24 cele mai bune teme WordPress pentru site-urile de membru (în comparație)

cele mai bune teme ale site-ului de membru wordpress


Căutați cele mai bune teme WordPress pentru site-urile de membru? Ai ajuns la locul potrivit. Știm că, cu tema perfectă, site-ul dvs. de membru vă poate maximiza potențialul de câștig. Cu setul adecvat de funcții, puteți crește calitatea de membru, să vă angajați și să creați o afacere de care vă puteți mândri.

Acesta este motivul pentru care am ales manual cele mai bune 26 de teme WordPress pentru site-urile de membru. Fiecare răspunde complet, așa că va arăta excelent pe orice dispozitiv.

De asemenea, am creat o listă cu cele mai bune teme WordPress pe care le puteți utiliza. Verificați-le.

Vrei o privire? Vezi cele mai bune 5 favorite ale noastre din tabelul de mai jos!

Pe scurt: Top teme WordPress pentru site-uri de membru

ThemePriceUnique Deoarece … Lansat de
Divi$ 89 / anExpediat cu drag & constructor de picăturiTeme elegante
Ultra$ 49Pachet cu numeroase site-uri demoThemify
Opinie publica$ 49Cel mai bun pentru Abonament + Design MagazineCSSIgniter
Shoppe$ 49Perfect pentru site-urile WooCommerceThemify
Pluti$ 49Acceptă derularea paralaxuluiThemify

Înainte de a începe, nu pierdeți acest articol din cele mai populare și populare magazine cu temă WordPress.

1. Divi

Divi

Prima temă pe care o vom analiza este o temă jack-of-all-trade, numită Divi. Această temă intuitivă este perfectă pentru veteranii și începătorii WordPress deopotrivă, cu colecția sa de machete tematice Divi, precum și capacitatea de a-ți construi propria temă folosind instrumentele lor de la început. De asemenea, ar trebui să consultați temele Divi copil foarte personalizabile.

Divi vine cu o serie de caracteristici mix-and-match, care vă permit să vă scufundați în cele 46 de elemente diferite, să alegeți ceea ce vă place și să le personalizați pentru a se potrivi site-ului și mărcii dvs..

Timpurile de încărcare rapidă și actualizările instantanee pe măsură ce reglați și editați site-ul dvs. web fac din această temă o alegere excelentă pentru cei care doresc să încerce ceva nou și oferă site-ului lor de membru un sentiment personalizat într-un timp scurt..

Citiți recenzia noastră completă de temă Divi.

Începeți cu Divi Today!

2. Modificați Ultra

Ultra

Căutați o colecție mare de teme profesionale, lucrate manual? Dacă da, Themify Ultra are dreptate pe aleea ta! Această temă primitivă răspunde cu o excelentă 60 de demo-uri personalizate pentru care să alegeți, care va răsări instantaneu site-ul dvs. De asemenea, include demonstrații tematice WordPress cu o pagină.

Entuziasmul nu se termină acolo! După ce ai selectat un aspect preselectat, poți să te înscrii și să-l faci singur. Nu este nimic de genul să poți adăuga propria atingere unei teme deja strălucitoare, iar Themify Ultra îți permite această libertate.

Începeți cu Ultra Today!

3. Opinia publică

opinie publica

Opinia publică, așa cum sugerează și numele, este un set de teme al revistei WordPress, conceput pentru webmasterii care au pagini web cu teme de ziare / reviste. Opțiunile de personalizare sunt vaste, oferindu-ți șansa de a-ți construi brandul de la zero de la zero.

Puteți alege dintre 30 de opțiuni de culoare diferite, puteți utiliza o serie de machete care se potrivesc stilului pe care îl bucură cititorii și, de asemenea, vă oferă doar spațiul potrivit pentru a include reclame pentru venituri și promoții suplimentare..

După ce ați terminat aspectul, puteți adăuga widgeturi unice pe baza designului principal al site-ului dvs. În cele din urmă, veți avea opțiunea de a adăuga propriile module, astfel încât să fie cu adevărat o creație personalizată.

Începeți cu opinia publică azi!

4. Modificați Shoppe

Shoppe

Configurarea primului dvs. site web de comerț electronic nu trebuie să apeleze la un specialist atunci când aveți această temă de apartenență uimitoare la îndemână. Se mândresc cu faptul că Themify Shoppe vă permite să vă construiți site-ul și site-ul web în doar câteva minute.

Puteți utiliza Themify Shoppe pentru a adapta experiența clientului dvs. și pentru a le menține înapoi pentru mai mult. Este ușor să adăugați lucruri precum o listă de dorințe, funcții cu aspect rapid și chiar un coș Ajax pentru verificări rapide.

Combinați aceste instrumente uimitoare cu capacitatea de a regla și construi pe machete existente și nu este de mirare de ce Themify Shoppe a făcut-o pe lista noastră cu cele mai bune teme WordPress pentru site-urile de membru!

Începeți cu Shoppe Today!

5. Semiflați Float

pluti

Themify Float este ceea ce unii ar numi versiunea „futuristă” a temelor de apartenență ale Themify. Piesa centrală este capacitatea de a utiliza imagini paralaxe în toate șabloanele de proiectare.

Atunci când combinați opțiunile platformei flexibile cu opțiunile variate de antet, subsol și panou, veți rămâne cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru o temă elegantă și personalizată.

Începeți cu Float Today!

6. Spencer

spencer

Spencer este o temă a calității de membru pentru WordPress, care vă va ajuta să construiți un site web atractiv și ușor de utilizat, în timp ce oferă mesaje puternice. Puteți personaliza tema pentru a se potrivi perfect cu ecranele mobile și desktop cu o interfață intuitivă de drag and drop.

Creează un meniu lipicios personalizat care este întotdeauna acolo și gata să-l folosească clienții. Navigarea nu a fost niciodată mai ușoară. De asemenea, puteți modifica culoarea și locațiile modulului pentru un site web care se potrivește perfect stilului dvs..

Cea mai atractivă caracteristică a acestei teme este capacitatea de a-ți trimite apelul la acțiune într-o serie de moduri. Puteți utiliza widget-uri și instrumente puternice pentru a ajuta la creșterea conversiilor și a reduce rata de respingere.

Începeți cu Spencer Today!

7. Emite Elegant

elegant

Themify Elegant este o temă WordPress care vă permite să scoateți toate graficele și animațiile complexe. Această temă vă permite să creați un site simplu și elegant.

Punctul principal al conținutului cu această temă este textul și imaginile singulare. Nu veți avea nicio problemă pentru ca toate aceste lucruri să arate grozav. Este ușor să creezi o tipografie frumoasă, cu fonturi cu aspect minunat care profită de spațiul alb din pagină.

Puteți adăuga propriul dvs. portofoliu, blocuri de știri și conținut real cu module de tragere și plasare pentru un aspect particular, indiferent de tipul de site web de membru pe care îl operați.

Începeți cu Elegant Today!

8. OptimizePress

optimizepress

Căutați conversii pe site-uri web? În acest caz, OptimizePress este conceput pentru a vă ajuta să profitați la maxim de afaceri dacă aveți un magazin de comerț electronic sau lucrați ca influencer.

OptimizePress se mândrește cu o uimitoare 300 de șabloane din care să alegeți cu posibilitatea de a face modificări, astfel încât să vă puteți simți încrezător că site-ul dvs. web reflectă efectiv marca dvs. Există o serie de modalități prin care vă permit să creați opt-ins-uri concepute pentru a le converti.

Adăugați propriile pluginuri premium la temă pentru a vă ajuta să vă construiți listele de plumb și să creșteți o amprentă eficientă a mărcii în timp. Creați opțiuni ușoare pentru clienții dvs. să se înscrie la buletinul dvs. de e-mail și multe altele!

Începeți cu OptimizePress Today!

9. prospera

Prospera

Thrive este o temă fantastică care vă permite să vă aduceți comunitatea din alte platforme pe WordPress cu ușurință. Puteți adăuga rețele sociale, mesagerie, forumuri, gestionarea sarcinilor, partajarea de fișiere și multe altele.

Această temă vine cu o suită de plugin-uri premium, care vă ajută să faceți tranziția dvs. o briză. Veți obține Visual Composer Premium, care este conceput pentru a vă ajuta să construiți rapid site-ul dvs. cu ajutorul constructorului de drag and drop.

De asemenea, veți primi WP Form Builder, WooCommerce, Calendar de evenimente și multe altele pentru a vă asigura că puteți aduce comunitatea pe un site nou cu WordPress.

Începeți cu Thrive Today!

10. Real

real

Real from Theme Forest este o temă WordPress complet încărcată, care vine cu o varietate de caracteristici excelente concepute pentru a vă ajuta să construiți un site web unic. Este livrat cu un constructor de pagini cu 20 de module diferite pe care le puteți glisa și arunca pentru a vă personaliza.

Creați-vă postările cu conținut text text, videoclipuri, imagini, galerii și multe altele. Puteți chiar retrage conținutul către abonații plătiți, astfel încât să primească un bonus tangibil pentru înregistrarea cu newsletter-ul și site-ul dvs. web.

Instalarea Realului cu site-ul dvs. actual WordPress este o briză, iar caracteristicile incluse în acest pachet o fac într-adevăr un pachet de calitate pentru noii proprietari de afaceri.

Începeți cu Real Today!

11. Javo

JAVO

Javo este tema perfectă pentru cei care doresc să construiască site-uri web unice cu o varietate de opțiuni. Acesta este preîncărcat cu peste 110 de widgeturi cuprinse între Java și widget-uri de bază, oferindu-vă un control complet asupra paginii dvs..

Există peste 100 de șabloane incluse cu această temă. Combinați blocuri și elemente Java pentru a crea pagina dvs. în ceva care nu numai că atrage spectatorii, dar îi păstrează și acolo.

Creați hărți și listări pentru acces ușor la locații fizice sau locuri care lucrează cu compania dvs. Creați culori, markere și note personalizate pentru a vă angaja publicul cu hărți informative și atrăgătoare.

Începeți cu Javo Today!

12. Îmbrăcați

hipnotiza

Indiferent dacă doriți să construiți un site de comerț electronic sau o pagină a mărcii influencer, Mesmerize a fost creat pentru a vă ajuta să faceți mai multe lucrări în mai puțin timp. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a crea un site web pentru aplicații mobile și software.

Această temă extrem de flexibilă include 5 tipuri de antet diferite, 30 de cutii de conținut, plus posibilitatea de a adăuga videoclipuri, de a ajusta gradientele pe site-ul dvs. web și multe altele. Toate personalizarea se realizează printr-o caracteristică intuitivă de drag and drop care vă va crea site-ul dvs. web în câteva minute, în funcție de experiența dvs..

Începeți cu Mesmerize Today!

13. Cactus

cactus

Cactus, în ciuda numelui, este departe de o temă înțepătoare care oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea un site cu aspect modern, fără experiență de codificare profundă.

Opțiunile premium cu această temă includ posibilitatea de a construi orice fel de site web pe care ți-l poți imagina. Creați un nou blog personalizat pentru nișa preferată, dezvoltați un site web pentru restaurantul dvs. sau creați un magazin de comerț electronic de care vă puteți mândri.

Combinați anteturi, subsoluri, pe conținutul paginii, widget-uri și multe altele pentru a crea un site web cu o pagină sau mai multe pagini. Cactus te-a acoperit.

Începeți cu Cactus Today!

14. Flash

bliț

Flash este o temă care vine cu o serie de plugin-uri premium care permit accesul ușor la noii utilizatori WordPress. Funcționează impecabil cu setul de instrumente Flash și folosește Generatorul de pagini SiteOrgin pentru personalizare rapidă și personalizare la construirea fiecărei pagini individuale.

După ce ați terminat aspectul, puteți adăuga pagina magazinului de comerț electronic, puteți crea o bară de căutare și puteți adăuga pagina blogului companiei dvs. în doar câteva clicuri scurte. Tema Flash face din crearea propriului dvs. site web de la început … un flash!

Începeți cu Flash Today!

15. Pro digital

digital pro

Când creați un magazin specializat în bunuri online, aveți nevoie de o temă care să vă ajute misiunea generală. Tema Digital Pro este un instrument de creare a site-urilor premium care vă oferă toată libertatea de care aveți nevoie pentru a construi magazinul viselor voastre.

Încărcați șabloane pre-făcute și adăugați flerul dvs. pentru un magazin curat și organizat, care va avea vizitatori să se întoarcă pentru mai mult. Creați widget-uri, astfel încât clienții să poată fi informați despre produse noi, conținut nou și multe altele. Digital Pro este un instrument fantastic pentru noii utilizatori WordPress care doresc să își construiască rapid magazinul de comerț electronic.

Începeți cu Digital Pro Today!

16. PixelGrade Hive

Stup

Construirea unui site de conținut fără a fi o experiență de codare obișnuită. Acum, cu PixelGrade Hive, puteți crea cu ușurință site-ul dvs. de blog în câteva minute, cu o interfață prietenoasă, cu posibilitatea de a personaliza pagina dvs. de pornire, astfel încât să citească ca un ziar din vechile școli, o revistă sau orice altceva..

PixelGrade Hive lucrează cu noi dezvoltatori pentru a ajuta la crearea de site-uri web intuitive cu moduri unice de a lista conținutul dvs. cu coloane, imagini, pauze și multe altele. Puteți face un pas mai departe și puteți folosi gama largă de fonturi și culori pentru un site web curat, bogat în conținut în cel mai scurt timp!

Începeți cu Hive Today!

17. Blockchain

blockchain

Vă interesează lumea Cryptocurrency? Blockchain este o temă care vine cu o mulțime de instrumente care vă ajută să creați un site web bazat pe aproape orice, dar cripto-moneda este specialitatea lor.

Cum așa? Ei bine, din cutie Blockchain vine cu un grafic ușor de utilizat, care vă permite să afișați și să explicați ratele de criptocurrency pe măsură ce se schimbă în timp real. Niciodată nu a fost mai ușor să postezi aceste informații și să-ți păstrezi cititorii în bucle.

Puteți utiliza, de asemenea, 7 tipuri diferite de postare personalizate, adăugați și personalizați scheme de culori nelimitate, adăugați widget-uri și multe altele.

Începeți cu Blockchain Today!

18. BinderPro

binderpro

BinderPro este o temă folosită de oamenii care doresc să-și aducă viața ideea pentru o revistă online. Nu aveți nevoie de o diplomă sau de o experiență de codificare, ci doar posibilitatea de a folosi instrumente din cutie pentru a vă transforma ideea într-o realitate.

Această temă funcționează cu o serie de alte plugin-uri premium, fără probleme, astfel încât să puteți obține experiența completă fără a sacrifica calitatea. Îmbinați aceste pluginuri cu sistemul modulului BinderPro și pre-încărcările profesionale pe care le puteți edita și nu este de mirare de ce oamenii folosesc această temă pentru a-și construi site-ul de vis.

Începeți cu BinderPro Today!

19. Compoziția presei de hârtie grafică

compoziţie

Tema Compoziției din Graph Paper Press a fost concepută începând cu ziua 1 pentru a facilita viața celor care caută să creeze un site web, dar nu au experiența necesară.

Din această casă, această temă este livrată cu o serie de instrumente pe care le puteți utiliza pentru a personaliza pagina dvs. de pornire, inclusiv anteturi, subsoluri, pagina de pornire și barele laterale. După ce aveți aspectul de bază, puteți personaliza fiecare pagină cu un sistem ușor de aruncat și glisare care vă permite să partajați povești, calendare, fotografii și multe altele în câteva secunde.

Începeți cu Compoziția presei de hârtie grafică astăzi!

20. Design Thinker

gânditor

Design Thinker este o temă cu o idee de bază în spatele ei: ușurința în utilizare. Nu veți găsi accesorii strălucitoare care necesită codare, dar oferă un cadru puternic pentru noii bloggeri și antreprenori care doresc să pună piciorul în ușa comunității online.

Veți găsi că Design Thinker include asistență SEO chiar din cutie, așa că nu va trebui să petreceți nenumărate ore îngrijorându-vă dacă ați adăugat sau nu aceste cuvinte cheie în mod corespunzător. Cireașa de pe tort este faptul că această temă vine și cu o opțiune de comerț electronic.

Fie că doriți să construiți un blog tradițional cu doar conținut sau un magazin online, Design Thinker este o temă excelentă de pornire.

Începeți cu Design Thinker Today!

21. Noozbeat

noozbeat

Noozbeat este o temă care vă oferă un control complet asupra noului dvs. site WordPress. Începe cu aspectul. Veți avea acces complet la o serie de instrumente ușor de utilizat și de aruncat care vă permit să puneți module cu conținut exact acolo unde le doriți.

Puteți apoi să reglați pagina dvs. de pornire, antetul și barele laterale (inclusiv adăugarea de spațiu pentru agenții de publicitate) pentru a face site-ul dvs. să iasă în evidență de alte site-uri web de blog / reviste de pe internet.

După ce ați terminat, parcurgeți și personalizați culorile și fonturile pentru a vă crea marca, în calea dvs. Dacă doriți o temă premium ușor de utilizat, Noozbeat este o alegere perfectă.

Începeți cu Noozbeat Today!

22. WPZoom Indigo

indigo

Dacă sunteți în căutarea unei teme de site care să vă sprijine pe deplin obiectivul de a avea un site de comerț electronic de succes, indiferent de nișa dvs., nu căutați mai departe de Indigo.

Puteți începe să vindeți produse aproape instantaneu de pe site-ul dvs. web odată ce ați creat propriul șablon sau puteți utiliza unul dintre numeroasele șabloane cu aspect profesionist incluse în cutie. Niciodată nu a fost mai ușor să îți pornești propriul magazin online, de ce să nu începi azi și să vezi de ce majoritatea întreprinderilor fac tranziția între cărămidă și mortar și comerț electronic.

Începeți cu Indigo Today!

23. Mătase Pixelgrade

mătase

Aveți o poveste pe care simțiți că trebuie să o transmiteți unui public mai mare? Dacă da, Pixelgrade Silk este tema premium de care aveți nevoie pentru un blog cu aspect mătăsos, clasic.

Site-ul pe care îl construiți va fi optimizat atât pentru viteză, cât și pentru SEO, ceea ce înseamnă că vă puteți odihni ușor știind că sunteți atras într-o audiență cu cuvintele cheie, iar acestea au o experiență de calitate pe site-ul dvs. web. Utilizați instrumentele simple din cutie pentru a crea pagini personalizate cu povești expresive pentru masă. Puteți include chiar și widget-uri pentru a face schimbul social și conversiile buletinelor de informații.

Începeți cu Silk Today!

24. Specialitate

specialitate

Dacă nișa ta presupune că găsești locuri de muncă pentru alții, avem ce ai nevoie cu tema Specialitate. Această temă vine cu un aspect complet sensibil, care vă oferă acces la toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a construi un cadru de lucru profesional minunat.

Puteți adăuga funcții de căutare pentru cei care caută anumite locuri de muncă, puteți crea subcategorii, puteți încărca povești pe blogul dvs. și multe altele. Specialitatea vă oferă un control complet asupra site-ului dvs. web, fără a utiliza codări complicate și micromecenaje.

Începeți cu Specialitatea de azi!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune teme WordPress pentru site-urile de membru.

Dacă ați găsi această postare utilă, s-ar putea să vă bucurați și de comparația noastră cu cele mai bune 9 servicii de e-mail marketing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map