24 Cele mai bune teme pentru CV pentru a crea cea mai bună impresie

best-WordPress-CV-teme


Doriți să creați un CV online și să vă îmbunătățiți prezența online?

Cu un site de CV personal, vă puteți construi marca, găsiți locuri de muncă, creați noi contacte și vă puteți promova profesional. Folosit de peste 35% din toate site-urile online, WordPress este o platformă ideală pentru crearea propriului site de CV.

În acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă cu cele mai bune teme ale CV-ului WordPress cu care puteți crea cu ușurință un CV online. Pregătește-te să-ți deschidă ușa, pentru că Oportunitatea urmează să vină!

Alegerea celei mai bune teme de reluare WordPress

O temă a CV-ului ar trebui să fie prezentabilă și să afișeze toate informațiile pentru recrutori pentru a vă oferi un loc de muncă. Deoarece există 1.000 de teme WordPress, este confuz să găsești tema perfectă pentru site-ul tău de CV.

Iată câteva dintre caracteristicile comune pe care ar trebui să le cauți într-o temă din CV-ul WordPress:

 • Mobil responsabil: O temă cu răspuns mobil este ideală pentru CV-ul sau site-ul dvs. de portofoliu. Va arăta excelent pe toate dimensiunile și dispozitivele ecranului.
 • Pagină pentru constructor de pagini: Asigurați-vă că selectați o temă care acceptă constructorii de pagini drag and drop. În acest fel, puteți configura site-ul dvs. web fără a scrie cod.
 • Aspect profesional: Este important să alegeți o temă cu aspect profesional pentru a vă prezenta experiența de lucru. O temă cu culori deschise, caracteristici minime și design frumos poate fi alegerea potrivită pentru site-ul dvs. de CV.
 • Șabloane de reluare gata făcute: Orice temă polivalentă cu caracteristici necesare poate funcționa pentru un site de CV. Cu toate acestea, o temă care oferă CV-uri pregătite și reia șabloane poate fi un punct în plus pentru a adăuga CV-ul dvs. pe site-ul web.

Acum că știți să alegeți o temă de reluare, aruncăm o privire la lista noastră aleasă cu cele mai bune teme ale CV-ului WordPress..

1. Ambiance Pro

ambianță WordPress temă

Ambiance Pro este o temă puternică WordPress, pentru ca profesioniștii să își prezinte portofoliul într-o manieră impresionantă. Este livrat cu puterea cadrului tematic popular Genesis, care oferă cod optimizat SEO, design complet sensibil și opțiuni de personalizare nelimitate pentru tema dvs..

Cu tema Ambiance Pro, puteți alege șabloane de pagină personalizate, cum ar fi implicit, arhive, blog și pagina de destinație. Personalizatorul puternic de teme vă permite să reglați setările și conținutul dvs. cu ușurință și cu previzualizări live.

În plus, puteți personaliza antetul site-ului dvs. încărcând un logo personalizat sau un logo bazat pe text. Există, de asemenea, o zonă de widget-uri pentru pagina principală care vă permite să personalizați site-ul pentru a se potrivi cu marca dvs..

ACCES GRATUIT: Ambiance Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Doriți să încercați GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Ambiance Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

Începeți cu Ambiance Pro azi!

2. Divi

CV-ul Divi

Divi este o temă profesională multifuncțională WordPress. Acesta vine cu alegerea potrivită de caracteristici și flexibilitate de care aveți nevoie pentru a configura un site de CV și a obține atenția recrutorilor.

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să o folosească alături de alte teme.

Acesta oferă mai multe machete gata pregătite pe care le puteți utiliza pentru a afișa CV-ul sau CV-ul pe site-ul dvs. Tema Divi are elemente și stiluri globale pentru a vă personaliza ușor paginile site-ului.

Începeți cu Divi azi!

3. Personaj

-WordPress-personaj temă

Personajul este o temă profesională WordPress pentru redactarea unui CV online. Dispune de un design sofisticat de 1 pagină, cu elemente curate. Pentru a începe rapid cu CV-ul online, puteți importa 1 din cele 4 demo-uri pre-proiectate și pur și simplu personalizați conținutul acestuia.

Tema vă permite să vă prezentați biografia, experiența, educația și munca într-un mod șlefuit. Puteți adăuga, de asemenea, un buton Imprimare pentru secțiunea CV-ului, astfel încât oamenii să poată tipări sau descărca CV-ul în format PDF sau Word.

Pentru a permite oamenilor să vă contacteze cu ușurință, acesta are opțiunea de a adăuga un formular de contact cu o hartă, precum și pictograme sociale. Tema vă permite, de asemenea, să adăugați postări de blog în format multiplu.

Începeți cu personajul de azi!

4. OneEngine

oneengine-WordPress temă

OneEngine este o temă uimitoare de WordPress de o pagină de 1 pagină, potrivită pentru portofolii mari online și site-uri de reluare. Dispune de un antet glisant cu lățime completă, cu text îndrăzneț și secțiuni concepute profesional pentru aproximativ, abilități, echipă, muncă, blog și contact pe pagina de start.

Tema OneEngine are un stil unic pentru secțiunea despre care vă ajută să arătați progresul companiei dvs. printr-o cronologie. Secțiunea de portofoliu este excelentă datorită mai multor opțiuni de filtrare. În plus, are o secțiune cu tabele de prețuri.

Este o temă ușor de utilizat pe care o poate folosi oricine. Încercați-l, jucați-vă cu opțiunile sale și creați-vă un portofoliu online sau un CV fantastic.

Începeți cu OneEngine astăzi!

5. Profesie

profesie WordPress temă

Profesia este o temă uimitoare WordPress pentru a-ți prezenta cu grație profesia cu un public mai mare. Dispune glisoare de imagine uimitoare, secțiuni pentru abilități și realizări, o secțiune prezentată pentru experiența ta de muncă și o opțiune de contact pe pagina principală. Este practic o temă de o pagină; cu toate acestea, are o pagină frumoasă de blog pentru a vă prezenta cele mai recente articole.

Tema Profesiei este elegantă, deoarece are design de defilare orizontală, precum și design vertical. În plus, are și opțiuni pentru a adăuga un fundal pe ecran complet sau un fundal simplu. Dacă doriți un site web RTL, acesta are asistență RTL completă și o demo RTL pre-făcută.

O caracteristică interesantă a temei este meniul de comutare, care vă permite să vă arătați în mod alternativ numele / titlul site-ului și site-ul site-ului.

Începeți cu Profesie astăzi!

6. Nico

nico-WordPress temă

Nico este o temă WordPress simplă, dar elegantă, potrivită pentru construirea unui portofoliu online, a unui CV sau a unui site de fotografie. Vine cu un design cu adevărat unic, care vă ajută să vă afișați lucrările frumos și să o promovați la nivelul următor.

Tema prezintă un portofoliu filtrabil, cu animații misto, care vă ajută să vă arătați munca prin categorii. Are opțiuni de dispunere flexibile și opțiuni avansate de personalizare. Există mai multe scheme de culori, widget-uri personalizate etc..

Are puterea celor mai populare pluginuri pentru constructor de pagini: Elementor, Divi și Brizy. Dintre aceste 3 pluginuri, puteți alege 1 pentru personalizarea site-ului dvs..

Începeți cu Nico azi!

7. Reluare, CV, vCard & Portofoliu

CV-CV-vcard & portofoliu-wp-temă

Reluare, CV, vCard & Portofoliul este tema pe care o căutați dacă doriți să creați un CV, CV, vCard sau Portofoliu. Numele temei vorbește de la sine. Dispune de un aspect distinct și frumos pentru a construi un site web cu CV complet.

Tema vine cu 2 versiuni de fundal: întunecat și luminos. Puteți importa o demo cu 1 clic, personaliza instantaneu și pregătiți site-ul dvs. în cel mai scurt timp.

Există opțiuni de culori nelimitate pentru a proiecta diferite părți ale site-ului. Pentru a vă permite să vă personalizați CV-ul online cu ușurință, este integrat un constructor de pagini drag and drop. Puteți utiliza peste 800 de fonturi Google, peste 1000 de pictograme, mai multe hărți, efecte uimitoare de tranziție a paginii, etc..

Începeți cu Resume, CV, vCard & Portofoliu astăzi!

8. Proiectant

designer de-WordPress-CV-temă

Designer este o minunată temă WordPress pentru designeri și artiști de orice fel, precum fotografi, muzicieni și videografi. Vă permite să creați galerii de imagini și video superbe pentru a vă prezenta cele mai recente lucrări într-o manieră impresionantă.

Tema prezintă mai multe stiluri de portofoliu, inclusiv faianță, peisaj, portret și pătrat pentru a afișa lucrările. Puteți configura fără efort setările și personaliza tema cu codul zero necesar.

Are un design minimal și receptiv, care este profesional și estetic plăcut.

Începeți cu Designer astăzi!

9. Reluare, CV & vCard Tema

CV-cv-si-vcard-temă WordPress

Rezuma CV & vCard este o temă pentru profesioniști să creeze un portofoliu online excelent. Este potrivit pentru antreprenori, medici, cântăreți, studenți, actori și orice altcineva care dorește să creeze o prezență impresionantă online.

Dispune de secțiuni frumos concepute pentru educație, experiență de muncă, abilități, statistici, portofoliu, servicii, caruseluri ale clienților, calendarul disponibilității, contacte, secțiuni Twitter și Instagram și aproape orice altceva puteți crede despre faptul că puteți avea nevoie pe site-ul dvs. online site-ul portofoliului.

Cu această temă, puteți alege orice culoare vă place, utilizați peste 800 de fonturi web, fonturi de icoane, pictograme sociale și coduri scurte personalizate.

Începeți cu CV-ul & vCard Tema astăzi!

10. Nord

Nord-WordPress temă

Dacă doriți să vă evidențiați cea mai recentă lucrare creativă cu eleganță, North este tema WordPress perfectă pentru dvs. Are un design curat, elegant pentru un portofoliu online. Acceptă galerii de imagini, formate audio și video pentru a vă afișa conținutul.

Tema Nord are un Customizer Live care vă permite să personalizați orice și orice de pe site-ul dvs. cu o previzualizare live. Puteți schimba titlul site-ului dvs., culoarea linkului, culoarea antetului, culoarea accentului, încărcați un logo și multe altele cu doar câteva clicuri.

North are un cod SEO optimizat care ajută site-ul dvs. să obțină un rang mai bun în rezultatele căutării. Răspunde pe deplin și se potrivește bine pe toate ecranele.

Începeți cu North astăzi!

11. ShiftCV

shiftcv-wordpres-temă

ShiftCV este o temă modernă WordPress care vă prezintă profilul, abilitățile, experiența în muncă și mărturiile într-un mod atractiv. De asemenea, vă permite să furnizați opțiuni de tipărire și descărcare CV pe site-ul dvs..

Are un design compact și curat, cu secțiuni sortabile într-un profil de o pagină. Cu toate acestea, puteți adăuga și o pagină personală de blog pentru a vă prezenta conținutul în mai multe formate, cum ar fi un articol de blog, audio, video sau prezentare de diapozitive.

Tema vă permite să vă prezentați CV-ul în 2 scheme de culori: întunecat sau luminos. Răspunde pe deplin ceea ce înseamnă că site-ul dvs. va arăta excelent pe toate dispozitivele.

Începeți cu ShiftCV astăzi!

12. Angajat

angajat-WordPress temă

Hired este o temă unică de CV a stilului WordPress pentru profesioniștii care doresc să fie angajați pentru cele mai bune locuri de muncă din jur. Puteți prezenta scurta dvs. biografie, CV-ul, informațiile de contact și conturile de social media frumos online folosind această temă.

Are diferite șabloane pentru pagina implicită, pagina de blog, postările unice și pagina de pornire. Designul paginii de pornire este unic, cu un aspect de 2 coloane, integrare cu conturile de social media, o secțiune de mesaje de bun venit și o imagine de antet pe ecran complet.

Tema vă permite să utilizați culori nelimitate, fonturi Google și orice limbă locală doriți. Este optimizat SEO și răspunde pe toate ecranele.

Începeți cu Hired azi!

13. argent

Argent-WordPress temă

Argent este o temă gratuită WordPress, potrivită pentru crearea unui portofoliu modern sau a unui site de CV. Este livrat cu o pagină de pornire care prezintă proiecte de portofoliu, așa că este o temă excelentă pentru profesioniștii creativi care doresc să își afișeze minunat munca online.

În plus, tema are un aspect curat al paginii de blog pentru a vă prezenta articolele. Pentru a vă evidenția site-ul, vă permite să vă personalizați antetul cu opțiuni de încărcare a logo-urilor și subsoluri cu diverse widget-uri.

Tema are un aspect complet sensibil, care oferă o experiență de utilizator fără probleme și asigură un aspect uimitor pe toate dispozitivele și ecranele.

Începeți cu Argent astăzi!

14. Meteor

meteoriți-WordPress temă

Meteor este un portofoliu fabulos și un model de reluare pentru WordPress. Este excelent pentru fotografi, designeri, companii și studenți.

Tema cuprinde 4 șabloane de pagini de portofoliu diferite: grilă, zidărie, carusel și blocuri. De asemenea, are 3 machete diferite de postare (adică stil de postare carusel, stil postare mozaic și postare centrată) pentru a vă ajuta să personalizați aspectul fiecăruia dintre proiectele dvs..

Meteor are opțiuni de a adăuga servicii, blog, contact, formular de abonament etc., pentru a face site-ul dvs. complet.

Începeți cu Meteor astăzi!

15. iThemer

ithemer-WordPress temă

iThemer este o temă WordPress gratuită premium pentru CV și portofoliu. Vine cu un antet de imagine caracterizat, cu un mesaj de bun venit și două butoane pentru angajare și munca ta. Mai mult, dispune de o listă simplă de bloguri, banner animat, despre noi, servicii, lucru și portofoliu cu fancybox, contorizare, cronologie de experiență, widgeturi pentru client și subsol.

Cu iThemer, puteți utiliza fonturi Google, icoane Font Awesome, legături sociale etc. și vă puteți arăta creativitatea.

Tema vă permite să importați conținutul demo cu 1 clic și să începeți instantaneu site-ul dvs. de CV. Pentru personalizarea opțiunilor și designului temei, puteți utiliza personalizatorul Live care vă permite să personalizați site-ul dvs. cu previzualizări live în timp real.

Începeți cu iThemer azi!

16. Atomic

atomic-WordPress temă

Atomic este o temă WordPress multifuncțională potrivită pentru crearea unui portofoliu, precum și a unui site web de afaceri. Vine cu șabloane frumoase pentru echipe, servicii, mărturii, portofoliu, postări pe blog și multe altele.

Tema are o tipografie elegantă și o organizare intuitivă pentru diferitele sale elemente de site. Permite personalizarea completă a antetului site-ului dvs. schimbând o imagine de antet, culoarea de fundal, opacitatea imaginii, text etc..

Cel mai important, pentru a vă permite să vă prezentați cele mai recente proiecte, acesta are opțiuni pentru a adăuga galerii de imagini, videoclipuri etc., în diferite stiluri.

Începeți cu Atomic astăzi!

17. Excelent

excelent-WordPress temă

Excelent este o temă sensibilă la Freemium pentru crearea de site-uri profesionale de afaceri, bloguri, CV-uri și portofoliu. Este livrat cu un set complet de caracteristici excelente care vă permit să construiți un site de CV cu aspect deosebit în cel mai scurt timp.

Tema oferă șabloane frumoase pentru portofoliu, galerie, blog, mărturii, contactează-ne, etc. De asemenea, puteți găsi widget-uri personalizate, mai multe meniuri de navigare și sociale și opțiuni de culori nesfârșite pentru a face designul site-ului dvs. unic.

Are o demonstrație la îndemână pentru un CV standard care are o fotografie de profil și detalii despre profil în 2 coloane de pe pagina principală. Mai jos, există o secțiune de portofoliu frumoasă pentru a vă prezenta cele mai recente lucrări.

Începeți cu Excelent astăzi!

18. Eclipsa

Eclipse-WordPress temă

Dacă sunteți fotograf și căutați o temă care să vă prezinte fotografiile minunate, Eclipse este tema perfectă pentru dvs. Tema vine cu opțiuni frumoase de glisor în antet, galerii de imagini, postări de portofoliu și șabloane drăguțe de blog.

Tema oferă opțiuni pentru a adăuga widget-uri în pagina principală unde puteți adăuga orice widget doriți, inclusiv despre pagina dvs., widget Instagram, opțiune de cumpărare pentru fotografiile dvs. etc. fotografiile tale.

Eclipse are un Live Customizer încorporat care vă permite să schimbați designul site-ului dvs. cu previzualizări directe în direct. Prin urmare, este ușor și rapid să personalizați tema.

Începeți cu Eclipse astăzi!

19. Libretto

Libretul-WordPress temă

Libretto este o temă cu 1 coloană cu răspuns gratuit la WordPress. Dispune de un stil clasic și detalii tipografice atente, astfel încât conținutul site-ului dvs. să arate elegant. Este ideal pentru prezentarea articolelor cu imagini mari sau pentru povești fotografice cu citate inspirate. Deci, dacă ești un fotograf inspirat, este o temă perfectă pentru a începe site-ul cu CV-ul tău.

Libretto oferă șabloane frumoase pentru blog, despre și pagina de contact. Tema este atât de simplă și ușor de utilizat încât chiar și o persoană fără abilități de codificare poate construi un site complet folosind această temă.

Începeți cu Libretto azi!

20. Resumee

resumee-WordPress temă

Resumee este tema simplă a CV-ului WordPress pentru profesioniști. Are un design curat, cu un fundal alb. Puteți adăuga o fotografie de profil, legături sociale, date de contact și o biografie scurtă în partea de sus a paginii de pornire.

Este practic o temă de 1 pagină, cu diferite secțiuni pentru experiență de muncă, educație și abilități chiar pe pagina principală. Este o temă de reluare minimalistă directă și fără distracții.

Începeți cu Resume azi!

21. Idilic

idilic-WordPress temă

Idyllic este o frumoasă temă polivalentă pentru WordPress pe care o puteți folosi pentru crearea unei varietăți de site-uri web. Cu caracteristicile și opțiunile sale extinse, îl puteți utiliza pentru site-uri web de afaceri, portofoliu, blog sau CV-uri online.

Tema vine cu mai multe secțiuni, precum și widget-uri pe prima pagină. Există mai multe meniuri de navigare și sociale, încărcare de logo și opțiuni de culoare. Pentru prezentarea lucrărilor selectate și a celor mai recente proiecte, acesta are mai multe machete de portofoliu fabuloase.

Începeți cu Idyllic astăzi!

22. Orfeo

Orfeo-WordPress temă

Orfeo este o temă responsivă pentru WordPress de o pagină, proiectată pentru site-uri polivalente. Puteți construi site-uri de afaceri corporative, precum și un blog, un portofoliu sau un site de reluare online folosind această temă. Dispune de secțiuni frumos proiectate pentru funcții, echipă, mărturii, produse, prețuri, blog, contact etc..

Dacă sunteți antreprenor, blogger sau student, această temă vă oferă funcții ample pentru a vă crea portofoliul online impresionant. Puteți utiliza fundaluri personalizate, mega meniuri, etc. și puteți personaliza opțiunile întregii teme din personalizatorul live.

Este o temă de încărcare rapidă și optimizată SEO care vă permite să creați un site cu adevărat puternic.

Începeți cu Orfeo astăzi!

23. McLuhan

McLuhan-WordPress temă

McLuhan este o temă gratuită WordPress cu un design simplu și curat. Dispune de o pagină frontală, cu o arhivă de post completă, organizată pe an, pentru a oferi utilizatorilor dvs. o privire rapidă asupra lucrărilor dvs. prin cronologia personalizată.

Cu McLuhan, puteți obține 2 șabloane de pagină predefinite: un șablon de pagină de reluare și un șablon cu lățime completă. Folosind șablonul CV, puteți crea cu ușurință CV-ul online.

Tema vă permite să personalizați culorile de fundal pentru bara laterală și conținut, plus adăugați legături și icoane sociale. Are o căutare mobilă bazată pe AJAX, cu rezultate instantanee.

Începeți cu McLuhan astăzi!

24. Reluați

CV-tesla-teme-șablon

Reluarea este o temă elegantă pentru WordPress pentru a vă prezenta CV-ul într-un mod creativ. Prezintă un șablon CV frumos, cu tipografie îndrăzneață, culori vii, tranziții netede și efecte. Vă puteți arăta abilitățile de lucru, experiența, premiile, portofoliul etc., într-un mod estetic, folosind această temă.

Are un design de 1 pagină, cu diferite secțiuni îndrăznețe, cum ar fi portofoliul, blogul și contactul. Secțiunea de contact are opțiuni de afișare a unui formular de contact, număr de telefon, adresă și mărturii cheie.

Tema optimizată pentru ca viteza să se încarce mai rapid și răspunde pe deplin, deci este adaptabilă la orice dispozitiv.

Începeți cu Resume azi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme despre CV-ul WordPress pentru a crea un CV online, CV și portofoliu. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidurile noastre despre cele mai bune teme premium ieftine WordPress și cum să câștigați bani prin bloguri online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map