26 cele mai bune teme WordPress pentru evenimente și conferințe (2020)

cele mai bune teme de eveniment wordpress


Căutați cele mai bune teme pentru evenimente WordPress?

Temele evenimentului sunt create special pentru promovarea unui eveniment. Spre deosebire de o temă obișnuită, un eveniment sau o temă de conferință vă face ușor să prezentați un eveniment care urmează și să afișați fotografiile evenimentelor trecute.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune teme WordPress pentru evenimente și conferințe de pe piață.

Alegerea unei teme pentru evenimente și conferințe

Înainte de a vă scufunda și a alege o temă pentru eveniment, este esențial pentru dvs. să aflați dacă are toate caracteristicile esențiale pentru a promova un eveniment.

Mai jos sunt câteva caracteristici esențiale ale unei teme de eveniment.

Calendar eveniment:

O temă de eveniment are nevoie fie de un calendar încorporat, fie de integrat perfect cu un plugin de calendar. Cu un calendar de evenimente, vă puteți menține vizitatorii la zi cu privire la un eveniment care urmează. Vă permite, de asemenea, să vă prezentați evenimentele anterioare, astfel încât vizitatorii dvs. vă vor face o idee despre ce să se aștepte de la următorul dvs. eveniment chiar atunci când aterizează pe site-ul dvs..

Galeria evenimentelor:

Pentru a afișa fotografii și videoclipuri ale evenimentelor dvs., tema evenimentului dvs. trebuie să aibă o funcție de galerie.

Pagina personalizată personalizată:

Spre deosebire de o temă a blogului, tema evenimentului dvs. are nevoie de o pagină de pornire personalizată pentru a vă bucura vizitatorii de evenimentele viitoare.

1. Eveniment

Eveniment

Evenimentul este o temă elegantă WordPress pentru evenimente muzicale, cluburi de noapte, trupe, muzicieni și saloane. Poate fi folosit pentru a prezenta evenimentele viitoare într-un stil profesionist. Tema are un aspect avansat, cu defilare în paralax, pentru a permite utilizatorilor să deruleze în jos lin pe site-ul dvs..

Acesta este livrat cu Themify Builder, ceea ce face foarte ușor să lanseze un site de evenimente datorită caracteristicii sale de drag and drop. De asemenea, include mai multe tipuri de postare pentru evenimente, galerie, videoclipuri și multe altele.

2. Pro conferință

Conferință Pro

Conference Pro este o temă WordPress perfectă pentru evenimente și conferințe. Este livrat cu un editor frontend care vă permite să vă personalizați site-ul fără a fi nevoie să comutați înainte și înapoi între editor și previzualizare. Această temă vă permite să importați evenimente de pe Facebook și de pe alte canale sociale într-un singur clic. Prezintă participanților la eveniment similare cu evenimentele pe Facebook.

Această temă este la pachet cu un compozitor de evenimente cu o mulțime de opțiuni pentru a crea evenimente instantaneu. Vă permite, de asemenea, să vindeți bilete folosind WooCommerce, Eventbrite și alte aplicații.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă WordPress gratuită și puternică. Are zeci de machete integrate pentru tot felul de site-uri web. Puteți utiliza șablonul de eveniment pentru a crea o promovare a evenimentelor dvs. Tema vine cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a construi și promova un site web pentru evenimente, inclusiv gestionarea evenimentelor și opțiunile de programare, etc.

Această temă este gata comerțul electronic și vă permite să vindeți biletele pentru evenimente online. Este gata de traducere și acceptă integral limbile RTL, astfel încât să puteți construi un site web multilingv cu OceanWP.

4. Astra

Astra

Astra este o temă WordPress multifuncțională. Este livrat cu numeroase site-uri starter și demo, inclusiv un site web cu evenimente complete. Această temă este ușor de personalizat și se integrează cu creatorii de pagini WordPress populare. Are setări simple de aspect pentru antet, blog, arhive și pagini.

Vă oferă un control complet asupra culorilor și tipografiei. Tema Astra este super rapidă și acceptă pluginul WooCommerce.

5. Ultra

Ultra

Ultra este o temă WordPress extrem de flexibilă și avansată, cu un design polivalent. Este livrat cu zeci de site-uri web gata pregătite, inclusiv un aspect pentru site-ul dvs. de evenimente sau conferințe. Tema include widget-uri personalizate, meniuri de navigare, module de conținut și multe altele.

Are mai multe suplimente, animații frumoase, filtre de imagini, arhive de evenimente, defilare pe secțiune și multe altele. Ultra este compatibil cu WooCommerce și WPML.

6. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent este o temă de eveniment WordPress care este specializată în vânzarea de bilete pentru evenimente. Avantajul principal al OpenEvent este flexibilitatea antetului.

Vă permite să plasați un CTA proeminent chiar pe zona antetului WordPress. Puteți adăuga, de asemenea, extrase de evenimente în antet pentru a vă promova evenimentele viitoare. În plus, pentru a crea un efect de penurie, puteți adăuga și un marcator de timp.

Această temă vine, de asemenea, cu un singur clic pe Facebook și Importbr Eventbrite.

7. Studio Pro

Studio Pro

Studio Pro este o temă elegantă pentru WordPress pentru evenimente, conferințe și site-uri de portofoliu. Are un fundal de antet cu lățime completă, cu culori strălucitoare. Tema este foarte personalizabilă și construită pe partea de sus a cadrului Genesis. Are zone widget pe pagina principală pentru a adăuga conținutul dvs. și alte module.

Este livrat cu scheme de culori, tipografie crocantă, imagini de fundal și multe altele. Puteți utiliza personalizatorul WordPress live pentru a face modificări ale temei.

8. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia este o temă WordPress populară și eficientă pentru toate tipurile de site-uri web. Are un design material care poate fi utilizat pentru a crea cu ușurință un site web pentru evenimente. Tema vine cu machete de o pagină și mai multe pagini. Oferă derulare parallaxă și mai multe secțiuni pe pagina principală pentru a adăuga conținut.

Această temă este personalizabilă pentru culori, fonturi, fundal, culori pentru link și multe altele. Are un panou de opțiuni tematice ușor de utilizat pentru a personaliza orice doriți.

9. Speakersumo

Speakersumo

Speakersumo este o temă captivantă pentru a vă prezenta profilele de difuzoare, evenimentele și conferințele. Are o secțiune de antet extinsă cu buton CTA, detalii despre eveniment și meniu derulant pe mai multe niveluri. Tema oferă un design flexibil care vă permite să publicați fotografii și videoclipuri acolo unde este necesar.

Are secțiuni frumoase de conținut pentru a-ți prezenta evenimentele în mod profesional. Speakersumo are un calendar detaliat în temă pentru a vă organiza organizarea evenimentelor.

10. Pro minim

Pro minim

Minimum Pro este o temă WordPress curată și minimă, cu un aspect de fundal alb. Tema vă ajută să vă prezentați și să vă evidențiați frumos evenimentele. Are zone de widget-uri pentru a vă personaliza pagina de pornire.

Această temă are un antet personalizabil, scheme de culori, tipografie și imagini prezentate. De asemenea, poate fi editat utilizând personalizatorul WordPress cu previzualizare live.

11. Perspectivă

perspicacitate

Insight este o temă WordPress uimitoare, cu un aspect minim al revistei online. Această temă poate fi utilizată pentru a prezenta evenimente precum o revistă fizică cu toate detaliile. Are funcții pentru bloggeri și fotografi pentru a-și adăuga evenimentele pe pagina principală.

Această temă are 3 scheme de culori, un constructor dinamic de pagini de pornire, un vizualizator personalizat și un panou de opțiuni avansate pentru a face schimbări în site-ul dvs. de evenimente rapid.

12. Eveniment

Eveniment

Evenimentul este o temă WordPress gratuită pentru evenimente de afaceri, conferințe și bloguri de evenimente. Are o secțiune elegantă cu două straturi de antet pentru a adăuga icoane sociale, meniu de navigare, bara de căutare și un logo personalizat. Puteți adăuga evenimente și activități pe pagina principală în secțiunea blurbs.

13. Oscilator

Oscilatorul

Oscillator este o temă WordPress pentru muzicieni, DJ, trupe și cluburi de noapte pentru a-și expune evenimentele într-un mod profesionist. Are o primă impresie foarte intuitivă și atrăgătoare. Tema folosește culori îndrăznețe și luminoase pe pagina de pornire.

Acesta oferă o opțiune de a vinde biletele pentru evenimente de deasupra faldului. Oscillator integrează un player audio în streaming pentru a permite utilizatorilor să cânte melodii online. Are widget-uri personalizate și un aspect flexibil.

14. Sesiuni

sesiuni

Sessions este o altă temă de eveniment WordPress pentru cluburi de noapte, muzicieni și sală de fitness. Are un aspect simplu și curat, cu glisor de imagine, meniu de navigare, logo personalizat și opțiuni de coș în antet. Această temă are 6 tipuri de postare pentru a adăuga videoclipuri, imagini, evenimente și multe altele.

Puteți utiliza generatorul de pagini drag și drop pentru a crea instantaneu pagini de evenimente. Tema sesiunilor susține WooCommerce pentru a vinde biletele pentru evenimente online.

15. Mondree

Mondree

Mondree este o temă completă de gestionare a evenimentelor pentru site-urile WordPress. Are un compozitor de evenimente flexibil care vine cu toate opțiunile de care aveți nevoie, cum ar fi text, boxe, bilete, harta locației, detalii de contact și multe altele pentru a crea un eveniment. Tema este compatibilă cu mai multe aplicații pentru a vinde bilete online.

Mondree vă ajută să vă împărtășiți evenimentele pe rețelele de socializare. Mondree are un bulevard pentru a actualiza utilizatorii despre următorul eveniment. Are cel mai premium aspect și design pentru un site web de evenimente.

16. E-eveniment

E-eveniment

E-event este o temă premium WordPress pentru evenimente și conferințe. Tema este concentrată pe prezentarea de vorbitori, detalii despre evenimente, programări ale evenimentelor și parteneri sau sponsori. Are un glisor pentru carusel pentru afișarea evenimentelor viitoare. Puteți adăuga, de asemenea, un contor pentru următorul eveniment și permiteți utilizatorilor să se actualizeze.

Această temă are 2 planuri de planificare, evenimente filtrabile, machete de prețuri de bilete și multe altele. Evenimentul electronic este gata de traducere și este compatibil cu WooCommerce pentru a vinde biletele online.

17. Vertoh

Vertoh

Vertoh este o temă modernă WordPress pentru evenimente, expoziții și conferințe. La fel ca și alte teme puternice pentru evenimente, are opțiunile de înregistrare a evenimentelor în secțiunea antet. Vine cu funcții avansate legate de evenimente pentru a vinde bilete de evenimente.

Tema este plină de machete de culori frumoase, instrumente de gestionare a evenimentelor, set de instrumente promoționale și integrare socială. Puteți utiliza personalizatorul WordPress live pentru a edita opțiunile temei.

18. creativ

Creatively

Creativ este o temă elegantă WordPress pentru evenimente și conferințe. Prezintă un fundal de imagine pe ecran complet, cu o linie de etichetă pentru a atrage atenția utilizatorilor. Această temă este perfectă pentru a adăuga evenimente de pe alte site-uri web și pentru a câștiga comision prin vânzarea biletelor. Este compatibil cu creatorii de pagini precum Beaver Builder, astfel încât să puteți construi rapid pagini WordPress cu drag and drop. Tema este receptivă și optimizată pentru SEO.

19. Steaua evenimentului

EventStar

Event Star este o temă WordPress plină de culoare și modernă pentru evenimente și conferințe. Dispune de un glisor de evenimente cu cronometru pentru numărătoarea inversă pentru următorul eveniment. Puteți adăuga programul evenimentului, vorbitori, întrebări frecvente, mărturii și multe altele pe pagina de pornire. Event Star are widget-uri avansate și personalizate pentru bara laterală și subsol. Tema vă ajută să gestionați și să promovați evenimentele online.

20. Tyler

Tyler

Tyler este o temă WordPress pentru conferințe și evenimente tehnologice. Are mai multe opțiuni de layout pentru a se potrivi cu cerințele dvs. Tema are un design avansat pentru a prezenta detaliile conferinței dvs. și pentru a permite utilizatorilor să se înregistreze din antetul site-ului web.

Tyler prezintă boxele evenimentului într-un stil profesionist. Puteți, de asemenea, să vă partajați programul evenimentului și să vindeți biletele online.

21. Aterizare

Aterizare

Landing este o temă WordPress multifuncțională concepută pentru a crea tot felul de site-uri, inclusiv un site de evenimente și conferințe. Are o imagine de fundal pe ecran complet care poate fi personalizată cu panoul ușor de opțiuni tematice din tabloul de bord WordPress. Puteți utiliza constructorul de pagini drag and drop Themify pentru a vă proiecta rapid paginile de evenimente.

Tema este livrată cu peste 25 de machete pre-construite, inclusiv una pentru evenimente și conferințe. Are mai multe șabloane de antet, tip post de eveniment și acceptă WooCommerce.

22. Fagri

Fagri

Fagri este o temă WordPress gratuită și cu o singură pagină. Poate fi folosit pentru a crea site-ul dvs. de evenimente și conferințe de la zero. Această temă are un antet cu lățime completă, cu widget-uri personalizate pentru a adăuga înregistrarea evenimentului și formularul de contact pe site-ul dvs. web.

De asemenea, vă permite să începeți un blog despre evenimentele voastre. Opțiunile temei sunt simple și ușor de configurat. Fagri se integrează perfect cu WooCommerce, astfel încât să puteți crea un magazin online rapid și ușor.

23. Conferința

Conferința

După cum sugerează și numele, Conferința este o temă WordPress frumoasă și atractivă pentru managementul evenimentelor și conferințelor. Această temă are opțiuni pentru a vă prezenta evenimentele viitoare, vorbitorii, statisticile evenimentelor și multe altele. Vă permite să adăugați mai multe butoane de apel la acțiune pentru a vă convinge utilizatorii să cumpere biletele. Acesta acceptă pe deplin WPML pentru a crea un site web de evenimente multilingve.

24. Neve

Neve

Neve este o temă WordPress super rapidă și puternică, cu o structură pentru toate scopurile. Dispune de butoane de apel la acțiune în antet pentru a permite utilizatorilor să se înregistreze la evenimentele sau conferințele dvs. Tema are un design simplu și îngrijit, cu o secțiune despre pagina principală.

Este o temă prietenoasă pentru începători, cu configurare ușoară. Tema Neve acceptă WooCommerce și este optimizată pentru SEO.

25. Listă

Listee

Listee este cea mai puternică temă de listare și directoare WordPress. Poate fi utilizat pentru a enumera toate evenimentele și conferințele. Această temă are opțiunea de a permite utilizatorilor dvs. să își prezinte evenimentele. Odată aprobate, evenimentele lor vor fi publicate pe site-ul dvs. web.

Cu Listee, puteți utiliza creatorii de pagini pentru a crea pagini de evenimente și pentru a vinde bilete pentru tot felul de evenimente și conferințe. Se integrează cu WooCommece pentru vânzarea biletelor online.

26. Berliner

berlinez

Berliner este o temă excelentă pentru WordPress pentru evenimente muzicale, trupe, DJ și cluburi de noapte. Este o temă perfectă pentru industria divertismentului pentru a-și promova evenimentele online. Această temă are mai multe tipuri de conținut pentru a vă prezenta evenimentele în mod profesional. Are un player audio personalizat pentru a adăuga sunet în fundal.

Se livrează cu un sistem puternic de gestionare a evenimentelor, widget-uri personalizate, opțiuni de dispunere flexibile și multe altele. Berlinerul poate fi personalizat cu un personalizator WordPress live.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme WordPress pentru evenimente și conferințe. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cele mai bune pluginuri pentru evenimente WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map