24 cele mai bune teme WordPress pentru CrossFit Gym (2020)

Cele mai bune teme WordPress pentru CrossFit și Gym


Căutați cele mai bune teme WordPress pentru sala de sport CrossFit?

Există 5000 de săli de sport CrossFit în Statele Unite și aproximativ 10.000 de săli de sport la scară mondială. Cel mai bun mod de a ieși în evidență de mulțime este să creezi un site web CrossFit cu una dintre cele mai bune teme de sală CrossFit.

În acest articol, vă vom arăta cele mai bune 24 de teme WordPress pentru sala de sport CrossFit.

Alegerea celei mai bune teme WordPress pentru Crossfit Gym

Deoarece există o mulțime de teme WordPress disponibile pe piață, este greu să găsiți tema CrossFit perfectă, cea mai potrivită pentru nevoile dvs. Veți avea nevoie de o temă cu caracteristicile potrivite și un design de design care să vă susțină programul de fitness și sală.

Majoritatea temelor populare WordPress au o mulțime de opțiuni de personalizare și sunt adesea livrate cu mai multe șabloane frumoase de pagină. În plus, puteți utiliza, de asemenea, un plugin pentru crearea de pagini pentru a personaliza mai ușor aspectul site-ului.

Atunci când alegeți o temă pentru sală de fitness CrossFit, va trebui să căutați unul care să fie dotat cu șabloanele de pagini potrivite și care să susțină, de asemenea, pluginurile pentru constructorul de pagini..

Iată câteva dintre caracteristicile cheie pe care ar trebui să le ofere o temă WordPress pentru sala de sport CrossFit:

 • Instruire și gestionarea evenimentelor
 • Planuri de membru și înregistrare
 • Sistem de evaluare și evaluare a utilizatorilor
 • Portofoliul de instructori
 • Galerie de imagini și glisor

Să aruncăm o privire la cele mai bune teme WordPress pentru CrossFit și sală.

1. Astra

Astra Fitness

Astra este o temă puternică multifuncțională WordPress, care vine cu multe site-uri starter, inclusiv sală de fitness CrossFit, fitness și sănătate. Puteți personaliza Astra folosind constructorii de pagini drag and drop și personalizatorul WordPress live.

Puteți utiliza instalatorul său de conținut demonstrativ cu 1 clic pentru a importa site-ul gata CrossFit gata. Apoi, înlocuiți conținutul și imaginile cu datele dvs. pentru a începe imediat.

2. Divi

Divi Fitness

Divi este o temă elegantă pentru WordPress. Livrează cu șabloane și machete frumoase pentru toate tipurile de nișă de afaceri, inclusiv fitness, sală de sport și CrossFit.

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să o folosească alături de alte teme.

Oferă controale vizuale simple pentru a personaliza cu ușurință paginile site-ului. Folosind instrumentele punct și clic, puteți adăuga text, imagini, videoclipuri și alte elemente oriunde cu o previzualizare în timp real.

3. OceanWP

OceanWP Gym

OceanWP este o temă populară WordPress pentru a crea tot felul de site-uri web. Îl poți folosi pentru a-ți construi site-ul CrossFit și fitness-ul rapid. Tema are o imagine de fundal atrăgătoare și îndrăzneață pentru a atrage atenția utilizatorilor.

Vă permite să creați pagini de destinație personalizate cu creatorii de pagini. OceanWP are butoane de apel la acțiune pe pagina principală pentru a afișa prețurile, planurile și programele sesiunilor de formare.

4. Ultra

Ultra Fitness

Ultra este o temă modernă WordPress concepută cu funcții și opțiuni grozave de care aveți nevoie pentru a crea un site web profesionist. Vine cu un fundal video pentru a adăuga o prezentare a sesiunii dvs. CrossFit sau a activităților de sală. Pagina principală include mai multe secțiuni pentru membri, sesiuni de instruire etc..

Această temă are opțiuni de culoare, fonturi personalizate, fundal și zone widget. Este extrem de optimizat pentru performanță și viteză pentru a spori timpul de încărcare a paginii.

5. Wellness Pro

Wellness Pro

Dacă sunteți în căutarea unei teme WordPress simple și frumoase pentru afacerile dvs. CrossFit, sănătate, fitness și stil de viață, consultați Wellness Pro. Este construit pe partea de sus a cadrului tematic Genesis, ceea ce îl face robust și robust.

Wellness Pro are un aspect centrat, cu logo personalizat, meniu de navigare, mesaj de bun venit și buton de apelare la acțiune. Vine cu un panou cu opțiuni tematice pentru personalizarea ușoară a culorilor, a fundalului și a fonturilor.

ACCES GRATUIT: Wellness Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Doriți să încercați GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Wellness Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

6. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro este o frumoasă temă WordPress, construită pentru orice site web. Puteți utiliza această temă pentru a crea site-ul dvs. CrossFit și sală de gimnastică cu funcții excelente. Tema are o imagine de fundal cu lățime completă, cu un logo personalizat, meniu de navigare și buton de apelare la acțiune.

Are șabloane de pagini personalizate pentru membri, formatori, cursuri și înregistrări. Hestia Pro acceptă WPForms pentru a crea un formular de contact și a vă conecta cu utilizatorii.

7. Energie

Energie

Energia este o temă excelentă pentru WordPress pentru antrenori de fitness, sănătate, sală de gimnastică, CrossFit și yoga. Este livrat cu un meniu de navigare și un glisor de imagine în zona de deasupra. De asemenea, puteți alege între 2 modele de antet pentru a obține aspectul dorit.

Este ușor de personalizat folosind personalizatorul de teme WordPress cu previzualizare live. Tema energetică este extrem de optimizată pentru SEO.

8. Sportiva

Sportify

Sportify este o temă WordPress atrăgătoare concepută special pentru sport, yoga, fitness, sănătate și CrossFit. Are un antet personalizabil cu logo, pictograme sociale și spațiu publicitar. Puteți adăuga, de asemenea, meniul de navigare cu mai multe meniuri derulante, cu bara de căutare.

Această temă vine cu scheme de culori, widget-uri personalizate, fundaluri și fonturi. Se integrează cu constructorii de pagini precum Beaver Builder, pentru a proiecta rapid paginile de destinație personalizate.

9. Extra

Formator suplimentar

Extra este o temă populară WordPress care acceptă constructorul de pagini Divi pentru personalizare ușoară. Se livrează cu sute de șabloane de pagini de destinație gratuite pentru a crea un site web pentru CrossFit, sală de sport, antrenori și yoga.

Tema este complet personalizabilă și acceptă WooCommerce, astfel încât puteți chiar să începeți un magazin online și să vindeți produse legate de fitness pentru a vă crește veniturile.

10. Inspiro

Inspiro

Inspiro este o temă polivalentă WordPress minimalistă care vă permite să creați orice tip de site web. Suporta un fundal video cu opțiune de redare automată, care vă permite să adăugați un videoclip personalizat pentru a oferi site-ului dvs. web un aspect distinct. Tema vă permite să afișați galerii de imagini și video pe pagina de pornire cu fotografii prezentate la sala de sport CrossFit.

Are mai multe demo-uri și un program de instalare a conținutului demo cu un clic pentru a vă ajuta să începeți rapid. Inspiro acceptă WooCommerce din cutie.

11. Consultanță

consultanţă

consultanţă este o temă WordPress gratuită creată cu inteligență pentru formatori profesioniști, experți, consultanți și instructori. Este o alegere perfectă pentru a construi un site web pentru sălile de sport CrossFit.

Este livrat cu un glisor de imagine care vă permite să vă afișați serviciile și instruirea în stil. Puteți folosi personalizatorul WordPress live pentru a regla culorile, fundalul și fonturile fără a scrie cod.

12. Locale

Localizările

Locales este o listă profesională și o listă de afaceri pentru WordPress. Îți permite să creezi o listă de săli de sport, centre de fitness și instructori ai orașului sau orașului tău. De asemenea, puteți permite membrilor să-și trimită listele pentru a vă extinde rețeaua.

Tema prezintă un program de instalare de conținut demo cu un clic pentru o pornire ușoară. Este compatibil cu Visual Composer pentru a personaliza aspectul și conținutul site-ului dvs. web.

13. Aspire Pro

Aspire Pro

Aspire Pro este o temă WordPress plină de îndrăzneală și strălucitoare, cu o imagine de fundal cu lățime întreagă pentru a afișa fotografia de sală CrossFit. Are mai multe zone de widget pe pagina principală pentru a adăuga conținut, imagini, formular de contact etc. În secțiunea antet, puteți adăuga un logo personalizat și un meniu de navigare.

Este inclus cu mai multe șabloane de pagini personalizate pre-construite care vă ajută să creați pagini de site unice pentru site-ul dvs. Tema este de asemenea compatibilă cu pluginurile populare pentru construirea de pagini de glisare și plasare, astfel încât să puteți extinde funcționalitățile site-ului dvs. cu ușurință.

14. VW Fitness

VW Fitness

VW Fitness este o temă modernă WordPress creată pentru a-ți promova activitățile de yoga, fitness și sală de fitness CrossFit. Are secțiuni pe pagina principală pentru a expune mărturiile, formularul de rezervare a programării, sesiuni de formare, portofoliu, galerie de imagini și butoane CTA.

Acceptă coduri scurte personalizate pentru a adăuga funcții în paginile tale. Este o temă perfectă pentru a afișa câștigătorii și interpreții de top într-un stil profesionist.

15. Spencer

Spencer

Spencer este o temă elegantă WordPress pentru bloggerii de fitness și stil de viață. Este o alegere perfectă pentru a începe un blog pentru sala de sport CrossFit. Tema vă permite, de asemenea, să integrați cu ușurință un formular de înscriere la newsletter pentru a crea o listă de e-mailuri.

Tema include un meniu de navigare lipicios, opțiuni de culoare personalizate, butoane de apel la acțiune și multe altele. Acceptă constructorii de pagini pentru a crea aspectul blogului personalizat.

16. Pranayama Yoga

Pranayama Yoga

Pranayama Yoga este o temă gratuită WordPress concepută special pentru programe de yoga, fitness, sală de gimnastică, CrossFit și wellness. Are un antet extrem de personalizabil, cu spațiu adecvat pentru a adăuga adresa dvs. de afaceri, numărul de telefon, rețelele sociale, sigla personalizată și meniul de navigare.

Pagina principală vine cu mai multe secțiuni încorporate pentru cursuri, formatori, banner, mărturii și butoane de apel la acțiune. Este optimizat pentru performanță și are cel mai rapid timp de încărcare a paginii.

17. Eclecție

Eclection

Eclection este o temă de portofoliu WordPress, construită pentru sălile de fitness și CrossFit. Vă permite să vă prezentați imaginile pe pagina principală. Alături, puteți afișa un buton de contact proeminent.

Cu Eclection, puteți edita culori, fonturi, fundal și widgeturi în personalizatorul WordPress live. Eclection este compatibil cu WPML, unul dintre cele mai bune pluginuri de traduceri de pe piață.

18. Flevr

Flevr

Flevr este o temă de comerț electronic WordPress care vă permite să vindeți echipamente pentru sălile de sport CrossFit. Acordă complet construitori de pagini de drag and drop cum ar fi Beaver Builder, Elementor, etc pentru a crea machete de pagini personalizate.

Această temă vă permite să includeți mai multe tipuri de conținut pe pagina principală pentru a adăuga membri, traineri, mărturii și produse de fitness. Este livrat cu widget-uri personalizate pentru a afișa în mod corespunzător rețelele sociale în zona laterală sau în zona de subsol.

19. Breakthrough Pro

Breakthrough Pro

Breakthrough Pro este o temă WordPress bazată pe Genesis, cu un aspect simplu și elegant, care este perfect potrivit pentru crearea site-urilor web de sală CrossFit. Această temă are o pagină de start widgetized și vine cu o mulțime de widget-uri personalizate pentru a construi un site uimitor cu ușurință.

De asemenea, vine cu un personalizator de teme avansat care vă permite să editați culori, fonturi și fundalul site-ului dvs. în timp real.

20. Poseidon

Poseidon

Poseidon este o altă temă gratuită WordPress, creată special pentru programele de sport de aventură, fitness, yoga, sală de gimnastică și CrossFit. Prezintă o prezentare de diapozitive pe ecran complet în antet pentru a capta atenția utilizatorilor.

Tema are un aspect alb cu mai multe coloane pentru a afișa articolele prezentate, pictogramele social media și imaginile. Puteți utiliza personalizatorul WordPress live pentru a schimba ușor culorile și fonturile.

21. Colț

Colţ

Corner este o temă profesională WordPress, cu un aspect minim. Este o temă perfectă pentru a începe site-ul dvs. pentru săli de sport CrossFit. Tema are variații de culori nelimitate și suport pentru creatorul de pagini pentru a vă personaliza aspectul.

Este compatibil cu pluginurile WordPress populare pentru a extinde funcțiile și funcționalitățile. Corner este compatibil cu WPML, astfel încât să puteți crea cu ușurință un site web multilingv.

22. Wonderwall

Wonderwall

Wonderwall este o temă flexibilă WordPress concepută frumos pentru bloggerii stilului de viață și fitness. Are un aspect de revistă și mai multe șabloane gata de pagină de pornire, oferind blogului dvs. WordPress un aspect unic.

Dispune de un antet personalizat cu logo-ul dvs., spațiu publicitar banner, butoane sociale, meniu de navigare și multe altele. Totul este accesibil de la personalizatorul WordPress cu previzualizare în timp real.

23. Indigo

Indigo

Indigo este o temă premium WordPress care oferă un layout bazat pe modul pentru a crea orice site web, inclusiv sală de fitness CrossFit. Vine cu un fundal video cu pagini complete pentru a oferi site-ului dvs. web un aspect distinct.

Este ușor de început și de configurat. Tema include bare laterale personalizate nelimitate, fonturi Google, machete de înfășurare și formulare de contact.

24. Fitness

Fitness

După cum sugerează și numele, Fitness este o temă WordPress creată pentru antrenori personali, săli de sport, sportivi, yoga și site-uri web CrossFit. Se livrează cu mai multe site-uri demo și importator de conținut demo cu un clic pentru a vă ajuta să începeți imediat cu un nou site. Are diverse secțiuni pe pagina principală pentru a include programări de curs, instructori, mărturii și multe altele.

Tema prezintă o imagine de fundal pe ecran complet pe care o puteți personaliza din panoul de opțiuni tematice sau din personalizatorul WordPress live.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune teme WordPress pentru CrossFit și sală. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră cu cele mai bune teme WordPress pentru evenimente și conferințe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map