un sistem de meniuri alimentare și permite rezervări online. Vine cu o prezentare de diapozitive unică care poate fi utilizată pentru afișarea de evenimente, fotografii alimentare, meniuri și multe altele. Seasons suportă un șablon de blog pentru bloggerii alimentari.

15. Listee

Listee

Listee este un director de afaceri și o temă de listare pentru WordPress. Dacă doriți să creați o listă de restaurante locale, atunci Listee este o alegere perfectă. Are un aspect sensibil, un sistem de căutare flexibil, trimiteri de listă front-end și un personalizator de teme live. Vine cu un constructor de pagini drag și drop pentru a crea pagini de destinație și directoare de afaceri.

16. Petit

Petit

Petit este o temă cu rețete alimentare pentru site-urile WordPress. Pe pagina principală, există o zonă prezentată și un glisor pentru carusel pentru a posta rețetele. Are un sistem de rating pentru a permite utilizatorilor dvs. să evalueze rețetele și să solicite mai multe bucătării. Petit oferă widgeturi personalizate, coduri scurte de rețetă, un panou cu opțiuni tematice și un widget Instagram. Cu funcția postări personalizate, puteți separa cu ușurință o postare cu rețetă și o puteți afișa pe pagina de pornire.

17. Mise En Place

Mise En Place

Mise En Place este o temă WordPress pentru bucătari și restaurante. Acceptă logo-uri personalizate, fonturi Google, culori nelimitate și un personalizator live pentru a vă stiliza site-ul. Are un constructor de pagini pentru a trage și arunca funcții și conținut. Meniul poate fi adăugat cu miniaturi și îl puteți afișa în bara laterală folosind un widget. Mise En Place are integrare WooCommerce.

18. Lzrestaurant

Lzrestaurant

Lzrestaurant este o altă temă gratuită a restaurantului WordPress. Este creat pentru criticii alimentari și bloggerii să scrie despre cafenele, restaurante, baruri și întreprinderi alimentare. Poate fi folosit și pentru a vinde recenzii alimentare. Secțiunea Mărturii vă permite să colectați feedback de la utilizatori cu privire la critici. Lzrestaurant are integrare în social media, design SEO-friendly și un aspect ușor.

19. Quna

Quna

Quna este o temă WordPress minimă pentru site-urile de restaurante și cafenele. Are o pagină de arhivă pentru a vă salva blogurile și rețetele alimentare pentru utilizatori. Vine cu suport de socializare și puteți afișa fotografii cu alimente din feedul dvs. Instagram. Vă permite să importați datele demo și să modificați conținutul. Cu tema Quna, puteți lansa site-ul restaurantului dvs. și puteți câștiga bani rapid.

20. Umami

umami

Umami este o temă modernă de restaurant pentru WordPress. Are suport WooCommerce pentru a crea un magazin online și a vinde produsele alimentare. Este livrat cu o prezentare de fundal a ecranului de diapozitive pentru afișarea fotografiilor alimentare. Meniul de navigare se află în bara laterală cu orele de funcționare, adresa și pictogramele sociale ale restaurantului dvs. Umami are un sistem puternic pentru a afișa meniul restaurantului dvs. în paginile, zonele de widget și postări.

21. Răsăritul lunii

moonrise

Moonrise este o temă WordPress pentru restaurante, cafenele, baruri, evenimente și conferințe și taverne. Are mai multe șabloane, inclusiv un șablon de 1 pagină, șablon de blog, șabloane cu pagini interioare și multe altele. Moonrise are o pagină de pornire lungă cu până la 7 secțiuni pentru a afișa meniul alimentar, serviciile, prezentarea de diapozitive, detaliile de contact, widget-urile și conținutul. Oferă personalizare ușoară pentru a adăuga logo-ul, a schimba fonturile, a crea galerii de imagini și a gestiona culorile cu teme.

22. Sare și ardei

Sare si piper

Sarea și ardeiul este o temă de rețetă WordPress folosită pentru a împărtăși rețetelor ispititoare și sfaturi de gătit cu utilizatorii. Are toate paginile standard ale site-ului web, inclusiv despre, contact, blog și multe altele. Tema vine cu un layout drag and drop pentru a adăuga cu ușurință funcții și conținut pe site-ul dvs. Are suport WPML pentru a crea un site sau un blog gata de traducere.

23. Rosa 2

Rosa

Rosa 2 este o temă frumoasă a restaurantului WordPress. Este livrat cu multiple blocaje Hero și defilare paralax. Tema oferă efecte de animație încorporate la încărcarea paginii. Vă oferă un control complet al culorilor și fonturilor. Cu blocuri personalizate, este mai ușor să-ți creezi meniul alimentar, să adaugi conținut atractiv și multe altele. Rosa 2 este ușor de configurat și vă permite să creați un site de restaurant uimitor.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune teme de restaurant WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați listele noastre cu cele mai bune teme imobiliare WordPress și teme ieftine premium WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map