25 Cele mai bune instrumente pentru freelanceri pentru a dezvolta o afacere reală

cele mai bune instrumente pentru freelanceri


Căutați cele mai bune instrumente pentru freelanceri? Indiferent ce fel de freelancing faceți, instrumentele potrivite vă pot ajuta să vă creșteți productivitatea, să rămâneți organizat și să asigurați clienții cu ușurință.

În acest articol, vom împărtăși lista noastră aleasă cu cele mai bune 25 de instrumente pentru freelanceri. Obțineți citirea cu degetul clic, deoarece veți dori să vizitați aceste link-uri!

1. WPForms

WPForms

Fiecare site web independent are nevoie de un formular de contact criminal pentru a avea succes. Din fericire pentru tine, WPForms este cel mai bun plugin pentru formularul de contact pentru WordPress disponibil pe piață.

Cu toate acestea, WPForms este capabil de mult mai mult decât un plugin mediu de formular de contact. Poate fi folosit și ca formular de rezervare pentru a face întâlniri cu potențiali clienți.

Sau, cu adaosul de semnătură, îl puteți utiliza pentru a obține în mod sigur semnături ale clientului pe contracte, termeni de acorduri de servicii sau documente de servicii.

Începeți cu WPForms Today!

2. Timpule doctor

Timpule doctor

Urmărirea timpului dvs. vă ajută să vă creșteți productivitatea. Când sunteți „la ceas”, chiar ca freelancer, veți elibera această presiune blândă pentru a termina rapid și eficient. Timpul Doctor este simplu de utilizat și vă va împiedica să vă îndoiți de a amâna.

Mai bine, Time Doctor poate fi folosit pentru a vă conecta orele pentru clienți. Dacă lucrați la tarife orare, acest instrument este un element indispensabil pentru a vă asigura că ați plătit ceea ce ați câștigat.

Începeți cu Time Doctor Today Today!

3. StartBooking

StartBooking

StartBooking este un plugin pentru site-urile WordPress concepute astfel încât proprietarii de afaceri și freelancerii să poată programa fără efort programări cu clienții.

Ca freelancer, puteți utiliza acest plugin pentru a crea și urmări întâlnirile dvs. cu potențiali clienți și clienți constanți. Vă permite să vă personalizați fișele de programare a clientului, astfel încât să puteți obține potențialul maxim din fiecare întâlnire.

Organizați-vă programul, salvați informațiile relevante despre întâlnire și multe altele; totul din confortul tabloului de bord WordPress.

Începeți cu StartBooking Today!

4. BirchPress

birchpress

Dacă StartBooking nu este ceașca ta, atunci poți prefera BirchPress ca instrument de rezervare online. BirchPress pune rezervarea în mâinile clienților dvs., permițându-le să își planifice serviciile online prin intermediul formularelor sale utile.

Cu BirchPress, puteți crea formulare de rezervare, programa programări cu clienții și chiar puteți accepta plăți online. Are o interfață intuitivă de construire de forme, care este foarte prietenoasă pentru începători.

Începeți cu BirchPress Today!

5. Descărcări digitale ușor Livrări personalizate

customdeliverablesdesign

Descărcări digitale ușor de livrare vamală este instrumentul de freelancer perfect dacă doriți un mod simplu de a livra fișiere și de a primi plăți. Interfața lină vă permite să creați un cont și să conectați mai mulți clienți la contul dvs..

Pe măsură ce finalizați activitatea, puteți adăuga fișierele în contul clientului și le pot descărca și vizualiza cu un singur clic. Descărcări digitale ușor de livrare vamală este un mod incredibil de ușor pentru a rămâne organizat și a vă livra fișierele de lucru cu un clic rapid al mouse-ului.

Începeți cu descărcări digitale ușor livrabile personalizate astăzi!

6. Trello

Trello

Nu contează dacă sunteți un freelancer care lucrează într-un grup sau un lup singur, puteți beneficia de Trello. Scopul acestui program online și al unei aplicații cu caracteristică completă este de a face organizarea sarcinilor dvs. pentru ziua, săptămâna, luna și chiar anul o briză!

Trello are o serie de caracteristici, inclusiv capacitatea de a crea cărți de sarcină. Pur și simplu pus, îți organizezi sarcinile pentru o zi, fie că este vorba de însemnări de scriere, creare de imagini sau de lucru HTML, iar pe măsură ce completezi sarcinile le poți verifica. Simțul organizării vă va oferi o liniște sufletească serioasă și va face din ziua de muncă o bucată de tort.

Începeți cu Trello Today!

7. PomoDoneApp

PomoDoneApp

Ești un freelancer care lucrează deja cu programe precum Asana, Evernote și Trello? Dacă da, PomoDoneApp este o modalitate fantastică de a aduce toată munca împreună de la aceste platforme într-o aplicație ușor de utilizat.

Pe măsură ce terminați sarcinile de lucru de la clienți, puteți utiliza contul dvs. gratuit PomoDoneApp pentru a crea fișiere și a le încărca direct în contul clientului. Odată ce clientul dvs. se conectează, acesta poate face clic pe fișierele de lucru încărcate și le va accesa instantaneu.

Începeți cu PomoDoneApp Today!

8. Skype

Skype

Știm cu toții că comunicarea este importantă, mai ales dacă sunteți independent. Skype este un instrument gratuit, dar necesar, pe care ar trebui să îl descărcați acum dacă nu ați făcut-o deja.

Când utilizați Skype, puteți comunica cu clienții prin mesaje instant bazate pe text. Dar există mai mult decât asta! Această aplicație vă permite să aveți apeluri vocale, inclusiv apeluri de grup, astfel încât să puteți colabora cu ușurință și să primiți răspunsurile la întrebările dvs. și fluxul de lucru mergând în direcția corectă.

Începeți cu Skype Today!

9. Asana

Asana

Nu vă faceți independența pe cont propriu? Dacă aveți o echipă întreagă de gestionat, atunci Asana este instrumentul perfect de gestionare a proiectelor.

Asana organizează sarcinile și conversațiile echipei dvs. într-o singură zonă cu acces ușor, pentru a nu vă pierde timpul cu mai multe e-mailuri. Datorită eliminării casetelor de e-mail din imagine, Asana menține echipele pe traseu, crește eficiența, crește productivitatea și îmbunătățește comunicarea.

Începeți cu Asana Today!

10. Zoom

Zoom

Zoom este un instrument de comunicare pentru freelancerii care preferă chat-ul vocal cu clienții lor. Puteți crea un cont gratuit și puteți începe să configurați imediat lista de clienți.

Când vine timpul să efectueze un apel telefonic, Zoom oferă o serie de caracteristici, cum ar fi chat-ul text în videoclipuri pentru partajarea de linkuri, puteți chat video folosind camera web implicită și puteți chiar să înregistrați apelurile dvs. în cazul în care trebuie să le revizuiți la ulterior.

Începeți cu Zoom Today!

11. Dropbox

dropbox

Dropbox este un instrument de organizare ușor de utilizat pentru freelancerii care au mai mulți clienți. Puteți crea foldere individuale și puteți oferi altor utilizatori (clienții dvs.) acces la anumite dosare.

Pe măsură ce completați atribuirea de scriere, imagine sau video, o puteți încărca în Dropbox pentru revizuire. Atât clientul, cât și freelancerul pot lucra în cadrul folderului în același timp. Dacă sunteți în căutarea unui instrument care să vă ajute să colaborați cu clienții și să vă economisiți timp, nu căutați mai departe decât Dropbox.

Începeți cu Dropbox Today!

12. Slab

lenevi

Slack este un instrument de comunicare pe care toți freelancerii ar trebui să-l folosească atunci când lucrează cu o gamă largă de clienți sau chiar cu o echipă mică de clienți din cadrul aceleiași afaceri.

Puteți comunica direct cu persoane fizice, puteți face conversațiile private, crea chat-uri de grup și puteți căuta instantaneu conversațiile anterioare cu o bară de căutare din partea de sus a ecranului. Slack a revoluționat modul în care comunicăm!

Începeți cu Slack Today!

13. Basecamp

tabăra de bază

Basecamp este o platformă simplă, ușor de utilizat, care permite o comunicare perfectă pentru freelanceri și clienți. Când creați un cont gratuit, veți putea crea foldere în care vă puteți enumera sarcinile.

După ce vă îmbarcați clienții la bord, îi puteți atribui sarcinilor și voi puteți colabora în cadrul folderului pentru a prezenta lucrările curente, a vizualiza lucrările viitoare și a reveni la lucrările anterioare pentru a vă asigura că acestea sunt realizate corect. Basecamp este instrumentul perfect pentru cei care caută o platformă simplă, dar încă puternică de management de proiect.

Începeți cu Basecamp Today!

14. G Suite

G Suite

G Suite este un instrument all-in-one pentru freelanceri ocupați. Există mai multe platforme în cadrul G Suite (cunoscute și sub numele de Google Apps) pentru a vă ajuta să vă mențineți organizat și productiv.

Când deschideți G Suite, veți vedea o serie de funcții precum un calendar, acces la Google Docs, un sistem de partajare bazat pe Cloud și multe altele! Puteți accesa și edita calendarul, puteți face programări, crea documente și le puteți partaja cu clienții cu ușurință când ați terminat.

Începeți cu G Suite Today!

15. Evernote

Evernote

În calitate de freelancer, una dintre cele mai mari probleme cu care te vei confrunta este să îți amintești fiecare mic lucru pe care trebuie să-l faci în program. Este posibil să aveți un caiet de buzunar și acest lucru este minunat; cu toate acestea, nu ar fi mai bine să avem spațiu nelimitat și acces la el oricând? Dacă sună atrăgător, ai nevoie de Evernote.

Evernote este o aplicație accesibilă pe care o puteți folosi pe smartphone, laptop sau tabletă. Notează rapid notele, programările, ideile și planurile de viitor; apoi accesați-le din nou ori de câte ori aveți nevoie în câteva secunde.

Începeți cu Evernote Today!

16. LastPass

LastPass

Ești obosit să-ți amintești mai mult de 20 de parole pentru toate site-urile frecventate zilnic? Dacă da, LastPass este exact ceea ce aveți nevoie. Acest program are o versiune gratuită și premium care vă ajută să veniți cu parole pentru toate site-urile web pe care le vizitați.

Dar LastPass face un pas mai departe prin înregistrarea și criptarea parolelor, astfel încât să nu mai fiți niciodată amintite de ele. În plus, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la căderea victimei unui hacker. Totul în totalitate, este un instrument indispensabil pentru toată lumea.

Începeți cu LastPass Today!

17. Carti proaspete

FreshBooks

FreshBooks este un software de contabilitate conceput pentru freelanceri și proprietarii de afaceri care doresc să-și gestioneze cu ușurință fondurile. Există o mulțime de opțiuni disponibile atât în ​​versiunea gratuită, cât și în cea premium.

Puteți crea și trimite cu ușurință facturi pentru plăți rapide. Este ușor să vă gestionați banii, deoarece sistemul lor este curat, ușor de utilizat și oferă funcții cu care trebuie să crească orice freelancer în devenire.

Începeți cu FreshBooks Today!

18. Contact constant

contact constant

Dacă doriți să creați și să trimiteți e-mailuri de înaltă eficiență abonaților dvs., Constant Contact este o alegere excelentă. Ca unul dintre cele mai bune servicii de e-mail de marketing disponibile, se integrează bine cu cele mai bune pluginuri de generare de plumb din lume, cum ar fi OptinMonster.

Opțiunile de personalizare sunt aproape nesfârșite și există zeci de șabloane pre-făcute pentru a vă face rulare. În plus, echipa de asistență constantă 24/7 este întotdeauna doar un chat sau un e-mail în direct pentru a vă ajuta să rezolvați orice problemă care poate apărea..

Începeți cu Constant Contact Today!

19. Tampon

Tampon

În calitate de freelancer, există șanse mari să aveți mai multe conturi de social media pe care le utilizați pentru a face reclama afacerii dvs. și pentru a întâlni noi clienți. Cu toate acestea, uneori poate fi o tracțiune care îți actualizează conturile de socializare de mai multe ori pe zi. Buffer ușurează rețelele de socializare.

Puteți programa mai multe conturi și puteți programa postări pentru viitor. Multe persoane folosesc aplicația pentru a-și face postările săptămânale și pentru a le programa pentru orele stabilite. Evident, puteți să fiți cu ochii pe contul dvs.; dar, după ce îți planifici postările pentru zi, ești bine să mergi! Configurează-ți postările pe social media, uită-le și concentrează-te pe ceea ce faci cel mai bine.

Începeți cu Buffer Today!

20. Canva

Canva

Imaginile sunt instrumente excelente de conversie. Indiferent dacă le folosești pentru pagini de destinație sau postări pe blog, elementele vizuale îți cresc șansele de succes.
Cu Canva, puteți să vă proiectați propriile imagini, infografii, pictograme și bannere fără un software scump de editare. Și este atât de ușor de utilizat, puteți face toate imaginile dvs. singur, fără a fi nevoie să angajați un designer profesionist.

Canva rulează în browserul dvs. și vine cu o mulțime de șabloane gratuite pentru a vă ajuta. După ce ați terminat, pur și simplu exportați creația, salvați-o și folosiți-o pe site-ul dvs. independent.

Începeți cu Canva Today!

21. Piktochart

piktochart

Când sunteți freelancer, poate fi dificil pentru dvs. să angajați un designer, să verificați progresul, să faceți modificări etc. Piktochart este aici pentru a vă ușura viața.

Piktochart utilizează o interfață intuitivă care vă permite să realizați infografii, rapoarte, pliante, afișe și prezentări. Veți putea să vă accesați și să vă creați elementul la alegere cu un sistem simplu de aruncare și glisare care vă oferă flexibilitate și opțiuni de personalizare dincolo de visele dvs. cele mai sălbatice!

Începeți cu Piktochart Today!

22. LiveChat Inc.

LiveChat Inc

Nu ratați niciodată altă oportunitate de a răspunde la întrebările unui potențial client. Cu LiveChat Inc., vă puteți conecta instantaneu cu vizitatorii site-ului dvs. web și le puteți oferi răspunsuri chiar atunci când au nevoie cel mai mult.

Cu acest plugin de chat în timp real pentru site-ul dvs. independent, puteți influența clienții să cumpere produsele sau serviciile dvs. doar vorbind cu aceștia. Cel mai bun freelancer este un freelancer disponibil!

LiveChat Inc. oferă, de asemenea, rapoarte despre cum să plasați caseta de chat pentru o implicare optimă, precum și o analiză aprofundată a modului în care interacționează vizitatorii dvs..

Începeți cu LiveChat Inc. astăzi!

23. Calendar editorial

Calendar editorial

Preferă să privești imaginea mare? Dacă sunteți un blogger independent (sau pur și simplu un freelancer cu un blog), Calendarul editorial este un element indispensabil. Vă permite să vedeți postări care au fost deja publicate, precum și postări programate, pentru întreaga lună.

Una dintre caracteristicile noastre favorite ale acestui plugin este că vă permite să vă mutați postările printr-o simplă interfață de drag and drop. Puteți configura cu ușurință programul dvs. pentru lună, puteți edita postările din plugin și puteți face modificări rapide, după caz.

Calendarul editorial vă permite să planificați postări de la mai mulți autori, ceea ce face ca planificarea viitoare să fie simplă.

Începeți cu Calendarul editorial astăzi!

24. CollabPress

CollabPress

CollabPress este un instrument de dezvoltatori pentru utilizatorii WordPress care îi ajută pe freelanceri să planifice postări și activități. Cu alte cuvinte, puteți pune proiectele de lucru în fundal și verificați lista pe măsură ce finalizați fiecare sarcină.

Această aplicație este dotată cu un calendar, mementouri de e-mail și un jurnal de activitate intuitiv. Dacă te-ai săturat să fii dezorganizat, atunci Collabpress este un plugin care îți va ușura viața.

Începeți cu CollabPress Today!

25. Q2W3 Fixed Widget

Widget fix Q2W3

Widgetul Q2W3 Fixed a fost proiectat pentru freelancerii care doresc să construiască un site web cu ușurință. Funcția principală a acestei aplicații este de a vă permite să organizați rapid și ușor segmente în conținutul dvs..

Puteți face planificatoare și piese informative ușor de urmărit prin glisarea și plasarea rapidă a anteturilor, a widgeturilor și a casetelor de conținut. Dacă sunteți freelancer și aveți probleme cu site-ul dvs. web, atunci plugin-ul pentru widgetul fix Q2W3 vă poate ajuta!

Ne place în mod deosebit opțiunea de a vă promova serviciile de freelancing printr-un widget lipicios pe site-ul dvs. WordPress.

Începeți astăzi cu Q2W3 Fixed Widget Today!

Sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune instrumente pentru freelanceri.

Dacă ați găsit această postare utilă, v-ar putea plăcea și comparația noastră în profunzime a celor mai bune 9 servicii de e-mail marketing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map