28 Cele mai bune și creative teme WordPress cu o singură pagină (2020)

Cele mai bune teme de o pagină pentru WordPress


Căutați cele mai bune teme WordPress de o singură pagină?

O temă WordPress de o pagină este o alegere bună pentru dvs., dacă doriți să transmiteți rapid mesajul dvs. fără ca utilizatorii dvs. să navigheze pe diferite pagini.

Dacă credeți că utilizatorii dvs. sunt prea leneși pentru a naviga către diferite pagini, atunci poate doriți să luați în considerare o temă de o pagină pentru site-ul dvs..

În acest articol, vom împărtăși unele dintre cele mai bune teme de o pagină pentru WordPress.

De asemenea, am creat o listă cu cele mai bune teme WordPress pe care le puteți utiliza. Verificați-le.

1. Ultra

Ultra

Ultra este o puternică temă WordPress multifuncțională. Ultra vine cu tone de piei de design și site-uri demo preconstruite. Oferă funcție de derulare parallaxă, adică imaginile de fundal pe o pagină web se mișcă mai lent decât imaginile din prim plan. Acesta oferă mai multe machete pentru pagina principală și este livrat împreună cu constructorul Themify, constructorul drag and drop de Themify, producătorii de Ultra.

Alte caracteristici semnificative includ alegerea culorilor și widget-urile personalizate. Are machete pre-făcute pentru sală de fitness, fitness, evenimente și multe altele.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP este o temă gratuită WordPress care poate fi folosită pentru a crea un site web cu o singură pagină. Are mai multe machete integrate pentru tot felul de site-uri web. Puteți selecta un aspect și lansa instantaneu site-ul sau blogul dvs. cu o singură pagină.

Răspunde pe deplin, este gata de traducere și acceptă WooCommerce pentru a crea un magazin online. OceanWP este ușor de configurat și poate fi editat cu un personalizat WordPress personalizator.

3. Divi

Divi

Divi este cea mai populară și modernă temă WordPress, cu mai multe site-uri web și machete gata. Este încărcat cu puternicul constructor Divi pe care îl puteți utiliza pentru a vă crea propriile machete, pentru a trage lățimea machetei, pentru a crea designuri în timp real și pentru a personaliza orice pe site-ul dvs. Vă permite să faceți clic și să tastați oriunde pe pagină pentru a adăuga conținutul dvs..

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai bun pentru utilizatorii care doresc să-l folosească alături de alte teme.

Tema prezintă elemente globale, blocuri de conținut și multe altele. Are un set de instrumente de proiectare care vă ajută să vă pregătiți site-ul exact așa cum vă place. Toate opțiunile tematice sunt ușor de înțeles și prietenoase pentru începători.

4. Parallax Pro

paralaxă-pro

Parallax Pro este conceput pentru a spune o poveste cu un site de design de o pagină web. Această temă este alimentată de Genesis Framework și cu un flux de paralax web permite mișcarea vizuală ușoară a ochilor.

Ca majoritatea temelor StudioPress, Parallax Pro este receptiv și oferă opțiuni de tipografie uimitoare. Tema este compatibilă cu WooCommerce și vă permite, de asemenea, să creați pagini frumoase de produse.

ACCES GRATUIT: Parallax Pro + 35 Alte teme StudioPress!

Vrei să încerci GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv Parallax Pro?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bine gestionat serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

5. Aterizare

Aterizare

Landing este o altă temă populară WordPress de la Themify pe care o puteți utiliza pentru a crea un site cu o singură pagină. Este livrat cu un fundal de imagine pe ecran complet, meniu de navigare, logo personalizat, etichetă și CTA. De asemenea, este la pachet cu Themify builder, care vă permite să lansați rapid o pagină uimitoare cu drag and drop.

Ca orice temă puternică, vine cu alegeri de culori nelimitate, șabloane de pagină, machete cu lățime întreagă și multe altele. Landing are integrare MailChimp pentru a crea o listă de e-mail și pentru a trimite e-mailuri către abonați.

6. Hestia Pro

Hestia

Hestia este o temă WordPress excelentă cu o singură pagină și multifuncțional concepută special pentru startup-uri, portofolii, întreprinderi mici și site-uri web creative. Are un antet personalizat, cu imagine de fundal cu lățime completă, meniu de navigare, CTA și multe altele. Pe pagina principală, puteți adăuga, de asemenea, servicii, produse etc..

Această temă este complet personalizabilă cu personalizatorul WordPress live. Hestia acceptă machete WooCommerce și creatori de pagini pentru a vă proiecta aspectul site-ului.

7. Neve

Neve

Neve este o temă ușoară WordPress cu o pagină WordPress, creată pentru a crea orice fel de site-uri, inclusiv un site web cu o singură pagină. Este complet compatibil cu constructorii de pagini pentru a trage și arunca conținut pe pagina de pornire. Tema are un aspect simplu și minim, cu logo personalizat, meniu de navigare și glisor de imagine în secțiunea antet.

Sub antet, puteți adăuga o secțiune descriptivă despre noi cu o imagine prezentată. Neve vă permite să adăugați alt conținut prezentat în secțiunile de mai jos. Neve este optimizat pentru SEO și performanță.

8. Parallax

papalaxă

Parallax este o temă WordPress de o singură pagină de Themify cu o imagine de fundal pe ecran complet. Are butoane de social media și un meniu de navigare în primul fold. Specialitatea acestei teme constă în funcția de derulare a paralaxului. Răspunde pe deplin și uimește utilizatorii cu derularea pe secțiune pentru a afișa produsele și serviciile oferite.

Cu această temă, veți obține peste 60 de machete pre-construite, opțiuni de aspect inteligent, mai multe tipuri de postări, filtre de imagine și multe altele. Puteți utiliza, de asemenea, machete de listă sau grilă, înlocuind aspectul pe ecran complet al acestei teme.

9. Zelle

Zelle

Zelle este o temă WordPress extrem de flexibilă cu o pagină. Este livrat cu un suport de construire a paginilor drag and drop, derulare parallaxă, elemente de pagină de pornire și multe altele. Antetul include un glisor de imagine cu butoane text și CTA. Sub slider, puteți adăuga blururi pentru a vă afișa conținutul oferit.

Are culori personalizate de fundal, mega meniuri și multe altele. Această temă este ușor de configurat și WooCommerce gata.

10. Sydney Pro

Sydney

Sydney Pro este o temă premium de o pagină WordPress pentru freelanceri și site-uri web pentru afaceri mici. Este livrat cu opțiuni ușoare de personalizare pentru antet, secțiuni din prima pagină și subsol. Vă permite să adăugați un antet video pentru a oferi prima impresie utilizatorilor dvs..

Este o temă pregătită pentru traducere și poate fi utilizată pentru a crea un site web multilingv. Tema poate fi editată cu un personalizator WordPress live.

11. OnePage

O pagina

La fel ca și numele său, OnePage este o temă cu o singură pagină WordPress pentru site-urile de afaceri și de portofoliu. Are opțiuni simple și ușoare pentru a activa / dezactiva funcții, mai multe tipuri de postări, glisați și fixați pagina de pornire și machete de pagini personalizate.

Această temă este complet personalizabilă și ușor de configurat. OnePage este optimizat pentru SEO și viteza paginii.

12. Moesia Pro

Moesia

Moesia Pro este o temă modernă de WordPress cu o singură pagină. Este ambalat cu un slider, fonturi Google, șabloane de pagină și bloc de contact. Permite integrarea social media să importe fotografii de pe Instagram, Flickr etc. pe prima pagină. Puteți adăuga, de asemenea, conținut social la bara laterală a site-ului dvs..

Tema este receptivă, gata de traducere și poate fi personalizată cu personalizatorul WordPress live.

13. Orfeo

Orfeo

Orfeo este o temă gratuită WordPress de o pagină concepută pentru magazinele online și site-urile de comerț electronic. Vine cu un fundal de antet cu lățime completă care afișează logo-ul, meniul de navigare și textul de bun venit.

Este o temă simplă și ușor de configurat. Toate opțiunile temei pot fi personalizate folosind personalizatorul WordPress cu previzualizare live.

14. Întreprindere

Afacere

Enterprise este o temă multifuncțională a unei singure pagini WordPress, creată special pentru site-urile web de afaceri. La antetul dvs. puteți adăuga logo-ul, bara de căutare, pictogramele sociale, glisorul de imagine și meniul de navigare. Oferă mai multe secțiuni pentru a afișa munca și serviciile prezentate.

Are o secțiune de mărturie, prezentarea grafică a realizărilor, tabelul de prețuri și subsolul multi-widget.

15. OneEngine

OneEngine

OneEngine este o temă gratuită WordPress de o singură pagină care poate fi utilizată pentru a crea toate tipurile de site-uri web. Se livrează cu un constructor de machete, setări simple de backend, machete personalizate frumoase și multe altele. Pagina temă începe cu o imagine îndrăzneață de culoare completă și un buton săgeată pentru a duce utilizatorii la secțiunea servicii.

Vine cu opțiuni de culoare, fonturi personalizate și culori de fundal. Tema OneEngine este ușor de configurat cu personalizatorul WordPress live.

16. Zero

Zero

Zero este o temă cu un singur scop pentru toate site-urile WordPress pentru site-urile web de afaceri. Sub antet, puteți afișa serviciile prezentate într-un aspect grilă.

Această temă este livrată cu pluginuri premium precum Visual Composer, un renumit constructor de drag and drop. Alte caracteristici notabile includ fundal video, widget-uri personalizate, fonturi Google și asistență pentru WooCommerce.

17. în formă

Bine proporţionat

Shapely este o temă gratuită WordPress de o singură pagină. Prezintă o imagine de fundal pe ecran complet cu text și butoane. Este livrat cu mai multe widgeturi pentru pagina principală pentru a adăuga portofoliu, mărturii, servicii și butoane de apel la acțiune.

Această temă este perfectă pentru site-urile întreprinderilor mici, portofolii, site-uri de comerț electronic, bloguri și reviste online. Este ușor de configurat și poate fi personalizat folosind personalizatorul WordPress live.

18. OnePress

OnePress

OnePress este o temă WordPress gratuită și creativă de o pagină concepută special pentru agenții digitale, site-uri web de afaceri, portofolii și freelanceri. Este complet compatibil cu WooCommerce pentru a crea un magazin online. Tema are opțiuni simple și poate fi modificată cu ușurință în personalizatorul WordPress.

19. Lumina zilei

Lumina zilei

Lumina zilei este o temă WordPress multifuncțională pentru site-uri web de afaceri și corporative. Dispune de un glisor de imagine pe ecran complet, care conține logo-ul și meniul de navigare deasupra acestuia. Puteți afișa frumos serviciile, videoclipurile, conținutul prezentat și multe altele pe site-urile dvs. cu o singură pagină.

Unele dintre caracteristicile tematice importante sunt machete multiple, defilare în paralax, pictograme sociale, tabele de prețuri, widget Instagram și hartă locație cu formular de contact. Este ușor de configurat și este prietenos pentru începători.

20. Potenza

Potenza

Potenza este o temă robustă a unei singure pagini WordPress. Este livrat cu un constructor de pagini de pornire drag and drop, opțiuni de dispunere flexibile, widget-uri personalizate și glisor de imagine cu lățime completă. Tema include secțiuni flexibile pentru servicii, mărturii și alt conținut prezentat.

Are scheme de culori, fundaluri personalizate, animații, module paralaxe și compatibilitate cu pluginurile populare WordPress. Potenza este optimizat pentru ca SEO să-ți crească traficul.

21. Vrac

masă

Bulk este o temă polivalentă gratuită WordPress, creată pentru site-uri web de fotografie, portofolii, întreprinderi mici și magazine de comerț electronic. Acesta acceptă integral Elementor, un constructor de drag and drop care vă ajută să vă creați propriul aspect al site-ului. Această temă este RTL și traducere gata, ceea ce înseamnă că puteți crea un site web multilingv.

22. Parallax Pro

Parallax Pro

Tema Parallax Pro este construită pe cadrul Genesis, unul dintre cele mai populare cadre disponibile pe piață. Poate fi utilizat pentru a crea un site web cu o singură pagină, cu defilare în paralax, secțiuni de conținut, aspect complet de lățime și multe altele.

Are opțiuni de culoare, widgeturi personalizate, imagini de fundal și o tipografie frumoasă. Parallax Pro este optimizat pentru SEO și performanță.

23. ScrollMe

ScrollMe

ScrollMe este o temă gratuită WordPress de o singură pagină, care derulează pe orizontală și acoperă ecranul complet cu fundaluri de imagine. Este potrivit pentru reviste, site-uri de fotografie, bloguri personale, portofolii și freelanceri. Această temă este complet compatibilă cu WooCommerce și este gata de traducere.

24. SinglePage

Pagina singura

După cum sugerează și numele, SinglePage este încă o temă WordPress de o singură pagină. Are 4 secțiuni predefinite pentru a vă adăuga serviciile, conținutul prezentat și multe altele. Prezintă o imagine de fundal paralaxă și culori personalizate. Tema include tipografie clară, pictograme sociale, hartă Google și opțiuni ușoare de personalizare.

25. Shopisle

Shopisle

Shopisle este o temă modernă de WordPress cu o singură pagină pentru magazinele online. Este încărcat cu funcții uimitoare, cum ar fi defilarea în paralax, ceea ce duce la toate secțiunile site-ului dvs.. Include animații frumoase și panglici video pentru afișarea produsului.

Această temă are culori personalizate, widget-uri, integrare în rețelele de socializare, aspectul produsului bazat pe grilă și suport pentru gateway-uri de plată populare. Shopisle este o soluție gata pregătită pentru a crea magazinul dvs. de comerț electronic.

26. Montblanc

Mont Blanc

Montblanc este o temă polivalentă simplă și creativă WordPress pentru site-urile web cu o pagină. Are un aspect curat și îngrijit, cu secțiuni pentru postări, servicii, imagini, mărturii, membri ai echipei și multe altele. Această temă este potrivită pentru un blog personal, magazin de comerț electronic, agenție de creație, site web corporativ și business.

Este inclus cu machete de 5 pagini, culori personalizate și tipografie frumoasă. Toate opțiunile temei pot fi editate în personalizatorul WordPress live.

27. Fagri

Fagri

Fagri este o temă WordPress gratuită și minimă cu o singură pagină. Are un aspect simplu pentru bloguri personale și site-uri web pentru afaceri mici. Tema este mai rapidă în performanță, complet personalizabilă și prietenoasă cu SEO. Prezintă o imagine de fundal cu lățime completă în antet cu un logo personalizat și meniul de navigare. Puteți adăuga și formular de contact în antet.

Funcțiile semnificative includ suportul WooCommerce, layout-ul prietenos al constructorului de pagini și traduceri pentru a vă permite să creați site-ul în limba dvs..

28. BeOnePage

BeOneTheme

BeOnePage este o temă WordPress elegantă și gratuită, cu un fundal de imagine pe ecran complet. Puteți adăuga un logo personalizat, meniu de navigare, text și buton CTA în primul fold. Are defilare paralax, animații netede, secțiuni creative și conținut demo pentru a vă ajuta să începeți. Toate opțiunile temei sunt ușor de personalizat cu personalizatorul WordPress live.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune teme de o pagină pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru cu privire la cele mai bune teme WordPress pentru site-urile de membru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map