26 cele mai bune teme polivalente WordPress (2020)

cele mai bune teme multifuncționale wordpress


Căutați cele mai bune teme polivalente WordPress pentru a crea un site web? Temele multifuncționale vă permit să creați aproape orice tip de site web pe care îl puteți imagina, deoarece oferă un nivel mai ridicat de flexibilitate și un set extins de funcții.

În acest articol, vom împărtăși cele mai bune teme polivalente pentru site-ul dvs. WordPress.

De asemenea, am creat o listă cu cele mai bune teme WordPress pe care le puteți utiliza. Verificați-le.

Construirea unui site cu o temă polivalentă WordPress

Pentru a crea un site Web în WordPress, veți avea nevoie de un nume de domeniu și de găzduire de site-uri web. Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe internet, cum ar fi Google.com și IsItWP.com, iar găzduirea web este o locație virtuală în care fișierele de conținut ale site-ului dvs. web sunt stocate online.

Deci, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să achiziționați un nume de domeniu și un plan de găzduire web. Puteți cumpăra un nume de domeniu de la o companie de înregistrare a domeniului, cum ar fi NameCheap sau de la compania dvs. de găzduire web, deoarece majoritatea companiilor de găzduire furnizează în prezent nume de domeniu.

Cu toate acestea, vă recomandăm să începeți site-ul dvs. cu Bluehost, unul dintre cei mai buni furnizori de hosting din lume. Ei sunt, de asemenea, un furnizor de gazduire recomandat oficial de către WordPress înșiși.

Am realizat o afacere cu Bluehost pentru a oferi utilizatorilor noștri un nume de domeniu GRATUIT și peste 60% reducere la găzduire web. Cu Bluehost, puteți porni site-ul dvs. cu prețul de până la 2,75 USD pe lună.

După achiziționarea unui nume de domeniu și găzduire web, puteți începe să vă construiți site-ul. Dacă aveți nevoie de instrucțiuni detaliate, iată ghidul nostru pas cu pas despre realizarea unui site WordPress.

Deci, să explorăm cele mai bune teme polivalente WordPress pe care le puteți utiliza.

1. Divi

Divi Tema

Divi este o puternică temă WordPress multifuncțională creată de Elegant Themes, unul dintre magazinele de temă WordPress de top din lume. Este o temă plină de reacție, care face ca site-ul dvs. să arate excelent pe toate tipurile de dispozitive și ecrane.

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să o folosească alături de alte teme.

Tema Divi este livrată și cu un constructor de drag and drop încorporat, cu ajutorul căruia puteți crea cu ușurință orice tip de aspect al site-ului dorit. Puteți utiliza 46 de elemente de conținut puternic pentru a vă crea designul. Toate aceste elemente de conținut sunt foarte personalizabile, astfel încât să puteți oferi acestei teme propriul design.

Dacă doriți să începeți rapid proiectul site-ului dvs. web, puteți utiliza unul dintre cele 20 de machete Divi pre-făcute oferite de temă. Nu ratați să consultați aceste teme pentru copii Divi extrem de personalizabile.

Citiți recenzia noastră completă Divi.

Începeți cu Divi azi!

2. Ultra

ultra-tema-buy-buton

Ultra este o temă polivalentă WordPress extrem de flexibilă și bogată în funcții creată de Themify. Are puterea unuia dintre cei mai puternici creatori de pagini, Themify Builder, care vă permite să creați orice tip de site web pe care doriți să îl utilizați folosind interfața sa simplă de drag and drop.

Ultra vine cu mai mult de 10 site-uri demo pe care le puteți instala cu 1 clic, înlocuiți conținutul demo cu propriul dvs. conținut și publicați. Unele dintre site-urile demo disponibile sunt pentru site-uri web de agenții, restaurant, nuntă și logodnă, fitness, comerț electronic și fotografie.

În plus, are peste 60 de machete pre-proiectate pentru a vă ajuta să vă construiți rapid paginile web. Mai mult, acesta dispune de mai multe stiluri de antet, machete, opțiuni de fundal pentru antet, tipografie și opțiuni de culoare, pentru a vă crea un site complet unic..

Citiți recenzia noastră completă Ultra.

Începeți cu Ultra azi!

3. Avada

Avada

Avada este cea mai bine vândută temă WordPress din toate timpurile pe piața tematică a Themeforest. Vă oferă funcții nelimitate și opțiuni de personalizare pe care le puteți utiliza pentru a crea site-uri puternice pentru mai multe nișe.

Avada vine cu peste 40 de demo-uri web pre-făcute cu caracteristici complete, pe care le puteți importa în WordPress cu un singur clic și porniți rapid site-ul. În plus, există peste 255 de modele pre-făcute de pagini web și peste 1000 de opțiuni pentru o personalizare ușoară.

Verificați această comparație între Divi și Avada.

Ca să nu mai vorbim, vine la pachet cu 6 plugin-uri premium, în valoare de 200 USD. Puteți utiliza aceste pluginuri gratuit cu Avada.

Citiți recenzia noastră Avada completă.

Începeți cu Avada azi!

4. Astra

Astra

Astra este o temă WordPress foarte personalizabilă care permite construirea cu ușurință a unui site web așa cum doriți. Este livrat cu un set de demonstrații, care vă permite să lansați rapid un site pre-construit complet, cu un singur clic. După importarea demo-ului, puteți personaliza aspectul după preferințe.

Cu Astra, veți obține capacitatea de a dezactiva titlul paginii & bara laterală. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a crea site-uri web WordPress într-o singură pagină. Se integrează perfect cu popularii construitori de pagini, cum ar fi Beaver Builder, Elementor, etc.

Începeți astăzi cu Astra!

5. X Tema

X Tema

X Theme este una dintre cele mai vândute teme de pe piața Themeforest. Creat de pluginul Cornerstone Page Builder, X Theme oferă o experiență completă de creare a site-urilor web. Este ușor de utilizat și super rapid.

X Tema vă oferă acces gratuit la zeci de pluginuri premium, astfel încât să puteți crea site-uri web cu libertate deplină și, de asemenea, să economisiți o mulțime de bani.

Cea mai minunată caracteristică pe care o veți avea cu X Theme este cele 4 stive de design sau temele complet concepute din temă. Puteți obține mai multe demo-uri construite pe aceste stive de design, să le importați cu 1 clic și să vă faceți site-ul.

Citiți recenzia noastră completă X Theme.

Începeți cu X Theme azi!

6. Proiecte Wbcom

Wbcom Designs

Wbcom Designs oferă teme premium WordPress pentru diferite nișe, inclusiv rețelele sociale, comunitatea online, site-urile de membru, sistemele de gestionare a învățării, piețele multivindor și multe altele. Temele lor funcționează perfect cu plugin-uri populare WordPress, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate cu pluginurile preferate.

Fiecare temă vă oferă opțiuni de culoare, antet personalizat, culori de fundal și tipografie frumoasă. Wbcom Designs acceptă BuddyPress, LMS LearnDash, LifterLMS și mai multe pluginuri.

Începeți cu Wbcom Designs astăzi!

7. StartUp

pornire wordpress tema

StartUp este una dintre cele mai bune teme polivalente de pe piață, care vă permite să construiți un site așa cum doriți, profitând de potențialul personalizatorului WordPress. Cu ajutorul widget-urilor personalizate, StartUp transformă personalizatorul într-un constructor de pagini.

În acest fel, puteți efectua modificări pe site-ul dvs. web fără a fi nevoie să comutați înainte și înapoi între editor și previzualizare.

Este livrat cu tone de widget-uri personalizate, cum ar fi erou, blog, prezentare de diapozitive de conținut și multe altele.

Începeți cu StartUp astăzi!

8. Hestia

Hestia

Dacă sunteți în căutarea unei teme polivalente WordPress pentru design material, Hestia este tema pentru dvs. Este un șablon WordPress excelent, gratuit și premium, potrivit pentru mai multe tipuri de site-uri web, inclusiv start-up-uri de afaceri, comerț electronic, portofoliu etc..

Tema Hestia este complet compatibilă cu pluginul WooCommerce, astfel încât să puteți transforma cu ușurință site-ul dvs. într-un magazin online. În plus, acceptă toate celelalte plugin-uri WordPress importante.

Este o temă bazată pe personalizatorul WordPress Live, astfel încât să puteți previzualiza în direct toate modificările pe care le faceți. Pentru a vă ajuta să construiți pagini web cu ușurință, oferă o interfață cu adevărat simplă și curată.

Începeți cu Hestia astăzi!

9. Fenix

fenix

Fenix ​​este o temă elegantă, polivalentă, pe WordPress, pe care o puteți utiliza pentru a crea orice tip de site web. Este livrat cu 6 demo-uri web complet funcționale pentru diferite nișe de afaceri pentru a vă permite să începeți rapid.

Este livrat cu mai multe plugin-uri premium, inclusiv Slider Layer, Slider Revolution, Brix Page Builder și multe altele. Puteți utiliza, de asemenea, pluginul dvs. pentru creatorul de pagini WordPress preferat pentru a personaliza paginile și a vă proiecta ușor paginile de destinație personalizate.

Alte caracteristici notabile includ aspectul blogului de grilă, antetul lipicios, formatele de postare, importatorul de conținut demo cu 1 clic și un asistent de configurare a temei. De asemenea, acceptă WooCommerce și gata de traducere pentru a crea un site web multilingv.

Începeți cu Fenix ​​azi!

10. Miferează plat

themify-plat temă

Dacă sunteți fan al designului plat, Themify Flat este tema potrivită pentru dvs. Dispune de un design plat unic care vă ajută să vă prezentați conținutul site-ului dvs. într-o manieră frumoasă.

Este o temă polivalentă pe care o puteți utiliza pentru bloguri, afaceri și site-uri web de portofoliu. Este alimentat de Themify Builder, care vă ajută să personalizați cu ușurință întreaga temă. În plus, este prezentată animație în cercuri, portofoliu, bara de progres, o linie de timp animată, glisor de mărturie, etc..

Dacă vă place demo-ul său, îl puteți importa cu 1 clic, îl puteți personaliza și utiliza pentru site-ul dvs..

Citiți recenzia noastră completă Themify Flat.

Începeți cu Themify Flat!

11. Nimva

nimva-temă

Nimva este o temă polivalentă curată și frumoasă pentru WordPress. Este livrat cu un constructor de pagini frontale simplu și ușor de utilizat, care vă permite să vă proiectați ușor paginile web cu previzualizări live.

Este o temă complet răspunzătoare, care arată excelent pe orice dispozitiv, inclusiv computere desktop, laptopuri și dispozitive mobile. De asemenea, este gata pentru afișajele retinei.

În plus, are opțiuni avansate de temă, mega meniuri, modele de antet personalizate, icoane Font Awesome, opțiuni avansate de tipografie etc..

Citiți recenzia noastră completă Nimva.

Începeți cu Nimva azi!

12. Creativo

CREATIVO-WordPress temă

Căutați o temă creativă WordPress? Apoi, Creativo este o temă minunată pentru tine. Este o temă modernă complet responsivă pentru crearea de site-uri web în mai multe scopuri.

Tema Creativo vine cu zeci de site-uri demo frumos proiectate. Puteți alege unul dintre ele și începe site-ul dvs. instantaneu. Acesta acceptă pluginul WooCommerce, astfel încât să puteți transforma site-ul dvs. într-un site de comerț electronic oricând.

Pentru a vă oferi mai multă libertate de design, acesta oferă 3 plugin-uri premium (Visual Composer, Slider Revolution și LayerSlider) în cadrul temei pe care o puteți utiliza gratuit.

Citiți recenzia noastră creativă completă.

Începeți cu Creativo astăzi!

13. StudioPress Parallax Pro

StudioPress-paralaxă-pro-lea

Dacă vă plac desenele de defilare parallax, StudioPress Parallax Pro este o temă excelentă pentru dvs. Este o temă polivalentă uimitoare și frumoasă pentru WordPress. Este o temă bazată pe puternicul cadru Genesis.

Folosind această temă, puteți construi site-uri de afaceri corporative, precum și site-uri de comerț electronic și portofoliu. Dispune de un puternic personalizator de temă, de zone de widget pentru pagina principală, antet personalizabil și mai multe opțiuni.

Este o temă complet mobilă, care se potrivește bine atât pe ecranele mobile, cât și pe toate celelalte tipuri de ecrane.

Citiți recenzia noastră completă StudioPress Parallax Pro.

Începeți astăzi cu StudioPress Parallax Pro!

14. Oshine

oshine-WordPress temă

Oshine este o temă cu adevărat polivalentă pentru WordPress pe care o puteți achiziționa de la Themeforest. Este excelent pentru site-uri web de toate tipurile, inclusiv portofoliu, agenție, blog, arhitectură, afaceri sau magazine.

Are un constructor intuitiv de pagini vizuale pentru construirea de pagini web. Puteți obține 43 de demonstrații și peste 100 de machete de pagini pre-construite pentru a începe rapid construirea unui site web. Puteți instala șabloane sau machete pre-făcute cu 1 clic.

Mai mult, tema prezintă anteturi și stiluri de meniu unice pentru opțiuni de design cool.

Citiți recenzia noastră completă a lui Oshine.

Începeți cu Oshine astăzi!

15. Enfold

Revizuirea temelor Enfold

Enfold este încă o temă premium cu cel mai bine vândut WordPress pe piața Themeforest. Este o temă complet optimizată cu viteză, care funcționează excelent atât pe instrumentele de testare a vitezei Google Page Speed ​​Insights, cât și pe instrumentele de testare a vitezei GTMetrix.

Tema Enfold vine cu opțiuni și caracteristici uimitoare de temă pentru a vă permite să creați un design așa cum doriți. Are un număr mare de demonstrații pre-proiectate pentru diverse tipuri de site-uri web pe care le puteți utiliza ca punct de plecare.

Mai multe caracteristici ale temei sunt proiectarea completă, suportul pentru constructorul drag and drop, retina ready, SEO optimizat, traducerea etc..

Citiți recenzia noastră completă Enfold.

Începeți cu Enfold azi!

16. Codul

uncode-WordPress temă

Uncode este o temă creativă multi-scop WordPress creată pentru a impresiona utilizatorii cu frumusețe și putere. Este dotat cu funcții și funcționalități uimitoare, astfel încât să puteți construi site-uri interesante în cel mai scurt timp. Folosind această temă, oricine poate crea cu ușurință un site web fără a atinge niciun cod.

Tema vine cu o serie de demo-uri unice, fiecare creat cu un concept unic. Puteți utiliza aceste site-uri demo pentru a porni rapid site-ul. De asemenea, vă oferă acces la mai multe plugin-uri premium WordPress gratuit.

Mai mult, dispune de un sistem avansat de grilă, design perfect pentru pixeli, 6+ stiluri de meniu, suport WPML, etc.

Citiți recenzia noastră completă de coduri.

Începeți cu Uncode astăzi!

17. Fiara

Revizuirea BeTheme

BeTheme este una dintre cele mai populare și mai vândute teme pe piața Themeforest. Oferă o gamă largă de funcții și opțiuni de personalizare, astfel încât să puteți construi orice tip de design vă place.

BeTheme are peste 360 ​​de site-uri web pre-construite pe care le puteți importa cu 1 clic și lansați site-ul. Toate aceste site-uri web au fost lucrate frumos de profesioniști și oferă aspect cu adevărat impresionant.

În plus, puteți obține 20 de stiluri de antet personalizabile, meniuri nelimitate, paralax și fundal video, bare laterale nelimitate, culori nelimitate, suport pentru temă pentru copii etc., cu această temă.

Citiți recenzia noastră completă BeTheme.

Începeți cu BeTheme azi!

18. Total

totală WordPress temă

Așa cum sugerează și numele său, Total vă oferă setul total de funcții și funcționalități de care aveți nevoie pentru a construi site-uri polivalente. Este încă una dintre cele mai populare teme WordPress pe piața Themeforest.

Total vine cu un constructor de pagini vizuale complet frontal, cu peste 50 de module personalizate. Folosind creatorul de pagini vizuale, puteți crea cu ușurință și instantaneu pagini web frumoase. Există peste 40 de demonstrații de probă gata de utilizare, cu opțiunea de instalare cu 1 clic.

Una dintre caracteristicile deosebite ale acestei teme este opțiunea de a personaliza anteturile și subsolurile. În plus, tema vă permite să utilizați mai multe plugin-uri premium gratuit.

Citiți recenzia noastră totală.

Începeți cu Total astăzi!

19. Kallyas

kallyas-WordPress temă

Kallyas este o temă polivalentă premium pe care o puteți folosi pentru orice tip de site web. Este o temă cu încărcare rapidă care oferă conținutul site-ului dvs. cu viteză mare.

Puteți obține o listă extinsă de demo-uri web cu această temă pe care o puteți instala în 1 clic. Folosind aceste site-uri demo, puteți configura site-ul dvs. în doar câteva minute. Personalizarea temei este simplă și fără probleme cu constructorul lor de pagini vizuale superioare.

Dacă întâmpinați dificultăți în timpul utilizării temei, puteți obține sprijin complet dedicat din partea echipei de creatori de teme. De asemenea, puteți consulta documentația lor detaliată și tutorialele video.

Citiți recenzia noastră completă de la Kallyas.

Începeți cu Kallyas astăzi!

20. Brooklyn

brooklyn-temă

Brooklyn este o temă WordPress extrem de flexibilă, care vine cu o gamă largă de funcții. Puteți utiliza aceste funcții pentru a crea orice tip de site web doriți. Este o temă completă bazată pe constructor de pagini, astfel încât crearea de site-uri este distractivă cu această temă.

Tema prezintă peste 40 de site-uri web pre-construite pe care le puteți importa cu un singur clic. Apoi, puteți personaliza conținutul demonstrativ și construi propriul site. Tema acordă o atenție suplimentară pentru gestionarea portofoliului, gestionarea tabelului de prețuri și alte elemente personalizate care sunt utile pentru orice fel de site.

Cu tema Brooklyn, veți avea acces gratuit la pluginurile Slider Revolution și Visual Composer. Folosind aceste instrumente puternice, puteți construi site-uri superbe în cel mai scurt timp.

Citiți recenzia noastră completă din Brooklyn.

Începeți cu Brooklyn azi!

21. Salient

salient-WordPress temă

Salient este încă o puternică temă polivalentă WordPress pe care o puteți utiliza pentru a crea site-uri web pentru aplicații și software mobile. Este livrat cu un puternic constructor de pagini încorporat, Salient Visual Composer. Prin urmare, puteți construi site-uri web frumoase utilizând interfața drag and drop.

Nu mai vorbim, cele peste 200 de șabloane pre-proiectate utile sunt foarte utile pentru crearea de site-uri uimitoare. Puteți obține mai mult de 500 de shortcodes și opțiuni de configurare, multe machete de antet și o mulțime de funcții uimitoare.

Tema acceptă integral pluginul WooCommerce, astfel încât să puteți transforma site-ul dvs. într-un magazin de comerț electronic oricând.

Citiți recenzia noastră completă.

Începeți cu Salient azi!

22. Jupiter

jupitor-WordPress temă

Jupitor este o temă WordPress multifuncțională potrivită pentru crearea tuturor tipurilor de site-uri web. Este o temă avansată, dar ușor de utilizat, cu un adevărat editor WYSIWYG. Puteți crea și edita paginile, postările și toate elementele site-ului dvs. web cu previzualizări în timp real.

În plus, tema Jupitor oferă Personalizatorul magazinului pentru construirea de magazine puternice, Header Builder pentru proiectarea antetului site-ului dvs. web și mai mult de 100 de elemente pentru crearea de pagini personalizate..

Tema vă oferă peste 160 de șabloane de site-uri personalizate, foarte personalizate, care vă ajută să lansați site-ul în doar câteva minute.

Citiți recenzia noastră completă Jupitor.

Începeți cu Jupiter astăzi!

23. Zeko

temă zeko

Zeko este o puternică temă WordPress fără scop lucrativ, concepută pentru a sensibiliza și a accelera strângerea de fonduri. Zeko a fost profund integrat cu pluginul Give, astfel încât să puteți da startul la strângere de fonduri non-profit rapid și ușor.

Zeko este compatibil cu multe pluginuri populare WordPress, inclusiv WooCommerce, BuddyPress și Peepso. Tema vine, de asemenea, cu o opțiune puternică de abonament pentru a vă crește lista de e-mailuri exponențial.

Tema Zeko este inclusă cu 6 șabloane de pagini preconstruite și vă oferă mai multe opțiuni în Customizer pentru a configura pagina de pornire așa cum doriți.

Începeți cu Zeko azi!

24. Nullpoint

tema nullpoint

Nullpoint este o temă polivalentă de Webzakt. Tema Nullpoint vine cu un constructor de drag and drop extrem de personalizabil, care vă permite să personalizați cu ușurință paginile dvs. singur, fără să angajați un dezvoltator.

Nullpoint este 100% receptiv și prietenos pentru mobil, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web va arăta excelent indiferent de dispozitivul utilizatorilor dvs. Puteți descărca versiunea gratuită din depozitul WordPress.org. Versiunea premium a temei poate fi achiziționată cu 49,99 USD. Când achiziționați Nullpoint, veți primi gratuit o temă premium, Lakshmi.

Începeți cu Nullpoint astăzi!

25. Blog Elite

elita blogului

Blog Elite este o temă perfectă pentru WordPress pentru utilizatorii care doresc să construiască un site curat, care oferă mai mult accent asupra conținutului. Blog Elite este cel mai potrivit pentru știri, călătorii, bloguri de divertisment, site-uri web cu mâncare și rețete, etc.

Blog Elite acceptă un clic demo de import, astfel încât să puteți construi rapid un site WordPress fără a fi necesar să-l construiți de la zero. Documentația lor extinsă vă ghidează prin fiecare aspect al construirii unui site WordPress cu tema Blog Elite.

Începeți astăzi cu Blog Elite!

26. Sydney

Sydney tema

Sydney este încă o puternică temă polivalentă puternică pentru WordPress. Puteți obține tema într-o versiune gratuită, precum și o versiune premium. Versiunea gratuită a temei este una dintre cele mai descărcate teme din depozitul de teme WordPress.org.

Sydney dispune de fundaluri uimitoare pe ecran complet, fundale de paralax, peste 600 de fonturi Google, un antet video și multiple funcții uimitoare. Este complet construit pe Live Customizer, astfel încât să puteți personaliza întregul site cu previzualizări live în timp real.

Tema funcționează perfect cu WooCommerce și cu toate celelalte pluginuri WordPress importante.

Citiți recenzia noastră completă din Sydney.

Începeți cu Sydney azi!

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune teme WordPress multifuncționale pentru site-urile tale. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră cu cele mai bune platforme de comerț electronic pentru piețele multivindor și 27 de pluginuri WordPress populare pe care trebuie să le aveți!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map