28 Cele mai bune teme WordPress pentru marketing afiliat

Cele mai bune teme WordPress pentru marketing afiliat


Dacă căutați cele mai bune teme de marketing afiliat WordPress, ați ajuns la locul potrivit. Cu atât de multe teme care pun marketingul afiliat drept prioritate secundară, poate fi dificil să vă arătați în mod corespunzător produsele și linkurile de recomandare. Când marketingul afiliat este sursa principală de venit, doriți o temă concepută pentru a vă reuși succesul!

Acesta este motivul pentru care, în acest articol, vom împărtăși cele mai bune 28 de teme WordPress pentru marketing afiliat. Fiecare este mobil-friendly și poate fi utilizat pentru a vă vinde vânzările la nivelul următor.

Cum să porniți un site web de marketing afiliat

Înainte de a alege una dintre cele mai bune teme WordPress pentru marketing afiliat, va trebui să construiți un site web cu WordPress. Asigurați-vă că alegeți versiunea self-hosting a WordPress înainte de a vă lansa. Pentru mai multe informații, citiți comparația noastră între WordPress.org (găzduit de sine stătător) și WordPress.com (găzduit).

În continuare, veți avea nevoie de găzduire web și un nume de domeniu (URL). Vă recomandăm să folosiți Bluehost pentru a obține ambele.

Bluehost este unul dintre cei mai buni, mai populari furnizori de găzduire din lume și sunt recomandați oficial de WordPress.

Pentru cititorii IsItWP, Bluehost oferă un nume de domeniu gratuit, certificat SSL gratuit și o reducere masivă la găzduire web. Puteți începe site-ul dvs. cu prețul de până la 2,75 USD / lună!

Faceți clic aici pentru a revendica această ofertă exclusivă Bluehost »

După ce ai grijă de numele tău de găzduire și de domeniu, instalează WordPress, apoi alege una dintre cele mai bune teme de marketing afiliat WordPress din lista noastră de mai jos.

Ai nevoie de ajutor pentru instalarea temei? Nici o problema. Citiți ghidul nostru pas cu pas ușor despre cum să instalați o temă WordPress.

Fără alte detalii, să vedem lista celor mai bune teme WordPress pentru marketing afiliat!

1. Tokoo

tokoo

Cu mai puțin spațiu alb, anteturi mai simple și fonturi mai mici, tema Tokoo vă asigură că ochii vizitatorilor dvs. sunt în funcție de ceea ce contează cel mai mult: produsele la care faceți referire.

Tokoo include 5 pagini de acasă unice și 17 blocuri diferite cu care să lucrezi. Folosind un plugin pentru creatorul de pagini, puteți amesteca și potrivi cu ușurință blocurile date cu tema pentru a vă forma propriile machete superbe.

Chiar dacă utilizați o mulțime de imagini pentru a face publicitate produselor pe care le comercializați, Tokoo nu va încetini. Este ușor și optimizat pentru viteză.

Culorile și anteturile sunt complet personalizabile, permițându-vă să vă creați pentru a vă stabili site-ul de marketing afiliat care să se potrivească cu marca personală. Meniurile pot fi poziționate orizontal sau vertical. Iar bara puternică de căutare este integrată cu Algolia, astfel încât clienții dvs. pot găsi întotdeauna ceea ce caută.

Începeți cu Tokoo Today!

2. Venit pasiv inteligent

smart-pasiv-venit-pro

Vă oferim de StudioPress, venitul pasiv inteligent folosește cadrul de renumit Genesis pentru a face o temă puternică de marketing afiliat WordPress.
ACCES GRATUIT: Venit pasiv inteligent + 35 Alte teme StudioPress!

Doriți să încercați GRATUIT toate temele premium StudioPress, inclusiv veniturile pasive inteligente?

Când vă înscrieți la WP Engine, cel mai bun serviciu de găzduire WordPress, primiți gratuit temele Genesis și TOATE StudioPress (acestea au o valoare de peste 2.000 USD!)

Obțineți toate cele 35 de teme GRATUIT cu motor WP »

Venitul pasiv inteligent este pregătit pentru WooCommerce și vă permite să schimbați culorile site-ului și aspectul general prin panoul său de opțiuni tematice. Are chiar și o previzualizare live, astfel încât să puteți vedea modificările pe măsură ce le faceți.

Începeți astăzi cu un venit pasiv inteligent!

3. Magazin tehnic

piața tehnologiei

Electronica poate face marketerii afiliați o tonă de bani, iar tema Techmarket creează vitrina perfectă pentru a împărtăși acele produse cu clienții. Și, cu puțin modificări, Techmarket poate fi folosit pentru a vinde încălțăminte, rechizite de grădinărit, rețete alimentare și multe altele!

Această temă este curată și oferă opțiuni pentru meniuri de navigație orizontală sau verticală. De asemenea, oferă o integrare grea cu WooCommerce și cu suplimentele sale.

Începeți cu Techmarket Today!

4. Divi

divi-tema-pentru-afiliat marketing

Divi este o temă puternică WordPress care are un sistem încorporat pentru a vă ajuta să începeți un site web de marketing afiliat. Folosind Divi, puteți adăuga cu ușurință un conținut, tabele de prețuri și mărturii ale clienților, ceea ce ajută la crearea unei experiențe convingătoare pentru cititorii dvs..

Divi vine în 2 arome: Divi Tema și Divi Builder (plugin).

Divi Tema este cel mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să personalizeze folosind unul dintre cele peste 100 de pachete de site-uri complete care vin împreună cu tema.

Pluginul Divi Builder funcționează cu orice temă, este cel mai bun pentru utilizatorii care doresc să-l folosească alături de alte teme.

5. Yozi

yozi

Yozi este o altă temă de comerț electronic modernă, crocantă, perfectă pentru prezentarea mai multor produse de vânzare.

Cu mai multe machete de pagini de pornire, fonturi Google nelimitate și opțiuni de culori nesfârșite, Yozi este foarte personalizabil pentru a se potrivi cu marca personală. De asemenea, vine cu mai multe plugin-uri premium incluse fără costuri suplimentare, cum ar fi WPBakery și Slider Revolution.

Începeți cu Yozi Today!

6. Ultra

Ultra

Ultra este una dintre temele noastre de top pentru WordPress pentru toți proprietarii de site-uri web, așa că este motiv să se afișeze pe lista noastră cu cele mai bune teme WordPress pentru marketing afiliat.

Una dintre cele mai populare teme create de Themify, Ultra vine cu peste 60 de machete pre-proiectate și un constructor de drag and drop intuitiv, dar încă puternic. Ultra este tema perfectă pentru a utiliza dacă doriți să creați un blog pentru a vinde produsele afiliate.

Vrei mai multe informații? Citiți recenzia noastră completă despre tema Ultra.

Începeți cu Ultra Today!

7. Hugo

hugo

Cu un aspect sofisticat al paginii de pornire, cu un glisor de imagine mare deasupra, Hugo a fost conceput special pentru a crește conversiile și vânzările.

Pagina de pornire a lui Hugo este complet widgetizată, astfel încât să puteți glisa și arunca widget-uri de conținut pentru a-l arăta exact cum doriți. Este livrat cu mai multe widget-uri pentru categorii de produse, care afișează articole, scrie conținut și multe altele.

De asemenea, este complet integrat cu WooCommerce.

Începeți cu Hugo Today!

8. Busola

busolă

Tema Compass este perfectă pentru site-urile de reviste, știri sau bloguri. Este foarte personalizabil și are un constructor dinamic de pagini de pornire, glisiere de conținut, categorii personalizate și un program de instalare demonstrativ de un clic..

Compass include, de asemenea, un buletin de știri de ultimă generație încorporat. Creșterea opțiunilor de personalizare sunt culori și fonturi nelimitate, precum și widget-uri de social media, opțiuni de logo personalizate și mai multe șabloane de pagini..

Începeți cu Compass Today!

9. Pluteste

pluti

Datorită efectelor plutitoare de paralax superbe și derulării paralajei, puteți crea pagina de destinație perfectă pentru produsele dvs. de marketing afiliat cu Float.

Datorită constructorului de pagini integrat ușor de utilizat, puteți crea rapid pagini de implicare pentru clienții dvs. să parcurgă. De asemenea, este foarte personalizabil cu culori nelimitate, widget-uri personalizate, fundaluri personalizate și multe altele.

Începeți cu Float Today!

10. Alfa

alfa

Dacă sunteți în căutarea unei machete în stil de reviste sau a revistelor pentru blogul dvs. de marketing afiliat, Alpha este tema pentru dvs..

Alpha include un marcator de știri de ultimă oră, glisoare de imagine personalizate și șabloane de pagini personalizate. De asemenea, include widget-uri speciale pentru anunțuri și platforme de social media.

Începeți cu Alpha Today!

11. Hestia

Hestia

Hestia este complet integrat cu WooCommerce și poate fi utilizat cu toate cele mai populare pluginuri pentru constructor de pagini. În plus, datorită personalizatorului cu tema live, puteți construi cu ușurință site-ul dvs. perfect de marketing de afiliere.

Simplu de configurat și utilizat, Hestia oferă plugin-uri de însoțire pentru a adăuga mărturii și alte secțiuni utile pe pagina de start.

Începeți cu Hestia Astăzi!

12. Suarez

suarez

Suarez este perfect pentru marketerii afiliați care preferă să vândă cu conținut puternic de imagine. Este o temă de bloguri foto pe WordPress, care pune accentul pe imagini, făcându-le să iasă în evidență frumos împotriva textului tău.

Cu constructorul și drop-drop-ul și personalizatorul live, Suarez este ușor de configurat și utilizat. De asemenea, are opțiuni minunate de personalizare, inclusiv fonturi Google nelimitate, un glisor de imagine și o mulțime de animații CSS.

Începeți cu Suarez Astăzi!

13. Indigo

indigo

Indigo dispune de mai multe site-uri web și demo-uri pregătite pe care le puteți instala și utiliza pentru a începe. De asemenea, este livrat cu mai multe șabloane, stiluri de antet, opțiuni pentru bara laterală și multe altele pentru a face personalizarea fără probleme.

Prezentarea linkurilor și produselor afiliaților dvs. este fără efort datorită modulelor de drag and drop Indigo. Puteți crea orice aspect vă puteți imagina cu ușurință.

Începeți cu Indigo Today!

14. Cadrul de bază

de bază

Dacă derulați o campanie de marketing afiliat, bogată în conținut, atunci tema de bază a revistei Baseline este perfectă pentru dvs. Se concentrează pe text cu tipografie elegantă și afișare subtilă a imaginii, astfel încât conținutul dvs. poate fi cu adevărat rege.

Linia de bază include un glisier de conținut prezentat, antete superbe, opțiuni de derulare infinite și machete multiple.

Începeți cu Baseline Today!

15. Lenscap

lenscap

Bijuteria coroanei Lenscap este caruselul său personalizat pentru conținut specializat. Cu toate acestea, celelalte caracteristici ale acestuia, care includ un aspect sofisticat și o tipografie frumoasă, o fac o temă de excepție pentru marketerii afiliați.

Vrei să referiți produsele dvs. cu fotografii și videoclipuri? Apoi, veți iubi opțiunile de afișare pop-up pentru Lenscap.

Include, de asemenea, mai multe scheme de culori și este incredibil de ușor de configurat și utilizat.

Începeți cu Lenscap Today!

16. Neto

Neto

Dacă doriți să construiți un magazin de marketing afiliat de primă clasă, Neto este o alegere excelentă. Tema Neto vine cu suport complet WooCommerce și funcționează perfect cu toate plugin-urile dvs. pentru constructorul de pagini preferate.

Neto oferă opțiuni pentru descrieri extinse de produse, mai multe șabloane de blog, widget-uri de social media și multe altele.

Începeți cu Neto Today!

17. Atomic

atomic

Tema Atomic vă va ajuta vânzările afiliaților să explodeze cu opțiunile sale de tipografie fantastice, afișări de imagini uimitoare și anteturi personalizabile..

Atomic este pregătit pentru WooCommerce și include zone pentru mărturiile clienților și galeriile de produse.

Începeți cu Atomic Today!

18. Nayma

nayma

Nayma este ușor de configurat și rulat datorită instalatorului său de conținut demo de un clic și a 8 site-uri web gata făcute. De asemenea, include un constructor intuitiv de drag and drop pe care îl puteți utiliza pentru a crea rapid propriile machete.

Dispune de module pentru mărturii, tabele de prețuri, glisoare de imagine și multe altele. Nayma vine, de asemenea, va oferi suport complet WooCommerce.

Începeți cu Nayma Today!

19. Dorsa

Dorsa

Dorsa este excelent pentru cei cărora le place să utilizeze videoclipuri pentru a-și vinde produsele afiliate. Acceptă plugin-uri pentru miniaturi video, care funcționează bine cu aspectul său unic de grilă.

Vine cu suport WooCommerce, un slider personalizabil și mai multe stiluri de postare.

Începeți cu Dorsa Astăzi!

20. aVizualizare

un comentariu

Dacă aveți un site web de recenzie care își desfășoară activitatea dublă ca site de marketing afiliat, aReview este tema pe care doriți să o utilizați. Vine cu o listă utilă de plugin-uri gratuite recomandate, în special pentru recenzii profesioniști.

aReview este gratuit din depozitul de teme WordPress și oferă un carusel de conținut minunat, fundaluri personalizate și acces la o multitudine de fonturi Google..

Începeți cu aReview Today!

21. Bretania

brittany

Bretania este o temă amuzantă de blogging care funcționează bine pentru marketerii afiliați care caută o aromă mai personală.

Are mai multe șabloane de pagini și opțiuni de layout pentru a configura o adiere. Veți avea, de asemenea, mai multe zone de widget cu care să lucrați pentru a adăuga funcții, cum ar fi integrarea social media pe site-ul dvs..

Începeți cu Brittany Today!

22. Întotdeauna

Everly

Everly este o temă excelentă de blog minimalist, care funcționează excelent pentru site-urile web afiliate cu conținut greu. Acesta include 4 machete de pagină de pornire, 4 machete de blog, culori personalizabile, șabloane de postare multiple și mai multe opțiuni de galerie foto.

Această temă include, de asemenea, blocuri de anunțuri dedicate, integrare în social media și un plugin de glisant complet funcțional.

Începeți cu Everly Today!

23. Binder Pro

liant pro

Dacă sunteți în căutarea unui aspect elegant de reviste pentru site-ul dvs., Binder Pro este o alegere excelentă. Este perfect pentru site-urile web și blogurile bogate în conținut și folosește un simplu constructor de tragere și plasare, astfel încât să puteți crea propriile machete unice.

Binder Pro vine cu 7 site-uri web pregătite pe care le puteți utiliza ca punct de plecare. Funcționează foarte bine pentru site-urile web multilingve și oferă suport WooCommerce.

Începeți cu Binder Pro Today!

24. Clipper

maşină de tuns

Dacă accentul dvs. se bazează în principal pe cupoane, atunci Clipper este tema pentru dvs. Include un magazin nelimitat de cupoane, un formular de depunere de cupoane și opțiuni pentru a vă păstra și urmări legăturile de afiliere.

Clipper are 5 scheme de culori creative, este gata de traducere și este incredibil de ușor de configurat și utilizat.

Începeți cu Clipper Today!

25. Locale

locales

Locale locale este perfect dacă căutați să creați un director de afaceri local. Vine cu un formular de trimitere a utilizatorului pentru a vă permite să acceptați conținutul trimis de utilizator pentru site-ul dvs., precum și un sistem complet de gestionare a directorului.

Locales are un program de instalare demo cu 1 clic pentru a vă ajuta să începeți rapid. Pentru o mai mare ușurință de utilizare, are propriul său constructor de pagini drag și drop, astfel încât să puteți crea propriile machete superbe.

Începeți cu Locale astăzi!

26. Ales

ales

Minimal-încă-bold; alege Alegeți ca temă dacă doriți cu adevărat să atrageți atenția vizitatorilor. Este perfect pentru prezentarea de modă, articole de birou, jocuri video sau produse alimentare prin simpla sa dispunere dintr-o singură coloană.

De asemenea, vine cu suport WooCommerce.

Începeți cu aleasa azi!

27. PaginaBuielor

PageBuilderly

PageBuilderly vine cu pluginul pentru constructorul de pagini Beaver Builder și poate fi personalizat rapid și ușor pentru a arăta exact cum îți dorești. De asemenea, vine cu mai multe blocuri de anunțuri, astfel încât să puteți utiliza programe de afiliere precum Google Adsense pentru a beneficia la maxim.

Vedeți aceste teme cele mai bune Beaver Builder.

Începeți cu PageBuilderly Today!

28. PhotoBlogster

PhotoBlogster

PhotoBlogster a fost proiectat pentru blogurile de fotografie; cu toate acestea, asta este exact ceea ce o face o astfel de temă eficientă de marketing afiliat. Dacă derulați campanii de imagini pentru produsele dvs. afiliate, PhotoBlogster este o alegere excelentă pentru prezentarea lor într-un mod modern, eficient.

Motorul de căutare optimizat, această temă funcționează bine și cu Google AdSense. Acesta oferă o selecție de machete deschise sau întunecate, astfel încât tema dvs. să se potrivească stării de spirit generalizate a site-ului dvs..

Începeți cu PhotoBlogster Today!

Sperăm că acest articol te-a ajutat să descoperi cele mai bune teme de marketing afiliat WordPress! Și pentru a vă lărgi capul de cercetare pe lista noastră de teme WordPress de top, alese de mână de experți.

Dacă ați găsit această postare utilă, v-ar putea plăcea și listele noastre cu cele mai bune plugin-uri WordPress pentru marketeri de afiliere și teme premium premium WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map