29 Cele mai bune plugin-uri WooCommerce pentru creșterea rapidă a vânzărilor (2020)

cele mai bune plug-in-uri de comerț


Căutați cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru a vă ajuta să creșteți rapid vânzările magazinului dvs. online? Folosit de peste 28% din toate magazinele online, WooCommerce este cea mai populară platformă de comerț electronic disponibil astăzi. Acest plugin uimitor oferă o flexibilitate deosebită și caracteristici puternice pentru a vă ajuta să construiți rapid un site de comerț electronic complet.

În acest articol, vom împărtăși 29 de plugin-uri WooCommerce selectate manual, care vă vor ajuta să creșteți scăderea vânzărilor! Deoarece WooCommerce este fantastic, dar WooCommerce cu plugin-urile potrivite vă va exploda mintea și vă va umple portofelul până la explozie. Pregateste-te!

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este un software puternic de conversie, optimizare și generare de plumb care vă permite să convertiți vizitatorii site-ului dvs. în abonați și clienți. Include funcții cu adevărat uimitoare, care vă permit să impulsionați conversiile site-ului dvs., să vă creșteți lista de e-mailuri și să vă atingeți obiectivele de afaceri.

Utilizarea Soluții OptinMonster eCommerce, puteți crește considerabil vânzările prin reducerea abandonului de coș, folosind retargeting la fața locului, și crearea de mesaje personalizate. Cu alte cuvinte, vă va permite să creați formulare frumoase de optin și să le arătați în mod strategic vizitatorilor site-ului dvs., astfel încât vor cumpăra un produs sau vor abona la lista dvs..

În plus, funcția de testare A / B vă permite să comparați optine diferite cu variații în titluri, machete de conținut și stiluri, apoi să vedeți cea mai bună. Astfel, puteți utiliza întotdeauna optinele care au cel mai mare succes la conversie.

Citiți recenzia noastră completă OptinMoster.

2. TrustPulse

TrustPulse

Adăugarea de dovezi sociale pe site-ul dvs. favorizează încrederea pe site-ul dvs., ceea ce vă ajută să generați mai multe vânzări. Cu TrustPulse, puteți ridica instantaneu conversiile pe site-ul dvs. WooCommerce, folosind dovada socială.

70% dintre vizitatorii site-ului dvs. părăsesc site-ul dvs. considerând că nu puteți fi de încredere. TrustPulse vă ajută să convertiți 70% în clienți, arătându-le ceea ce fac alții pe site-ul dvs. și stimulând astfel încrederea.

3. Cupoane avansate

Cupoane avansate

WooCommerce vine cu o caracteristică de cupon de bază care nu vă permite să creați genul de cupoane care vă ridică campaniile moderne de marketing. Asta în momentul în care cupoanele avansate vin la îndemână.

Advanced Coupons este cel mai bun plugin de cupoane WordPress, care este inclus în toate caracteristicile uimitoare:

 • Cumpărați oferte One Get One (BOGO)
 • Cadouri gratis
 • Program de fidelizare
 • Condiții de utilizare a cuponului

4. Suita en-gros

plugin suplimentar en-gros

Suita cu ridicata este cel mai bun plugin WooCommerce pentru comercianții cu ridicata. Suita cu ridicata vine cu o colecție de extensii en-gros care vă transformă site-ul într-un magazin cu ridicata.

Extensiile sunt:

 • Preturi angro: Setați prețuri en-gros, sume minime de achiziție, reduceri împărțite, impozit separat de clienții cu amănuntul și multe altele.
 • Formular de comandă cu ridicata: Creați un formular de comandă AJAX care poate fi căutat și clasificabil.
 • Capturarea cu ridicata a plumbului: Configurați pagini de conectare și înscriere cu ridicata. În plus, configurați secvențe de e-mail cu ridicata.

5. MonsterInsights

MonsterInsights

Analitica site-urilor web este foarte importantă pentru creșterea oricărui tip de afacere. Când știți cum găsesc și utilizează site-ul dvs. vizitatorii site-ului dvs., puteți lua decizii informate despre afaceri care funcționează efectiv.

Pentru a vă optimiza magazinul WooCommerce și pentru a crește vânzările, veți avea nevoie de un instrument de analiză a comerțului electronic. O soluție perfectă pentru nevoile dvs., există un plugin Google Analytics puternic numit MonsterInsights. Folosind-o Adăugare comerț electronic, puteți urmări toate valorile de comerț electronic pentru site-ul dvs., inclusiv vânzări, venituri, rata de conversie etc..

De asemenea, vă permite să urmăriți sursele de recomandare de top și exact conversiile și veniturile pe care le trimit. Apoi, puteți decide pe care surse de recomandare vă concentrați atenția.

Citiți recenzia noastră completă de MonsterInsights.

6. Proiectant Badge Woo

accesspress-teme

Woo Badge Designer este un plugin puternic care vă permite să adăugați un ecuson pe site-ul dvs. Acest plugin vă ajută să adăugați text, etichete pictograme și imagine la produsul dvs..

Acest plugin este perfect pentru a adăuga etichete atunci când există o vânzare, reducere, caracteristici speciale și informații unice despre produs. Puteți adăuga ecusoane nelimitate, așezați pozițiile panglicii și puteți adăuga etichete cu cronometru numărătoare după cum doriți. Acest lucru vă va ajuta să aveți insigne unice nelimitate în fiecare produs.

De asemenea, pluginul vine cu 30 de șabloane de fundal de text predefinite, 30+ șabloane de fundal de imagine predefinite și calcul automat al procentului, precum și sume bazate pe prețul de vânzare pentru toate produsele.

Acest plugin vă va permite să setați mai multe insigne pe fiecare produs și funcționează perfect cu aproape toate temele WordPress.

7. Abonamente WooCommerce

woocommerce-abonamente

Un magazin bazat pe abonamente poate fi o alegere ideală dacă doriți să captați mai multe venituri reziduale.

Folosind abonamente WooCommerce, puteți permite clienților dvs. să se aboneze la produsele sau serviciile dvs. și să plătească săptămânal, lunar sau anual și să obțineți venituri recurente constante pe care le puteți urmări și conta.

Folosind abonamente WooCommerce, puteți introduce o varietate de abonamente pentru produse sau servicii fizice și virtuale, cu programe de facturare diferite. De asemenea, puteți adăuga taxe de înscriere, puteți oferi încercări gratuite și puteți seta perioade de expirare.

8. Calități de membru WooCommerce

woocommerce-plugin de membru-

Dacă doriți să transformați magazinul WooCommerce într-un site de apartenență, abonamentele WooCommerce sunt instrumentul potrivit pentru dvs..

Folosind calitatea de membru WooCommerce, puteți restricționa produsele WooCommerce, astfel încât numai membrii înregistrați să le poată achiziționa.

Dispune de asistență pentru mai multe gateway-uri de plată, scurgere de conținut, cupoane de reducere etc. pentru a-ți transforma magazinul într-un site de membru cu drepturi depline..

9. Contact constant

Constant Contact este unul dintre cele mai bune servicii de marketing prin e-mail pentru magazinul dvs. WooCommerce. Instrumentul său de automatizare prin e-mail vă menține clienții angajați cu serii de e-mailuri de declanșare și face ușor segmentarea utilizatorilor în grupuri distincte.

Pe scurt, oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma clienții în clienți fideli.

10. WPForms

WPForms

Un plugin pentru formularul de contact este esențial pentru toate site-urile web, inclusiv pentru un magazin WooCommerce. Veți avea nevoie de o pagină de contact pentru a rămâne în legătură cu utilizatorii și clienții dvs., pentru a răspunde la întrebările lor și pentru a le rezolva problemele.

WPForms este cel mai prietenos plugin pentru formularul de contact WordPress de pe piață. Vă permite să creați forme WordPress simplu sau avansat, precum un expert, fără a angaja un dezvoltator sau a învăța cum să codați. Pe lângă formularele normale de contact, puteți crea, de asemenea, sondaje online, formulare de donație, formulare de comandă etc. în doar câteva minute și să le încorporați cu ușurință în site-ul dvs..

Citiți recenzia noastră completă pentru WPForms.

11. Rezervări WooCommerce

woocommerce-rezervările

Rezervările WooCommerce este un puternic program WooCommerce pentru adăugarea de opțiuni de rezervare în magazinul dvs. online.

Rezervările WooCommerce este unul dintre cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru configurarea unui sistem de rezervare pe site-ul dvs..

Dacă oferiți servicii precum tratamente spa, rezervări la hoteluri, rezervări la restaurante etc., puteți configura opțiuni de rezervare, astfel încât vizitatorii dvs. să poată rezerva acum și să cumpere mai târziu. Această caracteristică vă permite să faceți magazinul mai convenabil pentru clienții care se află într-un program aglomerat. Puteți consulta și lista noastră de pluginuri de rezervare WordPress de top.

Prin adăugarea acestei funcții în magazinul dvs. WooCommerce, vă puteți asigura că nu pierdeți niciun vizitator care este interesat să cumpere produsele sau serviciile dvs..

12. YITH WooCommerce Solicitați un preț

yith-woocommerce-cerere-o ofertă de preț

YITH WooCommerce Solicitarea unui citat este unul dintre cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru solicitarea unui preț.

Atunci când achiziționează o cantitate mare de produse, oamenii preferă de obicei să negocieze prețurile și să obțină anumite reduceri. Însă, odată cu introducerea magazinelor online, hârtia pare aproape imposibilă pentru clienți.

YITH WooCommerce Solicitați un citat plugin rezolvă această problemă pentru magazinul dvs. WooCommerce. Folosind acest plugin, puteți adăuga o cerere de ofertă opțiune din pagina cu detalii despre produs, astfel încât utilizatorii să poată trimite o solicitare.

Această caracteristică facilitează o înțelegere între dvs. și clientul dvs. și vă ajută să creșteți în mare parte vânzările.

13. Complementele produselor WooCommerce

woocommerce-produs-addons

Succesul oricărei afaceri se bazează pe angajamentul pe care îl are față de fericirea utilizatorilor săi. Pentru un magazin de comerț electronic, opțiunile de personalizare sunt legate de fericirea și satisfacția clienților. Clienții preferă un magazin care oferă opțiuni de personalizare.

Așadar, pentru a vă permite să adăugați o opțiune de personalizare pentru utilizatorii dvs., puteți utiliza extensia WooCommerce numită Produse suplimentare. Vă permite să adăugați o casetă de introducere specială în pagina cu detaliile produsului dvs. (chiar mai sus Adaugă în coș formular) unde utilizatorii își pot trimite specificațiile pentru un produs. Această caracteristică vă permite să oferiți utilizatorilor dvs. ceea ce doresc și să le percepeți o taxă pentru personalizare.

În acest fel, puteți face utilizatorii fericiți și încurajați-i să devină clienți obișnuiți.

14. YITH WooCommerce Wishlist

yith-woo-wishlist

YITH WooCommerce Wishlist este un plugin foarte util pentru magazinul dvs. online. Acesta permite utilizatorilor dvs. să salveze produsele în lista lor de dorințe, astfel încât să poată cumpăra aceste produse mai târziu sau să partajeze lista de dorințe cu prietenii și familia.

Cu pluginul YITH WooCommerce Wishlist, puteți adăuga un link în fiecare pagină de detalii a produsului din magazinul dvs., permițându-le utilizatorilor să adauge produsele la pagina lor de dorințe. Pluginul este gratuit și ușor de utilizat.

15. Cupoane inteligente WooCommerce

woocommerce-smart-cupoane

Toată lumea adoră să obțină o ofertă bună, așa că cupoanele de reducere sunt întotdeauna foarte atractive pentru utilizatori. Dacă doriți să vă sporiți considerabil vânzările, va trebui să oferiți cupoane de reducere.

Pentru a crea cupoane pentru magazinul dvs. WooCommerce, puteți utiliza pluginul WooCommerce Smart Coupons creat special pentru acest scop. Utilizând pluginul, puteți genera mii de cupoane simultan, trimiteți-le prin e-mail către clienți (aflați cum să construiți lista de e-mailuri) și adăugați-le la WooCommerce. De asemenea, puteți da o reducere la alte produse la achiziționarea unui anumit produs sau puteți vinde vouchere cadou.

Este un plus interesant la magazinul dvs. WooCommerce pentru creșterea vânzărilor. Poate fi folosit la ocazii speciale, cum ar fi weekend-urile de vacanță, sau în mod constant ca parte a unei oferte promoționale de-a lungul vieții.

16. YITH WooCommerce Ajax Search

yith-ajax-product-search

Barele de căutare sunt extrem de importante pentru orice tip de site web, inclusiv pentru un magazin WooCommerce. Crearea unei bare de căutare rapide și eficiente este cam dificilă dacă ești începător.

Astfel, pentru a vă ajuta să creați o bară de căutare complet funcțională și puternică în magazinul dvs. WooCommerce, există un plugin numit YITH WooCommerce Ajax Search. Folosind acest plugin, puteți permite utilizatorilor dvs. să caute anumite produse în magazinul dvs. online. Prezintă toate rezultatele relevante ale produsului în timp real.

Pluginul vă ajută să îmbunătățiți experiența utilizatorului și să faceți succesul magazinului. Până la urmă, dacă un client caută de fapt ceva, acesta este un indicator excelent că este gata să facă o achiziție. Nu pierdeți din vânzări niciodată!

17. Filtrul de produs YITH WooCommerce Ajax

yith-ajax-produs-filtru

YITH WooCommerce Ajax Filtrul de produse este un plugin care vă ajută să îmbunătățiți experiența clienților dvs. utilizând bara de căutare a magazinului dvs. online. Permite utilizatorilor dvs. să filtreze produsele în funcție de nevoile lor, astfel încât vor putea găsi exact ceea ce vor să cumpere în câteva secunde.

În mod clar, acest lucru ajută la accelerarea proceselor de achiziție și la îmbunătățirea ratelor de conversie ale magazinului dvs. online. Cu alte cuvinte, puteți ajuta utilizatorii dvs. să găsească rapid produsele pe care și le doresc și să le transforme în clienți fericiți.

18. Prețuri dinamice WooCommerce

woocommerce-dinamic-tarifare

O altă caracteristică atractivă pentru site-ul dvs. WooCommerce este prețul avansat al produsului. Folosind extensia WooCommerce pentru stabilirea prețurilor dinamice, puteți oferi reduceri în masă clienților dvs. după ce achiziționează o anumită cantitate de produse. De exemplu, puteți acorda o reducere de 10% unui produs atunci când cumpărătorii cumpără 5 sau mai multe articole ale aceluiași produs.

În mod similar, puteți oferi reduceri la achiziționarea de produse din aceeași categorie sau la orice din magazin. De asemenea, puteți configura prețuri bazate pe roluri și puteți oferi membrilor înregistrați o reducere prestabilită pentru anumite produse.

Această caracteristică servește drept recompensă cumpărătorilor dvs. și îi încurajează să cumpere în mod regulat de la magazinul dvs..

19. Booster pentru WooCommerce

rapel-pentru-woocommerce

Booster pentru WooCommerce, după cum îi spune și numele, vă ajută să vă îmbunătățiți magazinul WooCommerce cu o serie de funcții puternice. Este un plugin gratuit pe care îl puteți descărca și utiliza gratuit.

Folosind acest plugin, puteți gestiona prețuri și valute pentru produsele dvs. WooCommerce, cum ar fi adăugarea tuturor monedelor mondiale și adăugarea unui discount global la toate produsele. De asemenea, puteți gestiona etichete pentru butoane și prețuri, produse, coș și plăți, gateway-uri de plată, transport și comenzi, etc.

Dacă doriți o soluție gratuită pentru diferitele nevoi ale magazinului WooCommerce, puteți încerca.

20. Pachetul WooCommerce și pachetul de nave

Iu-pack-și-navă-pachet

WooCommerce Pack și Ship Bundle este o soluție completă pentru un magazin care livrează produse în întreaga lume. Are tot ce ai nevoie pentru a vinde, ambala și livra produse.

Pachetul este livrat cu mai multe extensii WooCommerce, inclusiv facturi, pachete de ambalare, personalizarea opțiunilor de expediere, seturi de produse, transportul cu mai multe adrese, transportul pe track și multe altele.

Pentru a vă ajuta să îmbunătățiți vânzările din magazin, acesta oferă o opțiune de rotire a imaginii la 360 ° pentru a afișa produsele.

21. Modul Catalog YITH WooCommerce

yith-woo-catalog-mode

Dacă aveți un vis de a crea un magazin WooCommerce și de a vinde produse online, dar încă nu sunteți gata, pluginul YITH WooCommerce Catalog Mode vă poate fi foarte util. Acest plugin vă permite să transformați e-shop-ul într-un e-catalog și să vă prezentați produsele pentru viitorul dvs. magazin.

Prin crearea unui e-catalog înainte de lansarea magazinului dvs. cu funcții complete, veți putea să vă marcați magazinul și să informați în prealabil clienții dvs. potențiali despre produsele dvs..

22. YITH WooCommerce Personalizează pagina Contului meu

yith-woo-mi-cont-aterizare-imagine

Pentru fiecare afacere online de succes, Pagina mea de cont este important. Acesta permite utilizatorilor dvs. să navigheze și să interacționeze cu ușurință pe site-ul dvs. web.

YITH WooCommerce Personalizarea Contului meu Pagina este un addon WooCommerce prin Teme YITH care simplifică această sarcină pentru tine. Acest plugin permite utilizatorilor să le creeze și să-și organizeze Pagina mea de cont în magazinul tău. Acest lucru permite utilizatorilor dvs. să găsească informații importante precum listele lor de dorințe, ghiduri importante, facturi, fișiere descărcabile, etc., într-un singur loc, ceea ce face ca site-ul lor să experimenteze mult mai plăcut.

23. MailChimp pentru WooCommerce

MailChimp-pentru-woocommerce

MailChimp este unul dintre cele mai populare servicii de e-mail marketing disponibile astăzi. Îl puteți folosi pentru lansarea campaniilor de marketing prin e-mail și pentru creșterea creșterii magazinului.

MailChimp pentru WooCommerce este extensia oficială a echipei MailChimp pentru site-urile WooCommerce. Folosind acest plugin, puteți sincroniza clienții WooCommerce și datele lor de cumpărare cu contul MailChimp și puteți folosi pentru trimiterea campaniilor direcționate.

În plus, puteți trimite e-mailuri ulterioare achiziției, recomanda produse și, de asemenea, recupera cărți abandonate. De asemenea, doriți să verificați aceste alternative la MailChimp pentru mai multe opțiuni.

24. YITH WooCommerce Compare

yith-woocommerce-comparare-imagine

Dacă aveți mai multe produse de aceeași natură, utilizatorii dvs. se pot confunda, deoarece se întreabă ce produs este mai bun. Pluginul YITH WooCommerce Compare le permite utilizatorilor să le sorteze.

Folosind acest plugin, utilizatorii dvs. pot compara ușor două sau mai multe produse WooCommerce cot la cot și pot decide rapid ce produs să cumpere.

25. YITH WooCommerce Vizionare rapidă

yith-woocommerce-rapid-view

Pluginul de vizualizare rapidă YITH WooCommerce vă permite să adăugați un Vizualizare rapidă opțiune din magazinul dvs., unde clienții dvs. pot arunca o privire instantaneu la detaliile produsului. La apăsarea butonului, utilizatorii vor vedea o imagine mai mare a produsului, descrierea produsului și un buton de adăugare în coș într-o fereastră emergentă.

Acest lucru oferă clienților potențiali o privire rapidă asupra produsului și le crește șansele de a cumpăra produsul.

26. Facebook pentru WooCommerce

facebook-pentru-woocommerce

Facebook este una dintre cele mai frecvente forme de social media în care oamenii petrec o cantitate mare de timp în zilele noastre. Așadar, pentru a-i determina pe oameni să-ți observe compania, poți conecta magazinul online cu contul tău de Facebook.

Facebook pentru WooCommerce este suplimentul oficial pentru site-urile WooCommerce din echipa Facebook. Vă ajută să vă prezentați produsele WooCommerce pe pagina dvs. de Facebook într-o manieră atractivă.

Astfel, te ajută să găsești mai mulți clienți și să generezi mai multe vânzări.

27. Coduri scurte WooCommerce

woocommerce-numerele scurte

Shortcodes WooCommerce este un plugin gratuit care oferă o serie de coduri scurte WooCommerce pe care le puteți folosi pe site-ul dvs. web pentru a adăuga produse, butoane și multe altele. Pluginul adaugă pur și simplu un drop-down în editorul dvs. de postare WordPress, permițându-vă să selectați și să introduceți cu ușurință codurile scurte în zonele de conținut precum postarea, pagina sau produsele..

Folosind acest plugin, puteți transforma cu ușurință conținutul dvs. normal într-o pagină de comerț electronic și puteți vinde produse.

28. Facturi PDF WooCommerce & Slips-uri de ambalare

woocommerce-pdf-facturi

WooCommerce PDF Facturi & Slips-uri de ambalare este un plugin gratuit foarte util WooCommerce. Vă permite să trimiteți facturi PDF și pachete de pachet către clienți cu ușurință prin e-mail. De asemenea, utilizatorii își pot descărca facturile din zona contului de pe site-ul dvs. web.

Ca proprietar al magazinului, puteți genera facturi PDF și pachete de pachete în vrac și le puteți descărca.

Dacă doriți să schimbați designul șabloanelor facturii, le puteți personaliza cu ușurință și le puteți folosi pe site-ul dvs..

29. file de produse personalizate pentru WooCommerce

personalizate-produs-file-woocommerce

Tabele de produse personalizate pentru WooCommerce este încă un plugin gratuit WooCommerce care vă ajută să vă organizați detaliile produsului WooCommerce în file. Folosind acest plugin, puteți adăuga file personalizate la produse și împărțiți descrierile produselor în diferite file. Apoi, vizitatorii site-ului dvs. pot trece pur și simplu între file pentru a vizualiza detaliile produsului.

Prin adăugarea de file, puteți face pagina dvs. de produs îngrijită și ordonată. Acest lucru îmbunătățește, de asemenea, experiența utilizatorului site-ului dvs., deoarece utilizatorii nu vor trebui să deruleze o pagină lungă de descriere.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți unele dintre cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru a vă crește rapid vânzările. De asemenea, poate doriți să vedeți comparațiile noastre dintre cap de WooCommerce vs Shopify și WooCommerce vs BigCommerce.

Puteți consulta și tutorialul nostru pas cu pas despre cum să creați un magazin online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map