23 Cele mai bune teme WordPress pentru podcasting (în comparație)

cele mai bune teme de podcasting wordpress


Dacă sunteți în căutarea celor mai bune teme WordPress pentru podcasting, ați ajuns pe postarea potrivită. Știm exact de ce are nevoie site-ul web al unui podcaster de succes. De la design atrăgător până la fluxuri audio încorporate, tema potrivită poate face toată diferența.

Acesta este motivul pentru care vom împărtăși alegerile noastre pentru cele mai bune teme WordPress pentru podcasting.

Privire rapidă: Top 5 Cele mai bune teme pentru podcasting

TemăPriceUnique FeatureReleased By
1. Ardei+$ 129Dispuneri de grile și module.Teme artizanale
2. Muzică$ 49Puteți încorpora un player de muzică.Themify
3. Podcaster$ 49Pagini de arhivă nelimitate de episod.Themestation
4. Monocrom$ 129.95Utilizează cadrul Genesis.StudioPress
5. Tusant$ 69Caracteristică bogateA doua linie

Înainte de a începe, nu pierdeți acest articol din cele mai populare și populare magazine cu temă WordPress.

Aruncăm o privire la cele mai bune teme WordPress pentru podcasting pe care le puteți utiliza.

1. Ardei+

pepperplus

Pepper + este o temă de reacție ușor de utilizat, concepută pentru cei interesați de construirea unui site web, indiferent de experiența lor. Există instrumente pro și newbie disponibile pentru a vă ajuta să proiectați un site curat și elegant pentru podcasting.

Multe dintre funcții vă permit să vă extindeți pagina fără să săpați codul. Modulele simple de drag and drop vă permit să configurați un podcast live împreună cu posibilitatea de a adăuga podcast-ul din săptămâna precedentă pe aceeași pagină.

Combinați aceste funcții cu interfața lor prietenoasă cu anunțurile și meniul extins al barei laterale și este ușor de văzut de ce Pepper + este tema noastră principală pentru site-urile web podcast..

Începeți cu Pepper + Today!

2. Muzică

muzică

Numele, Muzică, rezumă cu exactitate accentul acestei teme WordPress. Funcționează bine pentru toate formele de artiști, scriitori, muzicieni și gazde de podcast.

Puteți construi un site web de paralax cu o singură pagină sau o platformă cu mai multe pagini, în funcție de dimensiunea și sfera planului de afaceri. Dacă doriți să prezentați podcast-uri vechi, puteți face acest lucru cu ușurință, deoarece această temă iese din casetă cu un player muzical care vă permite să încărcați piese personalizate pentru spectatorii dvs..

Muzica vine, de asemenea, cu șabloane pre-proiectate și pagini de artiști pentru a face experiența clădirii fluentă și ușoară. Economisiți timp și dezvoltați o pagină cu aspect profesional în cel mai scurt timp.

Începeți cu Music Today!

3. Podcaster

Podcaster

Podcaster vine cu player-urile sale audio și video; cu toate acestea, puteți utiliza și oEmbed.

Alegeți între versiunile deschise sau întunecate ale designului temei și personalizați antetul cu imaginile la alegere. De asemenea, dispune de o caracteristică de defilare paralaxă extraordinară pentru pagina dvs. de pornire.

Este optimizat pentru a funcționa cu BluBrry PowerPress și Podcasting serios simplu.

Începeți cu Podcaster Today!

4. Monocrom

monocrom

Monochrome este o temă WordPress premium pentru persoanele care doresc să-și construiască site-ul de la sol cu ​​o suită de instrumente uimitoare. Începe cu tema generală și textul site-ului dvs. Puteți adăuga text nou, puteți schimba culorile și fonturile, puteți ajusta anteturile și multe altele; toate în timp ce îl urmăresc schimbându-se în timp real.

Puteți utiliza setul de instrumente deluxe pentru a adăuga module pentru podcast. Vă permite să înregistrați un podcast live sau chiar să configurați pagini pentru podcast-uri întârziate pentru ascultătorii care ar putea să fi ratat o emisiune.

În plus, este mobil și tabletă care răspunde cu posibilitatea de a traduce textul tău. Este ușor de văzut de ce podcasterii nu pot obține suficient de mult cu tema Monochrome.

Începeți cu Monochrome Today!

5. Tusant

tema tusantă

Tusant este o temă WordPress de SecondLine Themes, care este construită special pentru site-urile de podcasting. Dacă aveți un site web în care doriți să transmiteți fluxuri audio sau videoclipuri online, veți găsi Tusant extrem de util.

Câteva caracteristici ale lui Tusant sunt:

 • Afișați podcasturile dvs. oriunde pe site-ul dvs. web
 • Puteți afișa episoadele podcast-ului în mai multe machete
 • Răsfoiți fiecare aspect al temei dvs. utilizând setările construite de pagini.

Începeți cu Tusant astăzi!

6. Megafon

Megafon

Megafon este o temă WordPress podcasting audio. Este livrat cu un player audio lipicios, care rămâne pe fiecare pagină și permite vizitatorilor dvs. să joace audio și să navigheze prin episoade rapid și ușor. Playerul audio se integrează perfect în platformele populare de găzduire audio precum SoundCloud, Spotify, Stitcher, etc.

Cu această temă, puteți utiliza, de asemenea, pluginurile populare de podcasting precum Podcasting Seriously Simple, Libsyn Publisher Hub, PowerPress Podcasting și multe altele pentru a înregistra podcast-urile. Tema Megafonului gestionează ordinea podcast-urilor dvs. și vă permite să afișați numere de episod și să le potriviți cu titluri de postare.

Se integrează cu alte pluginuri populare WordPress pentru a adăuga mai multe funcționalități pe site-ul dvs. de podcasting. Tema este ușor de configurat și este optimizată pentru SEO.

Începeți cu Megaphone Today!

7. Castilo

castilo

Zona cu antet bogată în media este bijuteria coroanei din tema Castilo. Cu o imagine sau video potrivite, puteți crea un site web cu adevărat atrăgător, pe care vizitatorii nu vor putea să-l facă clic.

Apreciem cu adevărat caracteristica statisticilor din backend. Obțineți rapoarte cu privire la numărul total de ascultători, surse de ascultare, ascultare totală și multe altele!

Începeți cu Castilo Today!

8. Nayma

nayma

Dacă aveți o idee pe care doriți să o traduceți pe un site web, Nayma este alegerea superioară a noilor designeri. Tema iese din cutie cu colecția lor de modele preîncărcate Artisan. Puteți alege cel mai aproape de ceea ce doriți să construiți, să-l instalați cu 1 clic și să-l editați după bunul dvs. plac.

De asemenea, puteți proiecta site-ul dvs. de podcasting de la zero cu o serie întreagă de instrumente de design care nu necesită ani de experiență de codare. Construiește-ți paginile folosind o putere serioasă cu un efort minim și o curbă de învățare. Modulele ușor de utilizat fac ca plasarea, proiectarea și publicarea noului dvs. site să fie o briză.

Începeți cu Nayma Today!

9. Elegant

elegant

Elegant este numele temei și modul în care va arăta site-ul dvs. atunci când ați terminat instalarea și reglarea acesteia. Tema elimină toate animațiile greoaie și efectele grafice și, în schimb, se concentrează pur pe conținut.

Dacă doriți să construiți un site web podcast fără bibanouri, aceasta este alegerea potrivită, indiferent de nivelul de abilitate. Puteți reuni rapid un site care funcționează pe desktopuri, smartphone-uri și tablete. Puteți, de asemenea, să o reglați în timp real și să vă asigurați că efectuați modificările pe care intenționați să le efectuați, ceea ce vă economisește și mai mult timp.

Începeți cu Elegant Today!

10. Ultra

Ultra

Ultra este o temă puternică de Themify, dar au fost îmbunătățiți pentru cei care caută ceva mai mult din tema lor WordPress. Această temă premium ieftină vine cu o minunată 40 de modele pre-făcute pe care le puteți personaliza pe cont propriu.

Se îmbină perfect cu plugin-urile existente și vine cu 12 plugin-uri suplimentare, care vă pot ajuta să dezvoltați un site web podcast. Puteți adăuga un blog detaliat, galeria de imagini trecut podcast-uri și multe altele cu Ultra.

Începeți cu Ultra Today!

11. Piste

piese

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress întunecate, simple și intuitive pentru site-ul web al mărcii dvs., atunci tema Tracks vă poate ajuta să creați un site perfect. Instrumentele furnizate vă permit să creați orice fel de site doriți, permițându-vă să editați de la antet la subsol și oriunde în interior.

Utilizați un aspect presetat sau creați-vă aspectul personalizat în câteva minute cu un constructor drag and drop. Vă permite să configurați lucrurile așa cum doriți să le arate. Creați o bară de căutare personalizată și încorporați alte pluginuri pe care le-ați folosit anterior pentru a reuni lucrările anterioare și a face podcast-urile viitoare disponibile pentru un public mai larg.

Începeți cu Tracks Today!

12. Satchmo

Satchmo

Satchmo este o temă concepută special pentru podcasterii care doresc să construiască un site web profesionist și de încredere într-un timp scurt. Vă oferă o suită completă de funcții de personalizare, dar aceasta este cea mai interesantă parte a acestei teme WordPress.

De asemenea, acceptă diverse plugin-uri de podcasting precum PowerPress și Podcasting Seriously Simple, ceea ce îl face ideal pentru persoanele care sunt deja familiarizate și investite cu aceste plugin-uri. În plus, există un player MP3 care vă permite să încărcați fișiere MP3 personalizate, astfel încât să puteți încărca toate podcasturile într-un singur loc.

Începeți cu Satchmo Today!

13. Gumbo

gumbo

Gumbo este o altă temă excelentă pentru podcast pentru persoanele care doresc să-și construiască brandul, dar nu au multă experiență de codificare. Această ultimă creație din Secondline Themes este concepută pentru a vă ajuta să vă aduceți ideile la viață cu o mulțime de instrumente și resurse care vă permit să creați fără codificare.

Vă puteți traduce videoclipurile de pe site-uri precum SoundCloud și YouTube. Dacă aveți deja un public existent din videoclipurile dvs., puteți transfera conținutul perfect. Combinați funcțiile cu compatibilitatea lor mobilă și a tabletei chiar din cutie și vă uitați la o unitate de lucru a unei teme pentru creatorii de podcast.

Începeți cu Gumbo Today!

14. Oscilator

tema oscilatorului

Oscilatorul este o temă destinată artiștilor și muzicienilor, dar funcționează bine și cu podcast-urile! Combinați imagini și designuri flashy cu anteturi, subsoluri și fonturi îndrăznețe și clasice și lucrați pentru crearea unui site web care va permite oamenilor să revină pentru mai multe.

În loc să încărcați muzică pe playerul muzical, puteți încărca podcast-urile direct pe pluginul responsabil pentru acest aspect al site-ului dvs. După ce au fost încărcate pe playerul MP3, puteți permite utilizatorilor să descarce podcast-urile anterioare pentru experiențe de ascultare naturale.

Oscilatorul include, de asemenea, o serie de instrumente care să vă ajute să dezvoltați conținut de înaltă calitate și să vă rangați pentru Google. Veți primi un bonus al unui site web optimizat SEO cu toate fișierele dvs. audio. Este cea mai bună din ambele lumi.

Începeți cu Oscilatorul de azi!

15. Oxium

oxium

Oxium oferă podcasterilor ceva într-o temă pe care majoritatea altora nu reușesc să o livreze. Pe lângă încărcarea fișierelor audio pe playerul inclus, puteți crea liste de redare personalizate bazate pe subiecte, gazde, lungime și multe altele. Creați-vă listele de redare așa cum doriți.

După ce creezi lista de redare a podcast-urilor, vei domni deplin asupra constructorului de site-uri web al temei care îți permite să adaugi module noi cu un singur clic. Proiectați un site web care să fie profesionist, distractiv sau undeva la distanță. Oxium nu te va ține înapoi în departamentul de creativitate.

Începeți cu Oxium Today!

16. Media

medias

Medias este puțin mai retras și creat pentru cei care caută o temă simplă, dar intuitivă. Aspectul general este fie o temă deschisă sau întunecată, dar puteți modifica toate variabilele din design cu câteva clicuri.

Când creați conținut nou pe Media, veți avea de ales 4 tipuri de postare, inclusiv postare standard, audio, galerie sau videoclip. Nu contează cum încărcați podcast-ul (indiferent că este audio sau video), nu veți avea nicio problemă în furnizarea de conținut nou pentru spectatori.

Începeți cu Medias Today!

17. Amplificați

Amplifica

Amplify este în mod normal pentru muzicieni, dar funcționează la fel de bine și pentru proprietarii de podcast care doresc să își construiască brandul și să le permită mai multor oameni să își vadă lucrările.

În afara casetei, Amplify lucrează cu Beaver Builder, glisează și aruncă constructorul de pagini. Veți putea să vă creați site-ul, să adăugați mai multe pagini și să încărcați podcast-uri anterioare cu acest sistem de design bazat pe modul.

Verifică și alte teme Beaver Builder.

Combina asta cu posibilitatea de a oferi conținutului tău pentru descărcare spectatorilor. Este ușor de văzut de ce creatorii de podcast le place această temă.

Începeți cu Amplify Today!

18. Obsidian

Obsidian

Obsidian vă oferă un control complet și vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru succes. Pe lângă schema de culori de cenușă vulcanică modernă, încă clasică, veți putea adăuga o mulțime de pagini cu temă de muzică / podcast chiar pe site-ul dvs..

Puteți crea un program astfel încât spectatorii să știe când difuzează următorul dvs. spectacol și unde pot viziona. De asemenea, este posibil să creați o discografie a tuturor podcasturilor dvs. anterioare în funcție de subiect, an, invitați și multe altele.

Cireașa de pe tort este posibilitatea de a parcurge și regla șabloanele existente pentru a le face să se potrivească mărcii, stilului și podcast-ului dvs..

Începeți cu Obsidian Today!

19. Promenada

promenadă

Căutați ceva elegant, minimal, dar totuși sensibil la deciziile dvs. artistice atunci când vă creați site-ul? Tema Promenadei este o alegere perfectă.

Puteți încărca tot conținutul dvs. și evidențiați piese importante pentru spectatorii dvs. cu doar câteva clicuri scurte. Este excelent pentru persoanele care doresc să-și anunțe spectatorii când încarcă un nou podcast.

Promenada vine de asemenea cu diverse fonturi personalizate și stiluri de antet / subsol, care vă permit libertatea de a vă construi site-ul, în calea dvs..

Începeți cu promenada de azi!

20. Dixie

gamelă

Dixie este o temă de podcast WordPress pentru o gamă largă de creatori de podcast. Nu contează dacă sunteți un coder cu experiență sau un începător complet, Dixie v-a acoperit.

Această temă a fost creată special pentru persoanele care operează podcast-uri, deoarece acceptă cele mai importante plugin-uri cu temă podcast de pe piață: PowerPress și SeriouslySimplePodcasting. În plus, puteți încărca fișierele MP3 sau chiar importa videoclipuri și audio de la SoundCloud, YouTube, MixCloud și multe altele.

Începeți cu Dixie Today!

21. Podcast

podcast

Nu este mult mai evident pentru cine este o temă decât să ai un nume precum Podcast. Tema Podcast este specifică streamerelor audio care doresc să creeze un site web sigur, care să includă marca lor, podcast-urile anterioare și podcast-urile viitoare, deoarece acestea sunt lansate.

Puteți face mici ajustări ale designului, alegând din 7 palete de culori diferite și reglând zona laterală / antet / subsol, după bunul plac. All-in-all, dacă vrei ceva de bază care să finalizeze treaba, Podcast este răspunsul.

Începeți cu Podcast Today!

22. provocator

provocator

Challenger este o nouă temă cu o mulțime de caracteristici care o fac alegerea ideală pentru podcaster-ul în devenire. Puteți crea site-ul dvs. în câteva minute cu ajutorul sistemului de interfață ușor de utilizat Challenger. Vă permite să faceți clic, trageți și plasați exact așa cum doriți.

Această temă vine, de asemenea, cu 4 secțiuni pentru widgeturi și peste 50 de pictograme de social media. Vă oferă posibilitatea de a vă personaliza antetul și de a adăuga funcții de optin pentru ca spectatorii să se înscrie la lista dvs. de corespondență. Puteți utiliza Challenger pentru a vă crește audiența și a încărca conținutul dvs. în timp real, astfel încât ascultătorii să poată avea cea mai bună experiență de fiecare dată.

Începeți cu Challenger Today!

23. Ales

tema aleasă

Alegerea este o alegere ideală dacă doriți să creați o pagină care să atragă ascultătorii și să îi păstreze acolo. Puteți construi un site web sau un blog personal cu informații despre dvs., invitați pe podcast-uri, subiecte viitoare și multe altele.

Puteți încărca podcast-urile și integra un magazin de comerț electronic dacă doriți să vindeți mărfuri care se referă la marca dvs. sau la mărcile afiliate. Aleșul nu se oprește acolo; caracteristicile sale de personalizare sunt vaste și vă permit să alegeți și să alegeți cum doriți să arate site-ul dvs. web. Este pagina ta, așa că se asigură că se simte așa.

Începeți cu aleasa azi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune teme WordPress pentru podcasting.

Dacă v-a plăcut această postare, s-ar putea să vă placă și lista noastră cu cele mai bune 27 de teme pentru marketeri afiliați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map