23 Cele mai bune teme WordPress pentru nuntă și logodnă (2020)

Cele mai bune teme WordPress pentru nuntă și logodnă


Căutați cele mai bune teme WordPress pentru nuntă și logodnă?

Atunci nu te mai uita. Iată lista celor mai elegante, fanteziste și adorabile teme WordPress pentru nunta și logodna. Puteți doar să vă cufundați și să începeți să selectați tema nunții dvs. care să corespundă cerințelor dvs. și apoi să adăugați câteva pluginuri pentru a îmbunătăți funcțiile sale.

Alegerea unei teme WordPress pentru site-ul de nuntă și logodnă

Pe piață există mii de teme gratuite și premium WordPress care vă permit să creați un site de nuntă sau de logodnă. O temă bună WordPress pentru site-ul de nuntă și logodnă trebuie să aibă câteva caracteristici precum:

 • Galerii foto și video cu pop-up lightbox
 • Suport pentru hărți de locație
 • Compatibilitate cu plugin-uri de evenimente
 • Pictograme de partajare socială

Aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru nuntă și logodnă.

1. Divi

Divi Tema

Divi este o puternică temă WordPress și creatoare de pagini de Elegant Themes. Divi este perfect pentru crearea tuturor tipurilor de site-uri web, inclusiv nunta, implicarea, planificarea evenimentelor etc. Această temă are machete încorporate, tipuri de postări personalizate și pagini de pornire widgetizate.

Acesta oferă mai multe opțiuni de culoare, bare laterale, fundal și suport pentru WooCommerce. Divi este compatibil cu WPML, astfel încât să puteți crea un site web multilingv cu ușurință.

2. Ultra

Ultra

Ultra este o temă WordPress cu mai multe scopuri pentru a construi orice fel de site web. Ultra vine cu mai multe skins de design și site-uri demo pre-făcute. De asemenea, este livrat cu o machete pentru site-uri de nuntă și logodnă. Cu un fundal pe ecran complet, puteți afișa datele nunții, imagini, videoclipuri și butonul RSVP.

Tema Ultra este foarte personalizabilă și este inclusă cu constructorul Themify pentru a vă ajuta să vă proiectați aspectul rapid și ușor. Este compatibil cu WooCommerce.

3. Astra

Astra

Astra este o temă modernă WordPress concepută pentru a construi site-uri web fulgere rapide. Vine cu tone de site-uri demo, inclusiv unul pentru nuntă și logodnă. De asemenea, puteți găsi mai multe machete de antet încorporate pentru a vă personaliza antetul așa cum doriți. Această temă vine, de asemenea, cu un meniu de navigare, sigla personalizată și o imagine de fundal pe ecran complet.

Astra este compatibil cu constructorii populari de pagini de drag and drop. Este o temă ușoară și are nevoie de mai puțin de 50 KB de resurse.

4. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro este o frumoasă temă WordPress, construită pe topul Genesis Framework. Este foarte personalizabil și acceptă creatorii de pagini pentru a face modificări pe site-ul dvs. web. Această temă este perfectă pentru site-urile de nuntă, logodnă și planificatori de nunți.

Dispune de o imagine de fundal pe ecran complet, meniu de navigare, bara de căutare, casetă de abonare la newsletter și multe altele. Puteți utiliza, de asemenea, personalizatorul WordPress cu previzualizare live pentru a edita setările temei.

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă populară de WordPress pentru nunți, logodne, planificatori de evenimente și multe altele Are o tipografie frumoasă și crocantă, glisor de imagine, meniu de navigare și secțiuni frumoase ale paginii de pornire pentru a vă afișa fotografiile..

Partea cea mai bună este că tema de bază este complet gratuită. Puteți achiziționa pachetul de extensii dacă doriți ca acest site să vă îmbunătățească site-ul cu ușurință. Include scheme de culori, widget-uri personalizate, fundaluri și multe altele. Nu numai că OceanWP este compatibil cu WooCommerce, dar vă oferă, de asemenea, caracteristici uimitoare încorporate pentru WooCommerce, cum ar fi fereastra pop-up auto, barul plutitor pentru adăugare în coș și multe altele …

6. Inspiro

Inspiro

Inspiro este o excelentă temă de nuntă și logodnă WordPress. Este încărcat cu fereastră de tip pop-up video și fereastră lightbox. De asemenea, puteți afișa videoclipuri YouTube și Vimeo în fundal de prezentare. Tema este interactivă și atrăgătoare pentru utilizatori.

Are secțiuni frumoase pentru a vă expune fotografiile și videoclipurile de pe pagina principală. Cu panoul său simplu de opțiuni de temă, puteți personaliza tema cu ușurință.

7. Nayma

Nayma

Nayma este o temă elegantă WordPress, creată pentru a crea toate tipurile de site-uri web. Are o funcționalitate modulară care vă ajută să vă configurați site-ul rapid. De asemenea, funcționează excelent cu toate pluginurile WordPress terțe pentru a maximiza caracteristicile și opțiunile.

Este livrat cu mai multe site-uri web gata făcute, așa că nu trebuie să începeți întotdeauna de la zero. Această temă se integrează perfect și cu WooCommerce pentru a începe un magazin online.

8. Galerie Pro

Galerie Pro

Gallery Pro este o temă WordPress minimalistă pentru nuntă și logodnă. Puteți utiliza această temă pentru a vă prezenta fotografiile de nuntă în galerii de imagini frumoase. Include tone de aspect și opțiuni de personalizare a paginii.

Are un aspect widgetizat, ceea ce înseamnă că puteți utiliza widget-uri personalizate pentru a configura site-ul dvs. instantaneu. Secțiunile antet și subsol sunt, de asemenea, complet personalizabile.

9. Ziua nunții

Ziua nuntii

După cum sugerează și numele, Ziua nunții este o temă WordPress concepută special pentru nuntă și logodnă. Vă permite să vă arătați frumos fotografiile de nuntă. Tema are un design sensibil pe toată lățimea, efecte de tranziție lină, glisoare de imagine și albume foto.

Se livrează cu Tesla Framework pe care îl puteți utiliza pentru a personaliza orice elemente de pe site-ul dvs. web. Se integrează cu rețelele de socializare pentru a partaja fotografii cu prietenii și familia.

10. Nunta

Nuntă

Nunta este o temă WordPress de o pagină pentru organizatorii de nunți, organizatori și manageri. Are funcții pentru a-ți dezvolta afacerile de planificare a nunților și pentru a stimula clientela. Vine cu un programator personalizat pentru a prezenta evenimentele viitoare.

De asemenea, are un formular RSVP pentru participanți, o secțiune pentru domnișoare de onoare și oameni de onoare și un glisor de imagine pentru a afișa evenimente prezentate. Tema nunții este ușor de configurat chiar și pentru începători.

11. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o temă modernă de design material pentru site-urile de nuntă și logodnă. Este compatibil cu creatorii de pagini drag and drop pentru a crea machete personalizate. Pentru a vă economisi timp, puteți utiliza site-urile lor de pornire pregătite și să începeți imediat.

De asemenea, poate fi editat utilizând personalizatorul WordPress cu previzualizare live. Hestia Pro este complet optimizat pentru SEO, performanță și viteză.

12. Orfeo

Orfeo

Orfeo este o temă WordPress cu o singură pagină și multi-scop pentru toate tipurile de site-uri, inclusiv nunta și logodna. Este dotat cu un fundal personalizat, astfel încât îl puteți schimba pentru a da un aspect unic site-ului dvs. web. Dispune de un mega meniu ușor de utilizat pentru a crea o navigare ușoară pe site.

Această temă are opțiuni de culoare, opțiuni de dispunere, widget-uri personalizate și multe altele. Orfeo este gata de traducere și este una dintre alegerile perfecte dacă doriți să creați site-uri de nunți RTL.

13. Bandă de nuntă

Trupa de nunta

Wedding Band este o temă gratuită WordPress pentru site-urile de nunți, organizatorii de nunți și organizatorii de evenimente. Are o imagine de antet cu lățime completă, care conține un logo personalizat, un meniu de navigare și detalii despre eveniment. De asemenea, include o secțiune Despre noi pentru a vă împărtăși detaliile.

Este o temă prietenoasă pentru începători, cu opțiuni și funcții simple. Puteți utiliza personalizatorul de teme WordPress cu previzualizare live pentru a face rapid modificări pe site-ul dvs. web, fără a fi nevoie să comutați înainte și înapoi între pagina de previzualizare și editor..

14. Zelle

Zelle

Zelle este o temă elegantă WordPress, construită pentru toate tipurile de site-uri web. Cu Zella, puteți crea un site web pentru afacerea dvs. de planificare a nunții și logodnă. Este livrat cu defilare în paralax, elemente interactive ale paginii de pornire și aspect de o pagină.

Are opțiuni de culori nelimitate, fundaluri personalizate și multiple opțiuni de aspect. Tema acceptă toți constructorii populari de pagini drag and drop, WooCommerce și WPML.

15. Truelove

Dragoste adevărată

Truelove este o altă temă gratuită WordPress pentru site-urile de nuntă și logodnă. Vă permite să vă arătați frumos fotografiile și videoclipurile de nuntă. Se integrează cu Formularul de contact 7 pentru a crea un formular RSVP și un formular de contact pentru participanții dvs..

Această temă are mai multe scheme de culori, imagine de fundal pentru antet și calendar de evenimente. Este ușor de personalizat cu personalizatorul WordPress live.

16. Neve

Neve

Neve este o temă WordPress rapidă și ușoară concepută cu un scop – de a crea orice site web așa cum doriți. Are un design elegant și este ușor de configurat. Această temă este complet compatibilă cu constructorii de pagini, astfel încât să puteți construi cu ușurință un site web așa cum v-ați imaginat.

Puteți utiliza personalizatorul de teme WordPress pentru a controla și regla opțiunile de aspect.

17. Elegance Pro

Elegance Pro

Elegance Pro este o simplă temă WordPress pentru site-urile de nuntă și logodnă. Are un aspect elegant alb-negru, cu aliniere centrată. Tema vine cu o opțiune pentru adăugarea unei imagini mari la secțiunea antet. Puteți adăuga, de asemenea, meniu de navigare, pictograme sociale și logo personalizat în antetul dvs..

Prezintă șabloane de pagină personalizate, machete pre-construite și mai multe zone de widget-uri. Tema este mobilă și răspunde excelent pe toate dimensiunile ecranului.

18. Module

module

Modules este o temă WordPress fantezistă creată pentru a crea rapid și ușor orice site web, inclusiv un site web pentru nunta, logodna, ziua de naștere sau orice alt eveniment. Are o pagină de start widgetizată, astfel încât să puteți popula conținutul configurarea widget-urilor dvs. WordPress.

Vine cu mai multe machete gata pregătite pentru a începe instantaneu. Tema modulelor funcționează excelent cu toate pluginurile populare WordPress.

19. WedSnap

Nunta de nuntă

Dacă sunteți fotograf de nuntă și căutați tema perfectă, WedSnap este ceea ce aveți nevoie pentru site-ul dvs. web. Această temă oferă funcții impresionante, inclusiv imagini de fundal pe ecran complet, meniu de navigare în bara laterală, secțiuni pe pagina principală și multe altele.

Cu WedSnap, puteți configura o pagină de blog separată pentru a posta articole și a partaja proiectele dvs. de fotografie. WedSnap are skinuri de culoare, pictograme sociale, widget-uri personalizate și un model de formular încorporat de contact pentru pagina ta.

20. Vigneta

vinietă

Vignette este o temă de fotografie WordPress pentru fotografii de nuntă, logodnă și evenimente. Are un aspect flexibil al paginii de pornire pentru a vă prezenta fotografiile într-un stil profesionist. De asemenea, vine cu mai multe opțiuni de aspect pentru fiecare dintre galeriile de imagine.

Alte caracteristici notabile includ widget-uri personalizate, un panou cu opțiuni tematice, integrarea social media și compatibilitatea cu Jetpack.

21. Selfie

autoportrete

Selfie este o altă temă de fotografie de nuntă WordPress. Este conceput frumos cu blocuri pentru a adăuga galerii de imagini, fotografii și conținut la pagina de pornire. Această temă poate fi folosită și pentru afișarea site-ului portofoliului dvs. de fotografie.

Are funcție încărcată de imagini leneșe pentru a accelera site-ul. Tema Selfie acceptă fonturi Google, culori personalizate și fundal de imagine.

22. Parallax Pro

Parallax Pro

Parallax Pro este o temă WordPress atractivă alb-negru vizual pentru toate tipurile de site-uri web. Cu Parallax Pro, puteți crea un site web pentru planificatorii de nunți și logodnă. Această temă este construită deasupra Cadrului Genezei, ceea ce o face robustă și fiabilă.

Are zone de widget pentru pagina principală pentru a personaliza rapid site-ul. Parallax Pro acceptă eCommerce pentru a lansa un magazin online, care vă permite, de asemenea, să vindeți fotografii de stoc de nunta.

23. Planificator de nunta

Organizator de nunți

Wedding Planner este o temă uimitoare WordPress pentru organizatorii de nunți, logodne și evenimente. Te ajută să îți promovezi afacerea de planificare a nunții cu instrumentele și funcțiile sale de marketing de conținut. Îți poate integra profilul Instagram pentru a partaja fotografii direct de pe Instagram.

Această temă este livrată cu mai multe secțiuni de blog, design de galerie frumos, șablon de formular de contact și machete moderne pre-construite. Tema Wedding Planner este extrem de optimizată pentru SEO și performanță.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru nuntă și logodnă. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cele mai bune teme de fotografie pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map