27 cele mai bune teme WordPress cu ecran complet pentru a arăta un aspect distinct (2020)

Cele mai bune teme WordPress cu ecran complet


Căutați o temă WordPress pe ecran complet? Tema WordPress pe ecran complet este o nouă tendință în crearea de bloguri și site-uri web portofoliu frumoase. Vă ajută să captivați atenția vizitatorilor dvs. în zona de conținut, fără a-i enerva cu widget-urile din bara laterală.

Există sute de teme full-screen WordPress pe internet, ceea ce îngreunează începătorii să selecteze cea mai bună temă WordPress pentru site-ul lor.

Nu toate temele pe ecran complet WordPress sunt create egale. Trebuie să analizați caracteristicile și opțiunile unei teme înainte de a o selecta pentru site-ul dvs. web. De-a lungul anilor am testat multe teme pe ecran complet și am găsit câteva perfecte pe care le putem recomanda de fapt.

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune teme WordPress cu ecran complet pentru site-ul dvs. web.

De ce să alegeți o temă WordPress pe ecran complet?

O temă WordPress cu ecran complet este atractivă vizual și elegantă pentru a acoperi pagina completă a site-ului dvs. web. Mai jos sunt câteva caracteristici pe care le veți găsi adesea într-o temă WordPress pe ecran complet.

 • O opțiune pentru a adăuga o imagine de fundal cu o lățime completă sau un videoclip redabil cu opțiuni de culoare reglabile de fundal.
 • O opțiune de a publica articole pe blogul dvs. fără bara laterală
 • Suport de derulare Parallax care vă permite să creați efecte uimitoare atunci când utilizatorul derulează în jos

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune teme WordPress cu ecran complet.

1. Ultra

Ultra

Ultra este una dintre cele mai bune teme WordPress pe ecran complet. Este livrat cu zeci de machete și șabloane încorporate care vă permit să creați site-uri web în orice nișă la care vă puteți gândi. Tema oferă o mulțime de funcții, inclusiv antet complet personalizat, defilare de selecție, mega meniu, machete de arhivă, animații și multe altele.

Este livrat împreună cu constructorul de pagini de glisare și de plasare, care facilitează personalizarea fiecărei secțiuni a site-ului dvs. web. Ultra are un program de instalare a conținutului demo care vă poate ajuta să începeți imediat, fără a fi necesar să îl construiți de la zero.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă polivalentă gratuită pentru WordPress, plină de sute de demo-uri de site-uri, inclusiv aspecte pe ecran complet. Acceptă constructorii de pagini, astfel încât să puteți construi rapid un site cu drag și drop fără un conflict de temă. Cu extensiile lor premium, puteți duce site-ul dvs. web la nivelul următor.

Puteți utiliza, de asemenea, personalizatorul de teme WordPress pentru a edita culori, fonturi, fundal și antetul site-ului dvs. web. Este e-commerce gata, astfel încât să puteți chiar să începeți un magazin online cu OceanWP.

3. Divi

Divi

Divi este o temă populară care se livrează cu un constructor de pagini. Are multe machete de ecran complet, pe care le puteți utiliza pentru a crea site-uri web frumoase. Cu Divi drag and drop page builder, puteți edita orice secțiune a temei dvs. în timp real, fără a scrie o linie de cod.

Este livrat cu elemente și module globale pentru a vă economisi timp. Puteți alege din lista de fonturi extinsă, care vă permite să adăugați o tipografie uimitoare pe site-ul dvs. web.

4. Tema Astra

Astra

Astra Tema este o temă puternică WordPress, cu zeci de site-uri starter. Acesta oferă o flexibilitate deosebită și caracteristici care vă ajută să creați un site web cu ecran complet, utilizând creatorii de pagini. Astra adaugă o gamă largă de opțiuni personalizatorului WordPress, astfel încât să vă puteți personaliza site-ul fără cod.

Această temă are un timp de încărcare a paginii super rapid și optimizat pentru performanța de viteză. Are culori și opțiuni de tipografie pentru a face site-ul dvs. prezentabil.

5. Inspiro

Inspiro

Inspiro este o frumoasă temă WordPress, cu fundal video pe ecran complet și vitrină glisantă. Vă permite să adăugați videoclipuri YouTube, Vimeo și self-gazdate în fundal și se încarcă perfect cu site-ul dvs. web. Pagina de pornire este widgetizată pentru a adăuga conținut, galerii de imagini și multe altele.

Acesta oferă un panou de opțiuni tematice avansate, widget-uri personalizate și machete încorporate. Inspiro este pe deplin optimizat pentru SEO, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea traficului organic din cauza caracteristicilor temei.

6. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro este o temă WordPress cu ecran complet care vă permite să creați un site web cu ecran complet. Impresionează vizitatorii site-ului dvs. web cu glisorul încorporat de fundal integrat. Sydney Pro oferă blocuri Elementor personalizate care vă ajută să vă creați machete, să adăugați conținut și să afișați imagini cu ușurință.

Pentru a crea o pagină personalizată, puteți alege unul dintre șabloanele de pagină încorporate. Puteți personaliza informațiile de contact, butoanele etc. ale temei dvs. de subiect din personalizatorul dvs. WordPress.

7. Iarbă

Grassroots

Grassroots este o temă WordPress excelentă pe ecran complet, concepută special pentru organizațiile de caritate și colectare de fonduri. Prezintă imagini de fundal cu ecran complet și videoclipuri pentru a atrage vizitatorii. Are un suport excepțional WooCommerce pentru a vă ajuta cu campaniile de strângere de fonduri.

Tema este ușor de personalizat cu opțiuni de culoare, fonturi Google și glisați și fixați aspectul paginii de pornire. Este tema perfectă pentru a afișa evenimentele viitoare în stil.

8. Ecran complet

Ecran complet

După cum sugerează și numele, Fullscreen este o temă a galeriei de fotografii WordPress cu fundal pe ecran complet. Vine cu mai multe tipuri de galerii de imagini. Opțiunile galeriei de imagini includ redarea automată, asistența glisantă, caseta de lumină și multe altele.

Vă permite să afișați un mesaj de întâmpinare personalizat, meniul antet, pictograme de social media și multe altele în secțiunea de sus. Puteți adăuga, de asemenea, machete grilă, coloane widget subsol, text de subsol personalizat și animat înapoi la butonul de sus.

9. Agentia Pro

Agentia Pro

Agency Pro este o temă WordPress profesională pe ecran complet, construită pe topul Genesis Framework. Are un aspect frumos și inteligent, cu logo personalizat, meniu de navigare, text de bun venit și buton de apelare la acțiune în secțiunea antet.

Tema are zone de widget-uri pentru a personaliza site-ul dvs. cu ușurință. Acesta include, de asemenea, șabloane de pagini pentru a proiecta paginile de destinație, arhive și pagina de blog.

10. Dixie

Gamelă

Dixie este o temă WordPress pe ecran complet, construită pentru podcast-uri online. Acceptă mai multe plugin-uri de podcasting pentru a integra SoundCloud, MixCloud, YouTube, etc. Această temă are un player audio care vine cu o mulțime de opțiuni utile precum un buton de descărcare, redare într-o fereastră nouă și multe altele.

Are zeci de opțiuni de design pentru a personaliza aspectul site-ului dvs. web. Dixie este dotat cu machete de listă, grilă și zidărie pre-construite pentru a vă crea un site web de podcasting atractiv..

11. Styler

Styler

Styler este o temă WordPress atractivă pe ecran complet, concepută cu inteligență pentru a crea site-uri web pentru spa, salon, fitness și afaceri legate de sănătate. Are un aspect de glisare și fixare a paginii de pornire, cu suport pentru prezentare video și imagine.

Această temă are cinci tipuri de postări personalizate pentru galerii, mărturii, echipă și multe altele. Are widget-uri personalizate și opțiuni de aspect flexibil.

12. Mise En Place

Mise En Place

Mise En Place este o temă a restaurantului WordPress cu ecran complet, concepută special pentru bucătari, restaurante și întreprinderi de gătit. Acceptă constructorii de pagini drag and drop cum ar fi Beaver Builder, SiteOrigin etc., astfel încât să vă puteți personaliza site-ul cu ușurință.

Are un sistem de administrare a restaurantelor care vă permite să adăugați și să vă afișați frumos meniul. Tema este compatibilă cu WooCommerce pentru a lua comenzi online pe site-ul dvs..

13. În mod obișnuit

Bine proporţionat

Bine proporţionat este o temă gratuită pe întregul ecran WordPress, cu un layout de o pagină. Este livrat cu widgeturi pentru pagina principală pentru a adăuga portofoliu, mărturii, butoane de apelare la acțiune și multe altele. Are defilare paralax pentru o navigare ușoară.

Tema se integrează cu plugin-uri WordPress populare precum Yoast SEO, WPForms, MonsterInsights, și WooCommerce pentru a extinde funcționalitatea site-ului dvs. web.

14. Palermo

Palermo

Palermo este o temă elegantă de tip WordPress cu ecran complet, construită pentru hoteluri, stațiuni și afaceri pentru ospitalitate. Are o imagine de fundal a paginii complete cu meniul de navigare în bara laterală. Puteți adăuga prezentare de diapozitive, videoclipuri sau o simplă imagine statică pe fundal.

Are tone de opțiuni de personalizare și suport pentru constructorii de pagini.

15. Prinde Vogue

Prinde Vogue

Prinde Vogue este o temă modernă de tip WordPress cu ecran complet, care vă permite să creați site-uri web pentru produse de modă, mărci de îmbrăcăminte și orice este legat de afaceri de modă. Această temă este o alegere perfectă pentru a începe blogul dvs. de modă și a câștiga bani online.

Dispune de mai multe secțiuni pe pagina principală pentru servicii, produse, mărturii, glisor de imagine și multe altele. Tema este complet personalizabilă cu personalizatorul WordPress live.

16. Camer Pro

Camer Pro

Camer Pro este o temă clasică de tip WordPress cu ecran complet pentru fotografi, bloggeri de fotografie și vloggers. Are un concept de design minimalist, cu tipografie frumoasă și fundal îndrăzneț. Acceptă constructorii de pagini drag and drop pentru o personalizare ușoară.

Această temă oferă șabloane de pagină, antet personalizat, machete pre-construite și galerii de imagini. Este optimizat pentru performanță și viteză.

17. Zermatt

Zermatt

Zermatt este o temă elegantă WordPress concepută special pentru hoteluri, BnB-uri, stațiuni și întreprinderi de ospitalitate. Are caracteristici de asistență, cum ar fi sistemul de rezervare online, pentru utilizatori să rezerve o cameră în hotelul dvs. De asemenea, se livrează cu un modul meteo pentru a afișa condițiile meteorologice din locația dvs..

Puteți utiliza widget-urile personalizate încorporate pentru a prezenta profilurile de rețele de socializare pe site-ul dvs. web.

18. Finesse

Fineţe

Finesse este o temă full-screen eCommerce WordPress, care este o alegere perfectă pentru a începe rapid un magazin online. Vă permite să creați pagini de produse personalizate, cum ar fi Amazon și să vă creșteți conversiile. Puteți adăuga videoclipuri și în paginile produsului pentru a le face mai atractive.

Are o configurație simplă și acceptă constructorii de pagini de drag and drop pentru personalizare. Tema are culori personalizate, fonturi Google și traduceri pentru sute de limbi.

19. Maranatha

Maranatha

Maranatha este o temă a bisericii cu ecran complet WordPress. Este perfect pentru a crea un site web frumos și inovator al bisericii. Are un aspect lung al paginii de pornire cu defilare în paralax, fundal video, meniu de navigare lipicios și multe altele.

Tema permite personalizarea în timp real a culorilor, fonturilor, butoanelor, hărților în stil personalizate și imaginilor antetului. Are widgeturi de subsol pentru a adăuga funcții în secțiunea de jos a site-ului dvs..

20. Beaute

Beaute

Beaute este o temă WordPress plină de îndrăzneală și luminoasă, concepută special pentru saloane, spa, frumusețe și afaceri legate de sănătate. Este livrat cu patru tipuri de conținut pentru un glisor, servicii și galerii de imagini pe ecran complet. Vă permite să adăugați un formular de rezervare a programării pe site-ul dvs. pentru ca utilizatorii să planifice un slot.

Are mai multe scheme de culori, widget-uri personalizate, opțiuni de dispunere flexibile și o tipografie frumoasă.

21. PureBlog Pro

PureBlog

PureBlog Pro este o temă de blog pe WordPress cu ecran complet pentru bloguri multi-autori și personale. Cu PureBlog Pro, puteți atrage atenția utilizatorilor asupra conținutului dvs. fără a afișa elemente din bara laterală. Vă permite să adăugați o imagine de fundal pe ecran complet la secțiunea antet, împreună cu o opțiune pentru adăugarea unui logo personalizat, a unei etichete și a unui meniu de navigare.

Tema oferă șabloane de pagini pentru pagini de blog separate, pagina de arhive și pagini de destinație. Este ușor de personalizat cu personalizatorul WordPress live.

22. Audioman

AudioMan

Audioman este o temă gratuită pe ecran complet WordPress, construită pentru muzicieni, trupe, instrumente și artiști. Puteți utiliza pluginuri terțe pentru a adăuga playere audio pe site-ul dvs. web. Are secțiuni pentru conținut prezentat, playlist, portofoliu și mărturii.

Funcționează excelent cu constructorii de pagini drag și drop pentru a personaliza totul pe site-ul dvs. Tema acceptă și WooCommerce din cutie.

23. Structură

struct

Struct este o temă de tehnologie WordPress pe ecran complet, concepută special pentru a vă ajuta să creați un site web pentru start-up-uri, aplicații mobile și companii de software. Pagina principală are un layout de glisare și fixare cu widget-uri de conținut flexibile.

Se livrează cu cinci tipuri de conținut, scheme de culori, widget-uri personalizate și fundal paralax. Struct este compatibil cu WPML pentru a crea un site web multilingv.

24. Khore

Khore

Khore este o temă atractivă pe ecranul plin de culoare WordPress pentru evenimente, conferințe și expoziții. Chiar dacă această temă este prevăzută cu un aspect de pagină completă, puteți găsi în continuare o bară laterală care poate fi respinsă printr-un singur clic. Această temă vă permite să promovați evenimentul prezentat sau cel mai recent pe pagina de pornire.

Tema vine cu un cronometru pentru numărătoarea inversă pentru următorul dvs. eveniment. Puteți personaliza site-ul pentru a adăuga boxe, program de evenimente, bilete, știri, sponsori și multe altele.

25. Blogstar

BlogStar

BlogStar este o temă creativă cu ecran complet WordPress, cu suport pentru compozitorul vizual. Vine cu cinci șabloane frumoase pentru a selecta cea mai bună opțiune pentru blogul tău WordPress. Poate fi utilizat pentru a crea machete complexe cu interfața drag and drop.

Dispune de widget-uri personalizate, skins color, pictograme de font, fundal video complet și alte opțiuni de temă. Acceptă fonturi Google și fonturi Adobe pentru o tipografie uimitoare.

26. Screenr

Screenr

Screenr este o temă gratuită pe ecran complet WordPress, care este potrivită pentru site-urile de afaceri mici, portofolii, agenții digitale și freelanceri. Are un design intuitiv de layout pentru site-uri web cu o singură pagină și mai multe pagini. Tema oferă anteturi flexibile personalizate cu logo, meniu de navigare, text de bun venit și butoane CTA.

Este ușor de început și de configurat. Puteți utiliza personalizatorul WordPress live pentru a personaliza culorile, fonturile și fundalul site-ului dvs. web.

27. Selfie

autoportrete

Dacă sunteți în căutarea unei teme fotografice WordPress cu ecran complet atractiv, atunci Selfie este opțiunea perfectă. Selfie este cel mai potrivit pentru crearea de site-uri web pentru bloggeri, portofolii online, companii de modă și artiști. Încărcarea multor imagini pe o singură pagină nu afectează timpul de încărcare a paginii dvs. datorită funcției încărcate de încărcare.

Tema are galerii de imagini cu o vedere pe ecran complet. Puteți adăuga biografia dvs. pentru a vă conecta cu utilizatorii într-un mod mai bun.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune și premium teme WordPress cu ecran complet. De asemenea, poate doriți să consultați temele noastre premium premium ieftine, culese manual.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map